مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مهندس جان فدای چشم و ابروت بشم من اگه می دونستم کدوم قطعات رو می خوام دیگه وقت شما رو نمی گرفتم . منظور من یه کیس کامل با یه مانیتور ال سی دی است . هدف من از جمع کردن این سیستم هم فقط بازی کردن است . بعد کارت گرافیک 9600 جی فورس 1 گیگا که 128 بیت است رو دیدم قیمت هم 68 تومن ولی فکر نکنم کارت خوبی برای بازی باشه درسته ؟ کارت گرافیک 256 بیتی خوبه .
800 تومن هم مد نظرم است .
آقا از این کارا نکن :blushing:
من منظورم این بود که جه قطعاتی میخوای نه چه مدلی میخوای.;)
این شد از اول میگفتی یه کیس با مانیتور :

CPU : intel e8400 or q8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : xfx 9600gso 384mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung t1900

حدودا 805 810 تومن در میاد.
قبلا هم گفتم 9600 حالا مدلش مهم نیست اصلا 128 بیتی نداره احتمالا منظورت 9500gt یا 9400gt بوده.
Supra جان توی پست قبلیش یه سیستم در حد 880 تومن لیست داده و فک کنم گرافیک و CPU رو پایینتر برداری درست میشه،راجع به اون 9600 گیگا بگم که 9600 اصلا 128 بیتی نداره دوست عزیز، اونی که شما دیدی با توجه به قیمت 9400 هست مطمئنا اگر این بوده باشه که DDR2 هم هست و بدرد بازیم نمی خوره.
البته فرشید جان مانیتور هم اضافه شد که با این بودجه به مشکل میخورد.;)

آخرین ویرایش:
البته فرشید جان مانیتور هم اضافه شد که با این بودجه به مشکل میخورد.;)
درسته رامین جان، کلی گفتم که باید دو قطعه رو پایینتر برداره که به مانیتورم برسه، اما چون میدونستم خودت دوباره لیست میدی وارد جزییاتش نشدم .

آقا از این کارا نکن :blushing:
من منظورم این بود که جه قطعاتی میخوای نه چه مدلی میخوای.;)
این شد از اول میگفتی یه کیس با مانیتور :

CPU : intel e8400 or q8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : xfx 9600gso 384mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung t1900

حدودا 805 810 تومن در میاد.
قبلا هم گفتم 9600 حالا مدلش مهم نیست اصلا 128 بیتی نداره احتمالا منظورت 9500gt یا 9400gt بوده.

lمهندس جان سیستم فعلی من اینه
main : giga 945p-s3
vga: 8400 gs 512 megabyte 64 bit
ram : 1 gig
cpu: 3.2 2 meg cash
hard : 320 sata
راستش دیگه ه بازیها جواب نمی ده !!
این سیستم رو می تونم ارتقا بدم ؟ مادر برد ضعیفه یا خوبه ؟ مثلا فقط سی پی یو و کارت گرافیک رو افزیش بدم ؟ بعد یه رم دو گیگی هم روش بندازم . نظرت چیه ؟ یا باید مادر برد رو هم تعویض کنم ؟
از اینکه بنده رو راهنمایی می کنی بینهات سپاس گذارم .

خوب مین شما محدودیت ارتقاء داده و نهایت میتونی از c2d ex البته از سریه 65nmش بندازی که میشه گفت که دیگه این نسل منقرض شده به حساب میاد و اگر هم پیدا بشه عمرا ارزش خرید نداره ، واسه ارتقاء به نظر من مین حتما باید عوض بشه.
در مورد vga هم کارت گرافیک شما اصولا :cheesygri بدرد بازی نمیخوره. (اصلا واسه بازی نیست)
البته شما میتونی vga بالاتر بندازی و تا حدودی افزایش کارایی رو ببینی ولی خوب چون cpuت ضعیف به نسبت قدرت واقعی کارت جدید رو نمیبینی و از طرف cpu کم میاره.
فقط یه چیزی شما مگه درخواست سیستم نکردی پس چرا میگی این سیستم رو ارتقاء بدم ؟ (بیا روشنمون کن :biggrin1:)

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم...نمیدونم الان بخرم یا بعد از عید؟ از نظر قیمت میگم...

بعدشم هارد اکسترنال خوب چبه تو بازار؟ سامسونگ؟ سی گیت؟ وسترن؟ مکستور نمیخوام

قیمت های 160 گیگ چطوریاست؟ آیا تفاوت قیمتی اکسترنال 160 با ظرفیت بعدیش یعنی 250 خیلیه؟ برام خوشگلی و دیزاین مهم نیست...فقط هاردم جا نداره.یه 160 گیگه دیگه لازم دارم.

من بین مادربردهای GIGABYTE - EX58-UD3R و Intel X58 DX58SO کدوم رو بگیرم ؟ اگر ممکنه با دلیل بگید ممنون ...
خب من که قبلا هم گفتم چون مادربرد Intel تونسته SLI Certification رو بگیره(البته اگر واست مهم هست، وگرنه که اون مدل گیگا ارزونتره) در غیاب بردای ASUS توی بازار مثل P6T-D انتخاب بهتره ، اما صبر کن تا دوستای دیگه هم نظر بدن .

دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم...نمیدونم الان بخرم یا بعد از عید؟ از نظر قیمت میگم...

بعدشم هارد اکسترنال خوب چبه تو بازار؟ سامسونگ؟ سی گیت؟ وسترن؟ مکستور نمیخوام

قیمت های 160 گیگ چطوریاست؟ آیا تفاوت قیمتی اکسترنال 160 با ظرفیت بعدیش یعنی 250 خیلیه؟ برام خوشگلی و دیزاین مهم نیست...فقط هاردم جا نداره.یه 160 گیگه دیگه لازم دارم.
من فک می کنم که خرید هارد External زیر 500 گیگ دیگه به صرفه و منطقی نیست،چون قیمت ظرفیت بالاها خیلی پایین اومده ، شما الان یه 500 گیگ رو با حدود 80 تومن میتونی بخری و هارد 160 گیگ Portable هم کمتر از 60 تومن نیست،میتونی WD رو انتخاب کنی

سلام رامین جان بالاخره این سیستم رو گرفتم ببین چه طوره؟؟؟
main:asus m3a79t-deluxe
ram:patriot 2*2 gig dual
vga:4870 force 3d
power:green580
case: green silent
cpu:amd phenom 9950
h.d.d.:500 gig maxtor 32
سلام عزیز
به سلامتی ، مبارک باشه.
سیستم خوبیه فقط چرا amd ؟دقیق یادم نیست احتمالا قبلا هم درخواست amd رو کرده بودی درسته ؟ :cheesygri
اگه میتونی قیمت تک تکشون رو هم بذار.
من بین مادربردهای GIGABYTE - EX58-UD3R و Intel X58 DX58SO کدوم رو بگیرم ؟ اگر ممکنه با دلیل بگید ممنون
شما اول بگو چقدر میخوای خرج کنی ؟
همونطور که فرشید گفت اون مدل اینتل چون cert sli رو داره همزمان میتونه sli و cf رو ساپورت کنه ولی خوب به نسبت قیمت بالاتری هم داره البته این درصورتی هستش که sli برات مهم باشه در غیر اینصورت من ecs x58b-a رو پیشنهاد میکنم.

sli که برای من زیاد مهم نیست چون 1 کارت گرافیک بیشتر ندارم مثلا اگر بخوام 2 تا کارت گرافیک 260 بگیرم خوب میتونم با پولش یه بهترش رو بگیرم بنابراین از نظر من sli چیز مهمی نیست !

این مدلی که شما گفتی یعنی ecs x58b-a دیگه چیه ؟ من تا حالا ندیدم این مدل رو سی پی یو i7 رو ساپورت میکنه ؟! من قبلا یه مادربرد msi داشتم اصلا ازش راضی نبودم یعنی اخرش مجبور شدم ببرم نمایندگی اونها هم درست نشد برام عوضش کردند . این ecs x58b-a قیمتش چنده ... برای مادربرد تا 350 میخوام هزینه کنم بهترین مادربرد تا این قیمت چیه ؟

آخرین ویرایش:
خوب مین شما محدودیت ارتقاء داده و نهایت میتونی از c2d ex البته از سریه 65nmش بندازی که میشه گفت که دیگه این نسل منقرض شده به حساب میاد و اگر هم پیدا بشه عمرا ارزش خرید نداره ، واسه ارتقاء به نظر من مین حتما باید عوض بشه.
در مورد vga هم کارت گرافیک شما اصولا :cheesygri بدرد بازی نمیخوره. (اصلا واسه بازی نیست)
البته شما میتونی vga بالاتر بندازی و تا حدودی افزایش کارایی رو ببینی ولی خوب چون cpuت ضعیف به نسبت قدرت واقعی کارت جدید رو نمیبینی و از طرف cpu کم میاره.
فقط یه چیزی شما مگه درخواست سیستم نکردی پس چرا میگی این سیستم رو ارتقاء بدم ؟ (بیا روشنمون کن :biggrin1:)
money money money
must be funny...
گرفتی مهندس:biggrin1:

sli که برای من زیاد مهم نیست چون 1 کارت گرافیک بیشتر ندارم مثلا اگر بخوام 2 تا کارت گرافیک 260 بگیرم خوب میتونم با پولش یه بهترش رو بگیرم بنابراین از نظر من sli چیز مهمی نیست !

این مدلی که شما گفتی یعنی ecs x58b-a دیگه چیه ؟ من تا حالا ندیدم این مدل رو سی پی یو i7 رو ساپورت میکنه ؟! من قبلا یه مادربرد msi داشتم اصلا ازش راضی نبودم یعنی اخرش مجبور شدم ببرم نمایندگی اونها هم درست نشد برام عوضش کردند . این ecs x58b-a قیمتش چنده ... برای مادربرد تا 350 میخوام هزینه کنم بهترین مادربرد تا این قیمت چیه ؟
اینم بررسیهای مادربرد ECS : لینک 1 ، لینک2

خوب اگه اینجوریه که هیچ.
خوب اینم یه مینه دیگه :cheesygri
اگه به مدلش دقت کنی زده x58 و فعلا فقط x58 از i7 پشتیبانی میکنه.
والا قیمت دقیقش دستم نیست ولی آخرین بار 320 تومن با گارانتی سازگار در میومد.;)
خوب شما که داری تا 350 خرج میکنی یذره دیگه جمع کن در حد 30 35 تومن یه p6t-deluxe بردار حالشو ببر.:biggrin1:
money money money
must be funny...
گرفتی مهندس:biggrin1:
آره گرفتم استاد.:biggrin1:
ولی بازم نگفتی واسه چی درخواست سیستم کردی ؟ (اصلا به من چه نه ؟ :cheesygri)

خوب اگه اینجوریه که هیچ.
خوب شما که داری تا 350 خرج میکنی یذره دیگه جمع کن در حد 30 35 تومن یه p6t-deluxe بردار حالشو ببر.:biggrin1:

رامین جان مشکل سر همینه،ASUS P6T-Deluxe تو بازار نیس،هر کیم که داره 450-500 تومن اعلام میکنه!

ممنون . من روی مادربرد خیلی حساسم Farshidstar2012 جان شما که تو کار سخت افزاری نمیتونی یه چندتا ASUS P6T-Deluxe جور کنی ؟ یعنی انقدر کم یابه ؟ چرا کم یابه :ی .

عکس این ASUS P6T-Deluxe رو دیدم یه دل نه صد دل عاشقش شدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or