مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.من رمم Kingmax DDR3 3GB Tri Channel هست ؟
مگه kingmax خیلی افتضاحه؟
اگه این رم Corsair یا OCZ بود چقدر بیشتر فریم داشتم؟(حتما جواب بدید .ممنون میشم):blushing:

مهندس جان من از قطعات اطلاعات زیادی ندارم فقط می خوام یه سیستمی بشه که بازیها رو روان اجرا کنه . مثلا می دونم کارت گرافیک 9600 / 128 بیت است . منظورم رو گرفتی . قیمت هم که گفتم . 800 تومن .
بازم نگفتی چه قطعاتی میخوای.;)
9600 هم 128بیتی نداره.;)
سلام.من رمم Kingmax DDR3 3GB Tri Channel هست ؟
مگه kingmax خیلی افتضاحه؟
اگه این رم Corsair یا OCZ بود چقدر بیشتر فریم داشتم؟(حتما جواب بدید .ممنون میشم):blushing:
پس یعنی این packـه سه تایی رو الان گرفتی درسته ؟
نه بابا کی گفته افتضاحه :confused: من منظورم این بود که اینقدر خرج سیستم کردی از یه برند معروف تر بر میداشتی.

با سلام

امروز یه وقت کوچیکی برام پیش اومد تونستم یکی از سیستم هام که E5200 روش بود رو اورکلاک کنم.در اولین حرکت به 4.0GHz رسیدم.قابل توجه دوستانی که میگفتند E8500 بالای 3.8GHz نمیره.

51pqc71o8j3iiui0omeh.jpg

البته هنوز بالاتر هم جا داره.با Air هم هست.

نتیج اورکلاک Q6600 و E8500 رو هم میزارم.ولی مشخصه که E8500 میتونه با همین Vcore میتونه تو حدود 4.7GHz هم با Air فعالیت کنه.

آخرین ویرایش:
ظاهرا بعضیا اینجا فارسی سرشون نمیشه که اینجا فروم اورکلاک نیس، فقط می خوان شر به پا کنن، نمی دونم اینجا توسط ناظم یا Admin چک میشه یا نه. دوستان حداقل یه کمکی بکنن بابا... ، آقا رامین شما رو هم میگما !

طرف میاد عکس از تست 5200 میندازه میگه که دلیل 8500 بشه!! ،من البته گفته بودم که بالاتر از 4 یا 4.2 روی Air سخت بدست میاد و پایدار نمیشه، و موضوع بحث هم اورکلاک معمولی و متعادل بود،اگه فهمید! اما بعضیا ادعا داشتن که میشه روی هوا به 5 گیگ رسید که البته اگه نتونن به 5 گیگ برسن باید یا اسم خودشون رو عوض کنن یا دیگه اینجا پیداشون نشه، در ضمن هیچ Shot از سیستم تست بدون نشون دادن حرارت هسته ها و مدل کولینگ استفاده شده معنی نداره.

آخرین ویرایش:
درود بر رامین و فرشید جان دوباره حاج مهدی بعد از مدتها مزاحمتون شد:cheesygriغرض از مزاحمت خاستیم بگیم که دیگه فردا, پس فردا به سلامتی داریم میریم سیسمون رو جمع کنیم با بودجه 650 الی 700 (فقط برای کیس)برای گیم.میخواستم نظر اخرتون رو بدونم سیس مد نظر منم اینه:
CPU:Q6600
MB:ASUS P5Q PRO
GRAPHIC:CONNECT 3D 4850 OC
RAM:PATRIOT 1X4GB DDR2 800
HARD:WD 320GB
DRIVE:SAMSUNG OR LITEON 20X LIGHT SCRIBE
POWER:GREEN GP535A
CASE:GREEN SHINY OR VINE 1
و اما سوالات:فرشید جان شما گفتی Q6600 رو با فن استوک میشه تا 3.0 اور کرد؟
در صورت اورکلاک همین سیستم پاورم جوابگو هست؟اصلا پاور با این سیس هماهنگ هست یا کمتر از این یا بیشتر از این بردارم(اورکلاک رو هم در نظر بگیر)
از بین دو کیس نام برده کدوم کولینگ بهتری داره یا اصلا فرقی نداره؟
رم رو با چینش دو کاناله و چینش چاهار کاناله از لحاظ بازدهی فرق دارن؟
دم اخری هم بذ ندیدم مانیتور انتخابیم رو بگم که T200ه.

ظاهرا بعضیا اینجا فارسی سرشون نمیشه که اینجا فروم اورکلاک نیس، فقط می خوان شر به پا کنن، نمی دونم اینجا توسط ناظم یا Admin چک میشه یا نه. دوستان حداقل یه کمکی بکنن بابا... ، آقا رامین شما رو هم میگما !

طرف میاد عکس از تست 5200 میندازه میگه که دلیل 8500 بشه!! ،من البته گفته بودم که بالاتر از 4 یا 4.2 روی Air سخت بدست میاد و پایدار نمیشه، و موضوع بحث هم اورکلاک معمولی و متعادل بود،اگه فهمید! اما بعضیا ادعا داشتن که میشه روی هوا به 5 گیگ رسید که البته اگه نتونن به 5 گیگ برسن باید یا اسم خودشون رو عوض کنن یا دیگه اینجا پیداشون نشه، در ضمن هیچ Shot از سیستم تست بدون نشون دادن حرارت هسته ها و مدل کولینگ استفاده شده معنی نداره.

اول از هر چیزی شما گفته بودید که این CPU رو 3.8 هم نمیره که رقت.
دوما همه میدونند که E8500 بهتر از E5200 اورکلاک میشه.(پس نیازی هم نیست که E8500 رو تست بکنم البته اگه خیلی علاقه دارید این رو هم تستش رو تو 3D Mark براتون بزارم).
سوما از ولتاژی که دادم مشخصه که دما بالا نیست و تو این ولتاژ یه Air هم کفایت میده.
چهارما اگه شک دارید به من ثابت کنید که شما که میگید این CPU با Air تا این حد اورکلاک نمیشه دلیلش چیه؟(فقط باز چیز اشتباهی رو مطح نکنید و مدرک درست بیارید).

شما هم اگه نتونید دلیل درست بیارید آیا حاضر هستید اسمتون رو عوض کنید یا دیگه اینجا تشریف نیارید؟

درود بر رامین و فرشید جان دوباره حاج مهدی بعد از مدتها مزاحمتون شد:cheesygriغرض از مزاحمت خاستیم بگیم که دیگه فردا, پس فردا به سلامتی داریم میریم سیسمون رو جمع کنیم با بودجه 650 الی 700 (فقط برای کیس)برای گیم.میخواستم نظر اخرتون رو بدونم سیس مد نظر منم اینه:
در صورت اورکلاک همین سیستم پاورم جوابگو هست؟اصلا پاور با این سیس هماهنگ هست یا کمتر از این یا بیشتر از این بردارم(اورکلاک رو هم در نظر بگیر)
خب سیستم انتخابیت خوبه ، اما 4 تا 1 گیگ معنی نداره، باید 2 تا دو گیگ برداری،برای اور هم اون پاور کفایت میکنه هر چند که بجای Greenمیتونی ACbel و Cooler Master هم برداری و اگه بتونی پاور 600 برداری بهتره،VGA هم اگه میتونی تا 300 هزینه کنی میتونی GTX 260 برداری که خب بهتره. مانیتورت هم بهترین انتخابه.

قابل توجه اونایی که کارشون دادن پستای بی ربط هست(با شما نیستم KRATUS! ، سوء تفاهم نشه) ، من ادعایی نکردم که بخوام چیزیو اثبات کنم، حرفای من کاملا با آزمایشا و تستای بقیه ی اورکلاکرا در همه ی دنیا تطابق داره، هر کی دچار توهم شده باید برا حرفش دلیل بیاره و سریع هم باید اینکارو بکنه تا بیشتر از این خودشو اینجا خراب نکرده ، همه منتظریم 8500 رو با فرکانس 5 گیگ اینجا ببینیم ،با مدرک و دلیل...

یه خواهش از سعید و سوپرا ! ، یه Search با E8500 +5 Ghz بزنید .

آخرین ویرایش:
supra جان يه كيس و مخلفات داخلش را تا 850 معرفي كن
این کیس تا 850 :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : connect3d hd4870 or zotac 9800gtx+
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rom & dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus

حدودا 880 885 تومن در میاد میتونی main رو p5q-e هم در نظر بگیری یه 27 28 تومنی کم میشه.
والا فرشید جان بارها گفته شده ولی کو گوش شنوا.(بطور کلی میگم)
با سلام

امروز یه وقت کوچیکی برام پیش اومد تونستم یکی از سیستم هام که E5200 روش بود رو اورکلاک کنم.در اولین حرکت به 4.0GHz رسیدم.قابل توجه دوستانی که میگفتند E8500 بالای 3.8GHz نمیره.
max_oc عزیز خواهشا تو اینجا این بحث رو ادامه نده منظورم فقط اوره.;)
سلام عزیز دل
خوب سیستم خوبیه ، در مورد رم اگه بعدا نمیخوای ارتقاء بدی 4 تا 1gb مشکلی نداره ولی خوب تمام اسلات ها رو میگیره.(هر چند 4gb حالا حالاها کم نمیاد:biggrin1:)
در مورد پاور هم با توجه به سیستم این مدل کافیه. (زیادم هست)
کیس هم سلیقه ای هستش ، به نظر من این دو تارو بیخیال شو یه tolip plus بردار.:cheesygri
منظورت از دو کاناله و چهار کاناله چیه ؟ :confused:

اما 4 تا 1 گیگ معنی نداره، باید 2 تا دو گیگ برداری

:biggrin1::biggrin1:
شما که نمیدونی 4 تا یک گیگ بهتره پس دیگه هیچی...

قابل توجه اونایی که کارشون دادن پستای بی ربط هست(با شما نیستم KRATUS! ، سوء تفاهم نشه) ، من ادعایی نکردم که بخوام چیزیو اثبات کنم، حرفای من کاملا با آزمایشا و تستای بقیه ی اورکلاکرا در همه ی دنیا تطابق داره، هر کی دچار توهم شده باید برا حرفش دلیل بیاره و سریع هم باید اینکارو بکنه تا بیشتر از این خودشو اینجا خراب نکرده ، همه منتظریم 8500 رو با فرکانس 5 گیگ اینجا ببینیم ،با مدرک و دلیل...

دوست من خیلی راحت نام ببرید چرا گمراهانه صحبت میکنید.در ضمن شما از چه منبعی میگید که حرفهاتون با تمام اورکلاکرهای جهان برابری داره.اگه اینجوری صحبت کنید مجبور میشم یه سری مطالب سنگین رو بیان کنم.شما اصلا اورکلاکرهای مطرح رو میشناسید؟اگه لطف کنید یه چند تاشون رو برای من نام ببرید. ممنون میشم(10 تا باشه کافیه).

فکر کنم کاملا مشخص باشه که چه کسی داره تو سایت خراب میشه.در ضمن شما میگید که E5200 با Air به 4.0GHz نمیرسه؟

.
برا اینکه مطمئن بشی که دو تا 2 گیگ بهتره چند تا لینک از سایتا معتبر هم میدم که همه بلا استثنا نظر منو تایید میکنن: لینک 1 ، لینک 2، لینک 3 ، لینک 4، لینک 5، لینک 6
اینم چن تا جواب خوب که از توی همین لینکا جدا کردم که ببینی:
2lmm6vm.jpg
117y6he.jpg

کاربر max_oc
شما این گفتگو را به آشوب کشیده اید. اینجا محلی برای رفع اختلافات شما با شخص خاصی نیست. از ابتدا تا انتها تنها دارید به این و اون گیر میدید. تیکه انداختن و به رخ کشیدن اطلاعات در این انجمن مرسوم نیست.
به من ربطی نداره که چه کسی درست میگه، ولی لحن صحبت شما و رفتار شما برای اثبات حقانیت و "شکستن شاخ"، بحث انجمن را منحرف کرده و این برای بقیه اشخاصی که در اینجا به دنبال جواب می گردند مشکل ایجاد کرده.
اگر دوست دارید در محیطی دوستانه به بقیه کاربران کمک کنید، بسیار عالی است ولی در صورتی که هنوز بر لحن صحبت زیبای خود اصرار دارید و تنها میخواهید از دیگران ایراد بگیرید، یکبار برای همیشه!!! ، محترمانه باید از شما خواهش کنم که به یکی از ده ها انجمن فارسی زبان دیگر تشریف ببرید.
Have Fun

9600 هم 128بیتی نداره.;)

مهندس جان فدای چشم و ابروت بشم من اگه می دونستم کدوم قطعات رو می خوام دیگه وقت شما رو نمی گرفتم . منظور من یه کیس کامل با یه مانیتور ال سی دی است . هدف من از جمع کردن این سیستم هم فقط بازی کردن است . بعد کارت گرافیک 9600 جی فورس 1 گیگا که 128 بیت است رو دیدم قیمت هم 68 تومن ولی فکر نکنم کارت خوبی برای بازی باشه درسته ؟ کارت گرافیک 256 بیتی خوبه .
800 تومن هم مد نظرم است .

کاربر max_oc
شما این گفتگو را به آشوب کشیده اید. اینجا محلی برای رفع اختلافات شما با شخص خاصی نیست. از ابتدا تا انتها تنها دارید به این و اون گیر میدید. تیکه انداختن و به رخ کشیدن اطلاعات در این انجمن مرسوم نیست.
به من ربطی نداره که چه کسی درست میگه، ولی لحن صحبت شما و رفتار شما برای اثبات حقانیت و "شکستن شاخ"، بحث انجمن را منحرف کرده و این برای بقیه اشخاصی که در اینجا به دنبال جواب می گردند مشکل ایجاد کرده.
اگر دوست دارید در محیطی دوستانه به بقیه کاربران کمک کنید، بسیار عالی است ولی در صورتی که هنوز بر لحن صحبت زیبای خود اصرار دارید و تنها میخواهید از دیگران ایراد بگیرید، یکبار برای همیشه!!! ، محترمانه باید از شما خواهش کنم که به یکی از ده ها انجمن فارسی زبان دیگر تشریف ببرید.
Have Fun

ممنون از توجهتون.PM تون رو چک کنید.با تشکر.

برا اینکه مطمئن بشی که دو تا 2 گیگ بهتره چند تا لینک از سایتا معتبر هم میدم که همه بلا استثنا نظر منو تایید میکنن: لینک 1 ، لینک 2، لینک 3 ، لینک 4، لینک 5، لینک 6
اینم چن تا جواب خوب که از توی همین لینکا جدا کردم که ببینی:
2lmm6vm.jpg
117y6he.jpg

فرشید جان نشد دیگه.شما از چند تا فروم بحثهایی رو جدا کردی که اولا تمام افرادشون اکثرا کاربران معمولی هستند دوما بحث همش در مورد Upgrade هست نه Performance
در حالت کلی:
4x1GB>2x2GB>1x4GB

دلیلشم واضحه به خاطر افزایش پهنای باند.
اما همچنان از شما خواهشمندم که اطلاعات رو یک مقدار با دید بازتر بهشون بنگرید.اگه بنده از معتبرترین سایت فرکانسهای 4.5 به بالا با (E8500 (Air رو براتون بزارم آیا راضی میشید؟در ضمن هنوز اورکلاکرهای مطرح رو بهم معرفی نکردید.همچنین نظرتون در مورد E5200 رو اگه بدونم ممنون میشم.

با تشکر.

9600 هم 128بیتی نداره.;)

مهندس جان فدای چشم و ابروت بشم من اگه می دونستم کدوم قطعات رو می خوام دیگه وقت شما رو نمی گرفتم . منظور من یه کیس کامل با یه مانیتور ال سی دی است . هدف من از جمع کردن این سیستم هم فقط بازی کردن است . بعد کارت گرافیک 9600 جی فورس 1 گیگا که 128 بیت است رو دیدم قیمت هم 68 تومن ولی فکر نکنم کارت خوبی برای بازی باشه درسته ؟ کارت گرافیک 256 بیتی خوبه .
800 تومن هم مد نظرم است .

Supra جان توی پست قبلیش یه سیستم در حد 880 تومن لیست داده و فک کنم گرافیک و CPU رو پایینتر برداری درست میشه،راجع به اون 9600 گیگا بگم که 9600 اصلا 128 بیتی نداره دوست عزیز، اونی که شما دیدی با توجه به قیمت 9400 هست مطمئنا اگر این بوده باشه که DDR2 هم هست و بدرد بازیم نمی خوره.

متاسفم که با وجود پست بموقع مدیر انجمن بعضی ها هنوز ولکن قضیه نیستن و با وجود دلایل متغن بازم بر باورهای کذب خودشون اصرار می کنن بدون اینکه بتونن کوچکترین دلیلی از جایی بیارن، واضح هست که هدفش از اینکار فقط ایجاد تنش هس و در واقع واسه خراب کردن سطح کیفی فروم ،بحثشونم ربطی به موضوع این تاپیک نداره، منم برای خنثی کردنش هیچ سوالیشو پاسخ نمیدم ، بچه ها شاهد باشید خودتون...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or