مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

blue ray عزیز میدونم لپ تاپ مثل کامپیوترهای خانگی نمیتونه بازی رو اجرا کنه طرف ما کامپیوتر خانگی که چه عرض کنم سفینه خونگیشو داره لپ تاپم میخواد بخره تا 2.5 میلیون
در ضمن در قسمت لپ تاپ درج کردم جوابی ندادن منظورم از 15 اینچم اینه که lcd از این کوچکتر نباشه

دوستان اگه میشه قیمت دقیق این قطعات رو به من بدید تا ببینم چه خاکی به سرم بریزم :wallbash:
CPU : Intel E8600 & E8500
Main : Asus p5qc
VGA : HD4870 ddr5 & ddr4 & ddr3 - HD4890 DDR5 - NVIDIA GeForce GTX 280
HDD : samsung & seagate 500gb 16mb
POWER : green green gp535a

آقا قیمت تک تکشونو جدا بدین :-"
اگه تو بازار یه سری بزنی می بینی که گرافیک مخصوصا قیمت ثابتی نداره و بسته به برند و فروشنده کلی فرقشه .
cpu:(e8500) 205
mb: 160
vga:
4890=290تومن
4870=245تومن هست که رایان صبا به این قیمت می ده .
gtx 280=قیمت ندارم
hdd:
55
psu:
55

blue ray عزیز میدونم لپ تاپ مثل کامپیوترهای خانگی نمیتونه بازی رو اجرا کنه طرف ما کامپیوتر خانگی که چه عرض کنم سفینه خونگیشو داره لپ تاپم میخواد بخره تا 2.5 میلیون
در ضمن در قسمت لپ تاپ درج کردم جوابی ندادن منظورم از 15 اینچم اینه که lcd از این کوچکتر نباشه
والا 2.5پولو می خواد بریزه دور؟ بگو 1میلیونشو بده به من با بقیه اش هم من یه لب تاپ توپ بهش معرفی می کنم :biggrin1:. اینجاست که اختلاف طبقاتی مطرح می شه ها .
HP Pavilion dv6-1225ee Entertainment Notebook PC (NZ342EA)
این در نوع خودش یک غوله . با قیمت 1520تا 1530. حواست باشه که لب تاپ ها با یه مدل ممکنه چندین کانفیگ داشته باشند که از لحاظ سخت افزاری کلی فرق می کنند . پس اسم لب تاپ و جزئیات مدلشو خوب به خاطر داشته باش ته یه موقع خدایی ناکرده نندازند بهت . اصلا لب تاپ از همه چیز راحت تره انداختنش . گارانتی ایران اچ پی باشه و سعی کن حداکثر توان رو در خرید از نمایندگی های مجاز به خرج بدی که بشه یقه یکی رو بگیری فردا .
بهروز باشید

+++Sony VAIO SR490 PDB
نظرت در مورد این چیه 2 میلیون قیمتشه
در ضمن اونی که گفتی 13 inch البته اینم هس ولی نمیدونم 15 گیر نمیاد سیستم در حد اینا
دوست عزیز،باید مدلی رو انتخاب کنی که:
گرافیکش به هیچ وجه Intel نباشه(حتما بالاتر از ATI 4650 یا Nvidia 9400 باشه،اگرم واسه بازی میخوای که بازم باید بالاتر از اینا باشه)
حتما از برندای معتبر باشه،جدیدا مدلای ارزون چینی توی بازار زیاد شدن
فقط نمیشه با مدل پیشنهاد داد ،چون خیلی از مدلها بیشتر امکاناتشون Optional هست.

+++Sony VAIO SR490 PDB
نظرت در مورد این چیه 2 میلیون قیمتشه
در ضمن اونی که گفتی 13 inch البته اینم هس ولی نمیدونم 15 گیر نمیاد سیستم در حد اینا
اون اچ پی که گفتم 15.6هست :
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3872814-3982366.html
شدیدا معتقدم که سونی خیلی گرون قیمته لب تاپ هاش و اصلا نمی ارزه .
و اما یکی از لب تاپ هایی ک بهش در پست اولم اشاره کردم toshiba qasmioهست که از این سری من toshiba qosmio x305 رو پیشنهاد می دم که دیگه این خودش طوفانیه برادر طوفانننننننننننننننننننن .
گرافیکش هم 9700gts هست.البته نمی دونم اینجا چند قیمته ولی می دونم که پیدا می شه . در کل پیکربندی مناسبی داره هر چند که سی پی یو این لب تاپ در حد اون hp نیست .اما گرافیکش برتری داره . هر دو 4گیگ رم دارند در بخش درایور نوری مدل hp دارای درایور بلوری هست (اسم من :biggrin1: ).qasmio دارای 17اینچ صفحه اسن اما hp دارای 15.6هست .البته 4650که کارت گرافیکی hp ]ست و دی دی آر 3هست و باز دهی خوبی داره اما توشیبا در این بحث سره . با در نظر گرفتن قیمت انتخاب کن . البته اگه خودت هم یه چرخ تو سایت اصلی توشیبا و اچ پی و دل بزنی بهترین کار رو انجام دادی (دقت کن سایت مرجع ها نری این سایت تخیلی ها رو بخونی که هر کی یه چیزی گفته واسه خودش)

واقعا ممنون اینم شد جواب بابا پولش مهم نیست کیفیت برام مهمه :-"
دوست عزیز بین برندهای شناخته شده ای که الان تو بازار هست (مثل XFX , MSI , Sapphire , ASUS , HIS...) از نظر کیفیت ساخت تفاوت چندانی وجود نداره ! چون همه برد ها با توجه به برد مرجع ساخته میشن و همشون هم تو چین تولید میشن ! الان فرقی نداره که شما XFX بگیری یا Sapphire چون هردشون به یک صورت تولید شدن ! حالا ممکنه در بسته بندی تفاوت داشته باشن اما کیفیت ساخت این کارتها همگی در یه حد مشخصی هست !

سلام میخواستم بدونم HD4890 بخوام بگیرم از چه برندی خوبه بگیرم ؟
من به توضیحات دوستان این رو هم اضافه کنم که شما می دونید که هر چی تکنولوژی ساخت المان های سخت افزاری بالا تر می ره تولید کننده برای تولید محصول باید از قابلیت های خاص خودش برخوردار باشه . کارتی که شما می خوای هم کارت تغریبا بالایی محسوب می شه لذا در برندش زیاد تفاوتی وجود نداره . تا 270تومن هم می تونی گیر بیاری .club,SAPPHIRE ,his,eliteاینها همه خوبن msiهم همچنین .
اما نکته قابل توجه خدمات هستش که سعی کن کارتی بخری با قیمت مناسب و البته گارانتی مناسب . خدای ناکرده اگه موردی پیش بیاد تازه می فهمی گارانتی یعنی چی .

آخرین ویرایش:
برای کاربری معمولی(اداره) لازم داریم (خودش هم سه تا!) این سیستم رو پیشنهاد دادن نظرتون در مورد قطعات و قیمت بگید (من فاکتور رو دارم کپی میکنم سر در نمیارم چی به چیه پس غلطی چیزی داشت ببخشید!)

[LTR]

Mainboard: Giga P31 DS3L
Cpu: E5200
RAM:Kingmax 4GB
H.D.D.: Maxtor 320GB
Graphic Crad: Geforce 9500 / 1GB VRAM
DVD Writer: Liton 24X
Sound Card: ON
LAN Card: ON
Monitor: Samsung P20500 (20")
Case: Soyo + Power 500W
Keyboard, Mouse : Frassoo 2880/1070
With Speaker

[/LTR]

قیمت : 670.000 ریال

برای کاربری معمولی(اداره) لازم داریم (خودش هم سه تا!) این سیستم رو پیشنهاد دادن نظرتون در مورد قطعات و قیمت بگید (من فاکتور رو دارم کپی میکنم سر در نمیارم چی به چیه پس غلطی چیزی داشت ببخشید!)

[LTR]
Mainboard: Giga P31 DS3L
Cpu: E5200
RAM:Kingmax 4GB
H.D.D.: Maxtor 320GB
Graphic Crad: Geforce 9500 / 1GB VRAM
DVD Writer: Liton 24X
Sound Card: ON
LAN Card: ON
Monitor: Samsung P20500 (20")
Case: Soyo + Power 500W
Keyboard, Mouse : Frassoo 2880/1070
With Speaker​

[/LTR]

قیمت : 670.000 ریال
شما خوب ننوشتی برخی موارد رو . مثلا باس رم رو ننوشتی که مهمه و تاثیر گذاره در قیمت یا برند پاور رو ننوشتی یا نگفتی چه اسپیکری یا نگفتی کدوم مدل soyo .بدون پاور و کیس و اسپیکر 630-625تومنی آّب می خوره .
بستگی داره چه بخشی از کار اداری رو شامل بشه . برای کار های حسابداری و امور دفترداری خوبه اما اگه کارمنداتون حوس کنند که برند سمت گرافیک و بازی باید عرض کنم که خیلی جالب نیست و حدالقل یک گرافیک 9600gtلازم داره که 10تمنی حدودا گرون تر از اینه .
کلا این سیستم یک کاربر کاملا عادی هست که از کامپیوتر انتظار گرافیکی نداشته باشه و روال کاریش ساده و نسبتا سبک باشه . البته 2گیگ رم هم برای این امور کافیه (اگر قصد نصب ویستا یا سون نباشه). پاور هم با یه 430وات واقعی کفایت می کرد .اما این پاور رو نمی دونم چیه . اگه از این 10تومنی ها باشه منم یه دونه 600وات دارم که ... :biggrin1:

حالا شما مشخصات دقیق ترش رو مینویسی؟
یعنی من به فروشنده بگم که رمی که میخوام این باس رو داشته باشه، یا واقعی یا غیر واقعی بودن باور رو از کجا بفهمم؟

اپیکر رو ول کن هر چی ارزونتر بهتر :D حالا کیس soyo هم هر کدوم که خوشگلتر باشه!

برای سون لازمه ولی غیر از ویندوز نیاز دیگه ای نیست از نظر گرافیکی از کامپیوتر.

حالا شما مشخصات دقیق ترش رو مینویسی؟
یعنی من به فروشنده بگم که رمی که میخوام این باس رو داشته باشه، یا واقعی یا غیر واقعی بودن باور رو از کجا بفهمم؟

اپیکر رو ول کن هر چی ارزونتر بهتر :D حالا کیس soyo هم هر کدوم که خوشگلتر باشه!

برای سون لازمه ولی غیر از ویندوز نیاز دیگه ای نیست از نظر گرافیکی از کامپیوتر.
رم رو باس 800بگیر کافیه . 55تومن خونه آخرش دیگه . بیشتر نده بهش .
سویو هم کیس می خوای ازش برداری من اصلا نشنیدم والا شما یه سری به سایت rayaneh.com بزن که سویو داره خودت یه مدلشو انتخاب کن . ببین فن هم داشته باشه ها . نری آکواریوم بخری که هیچ راه رفت و برگشت هوایی نداشته باشه .
پاور هم بستگی داره به برندش . برند معتبر بردار دیگه . گرین ، کولر مستر ، ان زد ایکس تی ، اسیبل و.... . نوشته باشه ریل . گرین بگیر خیالت راحت تره البته قیمتش نسبت به سایرین بیشتر اما پاور خوب و مطمئنی هستش . 430A اش رو می شه حدود 40تومن خرید (گفتم گرونه :biggrin1: ) .
خلاصه مراقب باش که معلومه بد تر از من ناشی هم هستی سرتو کلاه نگذارند . از سالم و مناسب بودن قطعات اطمینان حاصل کن بعد با خیالت راحت اونی رو بخر که ب کارت میاد .
در انتها سیستمی که نهایی شده رو ببر چند جا نشون بده ببین قیمت پایین تر گیرت میاد یا کسی هست که بهش ایراد بگیره؟ آخه اگه بخواد سرتو شیره بماله هستند اونجا آدمهایی که بفروشنش به یه خیار و خلاصه مشتریشو بپرونند(البته بپا از چاله نیوفتی تو چاه)
نا امید نشی یه موقع ها D: . می گم که با حواس جمع بری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or