مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
مثلا چه عنوانهایی؟
بابا یکی بیاد منو روشنم کنه.دارم دیوونه میشم.این مادر برده گیگارو بردارم یا اسوز اون رم geil رو بردارم یا patriot این سی پی یوها هم که داره دیوونم میکنه یکی میگه e8500 بردار یکی میگه q6600 بابا کمک:((:(

Q6600 هم در شرايط معمولي هم در شرايط اور از E8500 بهتره (البته نه تو بازي):

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
http://www.cpubenchmark.net/overclocked_cpus.html

ولي من كه با اين رمي كه دارم از خريدش خيلي پشيمونم. اعصابم داغون شده... :( من كه هر 2-3 سال سيستم عوض ميكنم بايد فعلاً 2 هسته اي ميخريدم. :(

اون عنوان ها هم 1 به 100 هستن ولي شركت هاي بازي سازي هم آستين زدن بالا و به زودي فاصله ي اين نسبت كمتر ميشه و تا يكي دو سال ديگه فكر كنم نسبت معكوس بشه (حداقل اين چند ماهه كه اينطور نشون داده)

رامین عزیز(البته امیدوارم اسمتون رو درست گفته باشم)خیلی ببخشید یه چند تا سوال ازتون داشتم:

1-چرا شما تو اورکلاک Q6600 رو به E8500 برتر میدونید؟
2-چرا P5Q-pro رو در رنج 140 تومن بهترین مین میدونید؟
3-چرا Gskill و یا OCZ رو رمهای معتبری میدونید؟اصلا این رمها چه برتری نسبت به دیگر رم ها دارند؟
4-چرا P45 ها ASUS رو در قیمت 100-200 بهتر از GIGABYTE میدونید؟
1-من تو اور 6600 رو برتر از 8500 نمیدونم ، مطمئنا کسی نمیخواد تا تهش cpu رو اور کنه درسته ؟
2-نظر شخصیم بخاطر نوع خنک کننده ، قابلیت اور خوب ، امکانات نسبتا بهتر همین.
3-چون برندای خوبی هستن و مطمئنا نسبت به kingmax سرتر هستن (وارد جزئیات نمیشم) ، من نگفتم این دو تا بهتر از بقیه هستن وگرنه میتونم 10 15 تا برند بهت بگم که طرف تو انتخابشون بمونه. :cheesygri
4-بطور کلی میگم هم از نظر قیمت هم از نظر امکانات و..... (یه چیزی تو مایه های جواب 2وم:biggrin1:)

شما سیستم رو از اقا فرشید بگیری برات اورکلاک میکنه
در ضمن vga به نظر من 4850 بردار ، به خاطر 30 تومن سیستم رو خراب نکن

فرشید ... با کدوم CPU اینا رو بازی کردی که کم اورده ! Mirror's EDGE با E7200 , 3870HD مثل هولو اجرا میشه
فکر کنم تبلیغ این MORROR EDGE رو توی NVIDIA CUDA دیدی ، درسته ؟

راستی مشکل CPU-Z که فرکانس رو پایین مینوشت به خاطر پایین بودن ضریب Multiplier بود
خودش روی 6 بود اوردم روی 8 البته تا 10 جا داره ولی بالاتر میارم pc روشن نمیشه !

هر چی باشه اینها از kingmax بهترن ، خود من به شخصه OCZ رو خیلی فبول دارم
من نگفتم با دو هسته ای کم میاره ،من گفتم یه چهار هسته ای با فرکانس 2.6 اگر 40 فریم بده،یه دو هسته ای با فرکانس 3.5 فریم 38 میده،فک کنم قبلا بنچمارکشم گذاشتم،در ضمن Mirro's Edge روی اون کارت PhysX رو فعال نمیکنه آقا سعید،خودمم تمومش کردم،تبلیغ کدومه من دارم صحبت بنچمارک رو می کنم! ، یعنی من از روی تبلیغ یا تریلر نظرم میدم؟؟! این حرف مثل فحش هس!
اون Multiplier رو هم باید پیش فرض قفل کنی،(روی AUTO نباشه) و فقط با FSB بازی کنی

در ضمن vga به نظر من 4850 بردار ، به خاطر 30 تومن سیستم رو خراب نکن
یعنی من اگه روی سیستمم GEFORCE 9600GT باشه با 4850 چقدر فرق داره؟(خیلی محسوسه؟) مثلا انقدر تابلوعه که نشه GTA IV رو با آخرین تنظیمات رو ویستا بازی کرد؟
Q6600 چی؟ یعنی E8500 بهتر بازی رو بالا میاره و مثلا Q6600 (اور نشده) توی بازیهایی مثل کرایسس(رو ویستا) فارکرای 2 و میرور و جی تی ای کم میاره؟
ممنون.

1-من تو اور 6600 رو برتر از 8500 نمیدونم ، مطمئنا کسی نمیخواد تا تهش cpu رو اور کنه درسته ؟
2-نظر شخصیم بخاطر نوع خنک کننده ، قابلیت اور خوب ، امکانات نسبتا بهتر همین.
3-چون برندای خوبی هستن و مطمئنا نسبت به kingmax سرتر هستن (وارد جزئیات نمیشم) ، من نگفتم این دو تا بهتر از بقیه هستن وگرنه میتونم 10 15 تا برند بهت بگم که طرف تو انتخابشون بمونه. :cheesygri
4-بطور کلی میگم هم از نظر قیمت هم از نظر امکانات و..... (یه چیزی تو مایه های جواب 2وم:biggrin1:)

ممنون که پاسخ دادید.اما:

1-Q6600 درسته که تا 3.8GHz هم برای OC جا داره اما E8500 رو میشه تا 5GHz هم اورکلاک کرد.که اونوقت هست که میفهمید که 2هسته ای چه سرعت بیشتری داره.در ضمن E8500,OC به مراتب راحت تر از Q6600 هست.البته این رو هم در نظر بگیرید که برای رمی مثل Patriot Value که شما گفتین تو این فرکانسها(E8500)به مشکل برخواهد خورد.

2-EP45-UD3R هم تمام همین مشخصات رو داراست پس این P5Q-Pro بهترین نیست.مخصوصا تو اورکلاک که EP45-UD3R محشره.(همچنین i45).

3-بنده منظورم این نبود که Kingmax از دو برند دیگه بهتره.اصلا منظورم این برند نبود.(البته فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم)در واقع منظورم این بود که از کجا میفهمید که رمی بر دیگری ارجعیت داره؟(از لحاظ اورکلاک و عادی).
مثلا patriot مدلهای مختلفی داره که هر کدوم تو یه سری خاص هستند.

4-از نظر قیمت که الان مینهای زیادی با چیپست P45 تو رنج قیمتی مختلف میتونند از مدلهای مشابه از ASUS بهتر باشند.مثلا در 130 تومن EP45-UD3R و یا i45 از Biostar و در قیمت 180 تومن DFI LanParty

باز هم ممنون که پاسخ دادید.

من نگفتم با دو هسته ای کم میاره ،من گفتم یه چهار هسته ای با فرکانس 2.6 اگر 40 فریم بده،یه دو هسته ای با فرکانس 3.5 فریم 38 میده،فک کنم قبلا بنچمارکشم گذاشتم،در ضمن Mirro's Edge روی اون کارت PhysX رو فعال نمیکنه آقا سعید،خودمم تمومش کردم،تبلیغ کدومه من دارم صحبت بنچمارک رو می کنم! ، یعنی من از روی تبلیغ یا تریلر نظرم میدم؟؟! این حرف مثل فحش هس!
اون Multiplier رو هم باید پیش فرض قفل کنی،(روی AUTO نباشه) و فقط با FSB بازی کنی

ببخشید منظور شما کدوم دوهسته ای هست؟

در ضمن در مورد Multiplier هم همیشه نباید رو بالاترین باشه.شاید گاهی اوقات با پایین تر بشه رو یه فرکانس سیستم رو پایدار کرد که رو بالاترین جواب نده.(که البته اینم دلایل خاص خودشو داره).
دوست عزیزمون هم مثل اینکه تو تنظیمات اشتباه کار کردند.چون اون فرکانس با مین ایشون خیلی رسیدن بهش راحته.

یعنی من از روی تبلیغ یا تریلر نظرم میدم؟؟! این حرف مثل فحش هس!
چرا هندونه زیر بغلم میزاری ، فکر کردم گفتی me چهار هسته ای میخواد منم یاد اون تبلیغه افتادم :laughing:
قفل بود ازادش کردم بردم رو 8 تا cpu-z به مقدار واقعی نزدیکتر بشه :cheesygri
در ضمن در مورد Multiplier هم همیشه نباید رو بالاترین باشه.شاید گاهی اوقات با پایین تر بشه رو یه فرکانس سیستم رو پایدار کرد که رو بالاترین جواب نده.
پایداری که بحثش جداست ، من با بالا بیشتر حال میکنم :biggrin1:
فرشید هم نگفت که بالا باشه گفت قفلش کن
اون فرکانس با مین ایشون خیلی رسیدن بهش راحته.
کدوم فرکانس ؟

آخرین ویرایش:
کدوم فرکانس ؟

دوست من رو پیش فرض فقلش کن یعنی اینکه رو بالاترین باشه.(CPU شما که Multiplier باز نداره).
فرکانس هم منظورم 4.0GHz-4.2GHz هستش.

چرا هندونه زیر بغلم میزاری ، فکر کردم گفتی me چهار هسته ای میخواد منم یاد اون تبلیغه افتادم :laughing:

قفل بود ازادش کردم بردم رو 8 تا cpu-z به مقدار واقعی نزدیکتر بشه :cheesygri

کدوم فرکانس ؟
سعید مگه قرار نشد مبحث اورکلاک اینجا نشه؟ ، دیروز اومدی توی پروفایل من ریخت و پاش کردی رفتی به امان خدا؟؟ تو هم مشکوک میزنیا!

شما هم واسه مادربردت گفتم Multiplier رو روی بالاترین قفل کن، یعنی اگر AUTO باشه بخاطر تنظیمات دیگه پایینتر نیاد مثل دفه پیش ،می دونم که اونقدر واسه اور قوی نیست که بخوای بجاش Multiplier رو پایین ببری و FSB رو بیشتر کنی ، بیشتر از حدود 3.5 گیگ هم واسه CPU حساب نکن ، باور نکنی یه وقت میتونی تا 5 گیگ بالا بریا! چون میدونی که بالای 4 یا 4.2 گیگ رو روی AIR نمیشه پایدار کرد و عقل سالم هم اینکارو نمی کنه ، حتی اگر خفن ترین فن هم باشه، اون 5 گیگ هم با نیتروژن مایع و یه مادربرد خفن بدست میاد که فک نکنم داشته باشیش، داری؟ ،

وقتیم که میگن قدرت اور یه CPU بیشتر هس ، یعنی مقدار فرکانس بیشتری نسبت به فرکانس Default ش میشه بالا برد ، پس Q6600 مطمئنا قابلیت اور خیلی بیشتری داره به نسبت CPU یی مثل 8500 که همینطوری فرکانسش بالا هس و سقف اورشون هم واسه ما تقریبا یکی هس. هر دو به سختی بالای 4 گیگ میرن، ما منظورمون چیزیه که در شرایط معمول میشه بش رسید نه تو فضا!
در ضمن یه مقایسه از راندمان GTA IV توی تاپیک فروش محصولات گذاشتم که میتونی فرق دو هسته ای و چهار هسته ای رو اونجا ببینی

دوست من رو پیش فرض فقلش کن یعنی اینکه رو بالاترین باشه.(CPU شما که Multiplier باز نداره).
:dozing:
نه دیگه نشد ، وقتی قفله روی 6 قفل میشه در ضمن بازش هم میشه کرد :shrewd:
سعید مگه قرار نشد مبحث اورکلاک اینجا نشه؟
اخه الان تو کفم دست خودم نیست :blushing:

یعنی من اگه روی سیستمم GEFORCE 9600GT باشه با 4850 چقدر فرق داره؟(خیلی محسوسه؟) مثلا انقدر تابلوعه که نشه GTA IV رو با آخرین تنظیمات رو ویستا بازی کرد؟
Q6600 چی؟ یعنی E8500 بهتر بازی رو بالا میاره و مثلا Q6600 (اور نشده) توی بازیهایی مثل کرایسس(رو ویستا) فارکرای 2 و میرور و جی تی ای کم میاره؟
ممنون.
ببین هر کارتی یه قدرت مشخصی داره اینجوری شما متوجه نمیشی بهتره بنچاشونو ببینی تا دستت بیاد ، از نظر کارایی هم 4850 قابل مقایسه با 9600gt نیست و تا 200 بهترین انتخاب به حساب میاد.
در مورد cpu هم قبلا گفتم در حال حاضر دو هسته ایها تو اکثر بازیها سریعتر از چهار هسته ایها عمل میکنن (البته با توجه به مدل) ولی این دلیل نمیشه که شما با q6600 افت کارایی شدید داشته باشی مثل این میمونه که یه vga تو یه بازی 55 فریم بده و یه vga دیگه تو همون بازی 60 فریم ، شما این اختلاف فریم رو متوجه نمیشی.
ممنون که پاسخ دادید.اما:

1-Q6600 درسته که تا 3.8GHz هم برای OC جا داره اما E8500 رو میشه تا 5GHz هم اورکلاک کرد.که اونوقت هست که میفهمید که 2هسته ای چه سرعت بیشتری داره.در ضمن E8500,OC به مراتب راحت تر از Q6600 هست.البته این رو هم در نظر بگیرید که برای رمی مثل Patriot Value که شما گفتین تو این فرکانسها(E8500)به مشکل برخواهد خورد.

2-EP45-UD3R هم تمام همین مشخصات رو داراست پس این P5Q-Pro بهترین نیست.مخصوصا تو اورکلاک که EP45-UD3R محشره.(همچنین i45).

3-بنده منظورم این نبود که Kingmax از دو برند دیگه بهتره.اصلا منظورم این برند نبود.(البته فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم)در واقع منظورم این بود که از کجا میفهمید که رمی بر دیگری ارجعیت داره؟(از لحاظ اورکلاک و عادی).
مثلا patriot مدلهای مختلفی داره که هر کدوم تو یه سری خاص هستند.

4-از نظر قیمت که الان مینهای زیادی با چیپست P45 تو رنج قیمتی مختلف میتونند از مدلهای مشابه از ASUS بهتر باشند.مثلا در 130 تومن EP45-UD3R و یا i45 از Biostar و در قیمت 180 تومن DFI LanParty

باز هم ممنون که پاسخ دادید.
1-گفتم اینکه چجوری بخوایم اور رو در نظر بگیریم خودش جای بحث داره مطمئنا یه کاربر آماتور هیچ وقت cpu رو تا تهش اور نمیکنه (و مطمئنا هم نمیتونه به اون فرکانس برسه) یه cpu مثل q6600 هم اگه فرکانسش تا 3.0 برسه میتونه از پس هر نرم افزار و بازی سنگینی بر بیاد ، رسیدن به اون فرکانس هم کار هر کسی نیست.
2-نه دیگه تمام اون مشخصات رو نداره ، بحث من هم سر قابلیت خوب اورش نیست وگرنه میتونستم یه مین فقط واسه اور بهش پیشنهاد بدم تا به فکر fsb های فضایی باشه.:cheesygri
3-والا من تا 50 رم های زیادی رو تست کردم patriot به نظر من انتخاب خوبیه.
4-خوب این نظر شماس درسته ، من هم گفتم نظر شخصیم اینه پس نمیشه گفت کدوم بهتره یا بدتره (اینکه به مین چجوری نگاه کنی مهمه) ، شما باز بحث اور رو مطرح کردی من هم گفتم فقط اور ملاک من نیست.
خواهش دوست عزیز.;)

شما هم واسه مادربردت گفتم Multiplier رو روی بالاترین قفل کن، یعنی اگر AUTO باشه بخاطر تنظیمات دیگه پایینتر نیاد مثل دفه پیش ،می دونم که اونقدر واسه اور قوی نیست که بخوای بجاش Multiplier رو پایین ببری و FSB رو بیشتر کنی ، بیشتر از حدود 3.5 گیگ هم واسه CPU حساب نکن ، باور نکنی یه وقت میتونی تا 5 گیگ بالا بریا! چون میدونی که بالای 4 یا 4.2 گیگ رو روی AIR نمیشه پایدار کرد و عقل سالم هم اینکارو نمی کنه ، حتی اگر خفن ترین فن هم باشه، اون 5 گیگ هم با نیتروژن مایع و یه مادربرد خفن بدست میاد که فک نکنم داشته باشیش، داری؟ ،

فرشید جان این CPU به راحتی با Air رو 4.0GHz پایدار میمونه.شاید برای شما عجیب و غریب باشه.حتی E5200 رو هم میشه راحت رو این فرکانس پایدار کرد.E7300 که دیگه جای خودش رو داره.E8500 هم جای خودش رو.در مورد E8500 هم که به 5GHz با LN2 و از این قبیل اشاره کردید اصلا در این فرکانس نیازی به LN2 نیست.رکورد این CPU فرکانس حدود 6600MHz هست.مین خفنی هم زیاد نمیخواد یدونه i45 با 130 هزار تومن کفایت میکنه.پس برای جا انداختن حرفتون چیزی رو به اشتباه نگید.

وقتیم که میگن قدرت اور یه CPU بیشتر هس ، یعنی مقدار فرکانس بیشتری نسبت به فرکانس Default ش میشه بالا برد ، پس Q6600 مطمئنا قابلیت اور خیلی بیشتری داره به نسبت CPU یی مثل 8500 که همینطوری فرکانسش بالا هس و سقف اورشون هم واسه ما تقریبا یکی هس. هر دو به سختی بالای 4 گیگ میرن، ما منظورمون چیزیه که در شرایط معمول میشه بش رسید نه تو فضا!
در ضمن یه مقایسه از راندمان GTA IV توی تاپیک فروش محصولات گذاشتم که میتونی فرق دو هسته ای و چهار هسته ای رو اونجا ببینی

کی گفته E8500 به سختی به 4.0GHz میرسه.به 5.0GHz رسوندنش هم زیاد سخت نیست.در ضمن Q6600 هم مثل آب خوردن رو 3.8GHz نمیره.پس قابلیت اورکلاک تقریبا یکسانی با Air و به صورت پایدار دارند.(تازه E8500 یه مقدار بیشتره و با LN2 که دیگه خیلی فرق دارند).

اگه خواستید فرکانسها و مینهای و نوع خنک کننده این CPU ها رو که ذکر کردم(E5200/E7300/E8500/Q6600)براتون بزارم.

256 بیت بودنش مهم نیست شما دقیق بگو چه قطعاتی میخوای تا بشه نظر داد.

مهندس جان من از قطعات اطلاعات زیادی ندارم فقط می خوام یه سیستمی بشه که بازیها رو روان اجرا کنه . مثلا می دونم کارت گرافیک 9600 / 128 بیت است . منظورم رو گرفتی . قیمت هم که گفتم . 800 تومن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or