با جستجو در اينترنت! و مشاهده سوكتهاي قابل پشتيباني مين بورد شما.یه سوال اساسی دارم: از کجا باید بفهمم مین بورد من چه cpu رو ساپورت میکنه؟!
با تشکراون پاور واسه این سیستم زیادم هست ، اگه پاور رو تازه گرفتی بهتره پس بدی (البته نمیدونم با فروشنده طی کردی یا نه) یه 535ش رو ردیف کنی ، همون قیمته شاید یه 2 3 تومن فرق کنه ولی خوب eff بالاتری داره.
حرف شما درست من می خواستم یه چیز مشابه و هم قیمت بردارم که برق کمری مصرف می کنه.شما اگر بخوای گرافیک سریعتر برداری باید بری سراغ GTS 250 که حدود 180 تومن هست،9800 خیلی با کارت خودت فرق نداره
جواب اساسی:یه سوال اساسی دارم: از کجا باید بفهمم مین بورد من چه cpu رو ساپورت میکنه؟!
دوست من این پاور اگه خدا بخواد realهست دیگه؟ اینجا همه چیز ناخالصی داره:biggrin1:. اما در باره پاور من فهمیدم که گویا یک بار هم رفته گارانتی . شما مطمئنی که خوب تعمیر شده؟ مجدد بفرست گارانتی . اونی که نو هستش خوب کار نمی کنه چه رسد به چیزی که دست بره داخلش .نویز هم نمی تونه به تنهایی دلیل پاور باشه . من از روزی که این سیستم زغالی رو جمع کردم هدفونم داره نویز می ده . نویز می تونه کلی عامل داخلی و خارجی داشته باشه .با تشکر
ولی شما مطمئنی ؟چون الان که دارم کار می کنم با هدفون یه سری نویز می شنوم که فکر کنم از پاور باشه.در ضمن من این پاور و کلا سیستم رو 2 ساله که دارم.گارانتیش هم آخراش هستش می ترسم کار بده دستم.
حرف شما درست من می خواستم یه چیز مشابه و هم قیمت بردارم که برق کمری مصرف می کنه.
سلامدوستان سلام ! چه سيستمي تو رنج 1.5 ميليون بيشنهاد ميكنين ؟ (لطفا قطعات رو با مشخصات ريز، دقيق و كامل بگيد. تا 100 تومن بالاتر هم مشكلي نداره.)
مرسي دوست عزيز . فقط اين cpu مشخصات دقيقش چي هست ؟ بعد رم سر جمع چقدره حافظش ؟ گرافيك چي ؟ سوال اخرم اينكه چقدر اين سيستم قوي هست ؟ مثلا واسه گيم و نرم افزارهاي سنگين ؟سلام
cpu : C I7 920 299
mb : Asus rampage II gene 285
ram: 3*2gb/1333 145
vga : msi gtx 285 475
hdd : 500gb/7200rpm/32mb 60
odd:dvd-wr liteon 24x 30
psu:green 785b 135
case : nzxt tempest 140
-------------
1560تا 15650پولش می شه .منتظر نظر سایر عزیزان هم باش
برادر من سه تا پست زیر هم دادی برای چی آخه؟ :biggrin1: . تکراری !!مرسي دوست عزيز . فقط اين cpu مشخصات دقيقش چي هست ؟ بعد رم سر جمع چقدره حافظش ؟ گرافيك چي ؟ سوال اخرم اينكه چقدر اين سيستم قوي هست ؟ مثلا واسه گيم و نرم افزارهاي سنگين ؟
برادر من سه تا پست زیر هم دادی برای چی آخه؟ :biggrin1: . تکراری !!
سی پی یو جز آخرین معماری ارائه شده از سمت intel هست . توضیحات فنی نمی دم دیگه(حال تایپ کردن نیست) . شما یه سرچ بزن : core i7 920میاد دستت که این چه غولیه .
رم 3تا 2گیگابایت نوشتم که می شه 6گیگ با باس 1333.گرافیک هم خوبه . شما باز هم در قسمت Image سایت google سرچ gtx 285چند تا بنچمارک ببین .
سیستمی که گفتم در حال حاظر با این بودجه جز بهترین ها حساب می شه(به نظر خودم) .
اما شما صبر کن ببین سایر دوستان چی می گن
cpu:q8400با ۵۰۰ تومن بهترین انتخاب ممکن برا خرید ۴ قطعه CPU ، RAM ، کارت گرافیک و Main Board رو معرفی کنید.
می خوای کارت زیر 350باشه gtx 275بردار که 320-330تومنی پولشه و حدودا 140-150تومنی از اون پولی که گفتم کم می شه اما پایین تر از این برنداری چون در این رنج این کارت نسبت به سایرین سره .بله رمی که گفتم DDR3هست . C I7ها فقط با DDR3کار می کنند .والا بخدا من يبار اين پستو فرستادم . نميدونم چرا اينجوري شده . بعدم چون من pc م رو فروختم و الان با موبايل هستم دستم واسه خيلي كارا بسس. در هر صورت خيلي ممنون از توضيحاتت . فقط كارت گرافيك ديگه از 350 تومن نميخوام بيشتر باشه . راسي رمي كه معرفي كرديد DDR3 هست ديگه ؟
می خوای کارت زیر 350باشه gtx 275بردار که 320-330تومنی پولشه و حدودا 140-150تومنی از اون پولی که گفتم کم می شه اما پایین تر از این برنداری چون در این رنج این کارت نسبت به سایرین سره .بله رمی که گفتم DDR3هست . C I7ها فقط با DDR3کار می کنند .