به نظر من شما یه GTX 260 / 216 SP بگیری بهتره چون خیلی با GTX 285 فرقی نمیکنه.supra جان دستت درد نكنه فقط يك سوال فرق GTX285 تو چه چيزي هست؟
و با توجه به عرضه directX11 تا چند ماه آينده خريدش ارزش داره؟
catch 6600 که بیشتره ! فرکانس برام مهم نیست ! اگه fsb بالاتری داره که برای اورکلاک بهتره گزینه ی خوبی باید باشه !سیستم خوبیه فقط اون پاور زیاده میتونی کمتر برداری مثل nzxt 600w و با تفاوتش (و یکم بیشتر) یه q9400 برداری.
الان بازی ها به 2 هسته ای ها و معماری core i7 خیلی خوب جواب میدن ! گفتم شاید 4 هسته ای ها همینطوری بمونن ! الته فقط تو بازی ضعیف هستند تو مولتی مدیا و سرعت خیلی خیلی بهتر هستند !این که گفتی با اومدن i7 فک نکنم 4 هسته ایها جواب بدن یعنی چی ؟
خواهشsupra جان دستت درد نكنه فقط يك سوال فرق GTX285 تو چه چيزي هست؟
و با توجه به عرضه directX11 تا چند ماه آينده خريدش ارزش داره؟
تا اونجايي که من ميدونم تِک ديتا گارانتيش ميکنه.سلام دوستان ميخواستم بدونم چه شركتي رمGeilرو گارانتي كرده وايا مادام العمر هست

ميتوني pioneer يا samsung رو در نظر بگيري.DVD رايتر ما هم ديگه داره جون هاي آخرش رو ميده اشتباه كردم HP گرفتم تازه سه سال پيش كه همه 40 تومن بود من 60 تومن پول اينو دادم. يه سالي هست مشكل داره از يه پك 50 تايي DVD دروغ نگفته باشم فكر كنم بيش تر از 40 تا سوزونده! DVD هم كه قربونش برم تك و توك ميخونه. بگذريم...
بعد از عيد رايتر ASUS بگيرم يا pioneer ؟ با توجه به اينكه تمام زندگيم ASUS هست (مادربورد و كارت گرافيك ) برام بهتر نيست؟
چه مدلي پيشنهاد ميكنين؟ سرعتش ميخوام بالاترين باشه... مثلاً يه SATA با يه IDE سرعت هاشون رو يكي نوشته فرقي دارن؟
خوب قبلا هم گفتم کش بيشتر که معجزه نميکنه ، اگه بنچارو ببيني در اکثر موارد 9400 سريعتر از 6600 عمل ميکنه درصورتیکه خودتم گفتی 6mb کش داره ، fsbش هم 1333 هستش.catch 6600 که بيشتره ! فرکانس برام مهم نيست ! اگه fsb بالاتري داره که براي اورکلاک بهتره گزينه ي خوبي بايد باشه !
خوب i7 هم چهار هسته اي هستش ديگه.:cheesygriالان بازي ها به 2 هسته اي ها و معماري core i7 خيلي خوب جواب ميدن ! گفتم شايد 4 هسته اي ها همينطوري بمونن ! الته فقط تو بازي ضعيف هستند تو مولتي مديا و سرعت خيلي خيلي بهتر هستند !
اگه خودتون بخواهيد 1 ميليون کيس بگيد چي ميگيد ؟
ميتوني pioneer يا samsung رو در نظر بگيري.
منظورت سرعت رايته يا انتقال data ؟
من شنبه اتفاقا خودم هم فروشگاه بودم، گوشیمم روشن بود! ، نکنه ساعت 8 صبح میخواستی بیای خرید؟! ، قبلشم بد نبود هماهنگ کنی یا PM بدی
نه به اون که از 6 ماه قبل میاید اینجا از همه پرس و جو میکنید و قیمت میگیرید، نه به این که یه روز ضربتی میاید خرید میکنید و میرید!
ASUS خوب نيست؟ :biggrin1:
منظورم انتقال داده خصوصاً از DVD يا CD به هارد.
مدل كه معرفي نكردي... :biggrin1:
والا از سریه جدید asus اطلاعی ندارم ولی pioneer و samsung کارشون درسته.:cheesygriASUS خوب نيست؟ :biggrin1:
منظورم انتقال داده خصوصاً از DVD يا CD به هارد.
مدل كه معرفي نكردي... :biggrin1:

والا من اطلاعی از htpc ها ندارم تا اونجایی هم که من میدونم یه چنتا شرکت اقدام به واردات اینجور سیسا کردن ولی چون طالب نداشت....سلام
دوستان من یه سری اطلاعلات در مورد HTPC ها میخوام .
اینکه قویترینشون چیه ؟
خروجی hdmi دارن یا نه چون میخوام به LCD وصل کنم .
میشه باهاشو Full HD اجرا کرد .
در کل یه سری اطلاعات بهم بدبد .
پیشاپیش ممنون

اقا من شنبه طرفای ظهر بود زنگ زدم فروشگاه که یه اقایی برداشت گفتم اقا فرشید هستن گفت که نیست و ازش شماره گوشیتونو خواستم که لطف کردن گفتن که من بعدش به شما زنگ زدم دیدم میگه خاموش میباشد و از این چیزای همیشگی (4 5 بار هم زنگ زدم) .
خلاصه اقا فرشید من شرمندم . اینقدر که حواسم رو انتخاب قطعه بود اصلا پاک فراموش کردم که قبلش بهتون pm بدم . از اون طرفم پیش خودم گفتم اگه شنبه نخرم بعد از اون همش تعطیلی و از این حرفاس دیگه میره برای بعد از عید !! برای همین مجبور شدم که اینجوری خرید کنم شما به بزرگی خودتون ببخشید .
دوست عزیز، شما بهتره قطعات HTPC رو خودت انتخاب کنی و بخری، اینجا سیستمای اوریجینال پیدا نمیشه، حتی میتونی با یه CPU ی کم مصرف و یه مادربرد گرافیک Onboard که خروجی HDMI داشته باشه و یه Case سایز کوچیک Desktop سیستم خودت رو درست کنی، اگر قصد خرید داشتی کمکت می کنم.سلام
دوستان من یه سری اطلاعلات در مورد HTPC ها میخوام .
اینکه قویترینشون چیه ؟
خروجی hdmi دارن یا نه چون میخوام به LCD وصل کنم .
میشه باهاشو Full HD اجرا کرد .
در کل یه سری اطلاعات بهم بدبد .
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز، شما بهتره قطعات HTPC رو خودت انتخاب کنی و بخری، اینجا سیستمای اوریجینال پیدا نمیشه، حتی میتونی با یه CPU ی کم مصرف و یه مادربرد گرافیک Onboard که خروجی HDMI داشته باشه و یه Case سایز کوچیک Desktop سیستم خودت رو درست کنی، اگر قصد خرید داشتی کمکت می کنم.
برای اطلاعات بیشتر میتونی این مقاله رو بخونی.