خواهش میکنم . شما تا 250 متونی 9800gtx plus هم بگیری که اصلا پیشنهاد نمیشه !!! (4850 برای شما بهترین گزینه هست و اگر میخوای بیشتر پول بدی چیزای دیگرو upgrade کن . البته اونم خیلی پیشنهاد نمیشه :biggrin1
این کارت 512 هست ضمانت هم داره(به 1گیگ احتیاج پیدا نمیکنی چون واقعا کارت قوی ای هست!
کارت شمارو قیمت ندارم ولی اگه میخوای بفهمی دست دومش چنده نوی کارتتو قیمت کن وقیمتش رو نصف کن !
phisix رو هم که رامین جان زحمتش رو کشید
کلا شما برو یه connect3d 4850 extrem oc بگیر حالشو ببر![]()
.بچه ها ممنون از جوابتون
دو تا سوال دیگه دارم وتموم .....
1.این کارت که از کارت های nvidia قویتره نه؟اگه ضعیفتره از کدوم کارت گرافیک nvidiaضعیفتره؟ وقیمتش چقدره؟من میخوام یه چیزی بگیرم که بی نظیر باشه ..کارت خودم 85تومان بیشتر نشد
2.بعد این چیه که تو عکس هستش ..؟کارش چیه ..؟
چی کار کنیم دیگه مبتدی هستیم
![]()

این کارت اصلا کارت با تراشه ی Nvidia هست.دو تا سوال دیگه دارم وتموم .....
1.این کارت که از کارت های nvidia قویتره نه؟اگه ضعیفتره از کدوم کارت گرافیک nvidiaضعیفتره؟ وقیمتش چقدره؟من میخوام یه چیزی بگیرم که بی نظیر باشه ..کارت خودم 85تومان بیشتر نشد
بچه ها ممنون از جوابتون
![]()
دوست عزیز سوال شما خیلی اشتباهه (شما باید مدلهارو با مقایسه کنید نه اینکه بیاید بگید این برند بهتره یا اونیکی) . 4850 با 9800gtx plus مقایسه میشه که حداقل 230 240 تومن پولشه .
اون کارتیم که گذاشتید بالای 600 پولشه !! و با سیستم شما فکر نمیکنم حتی نصف قدرت کارتو بتونی ازش بکشی ! (evga برند خوبی هست در ضمن :biggrin1: )
شما اگه میخوای upgrade کنی بودجتو بگو تا ما بتونیم درست نظر بدیم (تا 200 همونی که بهت گفتم بهترینه) در ضمن اگه من جای شما بودم 50 60 میذاشتم رو پولم یه xbox 360 میگرفتم و هم کامپیوترمو داشتم (البته این یه نظر شخصیه :biggrin1: خودت میتونی انتخاب کنی که کدوم بهتره)
سلام،سلام
میخواستم ببینم الان سیستم کولینگ آبی برای cpu های متداول AMD موجوده؟
یه دوستی دارم که کارش موسیقی و ضبط آهنگه و از صدای فن خیلی شاکی, گفتم ببینم چیزی هست تو بودجه زیر مثلا 50 تومن که بی صدا باشه و تو ایران موجود؟

شما میتونی P5KPL-1600 یا P5KPL-C رو توی اون رنج قیمت انتخاب کنیسلام به همه بچه های گل بازی سنتر من یه مادر برد خوب Asus میخوام تو قیمتهای 75000 تومان اگر منو راهنمایی کنید کدوم مدلشو بخرم خوبه ازتون ممنون میشم Intel باشه PCI Express
1-این که gpuش nvidiaس بااا ؟! :cheesygriبچه ها ممنون از جوابتون
سلام عزیزسلام به همه بچه های زحمت کش بخش سخت افزار بازی سنتر به خصوص رامین و فرشید جان.
اقا سال نو مبارک.سال نو شد ولی مثل این که قسمت نبود سیسمونم نو بشه:biggrin1:.چاهار شنبه کل بازار رضا و پاساژ ایران رو زیر و رو کردم اخرش با این همه دنگ و فنگ حتی نصف قطعاتی رو که میخواستم گیر نیوردم انگار اب شده بودن.منم گذاشتم همه رو این ور سال جمع کنم.البته اشتباه کردم این همه مدت رو ول کردم دو روز قبل تحویل سال رفتم خرید.ولی باور کنید کارای مغازه نذاش.
فزشید جان مادربورد ecs p45t_a میتونه q6600 رو تا 3.0 اور کنه؟
یکی هم اگه زحمت بکشه قیمت روز این قطعات رو بده خیلی اقایی کرده.
CPU:Q6600 _ E8400
MAIN:ASUS P5Q PRO _ ECSP45T-A
VGA:CONNECT 3D 4850 OC
HARD:WESTERN 320GB
RAM:PATRIOT 2GB DDRII 800
POWER:GREEN GP535A
CASE:GREEN SHINY _ GREEN VINE 1
MONITOR:SAMSUNG T200
سیامک این حرف از تو بعیده.:biggrin1:اين كه GTX 295 هست!!! :biggrin1: Nvidia هست ديگه دوست عزيز فقط برندش انگار معروف نيست يا من تا حالا نشنيدم و جديدترين كارت گرافيك Nvidia و همچنين بهترين كارت گرافيك هست قيمتش هم گرونه! :biggrin1: (من نميدونم ولي فكر كنم بالاي 600-700 باشه.
![]()
الان اکثر packهای water cool یجورایی multi هستن و از اکثر سوکت ها پشتیبانی میکنن ، تو اینجا water cool کمتر از 110 گیر نمیاد.سلام
میخواستم ببینم الان سیستم کولینگ آبی برای cpu های متداول AMD موجوده؟
یه دوستی دارم که کارش موسیقی و ضبط آهنگه و از صدای فن خیلی شاکی, گفتم ببینم چیزی هست تو بودجه زیر مثلا 50 تومن که بی صدا باشه و تو ایران موجود؟

خوب تو این رنج همونایی که فرشید گفت گیر میاد البته از asus پیشنهاد میکنم جمع کنی در حد 95 100 تومن از ecs مثل p45t-a یا کمتر p35t-a برداری.سلام به همه بچه های گل بازی سنتر من یه مادر برد خوب Asus میخوام تو قیمتهای 75000 تومان اگر منو راهنمایی کنید کدوم مدلشو بخرم خوبه ازتون ممنون میشم Intel باشه PCI Express![]()