مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من شنبه اتفاقا خودم هم فروشگاه بودم، گوشیمم روشن بود! ، نکنه ساعت 8 صبح میخواستی بیای خرید؟! ، قبلشم بد نبود هماهنگ کنی یا PM بدی
نه به اون که از 6 ماه قبل میاید اینجا از همه پرس و جو میکنید و قیمت میگیرید، نه به این که یه روز ضربتی میاید خرید میکنید و میرید!

اقا من شنبه طرفای ظهر بود زنگ زدم فروشگاه که یه اقایی برداشت گفتم اقا فرشید هستن گفت که نیست و ازش شماره گوشیتونو خواستم که لطف کردن گفتن که من بعدش به شما زنگ زدم دیدم میگه خاموش میباشد و از این چیزای همیشگی (4 5 بار هم زنگ زدم) .
خلاصه اقا فرشید من شرمندم . اینقدر که حواسم رو انتخاب قطعه بود اصلا پاک فراموش کردم که قبلش بهتون pm بدم . از اون طرفم پیش خودم گفتم اگه شنبه نخرم بعد از اون همش تعطیلی و از این حرفاس دیگه میره برای بعد از عید !! برای همین مجبور شدم که اینجوری خرید کنم شما به بزرگی خودتون ببخشید .

آخرین ویرایش:
ASUS خوب نيست؟ :biggrin1:
منظورم انتقال داده خصوصاً از DVD يا CD به هارد.
مدل كه معرفي نكردي... :biggrin1:

به نظر من یه pioneer fx sata بگیر .قدرتش فوق العادس هرچی disk ترکیده شده باشه میخونه (دوستم داره) .من خودمم دیروز یکی خریدم (asus شنیدم زیاد جالب نیست ولی samsung رو چند نفر گفتن خوبه) . در ضمن دوست عزیز dvd-rw چه ربطی به mb و vga داره ؟؟؟؟؟

سلام
دوستان من یه سری اطلاعلات در مورد HTPC ها میخوام .
اینکه قویترینشون چیه ؟
خروجی hdmi دارن یا نه چون میخوام به LCD وصل کنم .
میشه باهاشو Full HD اجرا کرد .
در کل یه سری اطلاعات بهم بدبد .
پیشاپیش ممنون

ASUS خوب نيست؟ :biggrin1:
منظورم انتقال داده خصوصاً از DVD يا CD به هارد.
مدل كه معرفي نكردي... :biggrin1:
والا از سریه جدید asus اطلاعی ندارم ولی pioneer و samsung کارشون درسته.:cheesygri
خوب تو sata یه مقدار افزایش سرعت هست ولی نه اونقدر که شما متوجه بشی.;)
مدل هم samsung 22x sata و pioneer هم fx sata البته این pioneerـه یه 10 12 تومنی گرونتره ولی لنز سگ جونی داره.:biggrin1:
سلام
اینکه قویترینشون چیه ؟
پیشاپیش ممنون
والا من اطلاعی از htpc ها ندارم تا اونجایی هم که من میدونم یه چنتا شرکت اقدام به واردات اینجور سیسا کردن ولی چون طالب نداشت.... ;)

اقا من شنبه طرفای ظهر بود زنگ زدم فروشگاه که یه اقایی برداشت گفتم اقا فرشید هستن گفت که نیست و ازش شماره گوشیتونو خواستم که لطف کردن گفتن که من بعدش به شما زنگ زدم دیدم میگه خاموش میباشد و از این چیزای همیشگی (4 5 بار هم زنگ زدم) .
خلاصه اقا فرشید من شرمندم . اینقدر که حواسم رو انتخاب قطعه بود اصلا پاک فراموش کردم که قبلش بهتون pm بدم . از اون طرفم پیش خودم گفتم اگه شنبه نخرم بعد از اون همش تعطیلی و از این حرفاس دیگه میره برای بعد از عید !! برای همین مجبور شدم که اینجوری خرید کنم شما به بزرگی خودتون ببخشید .

خب قسمت نبوده، من که کسی رو اجبار نمی کنم، حالا دفه های بعد همدیگرو ببینیم.

سلام
اینکه قویترینشون چیه ؟
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز، شما بهتره قطعات HTPC رو خودت انتخاب کنی و بخری، اینجا سیستمای اوریجینال پیدا نمیشه، حتی میتونی با یه CPU ی کم مصرف و یه مادربرد گرافیک Onboard که خروجی HDMI داشته باشه و یه Case سایز کوچیک Desktop سیستم خودت رو درست کنی، اگر قصد خرید داشتی کمکت می کنم.
برای اطلاعات بیشتر میتونی این مقاله رو بخونی.

دوست عزیز، شما بهتره قطعات HTPC رو خودت انتخاب کنی و بخری، اینجا سیستمای اوریجینال پیدا نمیشه، حتی میتونی با یه CPU ی کم مصرف و یه مادربرد گرافیک Onboard که خروجی HDMI داشته باشه و یه Case سایز کوچیک Desktop سیستم خودت رو درست کنی، اگر قصد خرید داشتی کمکت می کنم.
برای اطلاعات بیشتر میتونی این مقاله رو بخونی.

دایی من هم همین کارو کرده و htpc بسته برای خودش . قطعات سیستمش هم اینه :
mb : biostar 790gx (onboard
cpu : athlon x2 5600 البته اینو میتونی پایینتر برداری
ram : patriot 800 2*1gb
power هم ای سی بل برداشته (البته از سری های 430 یا 480 که بسیار کم صدا هستند .به نظر من اصلا صدا ندارند :biggrin1::biggrin1: )
برای cpu هم سعی کن یه هیت سینک برداری که صدا نداشته باشه ;)

vga هم که unboard هست و خروجی hdmi هم داره . ;)

اقا من کلا سیستمم این شد (با چیزایی که داشتم و خریدم) :

mb : p5q-pro
cpu : e5200
ram : patriot 2*2gb 800
h.d.d : 500 + 80 maxtor
vga : connect3d 4670
dvd-rw : pioneer fx sata + nec ls ide
keyboard + mouse : a4tech kx 2810
case : green magnum
power : green 530 real

به نظرتون چه جوریه ؟؟ خوب چیزی هست ؟؟ :confused:
برای بهتر شدن performance چیزی پیشنهاد میکنین ؟؟ (مثلا oc یا ...) :biggrin1::biggrin1:

سیستم خوبیه این پاور بدرد 260 میخوره نه 4670.:cheesygri
یه 430 هم برای این سیستم کافیه ، vga هم اگه میتونی 10 12 تومن بذاری روش یه 9600gso برداری عالی میشه.;)

به نظر من یه pioneer fx sata بگیر .قدرتش فوق العادس هرچی disk ترکیده شده باشه میخونه (دوستم داره) .من خودمم دیروز یکی خریدم (asus شنیدم زیاد جالب نیست ولی samsung رو چند نفر گفتن خوبه) . در ضمن دوست عزیز dvd-rw چه ربطی به mb و vga داره ؟؟؟؟؟

اون كه آره بابا ميدونم ربطي نداره. :biggrin1: حالا باز مادربور يه چيزي ولي VGA ديگه خيلي تابلو ِ! هركي ميدونه ربطي نداره :biggrin1: شما در جريان نيستي من از طرفدارهاي ASUS هستم برا خنده گفتم كه ستِ كامل ASUS بگيرم! :biggrin1:

والا از سریه جدید asus اطلاعی ندارم ولی pioneer و samsung کارشون درسته.:cheesygri
خوب تو sata یه مقدار افزایش سرعت هست ولی نه اونقدر که شما متوجه بشی.;)
مدل هم samsung 22x sata و pioneer هم fx sata البته این pioneerـه یه 10 12 تومنی گرونتره ولی لنز سگ جونی داره.:biggrin1:

اوه پس بيخيال نميخوام گرون بشه. همون سامسونگ ميگيرم.

ولي حيف شد ASUS تأييد نشد :biggrin1:

مرسي :love:

case
power
main
ram
vga
cpu
سعی کنید i7 معرفی کنید !
corei7 با کدوم مدل های 4 هسته ای q برابری داره؟قیمتش چنده؟
CPU : intel i7 920
RAM : g.skill 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-deluxe or ecs x58b-a
VGA : evga gtx260
POWER : cooler master 650w or nzxt 600w
CASE : green tuniq or trio

حدودا 1340 1345 تومن در میاد.
خوب کدوم مدلشو میگی ؟
920 تو مایه های qx9650 هستش (البته سریعتر) .:cheesygri

والا من گفتم از این asus اطلاعی ندارم یا بهتر بگم کار نکردم ولی samsung و pioneer کارشون درسته.;)

اون كه آره بابا ميدونم ربطي نداره. :biggrin1: حالا باز مادربور يه چيزي ولي VGA ديگه خيلي تابلو ِ! هركي ميدونه ربطي نداره :biggrin1: شما در جريان نيستي من از طرفدارهاي ASUS هستم برا خنده گفتم كه ستِ كامل ASUS بگيرم! :biggrin1:

من خودم هم یکی از طرفدارای asus هستم (البته بیشتر vga و mb
3 4 سال پیش یه asus 6600gt گرفتم واسه بابای دوستمم توش نرم افزار داشت (5 6 تا dvd با cd ) :cheesygri الانم که p5q-pro گرفتم برای مادربورد همسایه بقلیمونم چرت وپرت داره !!

ولی به نظر من میارزه 10 تومن بیشتر بدی pioneer fx sata بگیری . (چون dvd-rw چیزیه که حالا حالاها برات میمونه وچیز خوب بگیری به ضررت نیست .اگه بودجت نمیرسه که هیچ ولی اگه میتونی برو pioneer رو بگیر گارانتیش هم سریر هستش :shrewd: )

سیستم خوبیه این پاور بدرد 260 میخوره نه 4670.:cheesygri
یه 430 هم برای این سیستم کافیه ، vga هم اگه میتونی 10 12 تومن بذاری روش یه 9600gso برداری عالی میشه.;)

این پاورو من 5 6 ماه پیش گرفتم واسه pc قبلیم :biggrin1: گفتم یه چیزی بگیرم که خواستم upgrade کنم دردسر نشه :biggrin1::biggrin1:
حالا که من اینو گرفتم تموم شد (البته به نظر خودم 4670 بهتره . چرا 9600gso ؟؟؟ بنچا که چیز دیگه ای میگن) و یه سوال ! 9600gso از phisix پشتیبانی میکنه ؟؟ :confused:

ولی کلا دستت درد نکنه خیلی به ما کمک کردی . خیر ببینی جوون :cheesygri

راستی یه چیز دیگه . من این e5200 رو روی این سیستم با فن خودش تا چه حدی میتونم اور کنم ؟؟؟ این اور چند فریم تو بازی تاثیر میزاره ؟؟؟

خوب همون بنچا میگن gso سریعتره دیگه.:cheesygri
از سریه 8 به بالا همه شون از physix پشتیبانی میکنن.;)
خواهش
در مورد اور هم بهتره از فرشید سوال کنی.;)

دوستان سلام

اولا که عیدتون مبارک بعد
سیستم من اینه
مادربورد= asus m2a-vm
سی پی یو= AMD 64*2 dual core processor4400
رم=2 گیگ
گرافیک= geforce 8500gt

چند تا سوال داشتم..
1.در حدود 200هزار تومان چه چیزی تغیر بدم که تمام بازیها رو بتونم رو درجه فول داشته باشم (مثلا الان کریسیس رو بالاترین حد به خوبی اجرا میشه ولی cod5 رو باید رو پایین ترین حد بازی کنم ..)
2.اگه بخوام یه کارت گرافیک عالی بخرم دوستان چی رو توصیه میکنند ..در ضمن من میخوام با کارت گرافیکی که اعلام کردم در بالا عوض کنم چقدر باید بهش بدم ؟
3.و اینphysix چی هستش من رو کامپیوترم دارمش ولی نمیدونم از داخل بازی فعال میشه یا خودش همین طوری فعال هستش ودر بازی چه کاری انجام میده ؟

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or