مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست من رو پیش فرض فقلش کن یعنی اینکه رو بالاترین باشه.(CPU شما که Multiplier باز نداره).
:dozing:
نه دیگه نشد ، وقتی قفله روی 6 قفل میشه در ضمن بازش هم میشه کرد :shrewd:
سعید مگه قرار نشد مبحث اورکلاک اینجا نشه؟
اخه الان تو کفم دست خودم نیست :blushing:

یعنی من اگه روی سیستمم GEFORCE 9600GT باشه با 4850 چقدر فرق داره؟(خیلی محسوسه؟) مثلا انقدر تابلوعه که نشه GTA IV رو با آخرین تنظیمات رو ویستا بازی کرد؟
Q6600 چی؟ یعنی E8500 بهتر بازی رو بالا میاره و مثلا Q6600 (اور نشده) توی بازیهایی مثل کرایسس(رو ویستا) فارکرای 2 و میرور و جی تی ای کم میاره؟
ممنون.
ببین هر کارتی یه قدرت مشخصی داره اینجوری شما متوجه نمیشی بهتره بنچاشونو ببینی تا دستت بیاد ، از نظر کارایی هم 4850 قابل مقایسه با 9600gt نیست و تا 200 بهترین انتخاب به حساب میاد.
در مورد cpu هم قبلا گفتم در حال حاضر دو هسته ایها تو اکثر بازیها سریعتر از چهار هسته ایها عمل میکنن (البته با توجه به مدل) ولی این دلیل نمیشه که شما با q6600 افت کارایی شدید داشته باشی مثل این میمونه که یه vga تو یه بازی 55 فریم بده و یه vga دیگه تو همون بازی 60 فریم ، شما این اختلاف فریم رو متوجه نمیشی.
ممنون که پاسخ دادید.اما:

1-Q6600 درسته که تا 3.8GHz هم برای OC جا داره اما E8500 رو میشه تا 5GHz هم اورکلاک کرد.که اونوقت هست که میفهمید که 2هسته ای چه سرعت بیشتری داره.در ضمن E8500,OC به مراتب راحت تر از Q6600 هست.البته این رو هم در نظر بگیرید که برای رمی مثل Patriot Value که شما گفتین تو این فرکانسها(E8500)به مشکل برخواهد خورد.

2-EP45-UD3R هم تمام همین مشخصات رو داراست پس این P5Q-Pro بهترین نیست.مخصوصا تو اورکلاک که EP45-UD3R محشره.(همچنین i45).

3-بنده منظورم این نبود که Kingmax از دو برند دیگه بهتره.اصلا منظورم این برند نبود.(البته فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم)در واقع منظورم این بود که از کجا میفهمید که رمی بر دیگری ارجعیت داره؟(از لحاظ اورکلاک و عادی).
مثلا patriot مدلهای مختلفی داره که هر کدوم تو یه سری خاص هستند.

4-از نظر قیمت که الان مینهای زیادی با چیپست P45 تو رنج قیمتی مختلف میتونند از مدلهای مشابه از ASUS بهتر باشند.مثلا در 130 تومن EP45-UD3R و یا i45 از Biostar و در قیمت 180 تومن DFI LanParty

باز هم ممنون که پاسخ دادید.
1-گفتم اینکه چجوری بخوایم اور رو در نظر بگیریم خودش جای بحث داره مطمئنا یه کاربر آماتور هیچ وقت cpu رو تا تهش اور نمیکنه (و مطمئنا هم نمیتونه به اون فرکانس برسه) یه cpu مثل q6600 هم اگه فرکانسش تا 3.0 برسه میتونه از پس هر نرم افزار و بازی سنگینی بر بیاد ، رسیدن به اون فرکانس هم کار هر کسی نیست.
2-نه دیگه تمام اون مشخصات رو نداره ، بحث من هم سر قابلیت خوب اورش نیست وگرنه میتونستم یه مین فقط واسه اور بهش پیشنهاد بدم تا به فکر fsb های فضایی باشه.:cheesygri
3-والا من تا 50 رم های زیادی رو تست کردم patriot به نظر من انتخاب خوبیه.
4-خوب این نظر شماس درسته ، من هم گفتم نظر شخصیم اینه پس نمیشه گفت کدوم بهتره یا بدتره (اینکه به مین چجوری نگاه کنی مهمه) ، شما باز بحث اور رو مطرح کردی من هم گفتم فقط اور ملاک من نیست.
خواهش دوست عزیز.;)

شما هم واسه مادربردت گفتم Multiplier رو روی بالاترین قفل کن، یعنی اگر AUTO باشه بخاطر تنظیمات دیگه پایینتر نیاد مثل دفه پیش ،می دونم که اونقدر واسه اور قوی نیست که بخوای بجاش Multiplier رو پایین ببری و FSB رو بیشتر کنی ، بیشتر از حدود 3.5 گیگ هم واسه CPU حساب نکن ، باور نکنی یه وقت میتونی تا 5 گیگ بالا بریا! چون میدونی که بالای 4 یا 4.2 گیگ رو روی AIR نمیشه پایدار کرد و عقل سالم هم اینکارو نمی کنه ، حتی اگر خفن ترین فن هم باشه، اون 5 گیگ هم با نیتروژن مایع و یه مادربرد خفن بدست میاد که فک نکنم داشته باشیش، داری؟ ،

فرشید جان این CPU به راحتی با Air رو 4.0GHz پایدار میمونه.شاید برای شما عجیب و غریب باشه.حتی E5200 رو هم میشه راحت رو این فرکانس پایدار کرد.E7300 که دیگه جای خودش رو داره.E8500 هم جای خودش رو.در مورد E8500 هم که به 5GHz با LN2 و از این قبیل اشاره کردید اصلا در این فرکانس نیازی به LN2 نیست.رکورد این CPU فرکانس حدود 6600MHz هست.مین خفنی هم زیاد نمیخواد یدونه i45 با 130 هزار تومن کفایت میکنه.پس برای جا انداختن حرفتون چیزی رو به اشتباه نگید.

وقتیم که میگن قدرت اور یه CPU بیشتر هس ، یعنی مقدار فرکانس بیشتری نسبت به فرکانس Default ش میشه بالا برد ، پس Q6600 مطمئنا قابلیت اور خیلی بیشتری داره به نسبت CPU یی مثل 8500 که همینطوری فرکانسش بالا هس و سقف اورشون هم واسه ما تقریبا یکی هس. هر دو به سختی بالای 4 گیگ میرن، ما منظورمون چیزیه که در شرایط معمول میشه بش رسید نه تو فضا!
در ضمن یه مقایسه از راندمان GTA IV توی تاپیک فروش محصولات گذاشتم که میتونی فرق دو هسته ای و چهار هسته ای رو اونجا ببینی

کی گفته E8500 به سختی به 4.0GHz میرسه.به 5.0GHz رسوندنش هم زیاد سخت نیست.در ضمن Q6600 هم مثل آب خوردن رو 3.8GHz نمیره.پس قابلیت اورکلاک تقریبا یکسانی با Air و به صورت پایدار دارند.(تازه E8500 یه مقدار بیشتره و با LN2 که دیگه خیلی فرق دارند).

اگه خواستید فرکانسها و مینهای و نوع خنک کننده این CPU ها رو که ذکر کردم(E5200/E7300/E8500/Q6600)براتون بزارم.

256 بیت بودنش مهم نیست شما دقیق بگو چه قطعاتی میخوای تا بشه نظر داد.

مهندس جان من از قطعات اطلاعات زیادی ندارم فقط می خوام یه سیستمی بشه که بازیها رو روان اجرا کنه . مثلا می دونم کارت گرافیک 9600 / 128 بیت است . منظورم رو گرفتی . قیمت هم که گفتم . 800 تومن .

سلام.من رمم Kingmax DDR3 3GB Tri Channel هست ؟
مگه kingmax خیلی افتضاحه؟
اگه این رم Corsair یا OCZ بود چقدر بیشتر فریم داشتم؟(حتما جواب بدید .ممنون میشم):blushing:

مهندس جان من از قطعات اطلاعات زیادی ندارم فقط می خوام یه سیستمی بشه که بازیها رو روان اجرا کنه . مثلا می دونم کارت گرافیک 9600 / 128 بیت است . منظورم رو گرفتی . قیمت هم که گفتم . 800 تومن .
بازم نگفتی چه قطعاتی میخوای.;)
9600 هم 128بیتی نداره.;)
سلام.من رمم Kingmax DDR3 3GB Tri Channel هست ؟
مگه kingmax خیلی افتضاحه؟
اگه این رم Corsair یا OCZ بود چقدر بیشتر فریم داشتم؟(حتما جواب بدید .ممنون میشم):blushing:
پس یعنی این packـه سه تایی رو الان گرفتی درسته ؟
نه بابا کی گفته افتضاحه :confused: من منظورم این بود که اینقدر خرج سیستم کردی از یه برند معروف تر بر میداشتی.

با سلام

امروز یه وقت کوچیکی برام پیش اومد تونستم یکی از سیستم هام که E5200 روش بود رو اورکلاک کنم.در اولین حرکت به 4.0GHz رسیدم.قابل توجه دوستانی که میگفتند E8500 بالای 3.8GHz نمیره.

51pqc71o8j3iiui0omeh.jpg

البته هنوز بالاتر هم جا داره.با Air هم هست.

نتیج اورکلاک Q6600 و E8500 رو هم میزارم.ولی مشخصه که E8500 میتونه با همین Vcore میتونه تو حدود 4.7GHz هم با Air فعالیت کنه.

آخرین ویرایش:
ظاهرا بعضیا اینجا فارسی سرشون نمیشه که اینجا فروم اورکلاک نیس، فقط می خوان شر به پا کنن، نمی دونم اینجا توسط ناظم یا Admin چک میشه یا نه. دوستان حداقل یه کمکی بکنن بابا... ، آقا رامین شما رو هم میگما !

طرف میاد عکس از تست 5200 میندازه میگه که دلیل 8500 بشه!! ،من البته گفته بودم که بالاتر از 4 یا 4.2 روی Air سخت بدست میاد و پایدار نمیشه، و موضوع بحث هم اورکلاک معمولی و متعادل بود،اگه فهمید! اما بعضیا ادعا داشتن که میشه روی هوا به 5 گیگ رسید که البته اگه نتونن به 5 گیگ برسن باید یا اسم خودشون رو عوض کنن یا دیگه اینجا پیداشون نشه، در ضمن هیچ Shot از سیستم تست بدون نشون دادن حرارت هسته ها و مدل کولینگ استفاده شده معنی نداره.

آخرین ویرایش:
درود بر رامین و فرشید جان دوباره حاج مهدی بعد از مدتها مزاحمتون شد:cheesygriغرض از مزاحمت خاستیم بگیم که دیگه فردا, پس فردا به سلامتی داریم میریم سیسمون رو جمع کنیم با بودجه 650 الی 700 (فقط برای کیس)برای گیم.میخواستم نظر اخرتون رو بدونم سیس مد نظر منم اینه:
CPU:Q6600
MB:ASUS P5Q PRO
GRAPHIC:CONNECT 3D 4850 OC
RAM:PATRIOT 1X4GB DDR2 800
HARD:WD 320GB
DRIVE:SAMSUNG OR LITEON 20X LIGHT SCRIBE
POWER:GREEN GP535A
CASE:GREEN SHINY OR VINE 1
و اما سوالات:فرشید جان شما گفتی Q6600 رو با فن استوک میشه تا 3.0 اور کرد؟
در صورت اورکلاک همین سیستم پاورم جوابگو هست؟اصلا پاور با این سیس هماهنگ هست یا کمتر از این یا بیشتر از این بردارم(اورکلاک رو هم در نظر بگیر)
از بین دو کیس نام برده کدوم کولینگ بهتری داره یا اصلا فرقی نداره؟
رم رو با چینش دو کاناله و چینش چاهار کاناله از لحاظ بازدهی فرق دارن؟
دم اخری هم بذ ندیدم مانیتور انتخابیم رو بگم که T200ه.

ظاهرا بعضیا اینجا فارسی سرشون نمیشه که اینجا فروم اورکلاک نیس، فقط می خوان شر به پا کنن، نمی دونم اینجا توسط ناظم یا Admin چک میشه یا نه. دوستان حداقل یه کمکی بکنن بابا... ، آقا رامین شما رو هم میگما !

طرف میاد عکس از تست 5200 میندازه میگه که دلیل 8500 بشه!! ،من البته گفته بودم که بالاتر از 4 یا 4.2 روی Air سخت بدست میاد و پایدار نمیشه، و موضوع بحث هم اورکلاک معمولی و متعادل بود،اگه فهمید! اما بعضیا ادعا داشتن که میشه روی هوا به 5 گیگ رسید که البته اگه نتونن به 5 گیگ برسن باید یا اسم خودشون رو عوض کنن یا دیگه اینجا پیداشون نشه، در ضمن هیچ Shot از سیستم تست بدون نشون دادن حرارت هسته ها و مدل کولینگ استفاده شده معنی نداره.

اول از هر چیزی شما گفته بودید که این CPU رو 3.8 هم نمیره که رقت.
دوما همه میدونند که E8500 بهتر از E5200 اورکلاک میشه.(پس نیازی هم نیست که E8500 رو تست بکنم البته اگه خیلی علاقه دارید این رو هم تستش رو تو 3D Mark براتون بزارم).
سوما از ولتاژی که دادم مشخصه که دما بالا نیست و تو این ولتاژ یه Air هم کفایت میده.
چهارما اگه شک دارید به من ثابت کنید که شما که میگید این CPU با Air تا این حد اورکلاک نمیشه دلیلش چیه؟(فقط باز چیز اشتباهی رو مطح نکنید و مدرک درست بیارید).

شما هم اگه نتونید دلیل درست بیارید آیا حاضر هستید اسمتون رو عوض کنید یا دیگه اینجا تشریف نیارید؟

درود بر رامین و فرشید جان دوباره حاج مهدی بعد از مدتها مزاحمتون شد:cheesygriغرض از مزاحمت خاستیم بگیم که دیگه فردا, پس فردا به سلامتی داریم میریم سیسمون رو جمع کنیم با بودجه 650 الی 700 (فقط برای کیس)برای گیم.میخواستم نظر اخرتون رو بدونم سیس مد نظر منم اینه:
در صورت اورکلاک همین سیستم پاورم جوابگو هست؟اصلا پاور با این سیس هماهنگ هست یا کمتر از این یا بیشتر از این بردارم(اورکلاک رو هم در نظر بگیر)
خب سیستم انتخابیت خوبه ، اما 4 تا 1 گیگ معنی نداره، باید 2 تا دو گیگ برداری،برای اور هم اون پاور کفایت میکنه هر چند که بجای Greenمیتونی ACbel و Cooler Master هم برداری و اگه بتونی پاور 600 برداری بهتره،VGA هم اگه میتونی تا 300 هزینه کنی میتونی GTX 260 برداری که خب بهتره. مانیتورت هم بهترین انتخابه.

قابل توجه اونایی که کارشون دادن پستای بی ربط هست(با شما نیستم KRATUS! ، سوء تفاهم نشه) ، من ادعایی نکردم که بخوام چیزیو اثبات کنم، حرفای من کاملا با آزمایشا و تستای بقیه ی اورکلاکرا در همه ی دنیا تطابق داره، هر کی دچار توهم شده باید برا حرفش دلیل بیاره و سریع هم باید اینکارو بکنه تا بیشتر از این خودشو اینجا خراب نکرده ، همه منتظریم 8500 رو با فرکانس 5 گیگ اینجا ببینیم ،با مدرک و دلیل...

یه خواهش از سعید و سوپرا ! ، یه Search با E8500 +5 Ghz بزنید .

آخرین ویرایش:
supra جان يه كيس و مخلفات داخلش را تا 850 معرفي كن
این کیس تا 850 :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : connect3d hd4870 or zotac 9800gtx+
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rom & dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus

حدودا 880 885 تومن در میاد میتونی main رو p5q-e هم در نظر بگیری یه 27 28 تومنی کم میشه.
والا فرشید جان بارها گفته شده ولی کو گوش شنوا.(بطور کلی میگم)
با سلام

امروز یه وقت کوچیکی برام پیش اومد تونستم یکی از سیستم هام که E5200 روش بود رو اورکلاک کنم.در اولین حرکت به 4.0GHz رسیدم.قابل توجه دوستانی که میگفتند E8500 بالای 3.8GHz نمیره.
max_oc عزیز خواهشا تو اینجا این بحث رو ادامه نده منظورم فقط اوره.;)
سلام عزیز دل
خوب سیستم خوبیه ، در مورد رم اگه بعدا نمیخوای ارتقاء بدی 4 تا 1gb مشکلی نداره ولی خوب تمام اسلات ها رو میگیره.(هر چند 4gb حالا حالاها کم نمیاد:biggrin1:)
در مورد پاور هم با توجه به سیستم این مدل کافیه. (زیادم هست)
کیس هم سلیقه ای هستش ، به نظر من این دو تارو بیخیال شو یه tolip plus بردار.:cheesygri
منظورت از دو کاناله و چهار کاناله چیه ؟ :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or