مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

منظورت دقیقا از این پستی که دادی چی بود ؟!: :confused: = نوشته supra

تبلیغات و احساسات:biggrin1:

فهمیدی منظورم؟
ما اینجا به احساسات و تبلیغات هیچ کاری نداریم ، دفعه ی بعد هر پستی ببینم پاک میشه.:-"
ok ؟!
سلام دوستان
من میخوام یک ADSL MODEM بگیرم که انتخاب خودم با توجه به تجربه و تحقیق ASUS AM 602 بود ( چند وقت قبل برای یکی از اشناها گرفتیم )
اما چند جا تماس گرفتم ظاهرا نیست تو بازار
ISP که میخوام ازش بگیرم هم شاتل هست که هر چند وقت یک بار ادعا میکنه با یک سری از brand ها سازگاره
اینجا هم فقط شاتل داره

مدلی که میخوام حتما باید 2 تا خروجی داشته باشه که برای 360 هم استفاده کنم

سوالاتم اینه که اولا برای یک adsl چه فاکتور هایی مهمه ؟
و اینکه تا 50 تومان چی پیشنهاد میدید که در حد همین asus باشه ؟

خودم گشتم مناسبترین به نظر این بود
d-link dsl 2520u
قیمت هم 38 تومان
که اولا نمیدونم مارک خوبی هست و مدل مناسبی هست یا نه
و مهمتر از اون با شاتل سازگاره مارکش یا نه
(1 ماه قبل میگفتن بیلیون حالا جدیدا zyxel پیسنهاد میدن )
اصلی ترین سوالام اینه که یک isp وقتی میگه ما با فلان مارک سازگاریم ( که اونم بسته به زمان متغیره ) این حرفش از رو بازار گرمیه یا علمیه ؟
چون از خیلی ها شنیدم که دقیقا با مارک هایی که اونها تایید نمیکردن بدون مشکل کار میکنن
مودمای adsl یه استاندارد مشخصی دارن و نمیشه گفت که فلان مودم نمیتونه با این isp سازگار باشه اما خوب بعضی از این ispها یه تنظیماتی رو ، روی این serverاشون اعمال میکنن که یسری از مودما در دراز مدت به مشکل میخورن مثل پریدن link ، ثابت نبودن سرعت down و....
در کل من تا اونجایی که اطلاع دارم شاتل با اکثر مودما (بهتره بگیم برندا) سازگاری داره ، اگه بتونی یکم بیشتر خرج کنی در حد 30 تومن من linksys wag54g2 رو پیشنهاد میدم در غیر اینصورت همون asus am602 انتخاب خوبیه فک میکنم lion هم موجود داشته باشه.;)
connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد
من دو مدل کارت پیشنهاد دادم یکی 4870 و یکی هم 260 ، اولی دو نوع برند و دومی هم یه برند.;)
چیزی به نام جور در اومدن هم نداریم شما میتونی هر کدوم که مد نظر هست رو ، رو این سیستم ببندی.;)

من دو مدل کارت پیشنهاد دادم یکی 4870 و یکی هم 260 ، اولی دو نوع برند و دومی هم یه برند.;)
چیزی به نام جور در اومدن هم نداریم شما میتونی هر کدوم که مد نظر هست رو ، رو این سیستم ببندی.;)

حالا که اینقدر واضح گقتی به نظر خودت کدوم رو بگیرم بهتره :(( از نظر پولی مشکلی نیست فکر نمیکنم زیاد باهم تفاوت داشته باشن
اگه احیانا نظرتون رو 4870 بود برند مناسبترشم بگید

مودمای adsl یه استاندارد مشخصی دارن و نمیشه گفت که فلان مودم نمیتونه با این isp سازگار باشه اما خوب بعضی از این ispها یه تنظیماتی رو ، روی این serverاشون اعمال میکنن که یسری از مودما در دراز مدت به مشکل میخورن مثل پریدن link ، ثابت نبودن سرعت down و....
در کل من تا اونجایی که اطلاع دارم شاتل با اکثر مودما (بهتره بگیم برندا) سازگاری داره ، اگه بتونی یکم بیشتر خرج کنی در حد 30 تومن من linksys wag54g2 رو پیشنهاد میدم در غیر اینصورت همون asus am602 انتخاب خوبیه فک میکنم lion هم موجود داشته باشه.;)

ممنونم
بد بختی اینجاست که اینجا فقط شاتل هست
و شاتل هم رسما تا حدی پیش رفته که میگه اگه modem مارک dlink سرویس نمیدیم اصلا

اگه هم بخوام بهشون نگم و خودم کار های config رو انجام بدم ( که میتونم ) واسه این میگم که بعد ها اگه bug یا مشکلی ایجاد شد تو سرویس نیان گیر بدن به این که مارک modem فلانه

lion هم تماس گرفتم ( حسینی ) گفتن نداریم و اصلا نیست تو بازار
یک جا ادشت میداد 50
که هر 2 گفتن صبر کنم تا هفته دیگه که قراره بیاد دوباره تو بازار

باز هم ممنون :smile:

فرشید جان شما قرار هست I5وارد کنید دیگه .
می خواستم بدونم C I5 750چند قیمت در میاد ؟
دوم اینکه مادربرد Asus p7p55d deluxeهم که در نوع خودش خوبه چنده؟
اگه اینها به قیمت مناسبی باشند باید از این به بعد به بچه ها بجای سری Qحتما اینها رو پیشنهاد بدیم . C I5 750در نوع خودش در حد I7 920کار می کنه و کاملا تمام سری Qو فنوم 2 رو ............

Kesi nist javabe maro bede?
سلام
1-شما باید فارسی تایپ کنی . خبر داری که؟ :-"
2-
مادربرد شما از سوکت LGA 775پشتیبانی می کنه اما نهایت باسی که از دی دی آؤ 2 ساپورت می کنه 667هست که گذرگاه جالبی به شمار نمی ره و نمی دونم بتونی رم گیر بیاری با این باس یا نه .چیپستش هم که ICH7 chipset هست در صورتی که الان P5q چیپستش ICH10 هست . خلاصه کنم برات حرفمو که چنگی به دل نمی زنه و نمی ارزه که براش قطعه نو بخری .قیمتش هم در حد p5kpl-1600هست . یعنی همون 85تا 90تومن . اگه از باس بالاتری پشتیبانی می کرد بدک نبود اما این خودش نقطعه ضعف محسوب می شه . البته 24گیگ رو ساپورت می کنه .

سلام دوستان
من امروز 8GBرم گرفتم.ماركش CORSAIRهستش با باس 800.
حالا لازمه كه حتما WIN 64بيتي بريزم تا8GB رمو بشناسه؟
و تو WINXP64BITبازيها و برنامه هايي مثل فتو شاپ و3DMAX مشكل ندارن ..بازيهايي مثل COD4,Grand Theft Auto IV...
ايا راهي هست كه اين WINXP32 بتونه8gb رو بشناسه؟-
لطفا يه توضيحي در اين مورد بديد.ممنون ميشم.

سلام
برا من که یه سیستم قدیمی دارم می ارزه که اونو ارتقا بدم یا یه ارکد جاسپر بگیرم؟؟؟
سیستمم طوریه که برا ارتقا به 400 ت خرج احتیاج داره.

سلام دوستان
و تو WINXP64BITبازيها و برنامه هايي مثل فتو شاپ و3DMAX مشكل ندارن ..بازيهايي مثل COD4,Grand Theft Auto IV...
بهیچ وجهی ویندوز 32 بیتی که XP و چه VISTA/7 نمی تونن 4 گیگ رو هم کامل بشناسن،چه برسه به 8 گیگ،زوری که نیست!
فقط باید ویندوز 64 بیتی بریزی،8 گیگ هم فقط توی برنامه های گرافیکی سنگین استفاده میشه.

سلام
برا من که یه سیستم قدیمی دارم می ارزه که اونو ارتقا بدم یا یه ارکد جاسپر بگیرم؟؟؟
شما خودت داری میگی سیستمت قدیمیه،خودتم احتیاجاتش رو معلوم کردی،ما از کجا بدونیم چی میخوای بگیری که ببینیم به XBOX ارجحیت داره یا نه؟

فرشيد جان ممنون
اين win 64 با نرم افزارا و گيم مشكل نداره؟بازيهايي مثل COD4,Grand Theft Auto IV....
ضمنا من انيميشن با 3dmax كار ميكنم.
تشكر عزيز.

سلام دوستان
ویندوز XP ویرایش 32بیتی توان آدرس دهی بیش از 3گیگابایت حافظه اصلی رو نداره لذا بی استفاده محسوب می شه .
نرم افزار های که نام بردید هم معمولا با ویرایش 32یا 64مشگلی ندارن . این سیستم عامل ها هستند که با نرم افزار ها مشگل دارند . به عنوان مثال ADOBE PHOTOSHOP CS3به پایین رو ویستا نصب نمی شه .البته این رابطه نسبت عکس هم داره بعضی موارد . در کل من روی سیستم یه بنده خدایی XP 64bit editionرو نصب کردم بعد از سر هم کردنش . مشگلی با نرم افزار ها و بازی ها نداره .

سلام
ببخشید یه سوال جدید:
به مشکل مالی خوردم پس مجبورم گرافیک رو به زیر 110 کاهش بدم. به غیر از 4670 چی پیشنهاد می کنید،(مخصوصا که من گیم هم بازی می کنم) مخصوصا با gpu از Nvidea. می خوام برم شنبه بگیرم.
در ضمن از نظر شما m4n 78(بدون هیچ پسوندی) خوبه یا نه(باز هم می گم هرچی ارزون تر بهتر مشکل مالی خوردم دم مهر شدید.) در ضمن برد عوض کنم چه جوری روش win بریزم؟

با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید
لطفا تا همین قیمت سیستم پیشنهاد کنید چون از این بیشتر نمینونه

man ye mainboard modele Gigabyte 945PL-S3P daram. mikhastam bebinam vase bazihaye jadid dar hade motevaset monasebe? gheymate noesh alan chande
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کن.;)
بازیهای جدید چه ربطی به مین داره ؟! :confused:
شما اگه فصد ارتقاء داری یه بودجه ای تعیین کن تا بشه نظر داد.;)
حالا که اینقدر واضح گقتی به نظر خودت کدوم رو بگیرم بهتره :(( از نظر پولی مشکلی نیست فکر نمیکنم زیاد باهم تفاوت داشته باشن
اگه احیانا نظرتون رو 4870 بود برند مناسبترشم بگید
خوب نظر اول من که رو 4870 بود اما اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 280 290 تومن من hd4890 رو پیشنهاد میدم.;)
سلام
مشخصات سیستمت چیه ؟!
بستگی داره که بخوای رو چه قطعه ای بیشتر هزینه کنی ، در کل با 400t کار خاصی نمیشه کرد به نظر من یه 360 بگیر تا 2 یا 3 سال خیال خودتو راحت کن.;)
سلام
ببخشید یه سوال جدید:
به مشکل مالی خوردم پس مجبورم گرافیک رو به زیر 110 کاهش بدم. به غیر از 4670 چی پیشنهاد می کنید،(مخصوصا که من گیم هم بازی می کنم) مخصوصا با gpu از Nvidea. می خوام برم شنبه بگیرم.
در ضمن از نظر شما m4n 78(بدون هیچ پسوندی) خوبه یا نه(باز هم می گم هرچی ارزون تر بهتر مشکل مالی خوردم دم مهر شدید.) در ضمن برد عوض کنم چه جوری روش win بریزم؟
تا اون رنج به غیر از 4670 میشه 9600gt رو در نظر گرفت.;)
با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید
لطفا تا همین قیمت سیستم پیشنهاد کنید چون از این بیشتر نمینونه
اگه فقط کیس بود میشد یه کارایی کرد ولی چون مانیتور هم هست یه بخش مهمی از بودجه رو میگیره و سیستم جالبی در نمیاد ، در کل من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5qpl-am or p5kpl-1600
VGA : sapphire hd4770 or zotac 9600gt 512mb
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or liteon (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 733sn
SPEAKER : creative a200

حدودا 715 720 تومن در میاد میتونه vga رو zotac 9600gt هم در نظر بگیره (که خوب به نسبت کارایی گرافیکی سیستم هم میاد پایین) یه 30 35 تومنی حدودا کم میشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or