مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

CPU : intel e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q
VGA : connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green green gp535a

آقا دستت درد نکنه pioneer (dvd-rw) دارم میتونم cpu رو E8500 بگیرم چون اونو بهم پیشنهاد دادن گفتن گرافیکم هرچی تونستم بگیرم فقط 1 گیگ بگیرم شرمنده اینطوری حرف میزنم تو سخت افزار یکم گیجم :biggrin1:

سلام . دوستان کسی خبر نداره TT Neon از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده ؟
میتونی از بازار رضا تهیه کنی و قیمتش هم 17 18 تومن هست.
دوستان ممکنه یه مانیتور Full Hd Wide خوب بهم معرفی کنید که پورت HDMI هم داشته باشه.
میخوام هم واسه کنسول ازش استفاده کنم هم PC و نمیخوام هی کابل عوض کنم!یه چیزی که ثابت باشه.
مانیتور LG2261 این HDMI رو داره
اما شما لازم نیست حتما مانیتور با ورودی HDMI بگیری،مثل خیلیهای دیگه یه سوییچ KVM خیلی راحت مشکل تعویض کابلت رو حل میکنه
در ضمن مانیتورهای جدید معمولا دو تا ورودی دارن که میشه بینشون با کلیدهای مانیتور سوییچ کرد.

این سیستم چه قدر تموم میشه.
m/b:GIGABYTE - EP45-UD3P
ram:kingston 2gig gel bus 800
vga: xfx 1gig 9600 gtx
HDD: Maxtor-sata2-500 gb DiamondMax 23 500-GB SATA 3Gb/s Hard Drive
سی پی یو و کیس چی انتخاب کنم مناسب برای بازی باشه تا دو سال بشه کار کشید.

آخرین ویرایش:
CPU : intel e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q
VGA : connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green green gp535a

آقا دستت درد نکنه pioneer (dvd-rw) دارم میتونم cpu رو E8500 بگیرم چون اونو بهم پیشنهاد دادن گفتن گرافیکم هرچی تونستم بگیرم فقط 1 گیگ بگیرم شرمنده اینطوری حرف میزنم تو سخت افزار یکم گیجم :biggrin1:
من با کل نظر آقا رامین موافقم اما به عقیده من با یه نگاه به آینده اگر در همین رنج قیمت cpu رو Q8400ّ برداری بهتره .هرچند که این دو هسته ای کارش واقعا عالیه .V RAM هم آنچنان مهم نیست . شما همین 260رو بردار کارش حرف نداره . منتها حتما 216 اش رو بگیر .

با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید

مانیتور LG2261 این HDMI رو داره
اما شما لازم نیست حتما مانیتور با ورودی HDMI بگیری،مثل خیلیهای دیگه یه سوییچ KVM خیلی راحت مشکل تعویض کابلت رو حل میکنه
در ضمن مانیتورهای جدید معمولا دو تا ورودی دارن که میشه بینشون با کلیدهای مانیتور سوییچ کرد.
یعنی HDMI که از طرف کنسول به مانیتور وصل میشه ربطی به کابلی که از مانیتور برای تصویر به کیس وصل میشه نداره؟
پس مشکل تعویض کابل دیگه نداره دیگه؟!
حالا چرا LG ؟!مارک بهتری سراغ ندارید؟!

دوستان مشخصات PC من این ها هست.کدومشون باید عوض شن و به نظرتون این ها رو عوض کنم به صرفه تره یا یک XBOX 360 آرکید جسپر بگیرم؟
اگه بخواهم این ها رو عوض کنم که سیستم تا یک سال بازی های جدید رو اجرا کنه چقدر برام آب میخوره؟
Intel(R)Celeron(R)D CPU 3.20 GHz 3.19 GHz.960 MB Of Ram
به غیر از اینها باید یک dvd rom و یک کارت گرافیک هم بگیرم.

connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد

بینگ بنگ

گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد
جی فورس با اینتل خوبه ولی گرافیک می خوای بخری یادت باشه فقط رم گرافیکت ddr3 باشه یا بالا تر مطمئن باش گرفیکای با رم ddr3 خیلی خوب و کار امدترن

دوستان مشخصات PC من این ها هست.کدومشون باید عوض شن و به نظرتون این ها رو عوض کنم به صرفه تره یا یک XBOX 360 آرکید جسپر بگیرم؟
اگه بخواهم این ها رو عوض کنم که سیستم تا یک سال بازی های جدید رو اجرا کنه چقدر برام آب میخوره؟
Intel(R)Celeron(R)D CPU 3.20 GHz 3.19 GHz.960 MB Of Ram
به غیر از اینها باید یک dvd rom و یک کارت گرافیک هم بگیرم.
اتفاقا بهترین کار اینه 360 بگیری که 2 سالی راحت بهت جواب میده.
دستش هم خوراکه.البته اگه PC GAMER باشی بهت نمیچسبه اما با اون پول کار زیادی نمیتونی بکنی .

به فکر این که این با اون خوب در میاد یا نه نباش به فکر کارت خوب باش که مدل هم بهت گفتن اخه اگه اختلاف داشته باشه در حدی نیست که مهم باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or