مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

به نظر من یه pioneer fx sata بگیر .قدرتش فوق العادس هرچی disk ترکیده شده باشه میخونه (دوستم داره) .من خودمم دیروز یکی خریدم (asus شنیدم زیاد جالب نیست ولی samsung رو چند نفر گفتن خوبه) . در ضمن دوست عزیز dvd-rw چه ربطی به mb و vga داره ؟؟؟؟؟

اون كه آره بابا ميدونم ربطي نداره. :biggrin1: حالا باز مادربور يه چيزي ولي VGA ديگه خيلي تابلو ِ! هركي ميدونه ربطي نداره :biggrin1: شما در جريان نيستي من از طرفدارهاي ASUS هستم برا خنده گفتم كه ستِ كامل ASUS بگيرم! :biggrin1:

والا از سریه جدید asus اطلاعی ندارم ولی pioneer و samsung کارشون درسته.:cheesygri
خوب تو sata یه مقدار افزایش سرعت هست ولی نه اونقدر که شما متوجه بشی.;)
مدل هم samsung 22x sata و pioneer هم fx sata البته این pioneerـه یه 10 12 تومنی گرونتره ولی لنز سگ جونی داره.:biggrin1:

اوه پس بيخيال نميخوام گرون بشه. همون سامسونگ ميگيرم.

ولي حيف شد ASUS تأييد نشد :biggrin1:

مرسي :love:

case
power
main
ram
vga
cpu
سعی کنید i7 معرفی کنید !
corei7 با کدوم مدل های 4 هسته ای q برابری داره؟قیمتش چنده؟
CPU : intel i7 920
RAM : g.skill 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-deluxe or ecs x58b-a
VGA : evga gtx260
POWER : cooler master 650w or nzxt 600w
CASE : green tuniq or trio

حدودا 1340 1345 تومن در میاد.
خوب کدوم مدلشو میگی ؟
920 تو مایه های qx9650 هستش (البته سریعتر) .:cheesygri

والا من گفتم از این asus اطلاعی ندارم یا بهتر بگم کار نکردم ولی samsung و pioneer کارشون درسته.;)

اون كه آره بابا ميدونم ربطي نداره. :biggrin1: حالا باز مادربور يه چيزي ولي VGA ديگه خيلي تابلو ِ! هركي ميدونه ربطي نداره :biggrin1: شما در جريان نيستي من از طرفدارهاي ASUS هستم برا خنده گفتم كه ستِ كامل ASUS بگيرم! :biggrin1:

من خودم هم یکی از طرفدارای asus هستم (البته بیشتر vga و mb
3 4 سال پیش یه asus 6600gt گرفتم واسه بابای دوستمم توش نرم افزار داشت (5 6 تا dvd با cd ) :cheesygri الانم که p5q-pro گرفتم برای مادربورد همسایه بقلیمونم چرت وپرت داره !!

ولی به نظر من میارزه 10 تومن بیشتر بدی pioneer fx sata بگیری . (چون dvd-rw چیزیه که حالا حالاها برات میمونه وچیز خوب بگیری به ضررت نیست .اگه بودجت نمیرسه که هیچ ولی اگه میتونی برو pioneer رو بگیر گارانتیش هم سریر هستش :shrewd: )

سیستم خوبیه این پاور بدرد 260 میخوره نه 4670.:cheesygri
یه 430 هم برای این سیستم کافیه ، vga هم اگه میتونی 10 12 تومن بذاری روش یه 9600gso برداری عالی میشه.;)

این پاورو من 5 6 ماه پیش گرفتم واسه pc قبلیم :biggrin1: گفتم یه چیزی بگیرم که خواستم upgrade کنم دردسر نشه :biggrin1::biggrin1:
حالا که من اینو گرفتم تموم شد (البته به نظر خودم 4670 بهتره . چرا 9600gso ؟؟؟ بنچا که چیز دیگه ای میگن) و یه سوال ! 9600gso از phisix پشتیبانی میکنه ؟؟ :confused:

ولی کلا دستت درد نکنه خیلی به ما کمک کردی . خیر ببینی جوون :cheesygri

راستی یه چیز دیگه . من این e5200 رو روی این سیستم با فن خودش تا چه حدی میتونم اور کنم ؟؟؟ این اور چند فریم تو بازی تاثیر میزاره ؟؟؟

خوب همون بنچا میگن gso سریعتره دیگه.:cheesygri
از سریه 8 به بالا همه شون از physix پشتیبانی میکنن.;)
خواهش
در مورد اور هم بهتره از فرشید سوال کنی.;)

دوستان سلام

اولا که عیدتون مبارک بعد
سیستم من اینه
مادربورد= asus m2a-vm
سی پی یو= AMD 64*2 dual core processor4400
رم=2 گیگ
گرافیک= geforce 8500gt

چند تا سوال داشتم..
1.در حدود 200هزار تومان چه چیزی تغیر بدم که تمام بازیها رو بتونم رو درجه فول داشته باشم (مثلا الان کریسیس رو بالاترین حد به خوبی اجرا میشه ولی cod5 رو باید رو پایین ترین حد بازی کنم ..)
2.اگه بخوام یه کارت گرافیک عالی بخرم دوستان چی رو توصیه میکنند ..در ضمن من میخوام با کارت گرافیکی که اعلام کردم در بالا عوض کنم چقدر باید بهش بدم ؟
3.و اینphysix چی هستش من رو کامپیوترم دارمش ولی نمیدونم از داخل بازی فعال میشه یا خودش همین طوری فعال هستش ودر بازی چه کاری انجام میده ؟

با تشکر

سلام.
1-عیدتون مبارک
2-آقا این چه وضعیتیه ما داریم؟ i7میاد تا نخریدی فرداش 32nmها میان. آقا نخواستیم این پیشرفت ر:biggrin1:. حالا این 32دئ ها رو کسی خبر داره که کی میاد و آیا مادربردهای 1366این رو هم ساپورت می کنند؟ البته از لحاض معماری ها(خودم می دونم سوکت تنها عنصر مد نظر نیست)
3-ببینم این کارت های کوادرو انویدیا داستانشو یکی کامل بگه! شنیدم این سری برای کار گرافیکی هست . آیا به درد بازی هم می خوره ؟ رنج قیمتی و دیدتون در مقایسه با کارت جدیدی که هنوز نیومدن( اینم می دونم که اینا رو نمی شه گذاشت کنار هم ام منظورم توان عملیاتی هستش و قدرت:biggrin1:)
یا حق

با سلام خدمت دوستان .
عید رو به همتون تبریک میگم و سال خوب و پر موفقیتی براتون ارزو میکنم ;) :love:

دوست عزیز شما تا سقف 200 تومن میتونی یه connect3d 4850 extrem oc بخری 190 تومن(عالیه).
ولی انتظار نداشته باش همه بازیارو با اخرین optionها بازی کنی !! (البته کمن اون بازیا)
بعد من فکر نمیکنم شما crysis رو با اخرین optionها بازی کنی !! کارت من (4670) که از مال شما خیلی قویتره کم میاره !! فکر میکنم با همین 4850 هم full نیاره (crysis رو دست کم نگیر :biggrin1:)

سلام.
1-عیدتون مبارک
2-آقا این چه وضعیتیه ما داریم؟ i7میاد تا نخریدی فرداش 32nmها میان. آقا نخواستیم این پیشرفت ر:biggrin1:. حالا این 32دئ ها رو کسی خبر داره که کی میاد و آیا مادربردهای 1366این رو هم ساپورت می کنند؟ البته از لحاض معماری ها(خودم می دونم سوکت تنها عنصر مد نظر نیست)
3-ببینم این کارت های کوادرو انویدیا داستانشو یکی کامل بگه! شنیدم این سری برای کار گرافیکی هست . آیا به درد بازی هم می خوره ؟ رنج قیمتی و دیدتون در مقایسه با کارت جدیدی که هنوز نیومدن( اینم می دونم که اینا رو نمی شه گذاشت کنار هم ام منظورم توان عملیاتی هستش و قدرت:biggrin1:)
یا حق
1- عید شما هم مبارک
2-تغییر فن آوری ساخت ربط مستقیمی به سرعت و مدل CPU نداره که بخوایم بر اساس اون خرید کنیم، همین سری Core Duo های شرکت Intel هم با 65 نانو و هم 45 نانو ساخته شدن ، بدون اینکه تغییر عمده ای در معماری داده بشه،اماباعث کاهش مصرف و گرما ی سری 45 نانو شد.سوکت 1366 مختص CPU های رده بالای Core i7 و سوکت 1156 که برای Core i5 در آخر سال 2009 میاد هم برای CPU های متوسط طراحی شده و قرار نیس هیچ کدوم جای همو بگیرن.
شما بهتره بر اساس شرایط موجود خرید کنی و به فن آوری ساخت کار نداشته باشی.
3-کارتای Quadro برای کارای طراحی هستن و فقط بدرد گرافیستها و سه بعدی کارا می خورن ، نه بازی

با سلام خدمت دوستان .
عید رو به همتون تبریک میگم و سال خوب و پر موفقیتی براتون ارزو میکنم ;) :love:

دوست عزیز شما تا سقف 200 تومن میتونی یه connect3d 4850 extrem oc بخری 190 تومن(عالیه).
ولی انتظار نداشته باش همه بازیارو با اخرین optionها بازی کنی !! (البته کمن اون بازیا)
بعد من فکر نمیکنم شما crysis رو با اخرین optionها بازی کنی !! کارت من (4670) که از مال شما خیلی قویتره کم میاره !! فکر میکنم با همین 4850 هم full نیاره (crysis رو دست کم نگیر :biggrin1:)

اقا دستت درد نکنه ممنون از جوابت

صد در صد این کارت و میگیرم من برام یه کار گرافیک عالی خیلی مهمه حالا200 تا 250 هم براش میدم .این کارت گرافیک 1گیگه دیگه درسته ؟.دیگه از این بالاتر که نیست نه؟
بعد اگه بخوام با کارت خودم عوض کنم چقدر بهش بدم ؟
این کارتی که گفتی ضمانت این چیزها داره یا نه ؟
بعد این physixچی هستش ؟ از داخل بازی باید فعال بشه ؟

از جوابت بازم تشکر میکنم

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

اولا که عیدتون مبارک بعد
سیستم من اینه
مادربورد= asus m2a-vm
سی پی یو= AMD 64*2 dual core processor4400
رم=2 گیگ
گرافیک= geforce 8500gt

چند تا سوال داشتم..
1.در حدود 200هزار تومان چه چیزی تغیر بدم که تمام بازیها رو بتونم رو درجه فول داشته باشم (مثلا الان کریسیس رو بالاترین حد به خوبی اجرا میشه ولی cod5 رو باید رو پایین ترین حد بازی کنم ..)
2.اگه بخوام یه کارت گرافیک عالی بخرم دوستان چی رو توصیه میکنند ..در ضمن من میخوام با کارت گرافیکی که اعلام کردم در بالا عوض کنم چقدر باید بهش بدم ؟
3.و اینphysix چی هستش من رو کامپیوترم دارمش ولی نمیدونم از داخل بازی فعال میشه یا خودش همین طوری فعال هستش ودر بازی چه کاری انجام میده ؟

با تشکر
سلام عید شما هم مبارک
1-خوب احتمالا منظورت crysis wh هست دیگه ؟! :cheesygri
خوب تا 200 بهترین انتخاب 4850 هستش برند هم میتونی connect3d یا force3d در نظر بگیری.
2-برو به این لینک تا حدودی توضیح داده.;)

اقا دستت درد نکنه ممنون از جوابت

صد در صد این کارت و میگیرم من برام یه کار گرافیک عالی خیلی مهمه حالا200 تا 250 هم براش میدم .این کارت گرافیک 1گیگه دیگه درسته ؟.دیگه از این بالاتر که نیست نه؟
بعد اگه بخوام با کارت خودم عوض کنم چقدر بهش بدم ؟
این کارتی که گفتی ضمانت این چیزها داره یا نه ؟
بعد این physixچی هستش ؟ از داخل بازی باید فعال بشه ؟

از جوابت بازم تشکر میکنم

خواهش میکنم . شما تا 250 متونی 9800gtx plus هم بگیری که اصلا پیشنهاد نمیشه !!! (4850 برای شما بهترین گزینه هست و اگر میخوای بیشتر پول بدی چیزای دیگرو upgrade کن . البته اونم خیلی پیشنهاد نمیشه :biggrin1:)
این کارت 512 هست ضمانت هم داره(به 1گیگ احتیاج پیدا نمیکنی چون واقعا کارت قوی ای هست ;) !
کارت شمارو قیمت ندارم ولی اگه میخوای بفهمی دست دومش چنده نوی کارتتو قیمت کن وقیمتش رو نصف کن !
phisix رو هم که رامین جان زحمتش رو کشید

کلا شما برو یه connect3d 4850 extrem oc بگیر حالشو ببر ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or