دوست من گرافیک 8800دیگه جایی نداره . سی پی یو مد نظر شما سی پی یو خوبیه اما گرافیکت اصلا کافی نیست . بودجه اگر برای گرافیک داری اعلام کنم تا راهنماییت کنیم .سلام،
من سه سال پیش یه سیستم گرفتم با این مشخصات:
CPU: intel core2 duo 1.8 GHz
VGA: 8400GS 512MB
Motherboard: GA-P31-S3L
الان میخوام یه کاری کنم که بتونه اکثر بازی ها رو با ته گرافیک بکشه. برا همین میخوام یه CPU ی core2 quad روش بندازم که اسم مدلش Q8200 هست.
میخوام بدونم اگه این CPU رو روی سیستمم بذارم، می تونم بازی هایی مثل crysis و GRID رو ته گرافیک بازی کنم؟ یا گرافیک کارت 8400GS حتی با این CPU هم نمی تونه بازی هایی مثل Crsysis, Farcry2, GRID و ... رو ته گرافیک اجرا کنه؟
دوست من نمی شه به طور کامل هیچ کدام رو رد کرد . هر کدوم در یک رنج قیمتی بهتر از دیگری هست . بستگی به بودجه داره . بچه ها بیشتر اینجا اینتل پیشنهاد می دن ای ام دی معمولا در تکنولوژی ساخت یه مقداری عقب تر از اینتل هستش .دوستان از راهنماییتون واقعا متشکرم.
فقط یه سوال دیگه.
آیا amd تو گیم بهتر کار میکنه یا intel?
amd مشکا خاصی نداره؟
کراس فایر یک تکنولوژی ارائه شده از سمت شرکتATI هست . کارتهایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند این قابلیت رو دارند که با قرار گرافتن بر روی یک مادر برد به طور هماهنگ با هم تقصیم وظایف کنند و کار کنند . البته نکته مهم اینهست که مادربرد شما باید از تکنولوژی پشتیبانی کنه و البته کارت ها باید از یک سری باشند و سازگارآقا این جریان cross fire چیه؟
اگه میشه یه توضیح کامل بدید.
لطفا قیمت الان این مادربرد گیگارو تو تهران بگید لطفا:
GA-MA790FXT-UD5P
GA-MA790X-UD4P
GA-MA770T-UD3P
دوست عزیز از راهنمایی هات ممنونم.دوست من گرافیک 8800دیگه جایی نداره . سی پی یو مد نظر شما سی پی یو خوبیه اما گرافیکت اصلا کافی نیست . بودجه اگر برای گرافیک داری اعلام کنم تا راهنماییت کنیم .
دوست من نمی شه به طور کامل هیچ کدام رو رد کرد . هر کدوم در یک رنج قیمتی بهتر از دیگری هست . بستگی به بودجه داره . بچه ها بیشتر اینجا اینتل پیشنهاد می دن ای ام دی معمولا در تکنولوژی ساخت یه مقداری عقب تر از اینتل هستش .
کراس فایر یک تکنولوژی ارائه شده از سمت شرکتATI هست . کارتهایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند این قابلیت رو دارند که با قرار گرافتن بر روی یک مادر برد به طور هماهنگ با هم تقصیم وظایف کنند و کار کنند . البته نکته مهم اینهست که مادربرد شما باید از تکنولوژی پشتیبانی کنه و البته کارت ها باید از یک سری باشند و سازگار
cpu: Q9550بردار که 240تومنی قیمت داره .دوست عزیز از راهنمایی هات ممنونم.
من با رنج قیمتی 250 تا 300 تومن چه سی پی یو یی میتونم بگیرم؟
amd یا intel بودنشو خودتون بگید.
بعد من شنیدم که کارت های Ati با amd بهتر کار میکنند. این دسته یا فقط تبلیغاته؟
الان به نظرتون بهترین کارتی که تو قیمت 300 تومن می تونم بگیرم چیه؟
ممنون
میشه با 200-250 تومن یه کارت گرافیک و CPU گرفت که کرایسیس رو ته گرافیک بکشه؟ نمی خوام یه چیزی بگیرم که دوباره 3 سال دیگه بخوام عوضش کنم... نه این که تا سه سال دیگه همه ی بازی ها رو ته ته بکشه، ولی مثل این یکی نشه. (CPU و VGA رو هم میدم بره. دست دوم چقد بر میدارن از آدم؟)دوست من گرافیک 8800دیگه جایی نداره . سی پی یو مد نظر شما سی پی یو خوبیه اما گرافیکت اصلا کافی نیست . بودجه اگر برای گرافیک داری اعلام کنم تا راهنماییت کنیم .
با این بودجه ، بهتر از این نمیشه بست :میشه با 200-250 تومن یه کارت گرافیک و CPU گرفت که کرایسیس رو ته گرافیک بکشه؟ نمی خوام یه چیزی بگیرم که دوباره 3 سال دیگه بخوام عوضش کنم... نه این که تا سه سال دیگه همه ی بازی ها رو ته ته بکشه، ولی مثل این یکی نشه. (CPU و VGA رو هم میدم بره. دست دوم چقد بر میدارن از آدم؟)
میدونم 250 تومن کمه ولی الان نمی تونم برای بازی بیشتر از این بودجه بذارم.
دوست عزیز امروز من رقتم cpu بگیزم یارو گفت که ساخت چند کشور مثل: مالزی-ایرلندcpu: Q9550بردار که 240تومنی قیمت داره .
vga : gtx 275هم در رنج قیمت درخواستی شما بهترینه .
این بحث سازگاری هم دلیل خاصی درش نیست . اگه منظورتون از لحاظ ادقام شدن ati,amd هست و این حرفها ، باید عرض کنم که خیر ! ربطی نداره . خیلی هاش از سر تبلیغ هم نیست و برداشته سطحی هستش .
دوست عزیز مهم نیست که شما با چه سیستمی و چه کیفیتی تونستی چه بازیهایی رو اجرا کنی،مهم اینه که ما مشاورهامون بر اساس تجربه،تخصص و استانداردهای سخت افزار و مطابق با پیشنهاد تمام سایتهای معتبر علمی هستبابا چرا همه این قدر هر کسی که میاد تو فروم رو نا امید می کنید.بابا هر کی میاد تو فروم اگه مثل من به مشکل پول بخوره شما گریشو در میارین.من خودم با یه سی پی یو atlon X2 5000 و 2 Gig ram و 7200 gs بازی call of duty 5 رو با رزولوشن 768*1024 و انتی انلایزینگ X2 دو بار تموم کردم. با همین سیستم هم بازی هایی مثل,prince of persia ,empire total war assassin creed رو تموم کردم.بابا این قدر چرا تو کار خالی کردن جیب بچه هایید؟
من می گم amd بزار. حتی شخصا دیدم که همین سی پی یو خودم از intel 5200 هم تو بعضی از بازی ها بهتر کار میکنه.امسال هم فقط یه HD4670 یا 9600GT با 1Gig gddr3 می گیرم تادو سال هم گرافیک عوض نمی کنم.حالا می خوای پند بگیر خواه ملال.
دوست عزیز لازم نبود اینا رو لیست کنی،این موارد همگی جنبه ی تبلیغاتی دارن و هیچ کدوم معیار کیفی مادربرد نیستنبازم سلام
اول از همه دوستاني كه نظر دادن تشكر ميكنم.
راستش من خودم هم ميدونم كه سيستم رو امروز ببندي يك ماه بعد يك چيزه جديدتر مياد
ولي منظورم از قديمي نشه اينه كه اگه خواستم ارتقا بدم مجبور نباشم mb عوض كنم چون همين الان به اين مشكل خوردم mb من فقط تا 2g ram ساپورت ميكنه و بيشتر از fx5500 هم بهش نميخوره. خوب اين ضد حاله ديگه
راستش تو سايت گيگابايت نوشته اين مادربرد (GA-MA785G-UD3H) اين قابليت ها رو داره
كه باعث ميشه با محصولات جديد بعدي هم همخواني داشته باشه؟!
شما در اولین اقدام نه CPU بلکه کارت گرافیکت رو باید عوض کنی تا راندمان بازیها بصورت چشمگیری زیاد بشهسلام،
من سه سال پیش یه سیستم گرفتم با این مشخصات:
CPU: intel core2 duo 1.8 GHz
VGA: 8400GS 512MB
Motherboard: GA-P31-S3L
الان میخوام یه کاری کنم که بتونه اکثر بازی ها رو با ته گرافیک بکشه. برا همین میخوام یه CPU ی core2 quad روش بندازم که اسم مدلش Q8200 هست.
میخوام بدونم اگه این CPU رو روی سیستمم بذارم، می تونم بازی هایی مثل crysis و GRID رو ته گرافیک بازی کنم؟ یا گرافیک کارت 8400GS حتی با این CPU هم نمی تونه بازی هایی مثل Crsysis, Farcry2, GRID و ... رو ته گرافیک اجرا کنه؟
هیچ فرقی ندارن،بی ربط گفتهدوست عزیز امروز من رقتم cpu بگیزم یارو گفت که ساخت چند کشور مثل: مالزی-ایرلند
داره کدومو بگیرم بهتره؟
بعد gtx 275 چه برندی بگیرم؟
نخیر ،نمیکنه و فقط 1 اسلات 16X دارهدوستان یک سوال داشتم mainboard asus P5Qse کراس فایرو پشتیبانی میکنه یا خیر کلا main board تو محدوده 100 تا 130 چی پیشنهاد میدین
دوست من 250تومن برای هر دو قطعه؟میشه با 200-250 تومن یه کارت گرافیک و CPU گرفت که کرایسیس رو ته گرافیک بکشه؟ نمی خوام یه چیزی بگیرم که دوباره 3 سال دیگه بخوام عوضش کنم... نه این که تا سه سال دیگه همه ی بازی ها رو ته ته بکشه، ولی مثل این یکی نشه. (CPU و VGA رو هم میدم بره. دست دوم چقد بر میدارن از آدم؟)
اگه احساس می کنی اشتباه سعی کن صحیحش رو بگی . اینطوری گفتن خودش اشتباه بزرگتری محسوب می شه .Biostar TP45 HP
GIGABYTE EP45-UD3R
DFI P45 Blood Iron
جواب:
کاملا اشتباه هست:laughing:
اول از همه بايد توجه داشت كه اكثر مانيتورهاي ما(ايراني ها) بيش از رزولوشن 1024*1600 رو پشتيباني نمي كنه گرچه بازار مانيتورهاي LCD 22 اينچ داره كم كم داغ مي شه ولي اكثراً همين رزولوشن هستن و حالا 1024*1900 ديگه نهايشته.میشه با 200-250 تومن یه کارت گرافیک و CPU گرفت که کرایسیس رو ته گرافیک بکشه؟ نمی خوام یه چیزی بگیرم که دوباره 3 سال دیگه بخوام عوضش کنم... نه این که تا سه سال دیگه همه ی بازی ها رو ته ته بکشه، ولی مثل این یکی نشه. (CPU و VGA رو هم میدم بره. دست دوم چقد بر میدارن از آدم؟)