مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من این سیستم رو میخواهم ببندم با حدود 500 تومن ... حالا بدون oc کردن این ها رو پیشنهاد میکنید یا چیز های دیگه .... مارک رم هم بگید (کمی بالاتر یا همین قیمت ) .... با برند گرافیک .....
Connect3D HD4850 Extreme OC پیشنهاد میشه ؟
main : asus m3a :85
cpu : amd x2 7750 :75
ram : 2*2GB bus 800 :50
power: 580 green :80
vga : ati 4850 512 :200

با تشکر

سلام
من این سیستم رو میخواهم ببندم با حدود 500 تومن ... حالا بدون oc کردن این ها رو پیشنهاد میکنید یا چیز های دیگه .... مارک رم هم بگید (کمی بالاتر یا همین قیمت ) .... با برند گرافیک .....

با تشکر
من پیشنهاد میدم اینارو با لیست خودت جایگزین کنی:
CPU:Intel DualCore 5200
M/B:ASUS P5KPL
که از نظر قیمت در همون حد هستن.
کارت گرافیکت هم با توجه سقف هزینه انتخاب خوبیه.

سلام بچه ها ببخشید که دیر جواب میدم اخه دم عیده سرمون خیلی شلوغه مثل این که من دوباره سوتی دادم ببخشید بی سوادیه دیگه.درباره رم منظورم این بود(1x2_1x2).
فرشید جان نگفتی Q6600 رو با مادربورد ASUS P5Q و فن استوک میشه تا 3.0 اور کرد.درسته که سوالم درست نیست ولی تقریبی هم بگی خیلی اقایی کردی.تو رو خدا درکم کن فقط خواهشا بگو چون تا عید نشده میخوام سیسم رو جمع کنم.و اگه نشه تا 3.0 اورش کرد مجبورم E8400 بگیرم چون Q6600 با فرکانس پایین 3.0 به دردم نمیخوره.خودت که بهتر میدونی این سیس واسه گیمه و این سیس میخواد بازی سنگینی مثل کراسیس(عجب سیس تو سیسی شد:cheesygri) رو اجرا کنه پس خواهشا کوتاهی نکن.
رامین جان منظورت از انتخاب TOLIP PLUS چی بود؟یعنی کولینگش بهتر از دو کیس مد نظر منه؟در صورتی که قیمتش پایینتره.
اگه قیمت T200 رو هم بگید که دیگه نابودمون کردید:laughing:

سلام بچه ها ببخشید که دیر جواب میدم اخه دم عیده سرمون خیلی شلوغه مثل این که من دوباره سوتی دادم ببخشید بی سوادیه دیگه.درباره رم منظورم این بود(1x2_1x2).
فرشید جان نگفتی Q6600 رو با مادربورد ASUS P5Q و فن استوک میشه تا 3.0 اور کرد.درسته که سوالم درست نیست ولی تقریبی هم بگی خیلی اقایی کردی.تو رو خدا درکم کن فقط خواهشا بگو چون تا عید نشده میخوام سیسم رو جمع کنم.و اگه نشه تا 3.0 اورش کرد مجبورم E8400 بگیرم چون Q6600 با فرکانس پایین 3.0 به دردم نمیخوره.خودت که بهتر میدونی این سیس واسه گیمه و این سیس میخواد بازی سنگینی مثل کراسیس(عجب سیس تو سیسی شد:cheesygri) رو اجرا کنه پس خواهشا کوتاهی نکن.
رامین جان منظورت از انتخاب TOLIP PLUS چی بود؟یعنی کولینگش بهتر از دو کیس مد نظر منه؟در صورتی که قیمتش پایینتره.
آره عزیزم، با فن Stock تا 3 گیگ هم اور میشه، مشکلی نیس،اون داستان رم رو هم لطفا بی خیاااااااال شو!!
ما توی این تاپیک اولویت رو به Gamer ها میدیدم بیشتر، پشنهادامون هم معمولا با در نظر گرفتن نیاز بازیهاس، مگر اینکه خود کاربر بگه سیستم رو واسه بازی نمی خواد.
T200 هم اگه باشه حدود 250 تومن هس

آره عزیزم، با فن Stock تا 3 گیگ هم اور میشه، مشکلی نیس،اون داستان رم رو هم لطفا بی خیاااااااال شو!!
ما توی این تاپیک اولویت رو به Gamer ها میدیدم بیشتر، پشنهادامون هم معمولا با در نظر گرفتن نیاز بازیهاس، مگر اینکه خود کاربر بگه سیستم رو واسه بازی نمی خواد.
T200 هم اگه باشه حدود 250 تومن هس
مرسی عزیزم اقایی کردی دیگه خیالم از بابت Q6600 راحت شد.ولی قیمت مانیتور رو یکی از اشناهامون که تو پاساژ ایرانه حول و حوش دو هفته پیش گفت 220 تومنه یعنی قیمتا رفته بالا؟

من پیشنهاد میدم اینارو با لیست خودت جایگزین کنی:
CPU:Intel DualCore 5200
M/B:ASUS P5KPL
که از نظر قیمت در همون حد هستن.
کارت گرافیکت هم با توجه سقف هزینه انتخاب خوبیه.
برند رم و گرافیک هم در همون حدود پیشنهاد بدید ....
من اینجا رو دیدم که amd رو انتخاب کردم ( بدون oc ) : http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2008/12/22/athlon-x2-7750-vs-intel-e5200-oc-review/4

مرسی عزیزم اقایی کردی دیگه خیالم از بابت Q6600 راحت شد.ولی قیمت مانیتور رو یکی از اشناهامون که تو پاساژ ایرانه حول و حوش دو هفته پیش گفت 220 تومنه یعنی قیمتا رفته بالا؟
قیمتش قبلا 260 بود اتفاقا، اگه ارزونتر شده باشه ، جدیدن شده، واسه چونه زدن سر قیمت PM بده فقط!!

برند رم و گرافیک هم در همون حدود پیشنهاد بدید ....
من اینجا رو دیدم که amd رو انتخاب کردم ( بدون oc ) : http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2008/12/22/athlon-x2-7750-vs-intel-e5200-oc-review/4

برند رم هم میتونی Pattriot رو برداری ، راجع به CPU ی 5200 هم توی همون چارتها مشخصه که از نظر راندمان تفاوت محسوسی با 7750 نداره، (هر چند که لحاظ نکردن قابلیت OC برای 5200 که راحت هم هست سخته !)مزیت پلاتفرم اینتل اینه که در صورت نیاز بعدا میتونی سریعترین CPU ی اینتل رو هم روش بندازی، در صورتی که با پلاتفرم AMD سریعترین CPU ها هم در رده ی متوسط بحساب میان(چون Phenom II رو ساپورت نمیکنه)

بودجه تا400 بیشتر نمیخوام باشه
مادربورد رو که گفتم بالا ضمنا مودم و رم و کیس رو دارم درایو هم همینطور
پس شما چی میخوای ؟ :cheesygri
همه رو گفتی فقط cpu میخوای ؟ :confused:
فرشید جان تو گفتی 295 و کردی کبابم:wallbash:
آقا یعنی می شه که 295 بیاد و بشه 500؟:biggrin1:
احتمالا وقتی عمده میاد تو ایران که انویدیا سری 3 رو تولید کنه . از بس که ما جلوییم. کسی هست قاچاقی بیاره با 500تومن ؟:sniper:
مانیتور واید به کار گرافیک شنیدم که نمیاد :eek:. آره؟
بعید میدونم برسه به 500 الان 280 به غیر از برند zotac بین 500 تا 550 در میاد 295 که جای خود داره.
این مانیتور واید رو کی گفته ، بگو تا خودم یه حالی بهش بدم.:biggrin1:
سلام !
من یک سیستم میخوام جمع کنم ( بدون کیس + پاور + مونیتور و لوازم جانبی )
چیزهایی که در نظر دارم اینهاست میخوام نظرتون رو بگین و البته با توجه به قیمت کل سیستم پیشنهادیتون رو هم بگین ... این سیستم برای بازی کردنه ! و البته اینم بگین که به نظر شما چه زمانی قیمت پایینتره . الان که چند روز مونده به عید یا بذارم بعد از عید ؟!

هرجا اشتباه میکنم بگین بهم لطفا ( قیمت ها رو از رایان صبا برداشتم )

CPU :
4 تا گزینه دارم :

Intel Core 2 Quad Q8200 - 2.33GHz - 45 nm 175 Toman
Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm 173 Toman
AM2+ Phenom 9750 - 2.4GHz 175 Toman
AM2+ Phenom 9850 - 2.5GHz 177 Toman

فکر کنم به جای 4 سی پی یو 2.3 یا 2.4 یا 2.5 ... 2 تا CPU 3.0 با 6 مگ کش داشته باشم بهتره در نتیجه من Core 2 Dou رو انتخاب میکنم که فکر کنم برای بازی بهتره ! البته ممنون میشم اگه در این مورد راهنمایی کنید

VGA :
والا شما اساتید بهتر میدونید اما من با توجه به جزئیات که دیدم این 2 تا کارت رو پیدا کردم

GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB 185 Toman
CLUB - ATI RADEON HD 4830 - 512MB 175 Toman

این 2 تا کارت رو تو این حدود قیمت من پیدا کردم و فکر کنم Gigabyte گزینه ی خوبی باشه اما شما کارت بهتری تو این حدود سراغ دارین یا نظری دارین بگین لطفا !

RAM :
CORSAIR - Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) / DHX 90 Toman

MainBoard :
ASUS - P5Q 140 Toman

من اطلاع زیادی در مورد Main ندارم و فکر کنم مین بورد 100 تومنی هم میشه جمع کرد و این که من انتخاب کردم زیاد هم هست حالا اگر فکر میکنید زیاده یه مدل ارزونتر پیشنهاد کنید . در مورد کارایی مین بورد تو بازی اطلاعی ندارم ! اگر فکر میکنید مادربورد 100 تومنی هم برای این قطعات کافیه بگین 40 تومن بره تو جیب ما !

Hard :
Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer 65 Toman

مجموع قیمت 653 . خوب حالا کسی با این قیمت سیستم بهتر و قویتری میتونه پیشنهاد کنه یا اینکه بگه کجاها انتخاب بهتری دارم ممنون میشم واقعا ! در ضمن شما دوستان که کار سخت افزار میکنید میشه لطف کنید مجموع قیمت همین قطعات که من 653 هزار تومن بدست آوردم رو به من بگین چون من قیمت بازار رو ندارم دقیقا و اینها رو از رایان صبا برداشتم
اگه از اول میگفتی یه کیس با این بودجه بهتر نبود ؟ :biggrin1:
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : corsair dominator or crucial ballistix 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : zotac 9800gt or 9600gt
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb

حدودا 665 670 تومن در میاد.
مدل پاورت چیه ؟
سلام

با تشکر
شما بودجه ی کلی رو بگو تا بشه نظر داد.
منظورم این بود که بجای اون دو تا اینو در نظر بگیر (کیس قشنگیه) ، کولینگشم بد نیست.
t200 هم آخرین بار 260 قیمت داشتم.;)
t200 رو 220 قیمت گرفتی ؟ :confused:
t1900 الان در کمترین حالت 230 235 تومن در میاد!!

این سیستم چند در میاد ؟
CPU:E8400
CPU FAN:ZEROTHERM NV120
MAIN:BIOSTAR I45
RAM:2*2 GB OCZ OR CRUCIAL 800
VGA:9800GTX-HD4850-HD4870-GTX260
HARD:500GB HITACHI
O.D.D:LITE ON DVD RW
POWER:ACBEL 600-650W
CASE:GREEN SILENT STORM
در مورد گرافیک و ÷اور اگه میشه قیمت دقیقشو برام P.M کنید یا همین جا اعلام کنید !
قیمت ها را تک تک و کلی بگید !
با تشکر

با سلام
من در بازی ها متوجه شدم که یه سایه های ناقصی در بعضی جاها وجود داره .بیشتر روی بدن کاراکترها.حتی وقتی farcry2 رو veryhigh می ذارم هم این سایه های نصف ونیمه دیده میشه .به نظر شما مشکل از بازی هست یا کام÷یوتر.

ین سیستم چند در میاد ؟
CPU:E8400
CPU FAN:ZEROTHERM NV120
MAIN:BIOSTAR I45
RAM:2*2 GB OCZ OR CRUCIAL 800
VGA:9800GTX-HD4850-HD4870-GTX260
HARD:500GB HITACHI
O.D.D:LITE ON DVD RW
POWER:ACBEL 600-650W
CASE:GREEN SILENT STORM
در مورد گرافیک و ÷اور اگه میشه قیمت دقیقشو برام P.M کنید یا همین جا اعلام کنید !
قیمت ها را تک تک و کلی بگید !
با تشکر
حدودا 920 925 تومن در میاد البته من vga رو 4850 در نظر گرفتم.
پاور هم 600wش حدودا 85 86 تومن در میاد.(البته اگه گیر بیاد)
با سلام
من در بازی ها متوجه شدم که یه سایه های ناقصی در بعضی جاها وجود داره .بیشتر روی بدن کاراکترها.حتی وقتی farcry2 رو veryhigh می ذارم هم این سایه های نصف ونیمه دیده میشه .به نظر شما مشکل از بازی هست یا کام÷یوتر.
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره هستش نه مشکلات.;)

سلام بچه ها من بالاخره شنبه این سیستمو خریدم :
cpu : e5200
mb : p5q pro
vga : connect3d 4670
ram : 2*2gb patriot 800
case : green magnum
میخواستم بدونم نظرتونو دربارش بدونم (فرشید جان میخواستم بیام از شما خرید کنم که زنگ زدم فروشگاه نبودی گوشیتم خواموش بود) :smile:

vga عالی هستش و devil may cry 4 رو با تمام optionها رو super high و 8x aa رو رزولوشن 1080p حداقل 33 فریم میده و mirror's edge رو با همین otipnها (full) تو رزولوشن 1050*1680 بدون هیچ مشکلی میاره . فقط مشکل من رو crysis هست :biggrin1: که بصورت high option و 8x aa و رزولوشن 1024*1280 هیچ مشکلی نداره و راحت میشه بازی کرد ولی رزولوشن بالاترازاین lag میده و خراب میشه . میخواستم ببینم که اگر vga رو به connect3d 4850 extrem oc تغییر بدم به نظر شما چقدر تاثیر خواهد داشت ؟؟ ایا میتونم crysis رو روی very high با 8x aa و رزولوشن 1080p بازی کنم :-" و اگر نه تا چه حد میتونه بالاتر بره تو optionها ؟؟؟ (1ذره بیشتر به دردم نمیخوره :biggrin1: )
من که تا امروز این 3تا رو تونستم تست کنم فکر میکنین که gta 4 رو چطور اجرا کنه ؟؟ به نظر شما تو بازی های دیگه چطور جواب میده ؟؟ (بازی های سنگین و گرافیکی مثل crysis )

نظر شما درباره upgrade کردن vga از 4670 به 4850 (با برندهای ذکرشده) چیه ؟؟ ایا میارزه که 90 تومان بیشتر بدم ؟؟ (باتوجه به اینکه پولمم ته کشیده و ...) :cheesygri
راستی اینم بگم که یکی از دوستام امروز میخواد 4670 بخره .اگه 4850 خریدنم ok بشه 4670 رو میدم به اون . ما امروز (سه شنبه) ظهر میریم بازار برا خرید پس لطفا سریع جوابمو بدین . ممنونم

راستی تو dvd-rw ها الان تو بازار بهتر از pionner fx هست ؟؟ (بجز plextor) برای رایت 1 ارشیو خیلی خیلی مهم میخوام !! :cool:

اقا 1 کیبورد و موس خوب برای گیم هم معرفی کنین زیر 40 50 تومن بشه (جفتش با هم)

ازتون خیلی متشکرم . ایشالله دست به خاک بزنین jennifer lopez در بیاد !! :cheesygri

سلام بچه ها من بالاخره شنبه این سیستمو خریدم :
cpu : e5200
mb : p5q pro
vga : connect3d 4670
ram : 2*2gb patriot 800
case : green magnum
میخواستم بدونم نظرتونو دربارش بدونم (فرشید جان میخواستم بیام از شما خرید کنم که زنگ زدم فروشگاه نبودی گوشیتم خواموش بود) :smile:

vga عالی هستش و devil may cry 4 رو با تمام optionها رو super high و 8x aa رو رزولوشن 1080p حداقل 33 فریم میده و mirror's edge رو با همین otipnها (full) تو رزولوشن 1050*1680 بدون هیچ مشکلی میاره . فقط مشکل من رو crysis هست :biggrin1: که بصورت high option و 8x aa و رزولوشن 1024*1280 هیچ مشکلی نداره و راحت میشه بازی کرد ولی رزولوشن بالاترازاین lag میده و خراب میشه . میخواستم ببینم که اگر vga رو به connect3d 4850 extrem oc تغییر بدم به نظر شما چقدر تاثیر خواهد داشت ؟؟ ایا میتونم crysis رو روی very high با 8x aa و رزولوشن 1080p بازی کنم :-" و اگر نه تا چه حد میتونه بالاتر بره تو optionها ؟؟؟ (1ذره بیشتر به دردم نمیخوره :biggrin1: )
من که تا امروز این 3تا رو تونستم تست کنم فکر میکنین که gta 4 رو چطور اجرا کنه ؟؟ به نظر شما تو بازی های دیگه چطور جواب میده ؟؟ (بازی های سنگین و گرافیکی مثل crysis )

نظر شما درباره upgrade کردن vga از 4670 به 4850 (با برندهای ذکرشده) چیه ؟؟ ایا میارزه که 90 تومان بیشتر بدم ؟؟ (باتوجه به اینکه پولمم ته کشیده و ...) :cheesygri
راستی اینم بگم که یکی از دوستام امروز میخواد 4670 بخره .اگه 4850 خریدنم ok بشه 4670 رو میدم به اون . ما امروز (سه شنبه) ظهر میریم بازار برا خرید پس لطفا سریع جوابمو بدین . ممنونم

راستی تو dvd-rw ها الان تو بازار بهتر از pionner fx هست ؟؟ (بجز plextor) برای رایت 1 ارشیو خیلی خیلی مهم میخوام !! :cool:

اقا 1 کیبورد و موس خوب برای گیم هم معرفی کنین زیر 40 50 تومن بشه (جفتش با هم)

ازتون خیلی متشکرم . ایشالله دست به خاک بزنین jennifer lopez در بیاد !! :cheesygri
من شنبه اتفاقا خودم هم فروشگاه بودم، گوشیمم روشن بود! ، نکنه ساعت 8 صبح میخواستی بیای خرید؟! ، قبلشم بد نبود هماهنگ کنی یا PM بدی
نه به اون که از 6 ماه قبل میاید اینجا از همه پرس و جو میکنید و قیمت میگیرید، نه به این که یه روز ضربتی میاید خرید میکنید و میرید!

بازار ایران حساب کتاب نداره ممکنه بالاتر هم بره ولی روال عادیش رو در نظر بگیریم اواخر فروردین یا همون اوایل اردیبهشت قیمتا تا حدودی کم میشه.
والا بشتگی به خودت داره اگه میتونی خرج کنی به شدت توصیه میشه.:cheesygri
اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or