مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Core i5 که چهار هسته ایه و قیمتش هم 200 تومن هست،از چهار هسته ای های سری Core 2QUAD و تقریبا تمام PhenomII ها سریعتر هست.
مادربردش هم با تراشه ی P55 از 100 تومن تا 250 تومن بزودی وارد میشه.

برا بازی های العان که ارزش خرید نداره؟نه؟;)
چون گرونه و اگه صبر کنیم تا 150 هم ممکنه بیاد؟
نوع مادربوردش چیه؟مدلش رو میگم.چون می می خوام کم کم سیستمم رو عوض کنم و یه مادربوردی بگیرم که تا i5 ساپورت کنه.
بعد مادربوردش سری های قبلی 2 هسته ای رو هم ساپورت میکنه؟مثل پنتیوم؟
جایی هست که بفروشه؟مثل یه سایت؟
ببخشید که زیاد سوال کردم .:biggrin1:
ممنون.;)

مانیتور من حداکثر تا 1600*1200 ساپورت می کنه (ال جی f700p)یعنی میشه به مانیتورم وصل کنم و کیفیت Hd بگیرم:confused:
خوب می تونم صداش رو به کارت صوتی بدم و از کارت صوتی صداش رو بگیرم(منظورم میشه صوت رو جداگونه انتقالش داد با کابل صدا):blushing:
نه دیگه CRT ها اصلا HD ساپورت نیستن اما برای دیدن فیلم کیفیت HD رو مانیتورت مشکلی نداری(بشرط اینکه دیسک Blueray نباشه)

برا بازی های العان که ارزش خرید نداره؟نه؟;)
چون گرونه و اگه صبر کنیم تا 150 هم ممکنه بیاد؟
نوع مادربوردش چیه؟مدلش رو میگم.چون می می خوام کم کم سیستمم رو عوض کنم و یه مادربوردی بگیرم که تا i5 ساپورت کنه.
بعد مادربوردش سری های قبلی 2 هسته ای رو هم ساپورت میکنه؟مثل پنتیوم؟
جایی هست که بفروشه؟مثل یه سایت؟
ببخشید که زیاد سوال کردم .:biggrin1:
ممنون.;)
چرا نداره؟؟!
وقتی همین الانش قیمت Q9450/9550 حدود 250 تومن هست و این CPU با اینکه سریعتره فقط 200 تومن هست ارزش خرید نداره؟
به این زودیها هم ارزون نمیشه،مادربردش هم از 100 تومن تا 250 تومن برای مدلهای High End داره-یعنی همقیمت مادربردهای P45 فعلی
مادربردش هم هیچ پردازنده ای از نسل قبلی رو ساپورت نمیکنه چون سوکتش فرق داره
تا 10 روز آینده خودمون برای اولین بار عرضه میکنیمش.

چرا نداره؟؟!
وقتی همین الانش قیمت Q9450/9550 حدود 250 تومن هست و این CPU با اینکه سریعتره فقط 200 تومن هست ارزش خرید نداره؟
به این زودیها هم ارزون نمیشه،مادربردش هم از 100 تومن تا 250 تومن برای مدلهای High End داره-یعنی همقیمت مادربردهای P45 فعلی
مادربردش هم هیچ پردازنده ای از نسل قبلی رو ساپورت نمیکنه چون سوکتش فرق داره
تا 10 روز آینده خودمون برای اولین بار عرضه میکنیمش.

ممنون بابت راهنمایی خوبت.
متشکر.
بعد یه کارت گرافیک تا 150 ت و بهتر از 4770 وجود داره؟؟؟:confused:
یه سوال دیگه:رم رو به صورت دوئل چنل بگیرم بهتره یا تکی؟؟؟مثلا یه 2 گیگ یا 2 تا 1 گیگ؟؟؟

ممنون بابت راهنمایی خوبت.
متشکر.
بعد یه کارت گرافیک تا 150 ت و بهتر از 4770 وجود داره؟؟؟:confused:
یه سوال دیگه:رم رو به صورت دوئل چنل بگیرم بهتره یا تکی؟؟؟مثلا یه 2 گیگ یا 2 تا 1 گیگ؟؟؟
نه دیگه،بهترین همون 4770 هست،یه 20 تومن بیشتر هم GTS 250
رم هم حتما Dual بگیر.

سلام
ببخشيد يه سوال داشتم . من كارتون قطعات pc‏ رو كم كردم ، جه جوري ميتونم ببينم مشخصات دقيق مادربرد و cpuم جيه؟ (ببخشيد سوالم ربطي به تايبك نداشت )

سلام
ببخشيد يه سوال داشتم . من كارتون قطعات pc‏ رو كم كردم ، جه جوري ميتونم ببينم مشخصات دقيق مادربرد و cpuم جيه؟ (ببخشيد سوالم ربطي به تايبك نداشت )
با برنامه ی PC WIZARD یا CPU-Z و GPU-Z که میتونی با یک سرچ تو گوگل دانلودشون کنی.

گرافیک برای بازی HD 4850 یا 9800 GT یا 9600 Gt بگیرم که یه سه سالی بتونم بازی کنم؟ همه هم 1 گیگ ddr3 هستن. 4850 از گیگابایت ، 9800 از inno 3D و 9600 هم از xfx هست.اگر هم پیشنهادی داشتین زیر 150 باشه لطفا

آخرین ویرایش:
با سلام من با 200 تومن میخوام کامپیوترم ارتقا دهم البته برای بازی سیستم خودم این هست
ram:1gb
grapich:8400gs
cpu:3.00gigah
من می خوام ققط یک کارت گرافیکی بخرم ویه cpuویه رم 1گیگ
با 200تومن پول و فروش cpuوگرافیک چه سیستمی می تونم بخرم برای بازی

ارتقا

سلام.دوستان من یک مادر بورد (soltek (sl-85sd-c دارم که الان سی پی یوم 1.5 هست میخاستم بدونم که بالاترین سی پی یو ای که رو این مادربرد جواب میده چیه؟

سلام به همه

اقا ی کیس تو رنج 1.000.000 تا 1.200.000 پیشنهاد بدید لطفا"

فقط چند نکته
1. cpu intel باشه
2.graphic geforce باشه
3. mother borad ترجیحا" ASUS
بی زحمت يه سيستم با corei7 و يه سيستم بدونه corei7بگيد
راستی sli هم ساپرت کنه(برايه اينده ميگم)

ممنون

سلام به همه

فقط چند نکته
1. cpu intel باشه
2.graphic geforce باشه

ممنون

رم هم از G.Skill باشه:love:

گرافیک برای بازی HD 4850 یا 9800 GT یا 9600 Gt بگیرم که یه سه سالی بتونم بازی کنم؟ همه هم 1 گیگ ddr3 هستن. 4850 از گیگابایت ، 9800 از inno 3D و 9600 هم از xfx هست.اگر هم پیشنهادی داشتین زیر 150 باشه لطفا
تا 150تومن شما 4770بخر . اگر بودجه داری هم که 180تا 190می تونی gts 250برداری .
با سلام من با 200 تومن میخوام کامپیوترم ارتقا دهم البته برای بازی سیستم خودم این هست
دوست من سلام . این هزینه ای که شما برای سه قطعه می خواید انجام بدید کمه .
سلام به همه

فقط چند نکته
1. cpu intel باشه
2.graphic geforce باشه

ممنون

عزیز من 1200چی می خوای ببندی بجز Ci7?
cpu:core i7 920
mb: asus rampage II gene
ram : 2*2gb/1066kingmax or patriot
vga: gtx 275
hdd: 500gb/7200rpm/32mb
odd:dvd-rw liteon 24x
case:nzxt apollo
psu: green 680b
-----------
آقا اینها حدود 1300می شه :biggrin1: . دلم نیومد چیزی ازش کم کنم .
برای گرافیک می تونی صبر کنی تا کارتهایی که DIR11ساپورت می کنند بیان که فکر کنم بالای 400تومن قیمت دارند از ATI .اطلاعات تکمیلی رو در این باب از آقا فرشید بگیرید که ایشون ما رو مطلع کردند .
I7هم نخواستی اگه سی پی یو رو Q9550بردار و مادربرد رو P5Q .اینها رو که بگیری حدودا می شه 1070.

مانیتور من حداکثر تا 1600*1200 ساپورت می کنه (ال جی f700p)یعنی میشه به مانیتورم وصل کنم و کیفیت Hd بگیرم:confused:
خوب می تونم صداش رو به کارت صوتی بدم و از کارت صوتی صداش رو بگیرم(منظورم میشه صوت رو جداگونه انتقالش داد با کابل صدا):blushing:
نه بااا ، اون مدل همین رزولوشن معمولی رو هم بزور نشون میده چه برسه به hd :cheesygri (در کل همونطور که فرشید گفت crtها hd ساپورت نیستن) در ضمن dvi هم نداره ، خوب بهتره اینجوری بگم مانیتوری داریم که ورودی dvi داره و hd ساپورت هم هست یعنی شما میتونی براحتی از طریق همین کابل dvi کیفیت hd رو داشته باشی.;)
شما 4850 رو عمرا نمیتونی با اون قیمت پیدا کنی ، در کل شما تا 150 بهترین انتخابی که میتونی داشته باشی hd4770 هستش برد هم میتونی msi یا his رو در نظر بگیری.;)
شما با 200 تومن کار خاصی نمیتونی انجام بدی وقتی قرار یه سیستم واسه بازی بسته بشه حداقل هزینه ای که واسه vga در نظر گرفته میشه 160 170 تومن هستش (یعنی اون کارت بتونه اکثر بازیها رو بدون مشکل اجرا کنه البته رو تنظیمات norm) در کل شما مدل main رو بگو تا ببینیم چه میشه کرد.;)
سلام.دوستان من یک مادر بورد (soltek (sl-85sd-c دارم که الان سی پی یوم 1.5 هست میخاستم بدونم که بالاترین سی پی یو ای که رو این مادربرد جواب میده چیه؟
شما نهایت میتونی p4 با باس 400 رو ، رو این مین بندازی یه 4 یا 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته.;)
منظورت دقیقا از این پستی که دادی چی بود ؟! :confused:
سلام به همه

فقط چند نکته
1. cpu intel باشه
2.graphic geforce باشه

ممنون
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i7 920
RAM : tm x 3*2gb 1600
MAIN : asus p6t-deluxe
VGA : bfg gtx275
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq or trio

حدودا 1270 1280 در میاد.;)

آخرین ویرایش: