خوبه، ولی CPU رو Q6600 برداری خیلی بهتره، دیگه داره واقعا بکار میاد(مخصوصا توی بازیها)چون یه فن خوب هم میخوای بگیری و راحت میشه بالای 3 اورش کرد.سیستم نهایی من !
CPU:E8400
CPU FAN:ZEROTHERM NV120
÷یشنهاد خودتون چیه؟
من با 1-100 تا 1-200 میخوام این قطعات را بخرم ! تقربا 5 اردیبهشت !
سیستم خوبیه فقط اون پاور زیاده میتونی کمتر برداری مثل nzxt 600w و با تفاوتش (و یکم بیشتر) یه q9400 برداری.CPU:E8400
AIR COOLING:ZEROTHERM NV120
MAIN:BIOSTAR I45
RAM:2*2 OCZ 800
VGA:GTX260/216
HARD:500GB HITACHI
O.D.D:LITE ON
POWER:650W ACBEL
CASE:GREEN SILENT STORM
MONITOR:W2261V
MOUSE:X-750BF
K.B:G800
این سیستم را توصیه میکنید ؟
مگه قراره ناامید باشیم ؟ :confused:واقعا میشه امیدی به 4 هسته ای ها داشت ؟
آخه با اومدن CORE I7 و جواب دادنش فکر نکنم این وسط 4 هسته ای ها خوب جواب بدند !برای مولتی مدیا عالی هستند اما بازی هنوز نه ! اگه در آینده آینده ی خوبی داشته باشند خیلی خوبه !
به نظر من بگو با خیال راحت بره 360 بگیره ، تو بازار سخت افزار (حالا ما vga رو در نظر میگیریم) هر 6 ماهی یه سریه جدید وارد بازار میشه.دوستان میشه یه مشاوره به من بدید؟:
یکی از دوستای من قصد ارتقای PC یا خرید 360 رو داره.البته ایشون هم پول خرید کارت گرافیک(فقط این مورد) و هم پول خرید یه 360 آرکید رو داره.ولی از طرفی از از رده خارج شدن 360 میترسه و هم از طرفی از از رده خارج شدن گرافیک.
البته ایشون میخوان فقط گرافیک بخرن(ATI 4850).
حالا پیشنهاد شما دوستان چیه؟گرافیک یا 360؟
بسیار ممنون و متشکرم.
قیمتا حدودا همینه که این پایین میذارم :سلام
قیمت قطعات زیر ؟؟؟
G.Skill 2Gb*2 1066MHz 4GB CL5
MB Biostar TPower I45
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz
POWER AcBel 560W PS2
Samsung 250GB*2 Raid 0
EVGA GeForce GTX 260 Core 216
DVD-RW Samsung 22x SATA
Case Green Tuniq 2
LCD LG 19" W1952TQ
سلام عزیزسلام supra جان و فرشيد جان
لطف مي كنيد يه case و مخلفات داخلش تا 1600000 معرفي كني.
لطف كن قيمتم بزن
راستي اين سيستم تا چه حد مي شه؟
CPU:Intel core i7 920
MB:ASUS P6T deluxe
Ram:G.skill 3x1GB
H.D.D:seagate 500GB 7200rpm
+vaga:sparkel GTX260
power:NZXT 800
case:NZXT tempest
اگه احساس مي كنيد بعضي از اين قطعات تغيير بايد بكنند خيلي ممنون مي شم اگه بگيد.
قيمت اين قطعاتم يه لطفي مي كنيد بگيد
به نظر من شما یه GTX 260 / 216 SP بگیری بهتره چون خیلی با GTX 285 فرقی نمیکنه.supra جان دستت درد نكنه فقط يك سوال فرق GTX285 تو چه چيزي هست؟
و با توجه به عرضه directX11 تا چند ماه آينده خريدش ارزش داره؟
catch 6600 که بیشتره ! فرکانس برام مهم نیست ! اگه fsb بالاتری داره که برای اورکلاک بهتره گزینه ی خوبی باید باشه !سیستم خوبیه فقط اون پاور زیاده میتونی کمتر برداری مثل nzxt 600w و با تفاوتش (و یکم بیشتر) یه q9400 برداری.
الان بازی ها به 2 هسته ای ها و معماری core i7 خیلی خوب جواب میدن ! گفتم شاید 4 هسته ای ها همینطوری بمونن ! الته فقط تو بازی ضعیف هستند تو مولتی مدیا و سرعت خیلی خیلی بهتر هستند !این که گفتی با اومدن i7 فک نکنم 4 هسته ایها جواب بدن یعنی چی ؟
خواهشsupra جان دستت درد نكنه فقط يك سوال فرق GTX285 تو چه چيزي هست؟
و با توجه به عرضه directX11 تا چند ماه آينده خريدش ارزش داره؟
تا اونجايي که من ميدونم تِک ديتا گارانتيش ميکنه.سلام دوستان ميخواستم بدونم چه شركتي رمGeilرو گارانتي كرده وايا مادام العمر هست
ميتوني pioneer يا samsung رو در نظر بگيري.DVD رايتر ما هم ديگه داره جون هاي آخرش رو ميده اشتباه كردم HP گرفتم تازه سه سال پيش كه همه 40 تومن بود من 60 تومن پول اينو دادم. يه سالي هست مشكل داره از يه پك 50 تايي DVD دروغ نگفته باشم فكر كنم بيش تر از 40 تا سوزونده! DVD هم كه قربونش برم تك و توك ميخونه. بگذريم...
بعد از عيد رايتر ASUS بگيرم يا pioneer ؟ با توجه به اينكه تمام زندگيم ASUS هست (مادربورد و كارت گرافيك ) برام بهتر نيست؟
چه مدلي پيشنهاد ميكنين؟ سرعتش ميخوام بالاترين باشه... مثلاً يه SATA با يه IDE سرعت هاشون رو يكي نوشته فرقي دارن؟
خوب قبلا هم گفتم کش بيشتر که معجزه نميکنه ، اگه بنچارو ببيني در اکثر موارد 9400 سريعتر از 6600 عمل ميکنه درصورتیکه خودتم گفتی 6mb کش داره ، fsbش هم 1333 هستش.catch 6600 که بيشتره ! فرکانس برام مهم نيست ! اگه fsb بالاتري داره که براي اورکلاک بهتره گزينه ي خوبي بايد باشه !
خوب i7 هم چهار هسته اي هستش ديگه.:cheesygriالان بازي ها به 2 هسته اي ها و معماري core i7 خيلي خوب جواب ميدن ! گفتم شايد 4 هسته اي ها همينطوري بمونن ! الته فقط تو بازي ضعيف هستند تو مولتي مديا و سرعت خيلي خيلي بهتر هستند !
اگه خودتون بخواهيد 1 ميليون کيس بگيد چي ميگيد ؟
ميتوني pioneer يا samsung رو در نظر بگيري.
منظورت سرعت رايته يا انتقال data ؟