مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
cpu : C I7 920 299
mb : Asus rampage II gene 285
ram: 3*2gb/1333 145
vga : msi gtx 285 475
hdd : 500gb/7200rpm/32mb 60
odd:dvd-wr liteon 24x 30
psu:green 785b 135
case : nzxt tempest 140
-------------
1560تا 15650پولش می شه .منتظر نظر سایر عزیزان هم باش
مرسي دوست عزيز . فقط اين cpu‏ مشخصات دقيقش ‏چي هست ؟‎ ‎‏ بعد رم سر جمع چقدره حافظش ؟ گرافيك چي ؟ سوال اخرم اينكه ‏چقدر اين سيستم قوي هست ؟ مثلا واسه گيم و نرم افزارهاي سنگين ؟

مرسي دوست عزيز . فقط اين cpu‏ مشخصات دقيقش ‏چي هست ؟‎ ‎‏ بعد رم سر جمع چقدره حافظش ؟ گرافيك چي ؟ سوال اخرم اينكه ‏چقدر اين سيستم قوي هست ؟ مثلا واسه گيم و نرم افزارهاي سنگين ؟
برادر من سه تا پست زیر هم دادی برای چی آخه؟ :biggrin1: . تکراری !!
سی پی یو جز آخرین معماری ارائه شده از سمت intel هست . توضیحات فنی نمی دم دیگه(حال تایپ کردن نیست) . شما یه سرچ بزن : core i7 920میاد دستت که این چه غولیه .
رم 3تا 2گیگابایت نوشتم که می شه 6گیگ با باس 1333.گرافیک هم خوبه . شما باز هم در قسمت Image سایت google سرچ gtx 285چند تا بنچمارک ببین .
سیستمی که گفتم در حال حاظر با این بودجه جز بهترین ها حساب می شه(به نظر خودم) .
اما شما صبر کن ببین سایر دوستان چی می گن

برادر من سه تا پست زیر هم دادی برای چی آخه؟ :biggrin1: . تکراری !!
سی پی یو جز آخرین معماری ارائه شده از سمت intel هست . توضیحات فنی نمی دم دیگه(حال تایپ کردن نیست) . شما یه سرچ بزن : core i7 920میاد دستت که این چه غولیه .
رم 3تا 2گیگابایت نوشتم که می شه 6گیگ با باس 1333.گرافیک هم خوبه . شما باز هم در قسمت Image سایت google سرچ gtx 285چند تا بنچمارک ببین .
سیستمی که گفتم در حال حاظر با این بودجه جز بهترین ها حساب می شه(به نظر خودم) .
اما شما صبر کن ببین سایر دوستان چی می گن

والا بخدا من يبار اين پستو فرستادم . نميدونم چرا اينجوري شده . بعدم چون من pc ‎‏ م رو فروختم و الان با موبايل هستم دستم واسه خيلي كارا بسس. در هر صورت خيلي ممنون از توضيحاتت . فقط كارت گرافيك ديگه از 350 تومن نميخوام بيشتر باشه . راسي رمي كه معرفي كرديد DDR3‎ ‎‏ هست ديگه ؟

با ۵۰۰ تومن بهترین انتخاب ممکن برا خرید ۴ قطعه CPU ، RAM ، کارت گرافیک و Main Board رو معرفی کنید.
cpu:q8400
mb: p5kpl-1600
vga:gts 250 1gb
ram:2*2gb/800 patriot or kingmax
-----------
حدود 510تومنی می شه /سعی کردم سیستم مناسب و پر کاری بنویسم و بار اصلی رو گذاشتم روی cpu و vga.رم هم خیلی خوبه در این رنج.پایین تر بر ندار . سعی کردم تا حد امکان بالاترین ها رو بنویسم در این رنج. البته نظر سایر عزیزان هم شرطه .

والا بخدا من يبار اين پستو فرستادم . نميدونم چرا اينجوري شده . بعدم چون من pc ‎‏ م رو فروختم و الان با موبايل هستم دستم واسه خيلي كارا بسس. در هر صورت خيلي ممنون از توضيحاتت . فقط كارت گرافيك ديگه از 350 تومن نميخوام بيشتر باشه . راسي رمي كه معرفي كرديد DDR3‎ ‎‏ هست ديگه ؟
می خوای کارت زیر 350باشه gtx 275بردار که 320-330تومنی پولشه و حدودا 140-150تومنی از اون پولی که گفتم کم می شه اما پایین تر از این برنداری چون در این رنج این کارت نسبت به سایرین سره .بله رمی که گفتم DDR3هست . C I7ها فقط با DDR3کار می کنند .

آخرین ویرایش:

می خوای کارت زیر 350باشه gtx 275بردار که 320-330تومنی پولشه و حدودا 140-150تومنی از اون پولی که گفتم کم می شه اما پایین تر از این برنداری چون در این رنج این کارت نسبت به سایرین سره .بله رمی که گفتم DDR3هست . C I7ها فقط با DDR3کار می کنند .

اهان ! مرسي از راهنماييت . فقط چند تا سوال ديگه :1.شما اسمي از برند و مدل رم و هارد نبردي ! 2.اين GTX 295 چند قيمته ؟ بالاتر از اين هم هست ؟ اين مدلا كه 2 تا كارت گرافيك با همه چه طورياس ؟ 3. اين كيس و پاور چرا بالاس اينقدر قيمتاشون ؟ معقول به نظر نمياد . از دوستان ديگه مثل اقا فرشيد هم خواهش ميكنم سيستم پيشنهادي خودشون رو بگن .... .

دوستان هنوز هم با 450-500 تومن این پیشنهاد میشه؟
cpu: Intel Q9550
Main: Asus P5Q
Ram: 2x2GB 1066 Patriot

????
این مین به درد اور میخوره؟
بدک نیست برای اور . اما نه اور خفن . شما این سی پی یو رو می خوای اور کنی برای چی؟ چی پیدا شده کی زورش به این رسیده؟ برای چند تا فرم اگر اجباری نسیت اور نکن .
بله در این رنج به نظر من این سیستم خوبه .البته فعلا! در آینده که C I5بیاد دیگه خدا داند .
اهان ! مرسي از راهنماييت . فقط چند تا سوال ديگه :1.شما اسمي از برند و مدل رم و هارد نبردي ! 2.اين GTX 295 چند قيمته ؟ بالاتر از اين هم هست ؟ اين مدلا كه 2 تا كارت گرافيك با همه چه طورياس ؟ 3. اين كيس و پاور چرا بالاس اينقدر قيمتاشون ؟ معقول به نظر نمياد . از دوستان ديگه مثل اقا فرشيد هم خواهش ميكنم سيستم پيشنهادي خودشون رو بگن .... .
پاور رو شما 680B هم بگیری فکر کنم جوابگو باشه با قیمت 120. فدات شم پاور گرونه دیگه . می خوای برو یه دونه از اینهایی بگیر که می زنه 600اما 60هم کار نمی کنه 15تومن:biggrin1:.
کیس هم کولینگ خیلی خوبی داره . یه سرچی بزنی می بینی . می خوای این رو هم برو از این 40تونی ها بگیر که یه فن داره . البته اونها هم جواب می ده اما تا یه برنامه ران کنی دمای کیس می ره بالای 40درجه و تو بحث اورکلاک کردن در تعطیلات رسمی به سر می بره . شما بگرد چیزی خوبی پیدا کردی که جا دار باشه و کولینگ خوبی هم داشته باشه ارزون تر بود بگیر .
295الان 650تومنی پولشه در حالت خوش قیمتی البته .فعلا بالاتر نیست چیزی . قراره سری 300بیاد که کی باشه خدا می دونه .
رم رو یا corsaeirبگیر یا g.skill. هارد هم western digital.

????
نخیر، دیگه پیشنهاد نمیشه!
شما اگر تا یک ماه دیگه بتونی صبر کنی،با همین بودجه میتونی سیستمی با سرعت خیلی بیشتری تهیه کنی با این مشخصات:
CPU:INTEL CORE I7 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D LE
قابلیت اورکلاک خوبی هم داره،بطور معمول تا 3.6 و بطور حرفه ای تا 4 گیگ اور میشه،حرارت کمتر،مصرف پایینتر

از دوستان ديگه مثل اقا فرشيد هم خواهش ميكنم سيستم پيشنهادي خودشون رو بگن .... .
منم سیستم پیشنهادی BlueRay رو تایید می کنم،انتخاب خوبیه،بهترین سیستم برای بازی و کار حرفه ای،البته تا 1 ماه دیگه میشه از سری Core i7 870 هم که در همین رده هست پیشنهاد داد و برای گرافیک هم خرید مدل High end توصیه نمیشه،چون عرضه ی کارتای نسل بعدی DX 11 از 9 روز دیگه از طرف ATI کلید میخوره.
کارت 5870 حدود 400 دلار و 5850 هم 300 دلار قیمت داره .

الان مودم adsl Asus 604 كه وايرلس هست چطوره؟
مودم چي پيشنهاد ميكنين؟
از خود شركت بگيرم خوبه يا جدا؟ (صبانت)
اون مدل ASUS بهترین و در عین حال گرونترین مدلهاست
اصلا از خود ISP نگیر که بیخ تا بیخ میبره!
میتونی برای صبانت مدل Dlink 2640T رو هم بگیری.

با ۵۰۰ تومن بهترین انتخاب ممکن برا خرید ۴ قطعه CPU ، RAM ، کارت گرافیک و Main Board رو معرفی کنید.
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5q
VGA : zotac gts250

اینا رو هم 505 510 تومن حدودا در میاد ، فقط یه پاور درست و حسابی هم میخواد که حالا نمیدونم در نظر گرفتی یا نه.;)

????
بله دقیقا.:cheesygri
بستگی داره شما چجور اوری مد نظرت باشه.;)
الان مودم adsl Asus 604 كه وايرلس هست چطوره؟
مودم چي پيشنهاد ميكنين؟
از خود شركت بگيرم خوبه يا جدا؟ (صبانت)
خوب هست ولی بهتر از اونم هست ، مثل linksys wag54g2 یا wag160n.;)
در کل به بودجه ی شما بستگی داره.;)

منم سیستم پیشنهادی BlueRay رو تایید می کنم،انتخاب خوبیه،بهترین سیستم برای بازی و کار حرفه ای،البته تا 1 ماه دیگه میشه از سری Core i7 870 هم که در همین رده هست پیشنهاد داد و برای گرافیک هم خرید مدل High end توصیه نمیشه،چون عرضه ی کارتای نسل بعدی DX 11 از 9 روز دیگه از طرف ATI کلید میخوره.
کارت 5870 حدود 400 دلار و 5850 هم 300 دلار قیمت داره .
مرسي از پاسخت فرشيد جان ! اين سري 870‎‏ بهتر از 920
هسش ؟ يعني ارزش صبر كردن داره ؟ بهترين cpu ‎‏ سري 900 كدومه و چند قيمته ؟ اصلاAMD ‎‏ پيشنهاد نميشه ؟ پس الان چه كارت گرافيكي پيشنهاد ميكنيد ؟ خوبه الان يه چيزه 10-20 تومني (منظورم ارزونترين هست.) بذارم و منتظر اين سري جديد ATI ‎‏ بشم ؟ حالا كي تو ايران مياد ؟ حول و حوش قيمت ؟بعد 2تا رم 4gb ‎اگه بذارم بهتر نيست ؟ قيمتش چقدر ميشه ؟ كيس چي ؟ از Tempest‏ بهتر هم هست ؟مثلا يه مدل‎ NZXT ‎هست كه جنسش از المينيومه و كيف همراه داره با قيمت 170 تومن . بعد رم از چه برندي پيشنهاد ميكنيد ؟ (ببخشيد به خاطر اين همه سوال)

آخرین ویرایش:
INTEL

بحث CPU و سوکتش و.... همیشه مطرح بوده و خواهد بود . حالا که پردازنده های جدید اینتل وارد بحث شدن بد نمی دونم که یک مقاله بهتون معرفی کنم که بخونید . اگر هم انگلیسی بلد نیستید(مثل من:cool: ) نمودار ها و بنچمارک ها خودشون براتون صحبت می کنند
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3634&p=1
C I7ها و یکی از I5ها در این مقاله هستند .

نخیر، دیگه پیشنهاد نمیشه!
شما اگر تا یک ماه دیگه بتونی صبر کنی،با همین بودجه میتونی سیستمی با سرعت خیلی بیشتری تهیه کنی با این مشخصات:
CPU:INTEL CORE I7 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D LE
قابلیت اورکلاک خوبی هم داره،بطور معمول تا 3.6 و بطور حرفه ای تا 4 گیگ اور میشه،حرارت کمتر،مصرف پایینتر
متاسفانه ماکزیمم فرصتی که من دارم 10 روزه دیگس!
حالا اگه این سیستم که پیشنهاد دادی با این قیمت فعلا نمیشه گیرش آورد همینو بخرم(q9550) یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
بله دقیقا.:cheesygri
بستگی داره شما چجور اوری مد نظرت باشه.;)
اور ساده!:دی واقعا این مین برای این cpu خوبه یعنی cpu به این زیادی نمیکنه ؟:دی( سر بزرگتر از بدن نیست؟:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or