مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم . تصمیمم هم Seagate هست با ظرفیت 1 TB .
اول میخواستنم ببینم بهترین و ارزونترین جا واسه خرید این هارد کجاست ؟
بعد میارزه من پولل بیشتری بدم در عوض پورت eSATA وFireWire رو ساپورت کنه ؟
دوستان من عجله دارم .
ممنون میشم جواب بدید .

چطور شد که متوجه شدی مثل چرخ بال مبمونه ؟ :cheesygri
یکم بیشتر توضیح بده که واسه چی ضرره ؟ یکی بیشتر از 17 نمیتونه پول مانیت بده پس یعنی ضرر کرده درسته ؟
vga هم مال خودته درسته ؟

عزیزم من تستش کردم که میدونم اندازه هلیکوپتر صدا میده :-"

منظورم از ضرر اینه که کسی که میخواد 19" بخره واسه 10 20 تومن خیلی عاقلانه نیست که یه مانیتوری بگیره که 1 اینچ کوچیک تر و ریزولوشن کمتری هم ساپرت کنه و .... .

نه مال خودم نیست یعنی منطورم این نبود که ماله منو بخره .( منظورت این بود که میخوام ماله خودمو بهش بدم ؟ :دی )

من چون تستش کردم گفتم بخره و تا دلت بخواد 4850 با مارک های مختلف تست کردم ! بهترینش نسبت به قیمت گیگاست با فن زلمان .

اورکلاکش هم تا 750 برای هسته و 1094 برای مموریش هست که بدون استفاده از Gamer HUD اش هست وگر نه تا فرکانس های خیلی بالاتر هم میشه اور کرد ، اگر اورش رو هم نخوای مد نظر بگیری باز خیلی مزایا داره نسبت به بقیه .

P5QC که پیشنهاد دادی خوبه ولی نه عالی چون کومبو هست Cross Fire نداره حرفه ای نیست و یک سری امکانات نداره و ..... Q-E خیلی بهتره از هر لحاظ .

DDR3 ساپرت بودنش هم مهم نیست چون با CPU های LGA 775 اصلا DDR3 معنی نداره هیچی ، تازه پرفورمنس پایین تری هم نسبت به DDR2 داره .

خوب منم تست کردم که دارم این حرفو میزنم.;)
cf ساپورت بودن یا نبودنش هم مهم نیست چون همیشه مد نظر نیست با توجه به اینکه cf ، p45 رو بصورت 8x8x پشتیبانی میکنه.
برندش مهم نیست چون بهتر از giga هم هست.
ddr3 هم ارتباطی به 775 یا هر سوکت دیگه ای نداره چون پهنای باندش (با توجه به مدل) مشخصه حالا یکی باس بالاتر میگیره یکی پایینتر.
من کاری به پیشنهادت ندارم ، شما بعد پست من اومدی یسری ایرادات عجیب غریب میگیری (البته نه بطور مستقیم) ، اون دوستمون سیستم میخواست من هم پیشنهاد دادم شما و هر کس دیگه ای هم میتونید سیستم پیشنهاد بدید ولی نه جوری که بیای پیشنهاد دیگران رو زیر سوال ببری.;)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم . تصمیمم هم Seagate هست با ظرفیت 1 TB .
اول میخواستنم ببینم بهترین و ارزونترین جا واسه خرید این هارد کجاست ؟
بعد میارزه من پولل بیشتری بدم در عوض پورت eSATA وFireWire رو ساپورت کنه ؟
دوستان من عجله دارم .
ممنون میشم جواب بدید .
حداکثر سرعت انتقال اطلاعات روی پورت USB معمولا بیشتر از 30 MB/S نمیشه که خیلی کمتر از E-SATA هست ، اگر واست سرعت جابجایی فایلا مهم هست باید یه مدل با پورتای سریعتر برداری.

برای قیمت مناسب هم میتونی مدلی رو که میخوای به خودم PM بدی تا قیمت رو بگم.

دوستان يه هارد توپ هم به ما معرفي كنيد.
اگه ميشه يه توضيحاتي هم بديد. ظرفيت و سرعت بالا مي خواستم. الان اين يه ترابايتي ها به صرفس؟ قيمتاش چجورياس؟ البته با پونصد گيگ هم راضي مي شم. اگه از اين مدلاي ضد ضربه و ... هم معرفي كنيد ممنون ميشم.

اگه ميشه يه توضيحاتي هم بديد. ظرفيت و سرعت بالا مي خواستم. الان اين يه ترابايتي ها به صرفس؟ قيمتاش چجورياس؟ البته با پونصد گيگ هم راضي مي شم. اگه از اين مدلاي ضد ضربه و ... هم معرفي كنيد ممنون ميشم.
هارد توپ یعنی چی؟
اگه واست ظرفیت مهم هس که خب 1 ترابایتی ها توی بازار زیادن و قیمتشون هم مناسبه، اگه هارد سرعتی می خوای که میتونی Raptor 150GB/300GB رو بخری که سرعت بالا هستن، اما گرونترن

اگه سریعترین گزینه رو واسه بوت شدن سریع ویندوز و یا لود شدن سریع بازی می خوای هم میتونی SSD بگیری که سرعتشون چند برابر قبلیاس، البته واسه 128GB باید چیزی حدود 250 تومن پول بدی

سلام دوستان عزیز.
من حدودا 650 تا 700 تومن بودجه دارم.
میخوام یه سیستم برای گیم و کارای گرافیکی ببندم.
لطفا بهترین نوع سخت افزارهارو (در حد بودجه ) بهم معرفی کنید.
لازم به ذکره مادربرد و سی پی یو برام خیلی مهمه چون میخوام داعما سخت افزار هام رو ارتقاع بدم و میخوام ازیتم نکنه.راستی با این بودجه مادربرد asus_p5q-e خوبه؟ از این بهترم میتونم پیدا کنم؟(گیگابایت؟)
در ضمن هارد دیسک هم نیازی ندارم.
اگرم شد کارت گرافیک رو هم حذف کنید و فقط به مادربرد و سی پی یو و رم و کیس و پاور اهمیت بدین.(گفتم مادربرد و سی پی یو برام خیلی مهمه)

بله درسته ;)
:arrowl: البته حواست باشه مادربوردت E-SATA داشته باشه :arrowr:
مهم نیست نداشته باشه هم میتونه تبدیل بگیره.;)
این الان یعنی چی ؟ :cheesygri
شما تا بودجتو مشخص نکنی نمیشه نظر داد ، سرعت بالا میخوای میتونی از این raptor ها در نظر بگیری (به نسبت قیمت بالاتری هم دارن) اگر هم که معمولی میخوای samsung , maxtor یا seagate میتونن انتخابای خوبی باشن.(حالا 16Mb یا 32mbش)
هارد ضد گلوله هم نداریم.(بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره;))
سلام دوستان عزیز.
من حدودا 650 تا 700 تومن بودجه دارم.
میخوام یه سیستم برای گیم و کارای گرافیکی ببندم.
لطفا بهترین نوع سخت افزارهارو (در حد بودجه ) بهم معرفی کنید.
لازم به ذکره مادربرد و سی پی یو برام خیلی مهمه چون میخوام داعما سخت افزار هام رو ارتقاع بدم و میخوام ازیتم نکنه.راستی با این بودجه مادربرد asus_p5q-e خوبه؟ از این بهترم میتونم پیدا کنم؟(گیگابایت؟)
در ضمن هارد دیسک هم نیازی ندارم.
اگرم شد کارت گرافیک رو هم حذف کنید و فقط به مادربرد و سی پی یو و رم و کیس و پاور اهمیت بدین.(گفتم مادربرد و سی پی یو برام خیلی مهمه)
خوب من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : n/a
ODD : samsung or sony (dvd-rw)
POWER : nzxt 500w

حدودا 770 775 تومن در میاد میتونی main رو p5q-e هم در نظر بگیری یه 28 30 تومنی کم میشه.
در مورد ارتقاء هم شما بخوای بالاتر از این cpu برداری دیگه باید بری سراغ exها که قیمت بالایی دارن (ارزش خرید هم ندارن با توجه به سریه i7) پس نمیشه زیاد رو ارتقاء این سیستم حساب باز کرد ، البته رم رو میتونی بالاتر برداری ولی خوب بازم هزینه ی اضاف هستش.;)
در مورد مین هم تو این رنج یعنی 160 تا 200 ، giga مین خوبی نداره.

آخرین ویرایش:
مهم نیست نداشته باشه هم میتونه تبدیل بگیره.
رامین اونطوری که فاییده نداره ، اگر به sata تبدیلش کنه یا باید در کیس رو باز کنه
یا یه جوری سیم رو رد کنه بره تو کیس قاراش میش میشه :wacko:

دوستان فرق اين GTX260 و +GTX260 تو چيه؟
ازكجا مي شه تفاوتشون را از رو جعبه فهميد؟
تفاوت اصلیشون تو تعداد ریزپردازنده های Shader هست که GTX 260 معمولی 192 ریزپردازنده داره که در مدل PLUS این تعداد به 216 ریزپردازنده افزایش یافته که باعث افزایش قابل توجه کارایی شده.

از روی جعبه هم میشه فهمید معمولا یا نوشته + GTX 260 یا GTX 260 / 216

دوستان ممنون از همتون به خاطر راهنمایی هاتون که خیلی کارساز بود .
آقا سعید حیف شد یکم دیر گفتی چون من هارد رو خریدم ولی حتما واسه خریدهای بعدی مزاحمت میشم .
دوستان من یه Seagate 1 TB خریدم 120 تومان مدل Desk .
فقط یه سوال خیلی خیلی حیاطی داشتم .
من میخوام از این Hard برای PS3 هم استفاده کنم ولی خوب هاردها NTFS هستند ولی PS3 فقط FAT32 رو ساپورت میکنه .
من چه جوری میتونم NTFS رو به FAT32 تبدیل کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or