ما اینجا به احساسات و تبلیغات هیچ کاری نداریم ، دفعه ی بعد هر پستی ببینم پاک میشه.منظورت دقیقا از این پستی که دادی چی بود ؟!: :confused: = نوشته supra
تبلیغات و احساسات:biggrin1:
فهمیدی منظورم؟
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
ok ؟!
مودمای adsl یه استاندارد مشخصی دارن و نمیشه گفت که فلان مودم نمیتونه با این isp سازگار باشه اما خوب بعضی از این ispها یه تنظیماتی رو ، روی این serverاشون اعمال میکنن که یسری از مودما در دراز مدت به مشکل میخورن مثل پریدن link ، ثابت نبودن سرعت down و....سلام دوستان
من میخوام یک ADSL MODEM بگیرم که انتخاب خودم با توجه به تجربه و تحقیق ASUS AM 602 بود ( چند وقت قبل برای یکی از اشناها گرفتیم )
اما چند جا تماس گرفتم ظاهرا نیست تو بازار
ISP که میخوام ازش بگیرم هم شاتل هست که هر چند وقت یک بار ادعا میکنه با یک سری از brand ها سازگاره
اینجا هم فقط شاتل داره
مدلی که میخوام حتما باید 2 تا خروجی داشته باشه که برای 360 هم استفاده کنم
سوالاتم اینه که اولا برای یک adsl چه فاکتور هایی مهمه ؟
و اینکه تا 50 تومان چی پیشنهاد میدید که در حد همین asus باشه ؟
خودم گشتم مناسبترین به نظر این بود
d-link dsl 2520u
قیمت هم 38 تومان
که اولا نمیدونم مارک خوبی هست و مدل مناسبی هست یا نه
و مهمتر از اون با شاتل سازگاره مارکش یا نه
(1 ماه قبل میگفتن بیلیون حالا جدیدا zyxel پیسنهاد میدن )
اصلی ترین سوالام اینه که یک isp وقتی میگه ما با فلان مارک سازگاریم ( که اونم بسته به زمان متغیره ) این حرفش از رو بازار گرمیه یا علمیه ؟
چون از خیلی ها شنیدم که دقیقا با مارک هایی که اونها تایید نمیکردن بدون مشکل کار میکنن
در کل من تا اونجایی که اطلاع دارم شاتل با اکثر مودما (بهتره بگیم برندا) سازگاری داره ، اگه بتونی یکم بیشتر خرج کنی در حد 30 تومن من linksys wag54g2 رو پیشنهاد میدم در غیر اینصورت همون asus am602 انتخاب خوبیه فک میکنم lion هم موجود داشته باشه.
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
من دو مدل کارت پیشنهاد دادم یکی 4870 و یکی هم 260 ، اولی دو نوع برند و دومی هم یه برند.connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد
چیزی به نام جور در اومدن هم نداریم شما میتونی هر کدوم که مد نظر هست رو ، رو این سیستم ببندی.