اینی که شما گفتی مدلی از کارت نیست بلکه یه خانواده از چیپ های ati هستش که مدلای مختلفی داره ، حالا شما کدوم مد نظرت هستش ؟بچه ها این کارت گرافیک ATI HD4800 توی بازار اومده اگه هست لطفا قیمت و یک سیستم خوب متناسب با این کارت پیشنهاد کنید همچنین مادربورد خودم Asus P5W DH Deluxe هست فکر کنم بتون این کارت رو ساپورت کنه

خوب این بستگی به شما داره اگه میخوای راحت و بی دردسر بازی کنی خوب خرید کنسول مثل همین 360 به شدت توصیه میشه در غیر اینصورت یه کارتی مثل 275 میتونه انتخاب خوبی باشه.حالا به نظرتون کدومو بگیرم؟
بعدش من یکی از فامیلامون داره از آمریکا میاد.
xbox 360 هم تا ماه اکتبر 249 دولار میشه.
به نظرتون بگم xbox بیاره یا سیستم ارتقا بدم؟
گمرکیش زیاده؟
میرزه بگم بیاره؟
راستی xbox 360 elite 249 دولار هستا.

بجز بحث ذهنیت کاربران، شرکت AMD در این چند ساله پردازنده ی جدید با معماری جدیدی که قدرت رقابت یا برتری نسبت به پردازنده های Intel رو داشته باشه عرضه نکرده و سهمش رو در این محصولات کم کرده،بجز سری Phenom II X3/X4 که برای اولین بار رقابتی بودند اما در حال حاضر با عرضه ی Core i5 750 که تقریبا سریعتر از تمام Phenom II ها عمل میکنه ،اونها هم دیگر حرفی برای گفتن ندارند تا وقتی که قیمتشون شکسته بشه.با سلام دوباره
راستش اين چند روزي كه دنبال سيستم ميگشتم يه چند تا سوال برام پيش آمد كه اگه ميشه لطف كنيد جواباش رو بگيد تا منم از بيسوادي در بيام.
اول اينكه نميدونم چرا اكثر كاربرها از amd خوششون نمياد؟ دليل خاصي داره؟ اكثرا اينتل رو ترجيح ميدن، آيا intel يه مزيتهايي داره؟ يا اينكه amd يه معايبي داره؟
دوم اينكه اين كراس فاير كه ميگن واقعا چقدر كار ميكنه؟ مثال ميزنم: مثلا اين mb كه من گفتم hd4200 رو آنبرد داره حالا اگه من يه hd4850 بهش اضافه كنم مثل يه hd9050 كار ميكنه ؟ بعدش هم اين كراس فاير كار سختي هست يا اينكه يه كاره ساده ، يعني منظورم اينه كه برنامه ميخواد ، فيش رابط ميخواد ... چجوريه؟
يه سواله ديگه اينكه معادل hd به fx چنده؟ يعني منظورم اينه كه يه hd4200 يا hd4850 معادل چند fx هست fx5500 يا مثلا fx8800 ؟ ديگه بي سواديه ديگه چيكار كنم.
فقط هركدوم از دوستان كه زحمت ميكشن من رو از بي سوادي در ميارن ، يه لطفي هم بكنند اگه امكان داره هر 4 تا سوال رو جواب بدن.
باز هم از همه ممنونم
بنسبت قیمتش خوبه و عملکرد بازی هم هم اندازه ی یه دو هسته ای سریع Intel هست.اول تشكر ميكنم از شما دوست عزيز كه من رو از بي سوادي در آوردي.
بعدش هم يك سوال ديگه: پس با اين اوصاف نظرتون راجب AMD Phenom II X3 720 'Black Edition چيه؟
آيا قابل توجه هستش؟ عملكردش تو بازيها چطوريه؟
بازهم از راهنمايهاتون ممنونم
یا باید یه PC قوی واسه بازی بگیری که کارت GTX 275 و یه پردازنده ی چهار هسته ای خوب داشته باشه که بدون مانیتور دست کم 600 تا 800 تومن درمیاددوستان من رفتم تهران گرافیک ati radeon 4890 black قیمتش 270 تومن بود.
قیمت gtx 275 هم 290 تومن هست.
اینم مشخصاتشون:
ati 4890 black:
core clock: 1000
memory clock: 4000
memory bus:256
stream:800
gtx 275:
core:700
memory clock : 2268
memory bus:448
stream:?
بعدش gtx 275 با حافظه 896 مگ و Ati 4890 با حاظه ی 1gb هست.
حالا به نظرتون کدومو بگیرم؟
بعدش من یکی از فامیلامون داره از آمریکا میاد.
xbox 360 هم تا ماه اکتبر 249 دولار میشه.
به نظرتون بگم xbox بیاره یا سیستم ارتقا بدم؟
گمرکیش زیاده؟
میرزه بگم بیاره؟
راستی xbox 360 elite 249 دولار هستا.
این قطعات امروز رسید و فردا برای فروش محدود آماده میشه،چون تعداد محدوده و خیلی ها هم از قبل پیش خرید کردنسلام:smile:
آقا فرشید این corei5 و مینهای p55 کی آماده عرضه میشه؟
ممنون:smile:
داداش من میخوام مدی الیت بگیرم.اینی که شما گفتی مدلی از کارت نیست بلکه یه خانواده از چیپ های ati هستش که مدلای مختلفی داره ، حالا شما کدوم مد نظرت هستش ؟
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.
واسه ارتقاء هم قطعات+بودجه ای که داری رو بگو تا بشه نظر داد چون اینجوری به نتیجه نمیرسی.
خوب این بستگی به شما داره اگه میخوای راحت و بی دردسر بازی کنی خوب خرید کنسول مثل همین 360 به شدت توصیه میشه در غیر اینصورت یه کارتی مثل 275 میتونه انتخاب خوبی باشه.
در مورد گمرگی هم ، نهایت فرقش با اینجا 40 45 تومن هستش البته بستگی به مدلی که میخوای بیاری داره.![]()
شما باید این حرف ها را تو تایپک مختص خودش تو قسمت ترد های 360 بزنی نه اینجا!!!داداش من میخوام مدی الیت بگیرم.
اینجا قیمتش خدودا 450 تومن هست.
راستی اگه از آمریکا بیارم به تلوریون ای اینجا میخوره؟
باید کپی خورش کنم؟
بدون کپی خور کردن هیچ بازی نمیاد یا بعضا بازیاش فقط؟
سلامراستش تنها مسئله اینجا بودجه نیست. مسئله اساسی اینه که قیمت xbox360 الان شده 200 یورو که میشه 270 تومن حدوداً. چرا من باید یه PC بگیرم که تا پنج سال دیگه همه بهش می خندن، گرافیکش تو همون مایه هاست و قیمتش دو برابره؟ تازه از امکانات جدیدی که برای x360 درحال اجراست مثل project natal هم خبری نیست. در حالی که 360 به تازگی داره مثل wii کنترل حرکتی می گیره، حداقل 6-7 سال عمر داره و گرافیکش هم تو همون حدوداست؟
شما می تونی در کمترین حالت این رو در نظر بگیری:_____________________
و اما سوال خودم:cheesygri:
دوستان من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی سر دو راهی موندم که فقط سی پی یو رو ارتقا بدم و یه سی پی یو درست حسابی بخرم یا اینکه علاوه بر سی پی یو ، مین رو هم ارتقا بدم و یه سی پی یو ضعیف تر بردارم تا بتونم با ارتقای مین رم 4 گیگ بندازم؟
سیستمم مشخصاتش اینه:
CPU:Intel E2180 2Ghz Dual Core
mb:ASUS P5LD2-X/1333
ram:2Gig-ddr2
vga:8600GT 1Gig-ddr2 SPARKLE
بنظرتون کدوم کار برای ارتقای سیستم از لحاظ اینکه تو بازی کم نیاره بهتره؟:
1-فقط تعویض سی پی یو و انداختن یه سی پی یو c2d e7400 (در این صورت رمم 2 گیگ می مونه...)
2-تعویض هم سی پی یو و هم مین و انداختن یه مین که تا 4 گیگ رم ساپرت کنه و یه سی پی یو ارزونتر مثل e5200 ...
بودجه هم برای ارتقای سی پی یو 120 و برای ارتقای مین و سی پی یو با هم 180 ـه...
لطفا" راهنمایی کنید.
مرسی...
شما اول برو بپرس اونجا اصلا برند AOC موجود هست یا کسی میشناستش یا نهكسي ميدونه اگر مانيتور AOC V22 رو از دوبي بيارم چند قيمت مي افته؟
شما اول از همه باید اون کارت گرافیک تنبل و قدیمی رو عوض کنی،کارت زیر 9600GT بدرد بازی نمیخوره،یه کارت خوب هم حداقل 150 تومن به بالا قیمتشه،(4770 یا GTS 250)سلام
و اما سوال خودم:cheesygri:
دوستان من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی سر دو راهی موندم که فقط سی پی یو رو ارتقا بدم و یه سی پی یو درست حسابی بخرم یا اینکه علاوه بر سی پی یو ، مین رو هم ارتقا بدم و یه سی پی یو ضعیف تر بردارم تا بتونم با ارتقای مین رم 4 گیگ بندازم؟
سیستمم مشخصاتش اینه:
CPU:Intel E2180 2Ghz Dual Core
mb:ASUS P5LD2-X/1333
ram:2Gig-ddr2
vga:8600GT 1Gig-ddr2 SPARKLE
بنظرتون کدوم کار برای ارتقای سیستم از لحاظ اینکه تو بازی کم نیاره بهتره؟:
1-فقط تعویض سی پی یو و انداختن یه سی پی یو c2d e7400 (در این صورت رمم 2 گیگ می مونه...)
2-تعویض هم سی پی یو و هم مین و انداختن یه مین که تا 4 گیگ رم ساپرت کنه و یه سی پی یو ارزونتر مثل e5200 ...
بودجه هم برای ارتقای سی پی یو 120 و برای ارتقای مین و سی پی یو با هم 180 ـه...
لطفا" راهنمایی کنید.
مرسی...
خودم اینطور فکر نمی کنم...الان کارت گرافیک پلی استیشن3 7800ـه اونم مال سال 2006 !البته خودم می دونم مقایسه قطعات کنسول با کامپیوتر زیاد درست نیست ولی به هر حال کارت گرافیک PS3 اینه...شما اول برو بپرس اونجا اصلا برند AOC موجود هست یا کسی میشناستش یا نه
بعدم مانیتور باید گارانتی داخلی داشته باشه،معقول نیس از خارج خریداری بشه
شما اول از همه باید اون کارت گرافیک تنبل و قدیمی رو عوض کنی،کارت زیر 9600GT بدرد بازی نمیخوره،یه کارت خوب هم حداقل 150 تومن به بالا قیمتشه،(4770 یا GTS 250)
بعد باید CPU وRAM و مادربرد رو بترتیب ارتقا بدی
ارتقای این قطعات بدون تعویض کارت گرافیک اتلاف پوله،چون همین قطعات فعلی از پس تامین سرعت کامل کارت گرافیکت برمیان.مگر بازیهایی که به سرعت CPU خیلی وابسته هستند.
فکرتون اشتباسخودم اینطور فکر نمی کنم...الان کارت گرافیک پلی استیشن3 7800ـه اونم مال سال 2006 !البته خودم می دونم مقایسه قطعات کنسول با کامپیوتر زیاد درست نیست ولی به هر حال کارت گرافیک PS3 اینه...
کارت گرافیک 360 هم که بدتر...
نمی دونم منظورتون کدوم بازیه که 9600 به بالا می خواد چون تا اونجا که من یادمه GTA IV با 7300 هم اجرا می شد!(البته روی تنظیمات low)
سیستم مورد نیاز Alan Wake هم که چند ماه پیش اعلام شده بود یه سی پی یو دو هسته ایی با قدرت هر هسته 3.5ghz و گرافیک 7900 و رم 2 گیگ می خواست!!(برای اجرا رو حالت مدیوم)
من خودم نظرم اینه که فعلا" فقط یه سی پی یو رو عوض کنم و c2d e7400 بندازم ، رم هم که بیشتر از 2 گیگ فعلا" نیازی ندارم (چون رو تنظیمات مدیوم بازی می کنم) ، کارت گرافیک هم اورکلاکش می کنم و تا جایی که جواب بده ازش استفاده می کنم...
بنظرتون این فکرم چطوره؟
شما گفتی 180برای مادربرد و سی پی یو که من اون دوتا رو گفتم . اما با آقا فرشید موافقم ، شما باید فکر اساسی داشته باشی برای گرافیکت . معمولا شما باید یه لول بالاتر از اونی که سازنده های بازی می گن قطعات داشته باشی . اللخصوص گرافیک .سعی کن یه gts250جور کنی . اگه هم نه که 4770.به تریتیب پیش برو . بعدا یک دفعه مادربرد و سی پی یو رو عوض کن . بعد هم رم روخودم اینطور فکر نمی کنم...الان کارت گرافیک پلی استیشن3 7800ـه اونم مال سال 2006 !البته خودم می دونم مقایسه قطعات کنسول با کامپیوتر زیاد درست نیست ولی به هر حال کارت گرافیک PS3 اینه...
کارت گرافیک 360 هم که بدتر...
نمی دونم منظورتون کدوم بازیه که 9600 به بالا می خواد چون تا اونجا که من یادمه GTA IV با 7300 هم اجرا می شد!(البته روی تنظیمات low)
سیستم مورد نیاز Alan Wake هم که چند ماه پیش اعلام شده بود یه سی پی یو دو هسته ایی با قدرت هر هسته 3.5ghz و گرافیک 7900 و رم 2 گیگ می خواست!!(برای اجرا رو حالت مدیوم)
من خودم نظرم اینه که فعلا" فقط یه سی پی یو رو عوض کنم و c2d e7400 بندازم ، رم هم که بیشتر از 2 گیگ فعلا" نیازی ندارم (چون رو تنظیمات مدیوم بازی می کنم) ، کارت گرافیک هم اورکلاکش می کنم و تا جایی که جواب بده ازش استفاده می کنم...
بنظرتون این فکرم چطوره؟
با 180 تومن اگر بخوای هم گرافیک و هم CPU رو عوض کنی کارت سختهباشه پس من کارت گرافیک و سی پی یو رو عوض می کنم...
بنظرتون الان با 180 تومن بهترین کارت گرافیک و سی پی یویی که می شه خرید کدوماند؟