مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اهان ! پس با اين اوصاف بهتر نيست كه صبر كنم كه اين 870 بياد ؟ چون از هر نظر بهتر و به صرفه تر هست انگار ... . حالا نهايتش كي مياد ؟ راسي اصلا يادم نبود .اين Core i7 940,950,975 Extreme
تو بازار نيسن ؟ فك كنم اينا قوي تر از 920 يا 870 باشن . قيمتاشون چه طورياس ؟
860 منظورم بود،بهرحال 860 و 920 همرده هستن و هر دو بسیار سریعن،ولی 860 بدون اورکلاک خیلی جاها سریعتر عمل میکنه
بابت 940/960/975 هم اگر میبینی جایی اسمی ازشون برده نمیشه بخاطر این هست که خریدشون عقلانی نیست،میشه یه 920 خرید و با اورکلاک خیلی راحت فرکانسش رو از 975 هم بالاتر بود،کاری که برای بقیه ی دوستان هم انجام دادیم ،پس فکر اونا رو نکن اصلا
مادربردهای P55 که همین الان هم رسیده،i5 750 هم که هفته ی بعد میرسه،860 هم نهایت تا 1 ماه دیگه اینجاست.

مین P5E ASUS دارم
می خوام یک سی پی یو بگیرم براش
بودجه 200 تومان

4 تا رم 2 گیگ با باش 1066
بودجه 150
شما میتونه Q9550 رو انتخاب کنی

قیمت 870 که 562 دلاره. 860 قیمتش 284 دلاره!
جسارت نکرده باشیم آقا فرشید:blushing:
نه عزیز،درست گفتید،اشتباه لپی بود،من منظورم دقیقا 860 بود،مقایسات هم همون 860 مدنظر بود،870 که اصلا ارزش خرید نداره

با سلام و عرض ارادت خدمت دوستان عزیز (به خصوص رامین و فرشید عزیز) .
میخواستم نظرتونو درباره این سیستم بدونم :
cpu : e5300
mb : asus p5kpl/1600
ram : patriot 2*1 gb - 800
vga : 4770

میخواستم بدونم تو این رنج قیمت چیز بهتری میشه بست ؟ (intel یا amd فرقی نمیکنه)
نظرتون راجع به 4770 چیه ؟ شنیدم نسبت به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره و بهترین انتخاب هستش ! درسته ؟ (من که خودم بنچهاشو هنوز ندیدم ولی دوستام میگفتن که performance ش تقریبا اندازه 4850 و gts250 هستش !! درسته ؟) کلا نظرتون چیه دربارش ؟؟ :confused:
این مادربورد خوبه ؟ تو رنج قیمت زیر 100 تومن مادربورد بهتری پیدا میشه ؟ به نظر شما می ارزه که پول بیشتری بابت مادربورد بدم ؟ (با توجه به اینکه اصلا نمیخوام این سیستم رو اورکلاک کنم و به این زودیها هم قصد ارتقا ندارم) :cheesygri

اگر میشه 1 پاور خوب هم برای این سیستم بگید :confused:
1 اسپیکر ارزون و خوب (رنج 30 40 تومن . بیشتر نشه) و dvd-writer خوب هم معرفی کنید (30 تومن)
راستی بهترین مودم (dial up) اینترنال توی بازار چی هستش ؟ :-" :cheesygri

خیلی ممنون !! (شرمنده اگه پر حرفی کردم) :love:

نظرتون راجع به 4770 چیه ؟ شنیدم نسبت به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره و بهترین انتخاب هستش ! درسته ؟ (من که خودم بنچهاشو هنوز ندیدم ولی دوستام میگفتن که performance ش تقریبا اندازه 4850 و gts250 هستش !! درسته ؟) کلا نظرتون چیه دربارش ؟؟ :confused:
این مادربورد خوبه ؟ تو رنج قیمت زیر 100 تومن مادربورد بهتری پیدا میشه ؟ به نظر شما می ارزه که پول بیشتری بابت مادربورد بدم ؟ (با توجه به اینکه اصلا نمیخوام این سیستم رو اورکلاک کنم و به این زودیها هم قصد ارتقا ندارم) :cheesygri

1 اسپیکر ارزون و خوب (رنج 30 40 تومن . بیشتر نشه) و dvd-writer خوب هم معرفی کنید (30 تومن)

خب قطعات شما بهترین انتخابه
4770 هم بهترین انتخاب توی اون ردس و دوستاتون هم درست گفتن،اما سرعت 4770 حدود 5 درصد از 4850 و حدود 15درصد هم از GTS 250 ضعیفتر هست
پاور 450 وات به بالا مثل Seasonic 480W یا Green 480W کفایت میکنه،DVD هم میتونی Liteon/Samsung 24X SATA برداری.
واسه اسپیکر هم میتونی Creative SBS 2600 رو برداری.مودم هم Dlink V92 رو بردار.

اين مدل ها رو ديدم كنارش زده adsl 2 فرقي داره؟كلا چه فرقي دارن؟(تو سرعته!!!!!)
شما بهترين جا براي خريد كجا معرفي ميكني؟؟؟
بخوایم وارد جریانات adsl2 و +adsl2 بشیم کار به جاهای باریک میکشه :cheesygri ، ولی در این حد بدون که این ispهایی که شعار +adsl2 بودن رو میدن کلا جنبه ی تبلیغاتی داره و در عمل هیچ فرقی با هم ندارن در حالت کلی هم adsl2 و +adsl2 یه چیزی تو مایه های usb 1.0 و usb 2.0 هستش.;)
خوب اگه بخوای linksys برداری میتونی از نمایندگی اصلی و رسمیش (ساخت سیستم) تهیه کنی ، اینم مشخصات :

آدرس : خ ایرانشهر شمالی-کوی بهرام چوبینی-شماره 10-طبقه هفتم
تلفن : 88830602

خوب تو این رنج فک نمیکنم بهتر از این بشه در نظر گرفت ، فقط با 17 18 تومن بالاتر میشه مین بهتری در نظر گرفت مثل ecs p45t-a2 .;)
در مورد vga هم 4770 تا 150 بهترین انتخاب هستش کاراییش هم مشخصه در حد 9800gt هستش حالا یجا بالاتر یجا کمتر از 4850 و gts250 هم ضعیف تره.;)
در مورد مین هم که همین بالا گفتم.;)
پاور هم میتونی green gp535a یا gp485a رو در نظر بگیری.;)
خواهش

یه سوال کوچیک :
سرعت ذخیره اطلاعات از درایو cd و dvd بر روی هارد داخلی بیشتره یا خارجی ؟ و اگر تفاوتی هست تا چه حد ؟ آیا چشمگیر است یا خیر ؟
ممنون میشم جواب بدید آخه میخوام هارد بخرم ولی اینو نمیدونم :(

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من میخواستم Q9550 و P5Q و 4GB(2*2)patroit 800 بگیرم حدود 410 420 تومان بنظرتون اگه صبر کنم این core i5 بیاد بهتر نیست؟ با حدود 450 500 میتونم core i5 بگیرم چون اگه اشتباه نکنم کاراییش بیشتره کلا نظر شما چیه ممنون میشم راهنمایم کنین:love:

خوب اگه بخوای linksys برداری میتونی از نمایندگی اصلی و رسمیش (ساخت سیستم) تهیه کنی ،
رامین جان چرا راه دور میری،ما خودمون نمایندگی ساخت هستیم ها! هر چی داره ما هم داریم.

یه سوال کوچیک :
سرعت ذخیره اطلاعات از درایو cd و dvd بر روی هارد داخلی بیشتره یا خارجی ؟ و اگر تفاوتی هست تا چه حد ؟ آیا چشمگیر است یا خیر ؟
ممنون میشم جواب بدید آخه میخوام هارد بخرم ولی اینو نمیدونم :(
خب روی هارد دیسک داخلی خیلی بیشتره ،چون سرعت هارد داخلی از هارد خارجی خیلی بیشتره،اما مشکل اینه که موقع کپی فایل شاید در هر دو حالت یکسان بنظر بیان چون سرعت خوندن از درایو نوری از هر دو حالت دیگه پایینتره.

سلام
آقا من میخواستم Q9550 و P5Q و 4GB(2*2)patroit 800 بگیرم حدود 410 420 تومان بنظرتون اگه صبر کنم این core i5 بیاد بهتر نیست؟ با حدود 450 500 میتونم core i5 بگیرم چون اگه اشتباه نکنم کاراییش بیشتره کلا نظر شما چیه ممنون میشم راهنمایم کنین:love:
چرا ،بهترین کار همینه که تا اومدن Core i5 750 صبر کنی،خود ما بعنوان اولین شرکت حدود 1 هفته دیگه برای فروش آمادش میکنیم.

860 منظورم بود،بهرحال 860 و 920 همرده هستن و هر دو بسیار سریعن،ولی 860 بدون اورکلاک خیلی جاها سریعتر عمل میکنه
بابت 940/960/975 هم اگر میبینی جایی اسمی ازشون برده نمیشه بخاطر این هست که خریدشون عقلانی نیست،میشه یه 920 خرید و با اورکلاک خیلی راحت فرکانسش رو از 975 هم بالاتر بود،کاری که برای بقیه ی دوستان هم انجام دادیم ،پس فکر اونا رو نکن اصلا
مادربردهای P55 که همین الان هم رسیده،i5 750 هم که هفته ی بعد میرسه،860 هم نهایت تا 1 ماه دیگه اینجاست.
اهان !اين P55 بهتر از rampage II gene‏ هسش براي Core i7 920 ؟اين سري i5 كه ضعيفتر از سري i7 هست ؟ درسته ؟

سلام
یه چند تا سوال در مورد i5 داشتم.
چند هسته ایه؟
از چهار هسته ای خیلی سرعتش بیشتره؟
قیمتش تا چند میرسه وقتی بیاد؟از 300 رد میشه؟؟
چه مادربوردی می خواد؟؟؟
ممنون

اهان !اين P55 بهتر از rampage II gene‏ هسش براي Core i7 920 ؟اين سري i5 كه ضعيفتر از سري i7 هست ؟ درسته ؟
عزیزم من اصلا صحبت P55 نکردم که ، اصلا P55 که به 920 نمیخوره.
من گفتم 920 و 860 تقریبا همرده هستند و 870 هم بیشتر جاها از 920 هم سریعتر هست.و مشخصه که این مقایسات بر اساس مادربردهای P55 واسه 860/870 و مادربرد X58 واسه 920 انجام شده است
در حال حاضر هم تنها مزیت مادربردهای X58حافظه ی سه کاناله-که خیلی کم برتری داشته باشه-و پشتیبانی از X16*2 SLI که این در P55 فقط X8*2 SLI هست که اگر کسی این دو فکتور رو نخواد خرید Core i7 860 یا Core i5 750 براش برتری داره.

کمککککککککککککککک
دوست عزیز ،شما نمیتونی باند ضبط صوت رو به کامپیوتر متصل کنی،چون ملزومات جریان ورودی اسپیکر ضبط صوت با خروجی کارت صدا فرق داره(اگرم وصل کنی ممکنه یه کدوم بسوزند)

یه سیستم تا سقف 600 تومن معرفی کنید ممنون ... فقط caSe
CPU:INTEL E7300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5KPL-SE
VGA:ATI 4770
HDD:MAXTOR 500GB
CASE:GREEN
DVD-RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480W

سلام
یه چند تا سوال در مورد i5 داشتم.
چند هسته ایه؟
از چهار هسته ای خیلی سرعتش بیشتره؟
قیمتش تا چند میرسه وقتی بیاد؟از 300 رد میشه؟؟
چه مادربوردی می خواد؟؟؟
ممنون
Core i5 که چهار هسته ایه و قیمتش هم 200 تومن هست،از چهار هسته ای های سری Core 2QUAD و تقریبا تمام PhenomII ها سریعتر هست.
مادربردش هم با تراشه ی P55 از 100 تومن تا 250 تومن بزودی وارد میشه.

ببخشید یک سوالی بارم پیش اومده؟:confused:
خوب من دنبال یک کارت که ورودی HDMI داشته باشه و به صورت اینترنال(اسلات مادربرد) وصل بشه میشه پیدا کرد (نرم افزار هم باید باشه که تصاویر رو نشون بده) اکستر نال هم باشه قبوله فقط قیمتشون سر به فلک نزنه :smile:قیمت و مدلشون رو هم بگید ممنون میشم:p چون این مانیتور های HD که ورودی HDMI رو دارند گرونه حداقل 250 هزار تومنه ،پولم کجا بوده:((، یک سوال دیگه هم دارم که اگه به این تاتپیک هم مربوط نبود ببخشید;) ،این کنسول های بازی مثل PS3 و Xbox360 حداکثر تا چه روزولوشنی(resolution) گیم رو نشون میدن .منظورم گیم هایی که گرافیکشون بالاست به عبارتی خداست تا چه رووزلوشونی نشون میدن،میخوام بدونم مانیتور من هم ساپورت می کنه (خدا کنه و گرنه :(()
ببخشید وقتتون رو گرفتم :blushing:

رامین جان چرا راه دور میری،ما خودمون نمایندگی ساخت هستیم ها! هر چی داره ما هم داریم.
اِ ، راست میگی اصلا یادم نبود.;)
ببخشید یک سوالی بارم پیش اومده؟:confused:
خوب من دنبال یک کارت که ورودی HDMI داشته باشه و به صورت اینترنال(اسلات مادربرد) وصل بشه میشه پیدا کرد (نرم افزار هم باید باشه که تصاویر رو نشون بده) اکستر نال هم باشه قبوله فقط قیمتشون سر به فلک نزنه :smile:قیمت و مدلشون رو هم بگید ممنون میشم:p چون این مانیتور های HD که ورودی HDMI رو دارند گرونه حداقل 250 هزار تومنه ،پولم کجا بوده:((، یک سوال دیگه هم دارم که اگه به این تاتپیک هم مربوط نبود ببخشید;) ،این کنسول های بازی مثل PS3 و Xbox360 حداکثر تا چه روزولوشنی(resolution) گیم رو نشون میدن .منظورم گیم هایی که گرافیکشون بالاست به عبارتی خداست تا چه رووزلوشونی نشون میدن،میخوام بدونم مانیتور من هم ساپورت می کنه (خدا کنه و گرنه :(()
ببخشید وقتتون رو گرفتم :blushing:
یعنی شما دنبال یه کارت کپچر هستی که ورودی hdmi داشته باشه درسته ؟! خوب یه همچین کارتی در کمترین حالت 170 180 تومن پولشه.;)
اون کنسولها هم نهایت از 1080p پشتیبانی میکنن (البته بیشتر رو ps3) یعنی 1080*1920 ، مهم نیست حتما که نباید مانیتور hdmi داشته باشه ؟! شما میتونی با کابل dvi هم کیفیت hd رو از مانیتورت بگیری (البته با توجه به رزولوشن ساپورتی مانیتور) فقط تنها مشکلش اینه که صدا رو انتقال نمیده همین.;)

اِ ، شما میتونی با کابل dvi هم کیفیت hd رو از مانیتورت بگیری (البته با توجه به رزولوشن ساپورتی مانیتور) فقط تنها مشکلش اینه که صدا رو انتقال نمیده همین.;)
مانیتور من حداکثر تا 1600*1200 ساپورت می کنه (ال جی f700p)یعنی میشه به مانیتورم وصل کنم و کیفیت Hd بگیرم:confused:
خوب می تونم صداش رو به کارت صوتی بدم و از کارت صوتی صداش رو بگیرم(منظورم میشه صوت رو جداگونه انتقالش داد با کابل صدا):blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or