مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز بحث شما و دوستمون رو مطالعه کردم.فقط توضیحات بیشتر میخواستم که چطور به این مطلب پی بردن.

توضیحات کاملا گویاست،منم متوجه نمیشم که شما داری به کدوم مطلب اشاره می کنی،چون من و سعید که خودمون مشکلی نداشتیم. یکم واضحتر بگی بد نیست.

میشه دقیقا بگید باید چیکار کنم چون من بیشتر این هارد رو خریدم تا با PS3 ازش استفاده کنم باهاش فیلم HD
ببینم .
ممنون میشم کمکم کنید .

عزیزم هارد رو از اول پارتیشن کن(مثلا با دیسک Bootable XP) و بعد یک یا چند پارتیشن 30 گیگابایتی روش درس کن و توی صفحه ی بعد که میپرسه چجوری فرمت کنه گزینه فرمت با Fat 32 رو انتخاب کن، یا اصلا فرمت نکن و بعدا از توی ویندوز روی درایور کلیک راست کن و فرمت با Fat 32 رو انتخاب کن.

توضیحات کاملا گویاست،منم متوجه نمیشم که شما داری به کدوم مطلب اشاره می کنی،چون من و سعید که خودمون مشکلی نداشتیم. یکم واضحتر بگی بد نیست.

دوست عزیز منظورم این هست که از کجا فهمیدید که CPU ایشون رو FSB 410 مشکل داره؟

البته مسایل دیگه هم هست که در ادامه مطرح خواهم کرد.

خوب من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA :
ODD : samsung or sony (dvd-rw)
POWER : nzxt 500w

با تشکر از راهنماییتون.
پس شما مینه asus p5q-e رو تایید میکنید؟ به نظر شما مناسبه یا بهتره سی پی یوم رو به مینم بفروشم و مینه بهتری انتخاب کنم؟
با تشکر...:love:

سلام.

من خودم T220P رو بعد از عيد ميگيرم الآن يكي از دوستام كه پا به پاي من سيستمش رو ارتقا داد ميخواد مانيتور بگيريه اينو بهش گفتم گفت كوچيك تر ميخوام. (اينو گفتم كه نگين بعد از اون همه سؤال آخرش T220P رو نخواست!). بهترين 17 و بهترين 19 رو اگه ميشه با قيمت بگين (سامسونگ).

:love:

البته مسایل دیگه هم هست که در ادامه مطرح خواهم کرد.
خب فک کنم درست نخوندی بحث ما رو، من با توجه به عکسایی که سعید گذاشته بود و FSB رو هم روی 410 برده بود اما فرکانس CPU موقع تست خیلی پایینتر از اونی شده بود که باید بشه منم گفتم که اورکلاکش مشکل داره و باید FSB رو پایینتر بیاره، در ضمن FSB بیشتر محدودیت مادربرد هست، مشکل سعید اونجا محدودیت فرکانسی CPU حالا بهر دلیلی بود که احتمالا با تغییر تنظیمات یا شرایط تست قابل حل بود. شما منظورت رو بگو تا ببینم مشکلت کجاس.

حالا از این بحث اگر بگذریم اینجا تاپیک مشاوره ی سخت افزار هست و نه اورکلاک.

خب فک کنم درست نخوندی بحث ما رو، من با توجه به عکسایی که سعید گذاشته بود و FSB رو هم روی 410 برده بود اما فرکانس CPU موقع تست خیلی پایینتر از اونی شده بود که باید بشه منم گفتم که اورکلاکش مشکل داره و باید FSB رو پایینتر بیاره، در ضمن FSB بیشتر محدودیت مادربرد هست، مشکل سعید اونجا محدودیت فرکانسی CPU حالا بهر دلیلی بود که احتمالا با تغییر تنظیمات یا شرایط تست قابل حل بود. شما منظورت رو بگو تا ببینم مشکلت کجاس.

حالا از این بحث اگر بگذریم اینجا تاپیک مشاوره ی سخت افزار هست و نه اورکلاک.

دوست عزیز مشکل بیشتر همینجا بود.حرف شما کاملا غلطه.!!!

یه تاپیک در این رابطه درست کنید چون بنده در حال حاضر برای این کار محدودیت دارم.اونجا خدمتتون عرض خواهم کرد که هیچ مشکلی وجود نداشته.

یه تاپیک در این رابطه درست کنید چون بنده در حال حاضر برای این کار محدودیت دارم.اونجا خدمتتون عرض خواهم کرد که هیچ مشکلی وجود نداشته.
حرف من کاملا درسته ، شک نکن، شما هم که یه دلیل فنی هم واسه حرفت نیوردی توی این 4 تا پستی که توی این سایت داشتی منم که گفتم که نمی خوام وارد جزییات بشم و در ضمن به شرایط و Setup سعید هم احاطه نداشتم، واسه همین اون بحث رو با سعید ادامه ندادیم چون اینجا جاش نیست، برای ادامه ی بحث لطفا PM بده تا توجیحت کنم.

البته منم به فرشید حق دادم با توجه به شرایط بگه که cpu دانکلوک شده
ولی به نظر میاد شما اطلاعاتی در این مورد دارید و میدونید مشکل از کجاست ، میشه تو یه پست
توضیح بدید تا هم تاپیک نزنیم هم سریع این بحث تموم بشه
برای ادامه ی بحث لطفا PM بده تا توجیحت کنم.
اینم فکر خوبیه
( به جای غلطه از اشتباهه استفاده میکردی محترمانه تر بود )
بحث رو با سعید ادامه ندادیم چون اینجا جاش نیست
البته به نتیجه رسیدیم ;)
بهترين 19 رو اگه ميشه با قيمت بگين (سامسونگ).
T1900 SAMSUNG قیمتش فکر کنم 205 تومنه

آخرین ویرایش:
حرف من کاملا درسته ، شک نکن، شما هم که یه دلیل فنی هم واسه حرفت نیوردی توی این 4 تا پستی که توی این سایت داشتی منم که گفتم که نمی خوام وارد جزییات بشم و در ضمن به شرایط و Setup سعید هم احاطه نداشتم، واسه همین اون بحث رو با سعید ادامه ندادیم چون اینجا جاش نیست، برای ادامه ی بحث لطفا PM بده تا توجیحت کنم.

دوست عزیز متاسفانه بنده 100% مطمئن هستم که حرف شما اشتباه هست.دوما شما چه دلیل فنی برای اثبات حرفتون دارید.فکر نکنم بحث در PM جالب باشه.شما یه تاپیک مخصوص مشکلات اورکلاک بسازید اونجا توجیحتون خواهم کرد.

البته منم به فرشید حق دادم با توجه به شرایط بگه که cpu دانکلوک شده
ولی به نظر میاد شما اطلاعاتی در این مورد دارید و میدونید مشکل از کجاست ، میشه تو یه پست
توضیح بدید تا هم تاپیک نزنیم هم سریع این بحث تموم بشه
( به جای غلطه از اشتباهه استفاده میکردی محترمانه تر بود )

دوست عزیز اصلا مشکلی نداره که بخواد حل بشه.:)

همچنان منتظر ایجاد تاپیک توسط یکی از شما دو دوست گرامی هستم.

دوست عزیز متاسفانه بنده 100% مطمئن هستم که حرف شما اشتباه هست.دوما شما چه دلیل فنی برای اثبات حرفتون دارید.فکر نکنم بحث در PM جالب باشه.شما یه تاپیک مخصوص مشکلات اورکلاک بسازید اونجا توجیحتون خواهم کرد.

دوست عزیز اصلا مشکلی نداره که بخواد حل بشه.:)

همچنان منتظر ایجاد تاپیک توسط یکی از شما دو دوست گرامی هستم.
من دلیلی برای اثبات حرفم به شما نمی بینم چون شما هستی که به حرف من ایراد گرفتی و شما باید دلیل واسه حرفت بیاری ،منم نمی خوام بحث فنی بکنم چون اینجا جای آموزش اورکلاک نیست، ولی برای اطلاعات بیشتر میتونی C1 State رو جستجو کنی.
اما اگر بجای این چن تا پست دو خط جواب فنی می دادی منم جواب فنی می دادم،ظاهرا شما قصد مباحثه با دوستان رو نداری و فقط برای ایجاد درگیری و جدل اومدی توی سایت! یا دلیلت رو بگو یا بحث رو تموم کن و وقت ما رو نگیر.

من دلیلی برای ایجاد تاپیک توی فروم نمی بینم ، فروم های حرفه ای مخصوص اینکار هستن که میتونی بهشون مراجعه کنی.

من دلیلی برای اثبات حرفم به شما نمی بینم چون شما هستی که به حرف من ایراد گرفتی و شما باید دلیل واسه حرفت بیاری ،منم نمی خوام بحث فنی بکنم چون اینجا جای آموزش اورکلاک نیست، ولی برای اطلاعات بیشتر میتونی C1 State رو جستجو کنی.
اما اگر بجای این چن تا پست دو خط جواب فنی می دادی منم جواب فنی می دادم،ظاهرا شما قصد مباحثه با دوستان رو نداری و فقط برای ایجاد درگیری و جدل اومدی توی سایت! یا دلیلت رو بگو یا بحث رو تموم کن و وقت ما رو نگیر.

من دلیلی برای ایجاد تاپیک توی فروم نمی بینم ، فروم های حرفه ای مخصوص اینکار هستن که میتونی بهشون مراجعه کنی.

شما اصلا دلیلی برای اینکه فرکانس CPU رو 4100MHz نیست نگفتید.اون فرکانس هم به دلیل Enable بودن EIST و یه سری مسایل دیگه هست.در صورتی که شما گفتید مین این فرکانس رو جواب نمیده.!!!!البته این فرکانس برای این پردازنده زیاد هم بالا نیست چون بیشتر از اینها هم جا داره.

بنده از شما سوال کردم و شما باید پاسخ میدادید و به هیچ وجه هم برای درگیری این سوال رو مطرح نکردم.فقط میخواستم دوستمون به جواب اصلیشون برسند.چون شما ایشون رو گمراه کرده بودید...
در ضمن پست بیشتر دلیل بر اطلاعات بیشتر نیست.

شما اصلا دلیلی برای اینکه فرکانس CPU رو 4100MHz نیست نگفتید.اون فرکانس هم به دلیل Enable بودن EIST و یه سری مسایل دیگه هست.در صورتی که شما گفتید مین این فرکانس رو جواب نمیده.!!!!البته این فرکانس برای این پردازنده زیاد هم بالا نیست چون بیشتر از اینها هم جا داره.

بنده از شما سوال کردم و شما باید پاسخ میدادید و به هیچ وجه هم برای درگیری این سوال رو مطرح نکردم.فقط میخواستم دوستمون به جواب اصلیشون برسند.چون شما ایشون رو گمراه کرده بودید...
در ضمن پست بیشتر دلیل بر اطلاعات بیشتر نیست.
خب من واسه همین گفتم C1 State رو ببینید که کارش همون فعال کردن EIST روی مادربردهای مدرن هست،منم جایی نگفتم که این فرکانس جواب نمیده اما مطمئن بودم که بدست آوردن این فرکانس هم بدون لحاظ کردن این گزینه ها و یه تجربه ی حداقل مقدور نیست .
اگرم لازم بود میتونستم این موارد رو به سعید بگم اما بازم میگم که اینجا جاش نبود و طولانی میشد و هم اینکه کار به اونجا هم ختم نمیشد،در ضمن اگرم اینکارو می کرد با فشاری که روی CPU و مادربرد وارد میشد من باید جوابگوی پیامدهای احتمالی اینکار میبودم یا شما؟؟!
وقتی میگم برای ایجاد درگیری اومدی همینه، خیلی راحت داری منو متهم می کنی که سعید رو گمراه کردم در صورتی من در مورد کارش راهنمایی خاصی نکردم که بخوام منحرفش کرده باشم، خودش با استفاده از تجربه ی خودش اینکارو قبلا کرده بود و فقط لطف کرد بخاطر درخواست من دوباره انجام داد و عکسشو اینجا گذاشت و تازه از این بحث خیلی گذشته بود که شما دوباره به این نحو مبهم مطرح کردی
این کار شما نشون داد که دقیقا برای ایجاد اختلاف بین فعالای تاپیک اومدی اینجا و خلاف قوانین هم داری عمل می کنی، نمی دونم هدف و غرض اصلی شما چیه ، اما دوستان به این رفتارها اعتنایی نمی کنن.

سلام.من این سیستم رو گرفتم. بگید چطوره؟بده؟خوبه؟(من نسبت به رم تردید دارم!):confused:
VGA:Gigabyte GTX 260-216 Core-OC
MB:Gigabyte EX58 UD4P
CPU:Intel Core i7 920
RAM:3GB(3*1) DDR3 1333 Tri-Channel
...
لطفا نظرتون رو بگید.:cool:(در ضمن از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردند تشکر میکنم):love:

هارد توپ یعنی چی؟
اگه واست ظرفیت مهم هس که خب 1 ترابایتی ها توی بازار زیادن و قیمتشون هم مناسبه، اگه هارد سرعتی می خوای که میتونی Raptor 150GB/300GB رو بخری که سرعت بالا هستن، اما گرونترن

اگه سریعترین گزینه رو واسه بوت شدن سریع ویندوز و یا لود شدن سریع بازی می خوای هم میتونی SSD بگیری که سرعتشون چند برابر قبلیاس، البته واسه 128GB باید چیزی حدود 250 تومن پول بدی
منظور از توپ همون سرعت بود. SSD رو بيخيال مي شم كه فعلا نمي صرفه. پرسرعت ترين هاردي كه ظرفيتش بالاي 500 باشه. اگه ممكنه با قيمت حدودي. دستتون درد نكنه.:love:
راستي گفتين ssd يه سوال پيش اومد. اين اس اس دي ها پورتش چيه؟ اختصاصيه؟

سلام.من این سیستم رو گرفتم. بگید چطوره؟بده؟خوبه؟(من نسبت به رم تردید دارم!):confused:
VGA:Gigabyte GTX 260-216 Core-OC
MB:Gigabyte EX58 UD4P
CPU:Intel Core i7 920
RAM:3GB(3*1) DDR3 1333 Tri-Channel
...
لطفا نظرتون رو بگید.:cool:(در ضمن از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردند تشکر میکنم):love:
خب سیستم خوبیه، رمت رو هم نگفتی چه برندی، نمیشه نظر داد هر چند که هر چی باشه بازم مشکل کیفی نداره

منظور از توپ همون سرعت بود. SSD رو بيخيال مي شم كه فعلا نمي صرفه. پرسرعت ترين هاردي كه ظرفيتش بالاي 500 باشه. اگه ممكنه با قيمت حدودي. دستتون درد نكنه.:love:
راستي گفتين ssd يه سوال پيش اومد. اين اس اس دي ها پورتش چيه؟ اختصاصيه؟

با این اوصاف انتخاب شما محدود میشه به هاردای 7200 دور معمولی با ظرفیتای 750 ، 1000 و 1500 گیگابایت که بافر 32 مگ داشته باشن، قیمتاشون به ترتیب 110 و 120 تومن هست
هاردای SSD جدید هم مثل بقیه از اینترفیس SATA-2 استفاده می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or