مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

عزیزم اینی که من دیدم نشون میداد که CPU ی شما بخاطر فشار بیش از حد یا کم آوردن یکی از قطعات بصورت اتوماتیک Down Clock شده ، حتی اگر شما توی بایوس روی 410 گذاشته باشی،وگرنه اون برنامه ها فرکانس رو درست نشون میدادن ، ولی ویندوز فرکانس تنظیمی بایوس رو نشون میده فقط.
اگر توی فرکانس 3500 تست کردی خب احتمالا سیستم با اون فرکانس مشکلی نداشته.

:shocked::shocked::shocked: چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

نمیشه . من Partition Magic رو ریختم ولی توی Convert که توش Fat 32 هست تیکش خاموشه یعنی نمیزاره به FAT 32 تبدیل کنم .

شما یه کار دیگه هم باید بکنی، یه پارتیشن 30 گیگ باید درس کنی تا بشه به FAT 32 تبدیل کرد، ویندوز FAT 32 رو برا پارتیشن بالاتر از 32 گیگ پشتیبانی نمی کنه.

من می خوام cpu :E5200 بگیرم.
می خواستم بدونم این CPU برای بازی های الان خوب هستش؟؟؟
به نسبت قیمتش خوبه، اما بهتره اگر هزینت میرسه چهار هسته ای بگیری.

:shocked::shocked::shocked: چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

هنوز نیومده چی چی دوست عزیز؟؟!! ، این پست که ماله 4 صفحه قبله، اگه چیزی واست عجیبه بپرس خب چرا اینطوری شده.

من می خوام cpu :E5200 بگیرم.
می خواستم بدونم این CPU برای بازی های الان خوب هستش؟؟؟
برای اکثر بازی های الان کافیه ولی در اینده کم میاری ...
یه مقدار در رابطه با مطلبی که گفتید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
شما بحث من و فرشید رو کامل مطالعه کنید ( چندتا پست قبلش ) متوجه میشید ;)

خوب منم تست کردم که دارم این حرفو میزنم.;)
cf ساپورت بودن یا نبودنش هم مهم نیست چون همیشه مد نظر نیست با توجه به اینکه cf ، p45 رو بصورت 8x8x پشتیبانی میکنه.
برندش مهم نیست چون بهتر از giga هم هست.
ddr3 هم ارتباطی به 775 یا هر سوکت دیگه ای نداره چون پهنای باندش (با توجه به مدل) مشخصه حالا یکی باس بالاتر میگیره یکی پایینتر.

در مورد پاور نمیتونم چیزی بگم چون وقتی من تست کردم واقعا صداش به مرور زیاد هم میشد بگزریم ولی واسه من که اینجوری بود :دی

P45 درسته X8 هست ولی به 2 نکته توجه نکردی :
1: نیاز کارت گرافیک به چقدر پهنای باند هست ؟
2: X8 نسخه ی 2 برابر xچند نسخه ی 1 هست ؟ ( برابر x16 :-")

DDR3 ارتباطش به همینه عزیز شما فکر میکنی روی DDR3 وقتی میزنه DDR3 2000 PC316000 یعنی واقعا 16.000 مگابایت بر ثانیه سرعتش هست ؟ ( این بحثش زیاده بگزریم ) .

مثال رو ببین بد منظور منو متوجه میشی که DDR3 تو سوکت LGA775 یعنی چی و توی LGA1366 یعنی چی :

DDR3 2000 Dual Channel (16000 MB/s) in LGA 775 With E8400@FSB 2000 ( Default 1333) a

i13608_Untitled.jpg

DDR3 2000 Dual Channel (16000 MB/s) in LGA 1366
i13609_gx58e2000dmemoo0.png

خوب حالا متوجه ی منظورم شدید ؟

در تصویر اینطور مشخصه که با CPU E8400 ای که اور شده تا چه حدی هم تازه تونسته به رکرد 11.000 برسه !! ولی 1366 با 2000 خیلی راحت تا 21.000 رفته که اگر Triple Channel بشه که دیگه یک عدد خیلی بزرگی رو اونجا میزنه :دی

و حالا DDR3 1333که عموما مورد استفاده قرار میگیره در LGA 775 :

i13610_400x7.51333gold555221333mhz.png

همانطور که در عکس میبینید با FSB 1600 تونسته به 8800 برسه که در مقابل 1200 با FSB 1333 خیلی عدد پاینی هست خیلی !!! :

DDR2 1200 6-5-5-5-15 FSB 1440

i13611_E5200360x11DDR12006551516000T6P.jpg

و حالا DDR2 1200 با FSB 1600 :

i13617_Q6600400x9DDR120055518X38.jpg

من کاری به پیشنهادت ندارم ، شما بعد پست من اومدی یسری ایرادات عجیب غریب میگیری (البته نه بطور مستقیم)
دوست من مستقیم و غیر مستقیم نداره و منم کارم این نیست :

خوب وقتی مشکل داره باید ایراد گرفت که کار درست بشه !! اگر بخوایم هیچی نگیم که نمیشه ( این مزیت فروم هست ، شما با تست هایی که من گزاشتم متوجه ی اشتباهت شدی و همینطور دیگران ، شاید من جای شما بودم و با این اشتباهات موجب ضرر یا ... برای خودم یا دیگران میشدم ولی حالا که متوجه شدی خیلی کمکت میکنه . )

البته من قصد ضایع کردن شخص پیشنهاد دهنده رو نداشتم و ندارم فقط میخوام کمک دوستان کنم که اطلاعاتشون در این زمینه بالا بره البته من کوچیکتر از این حرف ها هستم که بخوام از شما یا دیگران ایراد بگیرم و مشکلش رو بهش بگم)

اون دوستمون سیستم میخواست من هم پیشنهاد دادم شما و هر کس دیگه ای هم میتونید سیستم پیشنهاد بدید ولی نه جوری که بیای پیشنهاد دیگران رو زیر سوال ببری.;)
نه عزیز هر کسی نمیتونه !! وفتی کسی میاد توی نت با چندین نفر که از اون بیشتر اطلاعات دارند یا تجربه بیشتری دارند مشورت میکنه باید پیشنهادی که بهش میکنند بدون عیب و نقص باشه وگر نه میتونست خودش با اطلاعات کمش سیستم رو بدون حساب کتاب ببنده ! یا بده دست فروشنده هر چی اون ...... . :دی همین ایراد کوچولو میتونه به همین طریق به چندین نفر که پیشنهاد داده میشه بهش ضرر بزنه هم از لحاظ مالی ( گرون تر بودن DDR3 ) و هم از لحاظ کارایی که با وجود اینکه پول بیشتری داده کارایی پایین تری هم میگیره !!!

انشاءالله که از دست من ناراحت نمیشی و نشدی :biggrin1:
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بحث شما و دوستمون رو مطالعه کردم.فقط توضیحات بیشتر میخواستم که چطور به این مطلب پی بردن.

توضیحات کاملا گویاست،منم متوجه نمیشم که شما داری به کدوم مطلب اشاره می کنی،چون من و سعید که خودمون مشکلی نداشتیم. یکم واضحتر بگی بد نیست.

میشه دقیقا بگید باید چیکار کنم چون من بیشتر این هارد رو خریدم تا با PS3 ازش استفاده کنم باهاش فیلم HD
ببینم .
ممنون میشم کمکم کنید .

عزیزم هارد رو از اول پارتیشن کن(مثلا با دیسک Bootable XP) و بعد یک یا چند پارتیشن 30 گیگابایتی روش درس کن و توی صفحه ی بعد که میپرسه چجوری فرمت کنه گزینه فرمت با Fat 32 رو انتخاب کن، یا اصلا فرمت نکن و بعدا از توی ویندوز روی درایور کلیک راست کن و فرمت با Fat 32 رو انتخاب کن.

توضیحات کاملا گویاست،منم متوجه نمیشم که شما داری به کدوم مطلب اشاره می کنی،چون من و سعید که خودمون مشکلی نداشتیم. یکم واضحتر بگی بد نیست.

دوست عزیز منظورم این هست که از کجا فهمیدید که CPU ایشون رو FSB 410 مشکل داره؟

البته مسایل دیگه هم هست که در ادامه مطرح خواهم کرد.

خوب من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA :
ODD : samsung or sony (dvd-rw)
POWER : nzxt 500w

با تشکر از راهنماییتون.
پس شما مینه asus p5q-e رو تایید میکنید؟ به نظر شما مناسبه یا بهتره سی پی یوم رو به مینم بفروشم و مینه بهتری انتخاب کنم؟
با تشکر...:love:

سلام.

من خودم T220P رو بعد از عيد ميگيرم الآن يكي از دوستام كه پا به پاي من سيستمش رو ارتقا داد ميخواد مانيتور بگيريه اينو بهش گفتم گفت كوچيك تر ميخوام. (اينو گفتم كه نگين بعد از اون همه سؤال آخرش T220P رو نخواست!). بهترين 17 و بهترين 19 رو اگه ميشه با قيمت بگين (سامسونگ).

:love:

دوست عزیز منظورم این هست که از کجا فهمیدید که CPU ایشون رو FSB 410 مشکل داره؟

البته مسایل دیگه هم هست که در ادامه مطرح خواهم کرد.
خب فک کنم درست نخوندی بحث ما رو، من با توجه به عکسایی که سعید گذاشته بود و FSB رو هم روی 410 برده بود اما فرکانس CPU موقع تست خیلی پایینتر از اونی شده بود که باید بشه منم گفتم که اورکلاکش مشکل داره و باید FSB رو پایینتر بیاره، در ضمن FSB بیشتر محدودیت مادربرد هست، مشکل سعید اونجا محدودیت فرکانسی CPU حالا بهر دلیلی بود که احتمالا با تغییر تنظیمات یا شرایط تست قابل حل بود. شما منظورت رو بگو تا ببینم مشکلت کجاس.

حالا از این بحث اگر بگذریم اینجا تاپیک مشاوره ی سخت افزار هست و نه اورکلاک.

خب فک کنم درست نخوندی بحث ما رو، من با توجه به عکسایی که سعید گذاشته بود و FSB رو هم روی 410 برده بود اما فرکانس CPU موقع تست خیلی پایینتر از اونی شده بود که باید بشه منم گفتم که اورکلاکش مشکل داره و باید FSB رو پایینتر بیاره، در ضمن FSB بیشتر محدودیت مادربرد هست، مشکل سعید اونجا محدودیت فرکانسی CPU حالا بهر دلیلی بود که احتمالا با تغییر تنظیمات یا شرایط تست قابل حل بود. شما منظورت رو بگو تا ببینم مشکلت کجاس.

حالا از این بحث اگر بگذریم اینجا تاپیک مشاوره ی سخت افزار هست و نه اورکلاک.

دوست عزیز مشکل بیشتر همینجا بود.حرف شما کاملا غلطه.!!!

یه تاپیک در این رابطه درست کنید چون بنده در حال حاضر برای این کار محدودیت دارم.اونجا خدمتتون عرض خواهم کرد که هیچ مشکلی وجود نداشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or