مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان هنوز هم با 450-500 تومن این پیشنهاد میشه؟
cpu: Intel Q9550
Main: Asus P5Q
Ram: 2x2GB 1066 Patriot

????
این مین به درد اور میخوره؟
بدک نیست برای اور . اما نه اور خفن . شما این سی پی یو رو می خوای اور کنی برای چی؟ چی پیدا شده کی زورش به این رسیده؟ برای چند تا فرم اگر اجباری نسیت اور نکن .
بله در این رنج به نظر من این سیستم خوبه .البته فعلا! در آینده که C I5بیاد دیگه خدا داند .
اهان ! مرسي از راهنماييت . فقط چند تا سوال ديگه :1.شما اسمي از برند و مدل رم و هارد نبردي ! 2.اين GTX 295 چند قيمته ؟ بالاتر از اين هم هست ؟ اين مدلا كه 2 تا كارت گرافيك با همه چه طورياس ؟ 3. اين كيس و پاور چرا بالاس اينقدر قيمتاشون ؟ معقول به نظر نمياد . از دوستان ديگه مثل اقا فرشيد هم خواهش ميكنم سيستم پيشنهادي خودشون رو بگن .... .
پاور رو شما 680B هم بگیری فکر کنم جوابگو باشه با قیمت 120. فدات شم پاور گرونه دیگه . می خوای برو یه دونه از اینهایی بگیر که می زنه 600اما 60هم کار نمی کنه 15تومن:biggrin1:.
کیس هم کولینگ خیلی خوبی داره . یه سرچی بزنی می بینی . می خوای این رو هم برو از این 40تونی ها بگیر که یه فن داره . البته اونها هم جواب می ده اما تا یه برنامه ران کنی دمای کیس می ره بالای 40درجه و تو بحث اورکلاک کردن در تعطیلات رسمی به سر می بره . شما بگرد چیزی خوبی پیدا کردی که جا دار باشه و کولینگ خوبی هم داشته باشه ارزون تر بود بگیر .
295الان 650تومنی پولشه در حالت خوش قیمتی البته .فعلا بالاتر نیست چیزی . قراره سری 300بیاد که کی باشه خدا می دونه .
رم رو یا corsaeirبگیر یا g.skill. هارد هم western digital.

????
نخیر، دیگه پیشنهاد نمیشه!
شما اگر تا یک ماه دیگه بتونی صبر کنی،با همین بودجه میتونی سیستمی با سرعت خیلی بیشتری تهیه کنی با این مشخصات:
CPU:INTEL CORE I7 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D LE
قابلیت اورکلاک خوبی هم داره،بطور معمول تا 3.6 و بطور حرفه ای تا 4 گیگ اور میشه،حرارت کمتر،مصرف پایینتر

از دوستان ديگه مثل اقا فرشيد هم خواهش ميكنم سيستم پيشنهادي خودشون رو بگن .... .
منم سیستم پیشنهادی BlueRay رو تایید می کنم،انتخاب خوبیه،بهترین سیستم برای بازی و کار حرفه ای،البته تا 1 ماه دیگه میشه از سری Core i7 870 هم که در همین رده هست پیشنهاد داد و برای گرافیک هم خرید مدل High end توصیه نمیشه،چون عرضه ی کارتای نسل بعدی DX 11 از 9 روز دیگه از طرف ATI کلید میخوره.
کارت 5870 حدود 400 دلار و 5850 هم 300 دلار قیمت داره .

الان مودم adsl Asus 604 كه وايرلس هست چطوره؟
مودم چي پيشنهاد ميكنين؟
از خود شركت بگيرم خوبه يا جدا؟ (صبانت)
اون مدل ASUS بهترین و در عین حال گرونترین مدلهاست
اصلا از خود ISP نگیر که بیخ تا بیخ میبره!
میتونی برای صبانت مدل Dlink 2640T رو هم بگیری.

با ۵۰۰ تومن بهترین انتخاب ممکن برا خرید ۴ قطعه CPU ، RAM ، کارت گرافیک و Main Board رو معرفی کنید.
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5q
VGA : zotac gts250

اینا رو هم 505 510 تومن حدودا در میاد ، فقط یه پاور درست و حسابی هم میخواد که حالا نمیدونم در نظر گرفتی یا نه.;)

????
بله دقیقا.:cheesygri
بستگی داره شما چجور اوری مد نظرت باشه.;)
الان مودم adsl Asus 604 كه وايرلس هست چطوره؟
مودم چي پيشنهاد ميكنين؟
از خود شركت بگيرم خوبه يا جدا؟ (صبانت)
خوب هست ولی بهتر از اونم هست ، مثل linksys wag54g2 یا wag160n.;)
در کل به بودجه ی شما بستگی داره.;)

منم سیستم پیشنهادی BlueRay رو تایید می کنم،انتخاب خوبیه،بهترین سیستم برای بازی و کار حرفه ای،البته تا 1 ماه دیگه میشه از سری Core i7 870 هم که در همین رده هست پیشنهاد داد و برای گرافیک هم خرید مدل High end توصیه نمیشه،چون عرضه ی کارتای نسل بعدی DX 11 از 9 روز دیگه از طرف ATI کلید میخوره.
کارت 5870 حدود 400 دلار و 5850 هم 300 دلار قیمت داره .
مرسي از پاسخت فرشيد جان ! اين سري 870‎‏ بهتر از 920
هسش ؟ يعني ارزش صبر كردن داره ؟ بهترين cpu ‎‏ سري 900 كدومه و چند قيمته ؟ اصلاAMD ‎‏ پيشنهاد نميشه ؟ پس الان چه كارت گرافيكي پيشنهاد ميكنيد ؟ خوبه الان يه چيزه 10-20 تومني (منظورم ارزونترين هست.) بذارم و منتظر اين سري جديد ATI ‎‏ بشم ؟ حالا كي تو ايران مياد ؟ حول و حوش قيمت ؟بعد 2تا رم 4gb ‎اگه بذارم بهتر نيست ؟ قيمتش چقدر ميشه ؟ كيس چي ؟ از Tempest‏ بهتر هم هست ؟مثلا يه مدل‎ NZXT ‎هست كه جنسش از المينيومه و كيف همراه داره با قيمت 170 تومن . بعد رم از چه برندي پيشنهاد ميكنيد ؟ (ببخشيد به خاطر اين همه سوال)

آخرین ویرایش:
INTEL

بحث CPU و سوکتش و.... همیشه مطرح بوده و خواهد بود . حالا که پردازنده های جدید اینتل وارد بحث شدن بد نمی دونم که یک مقاله بهتون معرفی کنم که بخونید . اگر هم انگلیسی بلد نیستید(مثل من:cool: ) نمودار ها و بنچمارک ها خودشون براتون صحبت می کنند
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3634&p=1
C I7ها و یکی از I5ها در این مقاله هستند .

نخیر، دیگه پیشنهاد نمیشه!
شما اگر تا یک ماه دیگه بتونی صبر کنی،با همین بودجه میتونی سیستمی با سرعت خیلی بیشتری تهیه کنی با این مشخصات:
CPU:INTEL CORE I7 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D LE
قابلیت اورکلاک خوبی هم داره،بطور معمول تا 3.6 و بطور حرفه ای تا 4 گیگ اور میشه،حرارت کمتر،مصرف پایینتر
متاسفانه ماکزیمم فرصتی که من دارم 10 روزه دیگس!
حالا اگه این سیستم که پیشنهاد دادی با این قیمت فعلا نمیشه گیرش آورد همینو بخرم(q9550) یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
بله دقیقا.:cheesygri
بستگی داره شما چجور اوری مد نظرت باشه.;)
اور ساده!:دی واقعا این مین برای این cpu خوبه یعنی cpu به این زیادی نمیکنه ؟:دی( سر بزرگتر از بدن نیست؟:دی)

مرسي از پاسخت فرشيد جان ! اين سري 870‎‏ بهتر از 920
هسش ؟ يعني ارزش صبر كردن داره ؟ بهترين cpu ‎‏ سري 900 كدومه و چند قيمته ؟ اصلاAMD ‎‏ پيشنهاد نميشه ؟ پس الان چه كارت گرافيكي پيشنهاد ميكنيد ؟ خوبه الان يه چيزه 10-20 تومني (منظورم ارزونترين هست.) بذارم و منتظر اين سري جديد ATI ‎‏ بشم ؟ حالا كي تو ايران مياد ؟ حول و حوش قيمت ؟بعد 2تا رم 4gb ‎اگه بذارم بهتر نيست ؟ قيمتش چقدر ميشه ؟ كيس چي ؟ از Tempest‏ بهتر هم هست ؟مثلا يه مدل‎ NZXT ‎هست كه جنسش از المينيومه و كيف همراه داره با قيمت 170 تومن . بعد رم از چه برندي پيشنهاد ميكنيد ؟ (ببخشيد به خاطر اين همه سوال)
خب پردازنده ی 870 از یه جهاتی بهتر هست(مصرف کمتر-حرارت کمتر) و سرعتش هم خیلی جاها یه مقداری از 920 بیشتر هست،برای شما که میخوای در این حد هزینه کنی صبر کردن فقط بخاطر CPU دلیلی نداره،چون 920 هم پردازنده ی قدرتمندیه
AMD هم به هیچ وجه هیچ کدوم از پردازنده هاش در این رده و پایینتر فعلا پیشنهاد نمیشه،
شما میتونی یه GTX 260 فعلا بخری و بعدا با کمترین ضرر بفروشی و کارت 380 یا 5870 رو بخری،احتمالا توی اواسط پاییز به بعد اینجا برسه،قیمتشون هم بسته به مدل از 450 یا 500 تومن به بالاست
رم هم باید 3 تا 2 گیگ بندازی اگر میخوای 920 بگیری،NZXT هم مدل کیف دار نداره

اين مدل ها رو ديدم كنارش زده adsl 2 فرقي داره؟كلا چه فرقي دارن؟(تو سرعته!!!!!)
شما بهترين جا براي خريد كجا معرفي ميكني؟؟؟
توی ایران با این سرعتای مزخرف DSL همشون یکی هستن،هیچ فرقی از لحاظ سرعت نمی کنن

متاسفانه ماکزیمم فرصتی که من دارم 10 روزه دیگس!
حالا اگه این سیستم که پیشنهاد دادی با این قیمت فعلا نمیشه گیرش آورد همینو بخرم(q9550) یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟

اور ساده!:دی واقعا این مین برای این cpu خوبه یعنی cpu به این زیادی نمیکنه ؟:دی( سر بزرگتر از بدن نیست؟:دی)
پس همونی که دوستان گفتن(q9550) بهترین انتخاب هست بدون شک
مادربردت هم از پس اور ساده برمیاد.

خب پردازنده ی 870 از یه جهاتی بهتر هست(مصرف کمتر-حرارت کمتر) و سرعتش هم خیلی جاها یه مقداری از 920 بیشتر هست،برای شما که میخوای در این حد هزینه کنی صبر کردن فقط بخاطر CPU دلیلی نداره،چون 920 هم پردازنده ی قدرتمندیه
AMD هم به هیچ وجه هیچ کدوم از پردازنده هاش در این رده و پایینتر فعلا پیشنهاد نمیشه،
شما میتونی یه GTX 260 فعلا بخری و بعدا با کمترین ضرر بفروشی و کارت 380 یا 5870 رو بخری،احتمالا توی اواسط پاییز به بعد اینجا برسه،قیمتشون هم بسته به مدل از 450 یا 500 تومن به بالاست
رم هم باید 3 تا 2 گیگ بندازی اگر میخوای 920 بگیری،NZXT هم مدل کیف دار نداره
خيلي خيلي ممنون بابت راهنماييتاتون فرشيد جان ! خب اين 870 الان اگه هست قيمتش چنده ؟ راسي نگفتين بهترين و قوي ترين CPU ‎‏ سري 900 كدومه و با چه قيمتي ؟ يعني رم رو مثلا نميشه 4 تا 2 گيگ يا بالاتر گذاشت ؟ رم از چه برندي پيشنهاد ميكنيد ؟ كارت گرافيك چي ؟ MSI,‎ BFG ‎‏ يا برند ديگه ؟ منظورم كيس NZXT Lexa‏ بود . اصلا كيس و پاور چي پيشنهاد ميكنيد ؟ خيلي ممنون از وقتي كه ميذاريد و حوصله اي كه به خرج ميديد .....‎ ‎.

خيلي خيلي ممنون بابت راهنماييتاتون فرشيد جان ! خب اين 870 الان اگه هست قيمتش چنده ؟ راسي نگفتين بهترين و قوي ترين CPU ‎‏ سري 900 كدومه و با چه قيمتي ؟ يعني رم رو مثلا نميشه 4 تا 2 گيگ يا بالاتر گذاشت ؟ رم از چه برندي پيشنهاد ميكنيد ؟ كارت گرافيك چي ؟ MSI,‎ BFG ‎‏ يا برند ديگه ؟ منظورم كيس NZXT Lexa‏ بود . اصلا كيس و پاور چي پيشنهاد ميكنيد ؟ خيلي ممنون از وقتي كه ميذاريد و حوصله اي كه به خرج ميديد .....‎ ‎.
قیمت 870 هم 284 دلار -دقیقا هم قیمت 920 -هست اما اینجا که برسه حدود 310 320 تومن میشه
اما خب مادربردای Core i7 870 قیمت پایینتری نسبت به مادربردای 920 دارن با همون امکانات
برای رم هم شما واسه 920 باید سه کاناله بگیری،یعنی 3 تا 1 گیگ یا 3 تا 2 گیگ=6 گیگ یا 6 تا 2 گیگ=12 گیگ،فرمولش اینه
اما واسه 870 باید دو کاناله بگیری،یعنی 2 تا 2 گیگ یا چهار تا 2 گیگ=8 گیگابایت
رم از برند G.skill,Corsair پیشنهاد میشه
گرافیک هم اگر مدل بالا میخوای برندش مهم نیست ،بقیش رو با PM جواب میدم .

قیمت 870 هم 284 دلار -دقیقا هم قیمت 920 -هست اما اینجا که برسه حدود 310 320 تومن میشه
اما خب مادربردای Core i7 870 قیمت پایینتری نسبت به مادربردای 920 دارن با همون امکانات
برای رم هم شما واسه 920 باید سه کاناله بگیری،یعنی 3 تا 1 گیگ یا 3 تا 2 گیگ=6 گیگ یا 6 تا 2 گیگ=12 گیگ،فرمولش اینه
اما واسه 870 باید دو کاناله بگیری،یعنی 2 تا 2 گیگ یا چهار تا 2 گیگ=8 گیگابایت
رم از برند G.skill,Corsair پیشنهاد میشه
گرافیک هم اگر مدل بالا میخوای برندش مهم نیست ،بقیش رو با PM جواب میدم .
اهان ! پس با اين اوصاف بهتر نيست كه صبر كنم كه اين 870 بياد ؟ چون از هر نظر بهتر و به صرفه تر هست انگار ... . حالا نهايتش كي مياد ؟ راسي اصلا يادم نبود .اين Core i7 940,950,975 Extreme
تو بازار نيسن ؟ فك كنم اينا قوي تر از 920 يا 870 باشن . قيمتاشون چه طورياس ؟

اهان ! پس با اين اوصاف بهتر نيست كه صبر كنم كه اين 870 بياد ؟ چون از هر نظر بهتر و به صرفه تر هست انگار ... . حالا نهايتش كي مياد ؟ راسي اصلا يادم نبود .اين Core i7 940,950,975 Extreme
تو بازار نيسن ؟ فك كنم اينا قوي تر از 920 يا 870 باشن . قيمتاشون چه طورياس ؟
من فکر کنم 870قیمتی بیش از 500دلار داره .
اینهایی هم که می گی چرا هستند اما اصلا به نظرم به قیمتشون نمی ارزند . بهترین I7موجود در بازار920هست. تو اون مقاله که چند پست قبل گذاشتم قیمت ها هم موجوده .
مین P5E ASUS دارم
می خوام یک سی پی یو بگیرم براش
بودجه 200 تومان

4 تا رم 2 گیگ با باش 1066
بودجه 150
منظورت MB ASUS P5Q-E هستش؟
اگر همینطوره با فرض اینکه شما 350تومن برای سی پی یو و رم می خواید هزینه کنید :
Cpu : Q9550
Ram:2*2gb/1066 patriot or kingmax
--------
310تا 315تومنی می شه اینها .قدرت خیلی خوبی داره

سلام
من یه ضبط قدیمی با مارک آیوا دارم
الان خود ضبط خرابه اما باند صدا سالمه
من چطور میتونم از این باند ها استفاده کنم؟
در ضمن سیم باند هاهم یه سیم ساده هست که سرش لخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or