مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان نظرتون در مورده سيستم زير چيه؟
شما ميشه براي سيستم زير يک عدد mother board sli suport پيشنهاد بديد

cpu: intel core 2 dou E 8500
graphic:geforce GTX 285
ram:2x2 GB ocz repair seris ddr3
power:600watt cooler master
case: HAF 932 cooler master
HDD :500 GB

ممنون

آخرین ویرایش:
گرافیک برای بازی HD 4850 یا 9800 GT یا 9600 Gt بگیرم که یه سه سالی بتونم بازی کنم؟ همه هم 1 گیگ ddr3 هستن. 4850 از گیگابایت ، 9800 از inno 3D و 9600 هم از xfx هست.اگر هم پیشنهادی داشتین زیر 150 باشه لطفا
ببخشید انگار یک کمی بد گفتم. این درواقع دو تا سواله
1:گرافیک برای بازی HD 4850 یا 9800 GT یا 9600 Gt بگیرم که یه سه سالی بتونم آخرین بازی هارو بازی کنم؟
2:گرافیک زیر 160 تومان چی پیشنهاد می کنید؟

آقا من میخوام یه کیس بگیرم در حد 700 تومان:(
حالا موندم چیا بگیرم راحت بتونم بازی کنم
یکی میگه AMD جم کن ارزونتر در میاد بالاتر میتونی بگیری یکیم میگه INTEL موندم با این مقدار پول چه کنم چی ببندم
لطفا سریعا راهنماییم کنید ممنون:((

با سلام من با 200 تومن میخوام کامپیوترم ارتقا دهم البته برای بازی
سیستم خودم این هست
ram:1gb
grapich:8400gs
cpu:3.00gigah
من می خوام ققط یک کارت گرافیکی بخرم ویه cpuویه رم 1گیگ
با 200تومن پول وچه سیستمی می تونم بخرم برای بازی
حال با فروش فروش cpuوگرافیک قبلی یه کمی پول دستم میاد
مادربردهم گیگابایتp945

ببخشید انگار یک کمی بد گفتم. این درواقع دو تا سواله
1:گرافیک برای بازی HD 4850 یا 9800 GT یا 9600 Gt بگیرم که یه سه سالی بتونم آخرین بازی هارو بازی کنم؟
2:گرافیک زیر 160 تومان چی پیشنهاد می کنید؟
1-بعید میدونم بتونی کسی رو پیدا کنی که بگه فُلان کارت میتونه تا سال آینده بازیها رو اجرا کنه چه برسه به 3 سال آینده ! :cheesygri
در کل این بستگی به شما داره که چجور بازی کردنی مد نظرت باشه.
2-در مورد این سوال هم که گفتم تا این رنج 4770 میتونه بهترین انتخاب باشه.;)
آقا من میخوام یه کیس بگیرم در حد 700 تومان:(
حالا موندم چیا بگیرم راحت بتونم بازی کنم
یکی میگه AMD جم کن ارزونتر در میاد بالاتر میتونی بگیری یکیم میگه INTEL موندم با این مقدار پول چه کنم چی ببندم
لطفا سریعا راهنماییم کنید ممنون:((
من میگم این ، سیستم خوبیه :

CPU : intel e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q
VGA : connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green green gp535a

حدودا 730 تومن در میاد.;)
با سلام من با 200 تومن میخوام کامپیوترم ارتقا دهم البته برای بازی
سیستم خودم این هست
ram:1gb
grapich:8400gs
cpu:3.00gigah
من می خوام ققط یک کارت گرافیکی بخرم ویه cpuویه رم 1گیگ
با 200تومن پول وچه سیستمی می تونم بخرم برای بازی
حال با فروش فروش cpuوگرافیک قبلی یه کمی پول دستم میاد
مادربردهم گیگابایتp945
شما که باز همون سوال قبلی رو تکرار کردی ، گفتم مدل مینت (دقیق) رو بگو تا کمکت کنم.;)

مانیتور من حداکثر تا 1600*1200 ساپورت می کنه (ال جی f700p)یعنی میشه به مانیتورم وصل کنم و کیفیت Hd بگیرم:confused:
خوب می تونم صداش رو به کارت صوتی بدم و از کارت صوتی صداش رو بگیرم(منظورم میشه صوت رو جداگونه انتقالش داد با کابل صدا):blushing:

نه برادر نمیشه !!!! :confused: شما حداکثر میتونی از مانیتورت تا همون 1600*1200 بهره برداری کنی !! حالا کنسولت از هر رزولوشنی پشتیبانی کنه شما با این مانیتور نمیتونی کیفیت hd بگیری (حالا مگه 1600*1200 بده ؟؟؟ اونقدر تفاوتش محسوس نیست که به چشم بیاد)
اره میشه . (صدا)
حالا کنسول چی میخوای بگیری ؟؟

دوستان ممکنه یه مانیتور Full Hd Wide خوب بهم معرفی کنید که پورت HDMI هم داشته باشه.
میخوام هم واسه کنسول ازش استفاده کنم هم PC و نمیخوام هی کابل عوض کنم!یه چیزی که ثابت باشه.

دوستان ممکنه یه مانیتور Full Hd Wide خوب بهم معرفی کنید که پورت HDMI هم داشته باشه.
میخوام هم واسه کنسول ازش استفاده کنم هم PC و نمیخوام هی کابل عوض کنم!یه چیزی که ثابت باشه.

فکر میکنم تو بازار تنها مانیتوری که این مشخصاتو داره lg w2261v هستش . البته اگه بتونی پیدا کنی چون خیلی کمیاب شده (میشه گفت نایاب !!) .قیمتش هم باید حوالی 245 تومن باشه .
مانیتور خودمم همینه (خیلی راضیم ازش :love:)

سلام دوستان
من میخوام یک ADSL MODEM بگیرم که انتخاب خودم با توجه به تجربه و تحقیق ASUS AM 602 بود ( چند وقت قبل برای یکی از اشناها گرفتیم )
اما چند جا تماس گرفتم ظاهرا نیست تو بازار
ISP که میخوام ازش بگیرم هم شاتل هست که هر چند وقت یک بار ادعا میکنه با یک سری از brand ها سازگاره
اینجا هم فقط شاتل داره

مدلی که میخوام حتما باید 2 تا خروجی داشته باشه که برای 360 هم استفاده کنم

سوالاتم اینه که اولا برای یک adsl چه فاکتور هایی مهمه ؟
و اینکه تا 50 تومان چی پیشنهاد میدید که در حد همین asus باشه ؟

خودم گشتم مناسبترین به نظر این بود
d-link dsl 2520u

DSL-2520U_BRU_D_Front.jpg

قیمت هم 38 تومان

که اولا نمیدونم مارک خوبی هست و مدل مناسبی هست یا نه

و مهمتر از اون با شاتل سازگاره مارکش یا نه
(1 ماه قبل میگفتن بیلیون حالا جدیدا zyxel پیسنهاد میدن )
اصلی ترین سوالام اینه که یک isp وقتی میگه ما با فلان مارک سازگاریم ( که اونم بسته به زمان متغیره ) این حرفش از رو بازار گرمیه یا علمیه ؟
چون از خیلی ها شنیدم که دقیقا با مارک هایی که اونها تایید نمیکردن بدون مشکل کار میکنن

آقا دستت درد نکنه pioneer (dvd-rw) دارم میتونم cpu رو E8500 بگیرم چون اونو بهم پیشنهاد دادن گفتن گرافیکم هرچی تونستم بگیرم فقط 1 گیگ بگیرم شرمنده اینطوری حرف میزنم تو سخت افزار یکم گیجم :biggrin1:

سلام . دوستان کسی خبر نداره TT Neon از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده ؟
میتونی از بازار رضا تهیه کنی و قیمتش هم 17 18 تومن هست.
مانیتور LG2261 این HDMI رو داره
اما شما لازم نیست حتما مانیتور با ورودی HDMI بگیری،مثل خیلیهای دیگه یه سوییچ KVM خیلی راحت مشکل تعویض کابلت رو حل میکنه
در ضمن مانیتورهای جدید معمولا دو تا ورودی دارن که میشه بینشون با کلیدهای مانیتور سوییچ کرد.

این سیستم چه قدر تموم میشه.
m/b:GIGABYTE - EP45-UD3P
ram:kingston 2gig gel bus 800
vga: xfx 1gig 9600 gtx
HDD: Maxtor-sata2-500 gb DiamondMax 23 500-GB SATA 3Gb/s Hard Drive
سی پی یو و کیس چی انتخاب کنم مناسب برای بازی باشه تا دو سال بشه کار کشید.

آخرین ویرایش:

آقا دستت درد نکنه pioneer (dvd-rw) دارم میتونم cpu رو E8500 بگیرم چون اونو بهم پیشنهاد دادن گفتن گرافیکم هرچی تونستم بگیرم فقط 1 گیگ بگیرم شرمنده اینطوری حرف میزنم تو سخت افزار یکم گیجم :biggrin1:
من با کل نظر آقا رامین موافقم اما به عقیده من با یه نگاه به آینده اگر در همین رنج قیمت cpu رو Q8400ّ برداری بهتره .هرچند که این دو هسته ای کارش واقعا عالیه .V RAM هم آنچنان مهم نیست . شما همین 260رو بردار کارش حرف نداره . منتها حتما 216 اش رو بگیر .

با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید

مانیتور LG2261 این HDMI رو داره
اما شما لازم نیست حتما مانیتور با ورودی HDMI بگیری،مثل خیلیهای دیگه یه سوییچ KVM خیلی راحت مشکل تعویض کابلت رو حل میکنه
در ضمن مانیتورهای جدید معمولا دو تا ورودی دارن که میشه بینشون با کلیدهای مانیتور سوییچ کرد.
یعنی HDMI که از طرف کنسول به مانیتور وصل میشه ربطی به کابلی که از مانیتور برای تصویر به کیس وصل میشه نداره؟
پس مشکل تعویض کابل دیگه نداره دیگه؟!
حالا چرا LG ؟!مارک بهتری سراغ ندارید؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or