مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا این جریان cross fire چیه؟

اگه میشه یه توضیح کامل بدید.

لطفا قیمت الان این مادربرد گیگارو تو تهران بگید لطفا:

GA-MA790FXT-UD5P

GA-MA790X-UD4P

GA-MA770T-UD3P

سلام،
من سه سال پیش یه سیستم گرفتم با این مشخصات:

CPU: intel core2 duo 1.8 GHz
VGA: 8400GS 512MB
Motherboard: GA-P31-S3L

الان میخوام یه کاری کنم که بتونه اکثر بازی ها رو با ته گرافیک بکشه. برا همین میخوام یه CPU ی core2 quad روش بندازم که اسم مدلش Q8200 هست.

میخوام بدونم اگه این CPU رو روی سیستمم بذارم، می تونم بازی هایی مثل crysis و GRID رو ته گرافیک بازی کنم؟ یا گرافیک کارت 8400GS حتی با این CPU هم نمی تونه بازی هایی مثل Crsysis, Farcry2, GRID و ... رو ته گرافیک اجرا کنه؟
دوست من گرافیک 8800دیگه جایی نداره . سی پی یو مد نظر شما سی پی یو خوبیه اما گرافیکت اصلا کافی نیست . بودجه اگر برای گرافیک داری اعلام کنم تا راهنماییت کنیم .
دوستان از راهنماییتون واقعا متشکرم.

فقط یه سوال دیگه.

آیا amd تو گیم بهتر کار میکنه یا intel?

amd مشکا خاصی نداره؟
دوست من نمی شه به طور کامل هیچ کدام رو رد کرد . هر کدوم در یک رنج قیمتی بهتر از دیگری هست . بستگی به بودجه داره . بچه ها بیشتر اینجا اینتل پیشنهاد می دن ای ام دی معمولا در تکنولوژی ساخت یه مقداری عقب تر از اینتل هستش .
آقا این جریان cross fire چیه؟

اگه میشه یه توضیح کامل بدید.

لطفا قیمت الان این مادربرد گیگارو تو تهران بگید لطفا:

GA-MA790FXT-UD5P

GA-MA790X-UD4P

GA-MA770T-UD3P
کراس فایر یک تکنولوژی ارائه شده از سمت شرکتATI هست . کارتهایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند این قابلیت رو دارند که با قرار گرافتن بر روی یک مادر برد به طور هماهنگ با هم تقصیم وظایف کنند و کار کنند . البته نکته مهم اینهست که مادربرد شما باید از تکنولوژی پشتیبانی کنه و البته کارت ها باید از یک سری باشند و سازگار

آخرین ویرایش:
دوست من گرافیک 8800دیگه جایی نداره . سی پی یو مد نظر شما سی پی یو خوبیه اما گرافیکت اصلا کافی نیست . بودجه اگر برای گرافیک داری اعلام کنم تا راهنماییت کنیم .

دوست من نمی شه به طور کامل هیچ کدام رو رد کرد . هر کدوم در یک رنج قیمتی بهتر از دیگری هست . بستگی به بودجه داره . بچه ها بیشتر اینجا اینتل پیشنهاد می دن ای ام دی معمولا در تکنولوژی ساخت یه مقداری عقب تر از اینتل هستش .

کراس فایر یک تکنولوژی ارائه شده از سمت شرکتATI هست . کارتهایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند این قابلیت رو دارند که با قرار گرافتن بر روی یک مادر برد به طور هماهنگ با هم تقصیم وظایف کنند و کار کنند . البته نکته مهم اینهست که مادربرد شما باید از تکنولوژی پشتیبانی کنه و البته کارت ها باید از یک سری باشند و سازگار
دوست عزیز از راهنمایی هات ممنونم.

من با رنج قیمتی 250 تا 300 تومن چه سی پی یو یی میتونم بگیرم؟

amd یا intel بودنشو خودتون بگید.

بعد من شنیدم که کارت های Ati با amd بهتر کار میکنند. این دسته یا فقط تبلیغاته؟

الان به نظرتون بهترین کارتی که تو قیمت 300 تومن می تونم بگیرم چیه؟

ممنون

دوست عزیز از راهنمایی هات ممنونم.

من با رنج قیمتی 250 تا 300 تومن چه سی پی یو یی میتونم بگیرم؟

amd یا intel بودنشو خودتون بگید.

بعد من شنیدم که کارت های Ati با amd بهتر کار میکنند. این دسته یا فقط تبلیغاته؟

الان به نظرتون بهترین کارتی که تو قیمت 300 تومن می تونم بگیرم چیه؟

ممنون
cpu: Q9550بردار که 240تومنی قیمت داره .
vga : gtx 275هم در رنج قیمت درخواستی شما بهترینه .
این بحث سازگاری هم دلیل خاصی درش نیست . اگه منظورتون از لحاظ ادقام شدن ati,amd هست و این حرفها ، باید عرض کنم که خیر ! ربطی نداره . خیلی هاش از سر تبلیغ هم نیست و برداشته سطحی هستش .

میشه با 200-250 تومن یه کارت گرافیک و CPU گرفت که کرایسیس رو ته گرافیک بکشه؟ نمی خوام یه چیزی بگیرم که دوباره 3 سال دیگه بخوام عوضش کنم... نه این که تا سه سال دیگه همه ی بازی ها رو ته ته بکشه، ولی مثل این یکی نشه. (CPU و VGA رو هم میدم بره. دست دوم چقد بر میدارن از آدم؟)

میدونم 250 تومن کمه ولی الان نمی تونم برای بازی بیشتر از این بودجه بذارم.

آخرین ویرایش:
میشه با 200-250 تومن یه کارت گرافیک و CPU گرفت که کرایسیس رو ته گرافیک بکشه؟ نمی خوام یه چیزی بگیرم که دوباره 3 سال دیگه بخوام عوضش کنم... نه این که تا سه سال دیگه همه ی بازی ها رو ته ته بکشه، ولی مثل این یکی نشه. (CPU و VGA رو هم میدم بره. دست دوم چقد بر میدارن از آدم؟)

با این بودجه ، بهتر از این نمیشه بست :

CPU : Intel E5300
VGA : GTS 250 , EVGA , ZOTAC , XFX

cpu: Q9550بردار که 240تومنی قیمت داره .
vga : gtx 275هم در رنج قیمت درخواستی شما بهترینه .
این بحث سازگاری هم دلیل خاصی درش نیست . اگه منظورتون از لحاظ ادقام شدن ati,amd هست و این حرفها ، باید عرض کنم که خیر ! ربطی نداره . خیلی هاش از سر تبلیغ هم نیست و برداشته سطحی هستش .
دوست عزیز امروز من رقتم cpu بگیزم یارو گفت که ساخت چند کشور مثل: مالزی-ایرلند

داره کدومو بگیرم بهتره؟

بعد gtx 275 چه برندی بگیرم؟

بابا چرا همه این قدر هر کسی که میاد تو فروم رو نا امید می کنید.بابا هر کی میاد تو فروم اگه مثل من به مشکل پول بخوره شما گریشو در میارین.من خودم با یه سی پی یو atlon X2 5000 و 2 Gig ram و 7200 gs بازی call of duty 5 رو با رزولوشن 768*1024 و انتی انلایزینگ X2 دو بار تموم کردم. با همین سیستم هم بازی هایی مثل,prince of persia ,empire total war assassin creed رو تموم کردم.بابا این قدر چرا تو کار خالی کردن جیب بچه هایید؟
من می گم amd بزار. حتی شخصا دیدم که همین سی پی یو خودم از intel 5200 هم تو بعضی از بازی ها بهتر کار میکنه.امسال هم فقط یه HD4670 یا 9600GT با 1Gig gddr3 می گیرم تادو سال هم گرافیک عوض نمی کنم.حالا می خوای پند بگیر خواه ملال.
دوست عزیز مهم نیست که شما با چه سیستمی و چه کیفیتی تونستی چه بازیهایی رو اجرا کنی،مهم اینه که ما مشاورهامون بر اساس تجربه،تخصص و استانداردهای سخت افزار و مطابق با پیشنهاد تمام سایتهای معتبر علمی هست
شاید شما با همین سیستمی که داری بگی که Far Cry 2 رو هم تونستی اجرا کنی و تموم کنی(حالا شاید با فریم 4 یا 5) اما این دلیل نمیشه ما هم سیستمی پیشنهاد بدیم که پول مشتری رو آتیش بزنه
اگرم میخوای پیشنهاد بدی فقط بر مبنای اصولش،اتهام نزن.

بازم سلام
اول از همه دوستاني كه نظر دادن تشكر ميكنم.
راستش من خودم هم ميدونم كه سيستم رو امروز ببندي يك ماه بعد يك چيزه جديدتر مياد:((

ولي منظورم از قديمي نشه اينه كه اگه خواستم ارتقا بدم مجبور نباشم mb عوض كنم چون همين الان به اين مشكل خوردم mb من فقط تا 2g ram ساپورت ميكنه و بيشتر از fx5500 هم بهش نميخوره. خوب اين ضد حاله ديگه:(

راستش تو سايت گيگابايت نوشته اين مادربرد (GA-MA785G-UD3H) اين قابليت ها رو داره
كه باعث ميشه با محصولات جديد بعدي هم همخواني داشته باشه؟!
دوست عزیز لازم نبود اینا رو لیست کنی،این موارد همگی جنبه ی تبلیغاتی دارن و هیچ کدوم معیار کیفی مادربرد نیستن

اینا هم دلیل پشتیبانی از محصولات آینده نمیشن،هر چند که برای AMD مادربرد خوبیه ،همین الان هم حد ساپورتش مشخصه
مادربرد قبلیت هم اگر AGP هست که باید اول آخر عوضش کنی
سلام،
من سه سال پیش یه سیستم گرفتم با این مشخصات:

CPU: intel core2 duo 1.8 GHz
VGA: 8400GS 512MB
Motherboard: GA-P31-S3L

الان میخوام یه کاری کنم که بتونه اکثر بازی ها رو با ته گرافیک بکشه. برا همین میخوام یه CPU ی core2 quad روش بندازم که اسم مدلش Q8200 هست.

میخوام بدونم اگه این CPU رو روی سیستمم بذارم، می تونم بازی هایی مثل crysis و GRID رو ته گرافیک بازی کنم؟ یا گرافیک کارت 8400GS حتی با این CPU هم نمی تونه بازی هایی مثل Crsysis, Farcry2, GRID و ... رو ته گرافیک اجرا کنه؟
شما در اولین اقدام نه CPU بلکه کارت گرافیکت رو باید عوض کنی تا راندمان بازیها بصورت چشمگیری زیاد بشه
در قدم بعدی باید یه چهار هسته ای مثل Q6700 رو برداری.

دوست عزیز امروز من رقتم cpu بگیزم یارو گفت که ساخت چند کشور مثل: مالزی-ایرلند

داره کدومو بگیرم بهتره؟

بعد gtx 275 چه برندی بگیرم؟
هیچ فرقی ندارن،بی ربط گفته
کارت 275 هم میتونی Leadtek,Zotac,XFX,ASUS و غیره رو برداری.

دوستان یک سوال داشتم mainboard asus P5Qse کراس فایرو پشتیبانی میکنه یا خیر کلا main board تو محدوده 100 تا 130 چی پیشنهاد میدین
نخیر ،نمیکنه و فقط 1 اسلات 16X داره
شما میتونی P5Q رو برداری .

دوست من 250تومن برای هر دو قطعه؟
می تونم بگم این بودجه تا انتهای یک سال هم شما رو پشتیبانی نمی ده من هم نظرم با Saren Arterius یکی هست(این هم کارایی 3ساله نداره اما بیشتر از این با بودجه شما همخوانی نداره) . اما اگر امکان داره برات سعی کن پول بگذاری روش . مشگل بودجه رو همه از جمله خود من داریم .

فرشید خان از سوکت 1156 و مادربردش چه خبر؟ قیمت ؟ وارد شده ؟به چشمم نخورد . اما دیدم آواژنگ تبلیغاتشو گذاشته

Biostar TP45 HP
GIGABYTE EP45-UD3R
DFI P45 Blood Iron

جواب:

کاملا اشتباه هست:laughing:
اگه احساس می کنی اشتباه سعی کن صحیحش رو بگی . اینطوری گفتن خودش اشتباه بزرگتری محسوب می شه .
مادربردهایی هم که گفتی قیمتش رو هم بگو که زحمتش رو کشیدی کامل بشه دیگه . هر سه خوب هستند .
اون biostarبا قیمتی حدود P5qدر در اندازه P5q pro کار می کنه و در بین سایرین برتری داره .

آخرین ویرایش:
سلام
من يك جواب كلي به اين دوست عزيزمون بدم

اول از همه بايد توجه داشت كه اكثر مانيتورهاي ما(ايراني ها) بيش از رزولوشن 1024*1600 رو پشتيباني نمي كنه گرچه بازار مانيتورهاي LCD 22 اينچ داره كم كم داغ مي شه ولي اكثراً همين رزولوشن هستن و حالا 1024*1900 ديگه نهايشته.
خب پس نتيجه مي گيريم كه منظور از ته گرافيك دو رزولوشن ذكر شده هست كه من با اطمينان خاطر مي گم كارت 260GTX و يا رادئون 4870 با اعمال فــيــلـترهاي AA تا 8X و با تنظيمات "هاي" به راحتي و با فريم قابل قبول (50 فريم) اجرا مي كنه و به قول دوستمون ته گرافيك!
پس اين از مسئله كارت گرافيك كه بودجه ايشان 250 هزار هست و بهترين انتخاب كارت 250GTs هست با قيمت تقريبي 180 تومن كه توي رزولوشن 1024*1600 به راحتي و با جزئيات بالا از پس كرايسيس برمياد.
زياد در مورد پردازنده حرف نمي زنم و پردازنده E8400‌ به راحتي پاسخگوي نيازهاي همگي خواهد بود البته براي بازي و گيمرهايي با بودجه كم.
از بودجه 70 تومن باقي هست كه حدود 20 تومن هم روي بودجه بذارن و پردازنده E6700 رو تهيه نمايند تا فعلاً از پس كرايسيس بر بيان.
اما نكته:
آقاي imakbari مين بورد شما چه سوكت هايي رو پشتيباني مي كنه و مدل پاور شما چيه؟

با سلام به دوستان.
می خواستم سیستم رو ارتقا بدم. نیازهای کاری من اینهاست:
1. دانلود آفلاین که سیستم دست کم باید 8 ساعت کامل بدون کوچکترین استراحتی کار کنه.
2. شبیه سازی کنسولها مثل PS2 و Wii.
3. انجام بازیهای گرافیک بالا.
سیستم قبلی من اینتل تک هسته ای 2.4 فول هست با 750 مگ رم معمولی که دانلود آفلاین رو عالی برام انجام میده بدون دی سی. اما برای

منظورهای 2 و 3 مشخصا سیستم بالا می خوام.
یکی از دوستانم الان با سیستمی با سی پی یو AMD 7750 رو هسته ای و مادر بورد MSI K9A2 CF-F و 2 گیگ رم و کارت گرافیکی

جی فورس 9500 یک گیگ راحت بازیهای گرافیک بالا و شبیه سازی PS2 و Wii رو با سرعت واقعا بالا انجام میده.
مشکل من سر خرید AMD یا Intel هستش! فقط به علت دانلود آفلاین و احتمال داغ شدن و ریست سیستم در AMD.
با این تواصیف:
1. AMD 7750 و Intel 7400 کدوم قویترند؟
2.با 300 تومن جی می تونم بخرم؟
AMD:
سی پی یو 9650 4 هسته ای
همون مادر بورد دوستم
2 گیگ رم
کارت گرافیک 9600 دی دی آر 3
یا
Intel:
سی پی یو 7400
اگر با 300 تومن سیستم مطابق نیازهای بنده معرفی کنید خیلی ممنون میشم. یه کم هم عجله دارم! (سی پی یو + مادر بورد با ساپورت فایر کراس + کارت گرافیک + رم)
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or