سلام بچه ها من بالاخره شنبه این سیستمو خریدم :
cpu : e5200
mb : p5q pro
vga : connect3d 4670
ram : 2*2gb patriot 800
case : green magnum
میخواستم بدونم نظرتونو دربارش بدونم (فرشید جان میخواستم بیام از شما خرید کنم که زنگ زدم فروشگاه نبودی گوشیتم خواموش بود) :smile:
vga عالی هستش و devil may cry 4 رو با تمام optionها رو super high و 8x aa رو رزولوشن 1080p حداقل 33 فریم میده و mirror's edge رو با همین otipnها (full) تو رزولوشن 1050*1680 بدون هیچ مشکلی میاره . فقط مشکل من رو crysis هست :biggrin1: که بصورت high option و 8x aa و رزولوشن 1024*1280 هیچ مشکلی نداره و راحت میشه بازی کرد ولی رزولوشن بالاترازاین lag میده و خراب میشه . میخواستم ببینم که اگر vga رو به connect3d 4850 extrem oc تغییر بدم به نظر شما چقدر تاثیر خواهد داشت ؟؟ ایا میتونم crysis رو روی very high با 8x aa و رزولوشن 1080p بازی کنم
و اگر نه تا چه حد میتونه بالاتر بره تو optionها ؟؟؟ (1ذره بیشتر به دردم نمیخوره :biggrin1: )
من که تا امروز این 3تا رو تونستم تست کنم فکر میکنین که gta 4 رو چطور اجرا کنه ؟؟ به نظر شما تو بازی های دیگه چطور جواب میده ؟؟ (بازی های سنگین و گرافیکی مثل crysis )
نظر شما درباره upgrade کردن vga از 4670 به 4850 (با برندهای ذکرشده) چیه ؟؟ ایا میارزه که 90 تومان بیشتر بدم ؟؟ (باتوجه به اینکه پولمم ته کشیده و ...) :cheesygri
راستی اینم بگم که یکی از دوستام امروز میخواد 4670 بخره .اگه 4850 خریدنم ok بشه 4670 رو میدم به اون . ما امروز (سه شنبه) ظهر میریم بازار برا خرید پس لطفا سریع جوابمو بدین . ممنونم
راستی تو dvd-rw ها الان تو بازار بهتر از pionner fx هست ؟؟ (بجز plextor) برای رایت 1 ارشیو خیلی خیلی مهم میخوام !!
اقا 1 کیبورد و موس خوب برای گیم هم معرفی کنین زیر 40 50 تومن بشه (جفتش با هم)
ازتون خیلی متشکرم . ایشالله دست به خاک بزنین jennifer lopez در بیاد !! :cheesygri