مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه چند تا سوال در مورد i5 داشتم.
چند هسته ایه؟
از چهار هسته ای خیلی سرعتش بیشتره؟
قیمتش تا چند میرسه وقتی بیاد؟از 300 رد میشه؟؟
چه مادربوردی می خواد؟؟؟
ممنون

اهان !اين P55 بهتر از rampage II gene‏ هسش براي Core i7 920 ؟اين سري i5 كه ضعيفتر از سري i7 هست ؟ درسته ؟
عزیزم من اصلا صحبت P55 نکردم که ، اصلا P55 که به 920 نمیخوره.
من گفتم 920 و 860 تقریبا همرده هستند و 870 هم بیشتر جاها از 920 هم سریعتر هست.و مشخصه که این مقایسات بر اساس مادربردهای P55 واسه 860/870 و مادربرد X58 واسه 920 انجام شده است
در حال حاضر هم تنها مزیت مادربردهای X58حافظه ی سه کاناله-که خیلی کم برتری داشته باشه-و پشتیبانی از X16*2 SLI که این در P55 فقط X8*2 SLI هست که اگر کسی این دو فکتور رو نخواد خرید Core i7 860 یا Core i5 750 براش برتری داره.

کمککککککککککککککک
دوست عزیز ،شما نمیتونی باند ضبط صوت رو به کامپیوتر متصل کنی،چون ملزومات جریان ورودی اسپیکر ضبط صوت با خروجی کارت صدا فرق داره(اگرم وصل کنی ممکنه یه کدوم بسوزند)

یه سیستم تا سقف 600 تومن معرفی کنید ممنون ... فقط caSe
CPU:INTEL E7300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5KPL-SE
VGA:ATI 4770
HDD:MAXTOR 500GB
CASE:GREEN
DVD-RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480W

سلام
یه چند تا سوال در مورد i5 داشتم.
چند هسته ایه؟
از چهار هسته ای خیلی سرعتش بیشتره؟
قیمتش تا چند میرسه وقتی بیاد؟از 300 رد میشه؟؟
چه مادربوردی می خواد؟؟؟
ممنون
Core i5 که چهار هسته ایه و قیمتش هم 200 تومن هست،از چهار هسته ای های سری Core 2QUAD و تقریبا تمام PhenomII ها سریعتر هست.
مادربردش هم با تراشه ی P55 از 100 تومن تا 250 تومن بزودی وارد میشه.

ببخشید یک سوالی بارم پیش اومده؟:confused:
خوب من دنبال یک کارت که ورودی HDMI داشته باشه و به صورت اینترنال(اسلات مادربرد) وصل بشه میشه پیدا کرد (نرم افزار هم باید باشه که تصاویر رو نشون بده) اکستر نال هم باشه قبوله فقط قیمتشون سر به فلک نزنه :smile:قیمت و مدلشون رو هم بگید ممنون میشم:p چون این مانیتور های HD که ورودی HDMI رو دارند گرونه حداقل 250 هزار تومنه ،پولم کجا بوده:((، یک سوال دیگه هم دارم که اگه به این تاتپیک هم مربوط نبود ببخشید;) ،این کنسول های بازی مثل PS3 و Xbox360 حداکثر تا چه روزولوشنی(resolution) گیم رو نشون میدن .منظورم گیم هایی که گرافیکشون بالاست به عبارتی خداست تا چه رووزلوشونی نشون میدن،میخوام بدونم مانیتور من هم ساپورت می کنه (خدا کنه و گرنه :(()
ببخشید وقتتون رو گرفتم :blushing:

رامین جان چرا راه دور میری،ما خودمون نمایندگی ساخت هستیم ها! هر چی داره ما هم داریم.
اِ ، راست میگی اصلا یادم نبود.;)
ببخشید یک سوالی بارم پیش اومده؟:confused:
خوب من دنبال یک کارت که ورودی HDMI داشته باشه و به صورت اینترنال(اسلات مادربرد) وصل بشه میشه پیدا کرد (نرم افزار هم باید باشه که تصاویر رو نشون بده) اکستر نال هم باشه قبوله فقط قیمتشون سر به فلک نزنه :smile:قیمت و مدلشون رو هم بگید ممنون میشم:p چون این مانیتور های HD که ورودی HDMI رو دارند گرونه حداقل 250 هزار تومنه ،پولم کجا بوده:((، یک سوال دیگه هم دارم که اگه به این تاتپیک هم مربوط نبود ببخشید;) ،این کنسول های بازی مثل PS3 و Xbox360 حداکثر تا چه روزولوشنی(resolution) گیم رو نشون میدن .منظورم گیم هایی که گرافیکشون بالاست به عبارتی خداست تا چه رووزلوشونی نشون میدن،میخوام بدونم مانیتور من هم ساپورت می کنه (خدا کنه و گرنه :(()
ببخشید وقتتون رو گرفتم :blushing:
یعنی شما دنبال یه کارت کپچر هستی که ورودی hdmi داشته باشه درسته ؟! خوب یه همچین کارتی در کمترین حالت 170 180 تومن پولشه.;)
اون کنسولها هم نهایت از 1080p پشتیبانی میکنن (البته بیشتر رو ps3) یعنی 1080*1920 ، مهم نیست حتما که نباید مانیتور hdmi داشته باشه ؟! شما میتونی با کابل dvi هم کیفیت hd رو از مانیتورت بگیری (البته با توجه به رزولوشن ساپورتی مانیتور) فقط تنها مشکلش اینه که صدا رو انتقال نمیده همین.;)

اِ ، شما میتونی با کابل dvi هم کیفیت hd رو از مانیتورت بگیری (البته با توجه به رزولوشن ساپورتی مانیتور) فقط تنها مشکلش اینه که صدا رو انتقال نمیده همین.;)
مانیتور من حداکثر تا 1600*1200 ساپورت می کنه (ال جی f700p)یعنی میشه به مانیتورم وصل کنم و کیفیت Hd بگیرم:confused:
خوب می تونم صداش رو به کارت صوتی بدم و از کارت صوتی صداش رو بگیرم(منظورم میشه صوت رو جداگونه انتقالش داد با کابل صدا):blushing:

Core i5 که چهار هسته ایه و قیمتش هم 200 تومن هست،از چهار هسته ای های سری Core 2QUAD و تقریبا تمام PhenomII ها سریعتر هست.
مادربردش هم با تراشه ی P55 از 100 تومن تا 250 تومن بزودی وارد میشه.

برا بازی های العان که ارزش خرید نداره؟نه؟;)
چون گرونه و اگه صبر کنیم تا 150 هم ممکنه بیاد؟
نوع مادربوردش چیه؟مدلش رو میگم.چون می می خوام کم کم سیستمم رو عوض کنم و یه مادربوردی بگیرم که تا i5 ساپورت کنه.
بعد مادربوردش سری های قبلی 2 هسته ای رو هم ساپورت میکنه؟مثل پنتیوم؟
جایی هست که بفروشه؟مثل یه سایت؟
ببخشید که زیاد سوال کردم .:biggrin1:
ممنون.;)

مانیتور من حداکثر تا 1600*1200 ساپورت می کنه (ال جی f700p)یعنی میشه به مانیتورم وصل کنم و کیفیت Hd بگیرم:confused:
خوب می تونم صداش رو به کارت صوتی بدم و از کارت صوتی صداش رو بگیرم(منظورم میشه صوت رو جداگونه انتقالش داد با کابل صدا):blushing:
نه دیگه CRT ها اصلا HD ساپورت نیستن اما برای دیدن فیلم کیفیت HD رو مانیتورت مشکلی نداری(بشرط اینکه دیسک Blueray نباشه)

برا بازی های العان که ارزش خرید نداره؟نه؟;)
چون گرونه و اگه صبر کنیم تا 150 هم ممکنه بیاد؟
نوع مادربوردش چیه؟مدلش رو میگم.چون می می خوام کم کم سیستمم رو عوض کنم و یه مادربوردی بگیرم که تا i5 ساپورت کنه.
بعد مادربوردش سری های قبلی 2 هسته ای رو هم ساپورت میکنه؟مثل پنتیوم؟
جایی هست که بفروشه؟مثل یه سایت؟
ببخشید که زیاد سوال کردم .:biggrin1:
ممنون.;)
چرا نداره؟؟!
وقتی همین الانش قیمت Q9450/9550 حدود 250 تومن هست و این CPU با اینکه سریعتره فقط 200 تومن هست ارزش خرید نداره؟
به این زودیها هم ارزون نمیشه،مادربردش هم از 100 تومن تا 250 تومن برای مدلهای High End داره-یعنی همقیمت مادربردهای P45 فعلی
مادربردش هم هیچ پردازنده ای از نسل قبلی رو ساپورت نمیکنه چون سوکتش فرق داره
تا 10 روز آینده خودمون برای اولین بار عرضه میکنیمش.

چرا نداره؟؟!
وقتی همین الانش قیمت Q9450/9550 حدود 250 تومن هست و این CPU با اینکه سریعتره فقط 200 تومن هست ارزش خرید نداره؟
به این زودیها هم ارزون نمیشه،مادربردش هم از 100 تومن تا 250 تومن برای مدلهای High End داره-یعنی همقیمت مادربردهای P45 فعلی
مادربردش هم هیچ پردازنده ای از نسل قبلی رو ساپورت نمیکنه چون سوکتش فرق داره
تا 10 روز آینده خودمون برای اولین بار عرضه میکنیمش.

ممنون بابت راهنمایی خوبت.
متشکر.
بعد یه کارت گرافیک تا 150 ت و بهتر از 4770 وجود داره؟؟؟:confused:
یه سوال دیگه:رم رو به صورت دوئل چنل بگیرم بهتره یا تکی؟؟؟مثلا یه 2 گیگ یا 2 تا 1 گیگ؟؟؟

ممنون بابت راهنمایی خوبت.
متشکر.
بعد یه کارت گرافیک تا 150 ت و بهتر از 4770 وجود داره؟؟؟:confused:
یه سوال دیگه:رم رو به صورت دوئل چنل بگیرم بهتره یا تکی؟؟؟مثلا یه 2 گیگ یا 2 تا 1 گیگ؟؟؟
نه دیگه،بهترین همون 4770 هست،یه 20 تومن بیشتر هم GTS 250
رم هم حتما Dual بگیر.

سلام
ببخشيد يه سوال داشتم . من كارتون قطعات pc‏ رو كم كردم ، جه جوري ميتونم ببينم مشخصات دقيق مادربرد و cpuم جيه؟ (ببخشيد سوالم ربطي به تايبك نداشت )

سلام
ببخشيد يه سوال داشتم . من كارتون قطعات pc‏ رو كم كردم ، جه جوري ميتونم ببينم مشخصات دقيق مادربرد و cpuم جيه؟ (ببخشيد سوالم ربطي به تايبك نداشت )
با برنامه ی PC WIZARD یا CPU-Z و GPU-Z که میتونی با یک سرچ تو گوگل دانلودشون کنی.

گرافیک برای بازی HD 4850 یا 9800 GT یا 9600 Gt بگیرم که یه سه سالی بتونم بازی کنم؟ همه هم 1 گیگ ddr3 هستن. 4850 از گیگابایت ، 9800 از inno 3D و 9600 هم از xfx هست.اگر هم پیشنهادی داشتین زیر 150 باشه لطفا

آخرین ویرایش:
با سلام من با 200 تومن میخوام کامپیوترم ارتقا دهم البته برای بازی سیستم خودم این هست
ram:1gb
grapich:8400gs
cpu:3.00gigah
من می خوام ققط یک کارت گرافیکی بخرم ویه cpuویه رم 1گیگ
با 200تومن پول و فروش cpuوگرافیک چه سیستمی می تونم بخرم برای بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or