مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
1-عیدتون مبارک
2-آقا این چه وضعیتیه ما داریم؟ i7میاد تا نخریدی فرداش 32nmها میان. آقا نخواستیم این پیشرفت ر:biggrin1:. حالا این 32دئ ها رو کسی خبر داره که کی میاد و آیا مادربردهای 1366این رو هم ساپورت می کنند؟ البته از لحاض معماری ها(خودم می دونم سوکت تنها عنصر مد نظر نیست)
3-ببینم این کارت های کوادرو انویدیا داستانشو یکی کامل بگه! شنیدم این سری برای کار گرافیکی هست . آیا به درد بازی هم می خوره ؟ رنج قیمتی و دیدتون در مقایسه با کارت جدیدی که هنوز نیومدن( اینم می دونم که اینا رو نمی شه گذاشت کنار هم ام منظورم توان عملیاتی هستش و قدرت:biggrin1:)
یا حق

با سلام خدمت دوستان .
عید رو به همتون تبریک میگم و سال خوب و پر موفقیتی براتون ارزو میکنم ;) :love:

دوست عزیز شما تا سقف 200 تومن میتونی یه connect3d 4850 extrem oc بخری 190 تومن(عالیه).
ولی انتظار نداشته باش همه بازیارو با اخرین optionها بازی کنی !! (البته کمن اون بازیا)
بعد من فکر نمیکنم شما crysis رو با اخرین optionها بازی کنی !! کارت من (4670) که از مال شما خیلی قویتره کم میاره !! فکر میکنم با همین 4850 هم full نیاره (crysis رو دست کم نگیر :biggrin1:)

سلام.
1-عیدتون مبارک
2-آقا این چه وضعیتیه ما داریم؟ i7میاد تا نخریدی فرداش 32nmها میان. آقا نخواستیم این پیشرفت ر:biggrin1:. حالا این 32دئ ها رو کسی خبر داره که کی میاد و آیا مادربردهای 1366این رو هم ساپورت می کنند؟ البته از لحاض معماری ها(خودم می دونم سوکت تنها عنصر مد نظر نیست)
3-ببینم این کارت های کوادرو انویدیا داستانشو یکی کامل بگه! شنیدم این سری برای کار گرافیکی هست . آیا به درد بازی هم می خوره ؟ رنج قیمتی و دیدتون در مقایسه با کارت جدیدی که هنوز نیومدن( اینم می دونم که اینا رو نمی شه گذاشت کنار هم ام منظورم توان عملیاتی هستش و قدرت:biggrin1:)
یا حق
1- عید شما هم مبارک
2-تغییر فن آوری ساخت ربط مستقیمی به سرعت و مدل CPU نداره که بخوایم بر اساس اون خرید کنیم، همین سری Core Duo های شرکت Intel هم با 65 نانو و هم 45 نانو ساخته شدن ، بدون اینکه تغییر عمده ای در معماری داده بشه،اماباعث کاهش مصرف و گرما ی سری 45 نانو شد.سوکت 1366 مختص CPU های رده بالای Core i7 و سوکت 1156 که برای Core i5 در آخر سال 2009 میاد هم برای CPU های متوسط طراحی شده و قرار نیس هیچ کدوم جای همو بگیرن.
شما بهتره بر اساس شرایط موجود خرید کنی و به فن آوری ساخت کار نداشته باشی.
3-کارتای Quadro برای کارای طراحی هستن و فقط بدرد گرافیستها و سه بعدی کارا می خورن ، نه بازی

با سلام خدمت دوستان .
عید رو به همتون تبریک میگم و سال خوب و پر موفقیتی براتون ارزو میکنم ;) :love:

دوست عزیز شما تا سقف 200 تومن میتونی یه connect3d 4850 extrem oc بخری 190 تومن(عالیه).
ولی انتظار نداشته باش همه بازیارو با اخرین optionها بازی کنی !! (البته کمن اون بازیا)
بعد من فکر نمیکنم شما crysis رو با اخرین optionها بازی کنی !! کارت من (4670) که از مال شما خیلی قویتره کم میاره !! فکر میکنم با همین 4850 هم full نیاره (crysis رو دست کم نگیر :biggrin1:)

اقا دستت درد نکنه ممنون از جوابت

صد در صد این کارت و میگیرم من برام یه کار گرافیک عالی خیلی مهمه حالا200 تا 250 هم براش میدم .این کارت گرافیک 1گیگه دیگه درسته ؟.دیگه از این بالاتر که نیست نه؟
بعد اگه بخوام با کارت خودم عوض کنم چقدر بهش بدم ؟
این کارتی که گفتی ضمانت این چیزها داره یا نه ؟
بعد این physixچی هستش ؟ از داخل بازی باید فعال بشه ؟

از جوابت بازم تشکر میکنم

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

اولا که عیدتون مبارک بعد
سیستم من اینه
مادربورد= asus m2a-vm
سی پی یو= AMD 64*2 dual core processor4400
رم=2 گیگ
گرافیک= geforce 8500gt

چند تا سوال داشتم..
1.در حدود 200هزار تومان چه چیزی تغیر بدم که تمام بازیها رو بتونم رو درجه فول داشته باشم (مثلا الان کریسیس رو بالاترین حد به خوبی اجرا میشه ولی cod5 رو باید رو پایین ترین حد بازی کنم ..)
2.اگه بخوام یه کارت گرافیک عالی بخرم دوستان چی رو توصیه میکنند ..در ضمن من میخوام با کارت گرافیکی که اعلام کردم در بالا عوض کنم چقدر باید بهش بدم ؟
3.و اینphysix چی هستش من رو کامپیوترم دارمش ولی نمیدونم از داخل بازی فعال میشه یا خودش همین طوری فعال هستش ودر بازی چه کاری انجام میده ؟

با تشکر
سلام عید شما هم مبارک
1-خوب احتمالا منظورت crysis wh هست دیگه ؟! :cheesygri
خوب تا 200 بهترین انتخاب 4850 هستش برند هم میتونی connect3d یا force3d در نظر بگیری.
2-برو به این لینک تا حدودی توضیح داده.;)

اقا دستت درد نکنه ممنون از جوابت

صد در صد این کارت و میگیرم من برام یه کار گرافیک عالی خیلی مهمه حالا200 تا 250 هم براش میدم .این کارت گرافیک 1گیگه دیگه درسته ؟.دیگه از این بالاتر که نیست نه؟
بعد اگه بخوام با کارت خودم عوض کنم چقدر بهش بدم ؟
این کارتی که گفتی ضمانت این چیزها داره یا نه ؟
بعد این physixچی هستش ؟ از داخل بازی باید فعال بشه ؟

از جوابت بازم تشکر میکنم

خواهش میکنم . شما تا 250 متونی 9800gtx plus هم بگیری که اصلا پیشنهاد نمیشه !!! (4850 برای شما بهترین گزینه هست و اگر میخوای بیشتر پول بدی چیزای دیگرو upgrade کن . البته اونم خیلی پیشنهاد نمیشه :biggrin1:)
این کارت 512 هست ضمانت هم داره(به 1گیگ احتیاج پیدا نمیکنی چون واقعا کارت قوی ای هست ;) !
کارت شمارو قیمت ندارم ولی اگه میخوای بفهمی دست دومش چنده نوی کارتتو قیمت کن وقیمتش رو نصف کن !
phisix رو هم که رامین جان زحمتش رو کشید

کلا شما برو یه connect3d 4850 extrem oc بگیر حالشو ببر ;)

من یه کیس مشکی میخوام که خوشگل باشه قیمت تا 65 تومن لطفا کمک کنید
تا 65 حالا یه 7 یا 8 تومنی بالاتر من green tuniq یا trio رو پیشنهاد میکنم ، البته اگه کولینگ برات مهمه به شدت tuniq رو پیشنهاد میکنم.:cheesygri

سلام عید شما هم مبارک
1-خوب احتمالا منظورت crysis wh هست دیگه ؟! :cheesygri
خوب تا 200 بهترین انتخاب 4850 هستش برند هم میتونی connect3d یا force3d در نظر بگیری.
2-برو به این لینک تا حدودی توضیح داده.;)

خواهش میکنم . شما تا 250 متونی 9800gtx plus هم بگیری که اصلا پیشنهاد نمیشه !!! (4850 برای شما بهترین گزینه هست و اگر میخوای بیشتر پول بدی چیزای دیگرو upgrade کن . البته اونم خیلی پیشنهاد نمیشه :biggrin1:)
این کارت 512 هست ضمانت هم داره(به 1گیگ احتیاج پیدا نمیکنی چون واقعا کارت قوی ای هست ;) !
کارت شمارو قیمت ندارم ولی اگه میخوای بفهمی دست دومش چنده نوی کارتتو قیمت کن وقیمتش رو نصف کن !
phisix رو هم که رامین جان زحمتش رو کشید

کلا شما برو یه connect3d 4850 extrem oc بگیر حالشو ببر ;)

بچه ها ممنون از جوابتون

دو تا سوال دیگه دارم وتموم .....

1.این کارت که از کارت های nvidia قویتره نه؟اگه ضعیفتره از کدوم کارت گرافیک nvidiaضعیفتره؟ وقیمتش چقدره؟من میخوام یه چیزی بگیرم که بی نظیر باشه ..کارت خودم 85تومان بیشتر نشد
2.بعد این چیه که تو عکس هستش ..؟کارش چیه ..؟
چی کار کنیم دیگه مبتدی هستیم

d205dx1fi7u2kdp8f9w.jpg

آخرین ویرایش:
سلام به همه بچه های زحمت کش بخش سخت افزار بازی سنتر به خصوص رامین و فرشید جان:love:.
اقا سال نو مبارک.سال نو شد ولی مثل این که قسمت نبود سیسمونم نو بشه:biggrin1:.چاهار شنبه کل بازار رضا و پاساژ ایران رو زیر و رو کردم اخرش با این همه دنگ و فنگ حتی نصف قطعاتی رو که میخواستم گیر نیوردم انگار اب شده بودن.منم گذاشتم همه رو این ور سال جمع کنم.البته اشتباه کردم این همه مدت رو ول کردم دو روز قبل تحویل سال رفتم خرید.ولی باور کنید کارای مغازه نذاش.
فزشید جان مادربورد ecs p45t_a میتونه q6600 رو تا 3.0 اور کنه؟
یکی هم اگه زحمت بکشه قیمت روز این قطعات رو بده خیلی اقایی کرده.
CPU:Q6600 _ E8400
MAIN:ASUS P5Q PRO _ ECSP45T-A
VGA:CONNECT 3D 4850 OC
HARD:WESTERN 320GB
RAM:PATRIOT 2GB DDRII 800
POWER:GREEN GP535A
CASE:GREEN SHINY _ GREEN VINE 1
MONITOR:SAMSUNG T200

بچه ها ممنون از جوابتون

1.این کارت که از کارت های nvidia قویتره نه؟اگه ضعیفتره از کدوم کارت گرافیک nvidiaضعیفتره؟ وقیمتش چقدره؟من میخوام یه چیزی بگیرم که بی نظیر باشه ..کارت خودم 85تومان بیشتر نشد

d205dx1fi7u2kdp8f9w.jpg

اين كه GTX 295 هست!!! :biggrin1: Nvidia هست ديگه دوست عزيز فقط برندش انگار معروف نيست يا من تا حالا نشنيدم و جديدترين كارت گرافيك Nvidia و همچنين بهترين كارت گرافيك هست قيمتش هم گرونه! :biggrin1: (من نميدونم ولي فكر كنم بالاي 600-700 باشه.

:love:

این کارت اصلا کارت با تراشه ی Nvidia هست.
این کارت فعلا سریعترین کارت گرافیک دنیاس و حدود 600 تا 650 تومن اینجا قیمت داره (اگر پیدا بشه)
این عکسی هم که گذاشتی کارت EVGA GTX 295 نسخه ی RED Edition هست که تازه چن روز پیش معرفی شد

کی گفته که برند گمنامیه اتفاقا از مهمترین و بهترین شرکای انویدیاست. اتفاقا برداش هم به دلیل حرفه ای بودن جزو گرونترینهای بازاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or