دوستان من برای خرید سیستم احتیاج به کمک دارم !
من حدود 1000000 تا 1050000 دارم !
میخواستم یک سیستم بگیرم برای بازی و همه چیز با قابلیت اور بالا و همچنین مولتیمدیا خوب !
پیشنهاد خود من با توجه به اطلعاتم و از اونجایی که قیمت های من ماله 3 ماهه پیشه !
main:biostar i45
hard:500gb western digital
mouse & kb:a4tech x750bf & g800 میخوام برا گیم عالی باشه !
dvd rw : lite on
---
cpu:e8200
vga"hd4850
به نظر شما 4850 یا 9800gtx برای اور ؟@!
ram:2*2 g.skill 1066 cl5 or ocz 800 cl4
power:535w green
پاور چون برای اور میخوام 600w nzxt با 70 تومن یا 580w green با 80 تومن؟
case:green silent storm
cpu fan : Tuniq Tower 120 or [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]ZEROtherm NV120[/SIZE][/FONT]B
---
monitor:250تومان احتمالا w2261v
---
پیشنهاد شما چیست؟
حدودا 10 درصد تفاوت کارایی دارن، اما تفاوت قیمتی چون همه ی برندها بصورت عمده اینجا نیمده قیمت مشخص نیست ، اما مدل GTX 285 الان بقیمت 460 تومن موجود هست.دوستان gtx280 چقدر تفاوت داره با gtx285از نظر قیمت و کارایی؟
ممنون
خب منم پارسیانم دیگه رامین جان! ، یکم حوصله میکردی منو پیدا میکردی!!اِ چرا ؟! مگه تو کجایی ؟ :biggrin1:
بااا این پارسیان انقدر طبقه داره آدم گم و گور میشه.:biggrin1:
بازم نشد ، شما بگو چقدر بودجه داری و چه قطعاتی میخوای تا بشه نظر داد.این GA-MA790GP-UD4H مدل و این GA-MA790X-UD4 گیگا بایت رو منظورم هست بیشتر
سی پی یو هم نمیدونم یه چیز متوسط نه خیلی بالا نه خیلی پایین میخوام یه سیستم معمولی جمع کنم البته مانیتور دارم اگه ممکنه حدود قیمتش رو مشخص کنید ضمنا از قیمت بازار اطلاع خاصی ندارم
ممنون
منظورم اینه که کجای پارسیان.:biggrin1:خب منم پارسیانم دیگه رامین جان! ، یکم حوصله میکردی منو پیدا میکردی!!![]()
بودجه تا400 بیشتر نمیخوام باشهبازم نشد ، شما بگو چقدر بودجه داری و چه قطعاتی میخوای تا بشه نظر داد.
منظورم اینه که کجای پارسیان.:biggrin1:
سلام !
من یک سیستم میخوام جمع کنم ( بدون کیس + پاور + مونیتور و لوازم جانبی )
فرشید جان تو گفتی 295 و کردی کبابم:wallbash:
آقا یعنی می شه که 295 بیاد و بشه 500؟:biggrin1:
احتمالا وقتی عمده میاد تو ایران که انویدیا سری 3 رو تولید کنه . از بس که ما جلوییم. کسی هست قاچاقی بیاره با 500تومن ؟:sniper:
مانیتور واید به کار گرافیک شنیدم که نمیاد. آره؟
توی هاردای اکسترنال بهترین قیمت رو داره و خیلی نمیشه بین این و برندای دیگه (مثل هاردای اینترنال)تمایز قائل شد.دوستان نظرتون در مورد این هارد اکسترنال چیه ؟ ممنون میشم اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید . البته هارد یک ترا می خواستم .
H.D.D EXTERNAL 1TB SEAGATE SEAGATE EXTERNAL 1TB/ USB 2.0 / 3.5" / 0.7 lbs
نظر من هم همون پیشنهاد Saren Arterius هست،سلام !
من یک سیستم میخوام جمع کنم ( بدون کیس + پاور + مونیتور و لوازم جانبی )
میشه لطف کنید مجموع قیمت همین قطعات که من 653 هزار تومن بدست آوردم رو به من بگین چون من قیمت بازار رو ندارم دقیقا و اینها رو از رایان صبا برداشتم
عزیزم اگر کسی اینجا قیمت قطعاتت رو کامل داش، خب تا حالا جواب داده بود!چی بگم بخدا...اساتید یه راهنمایی کنید اون سیستمی که این صفحه دادم چند میارزه؟