بله درسته
:arrowl: البته حواست باشه مادربوردت E-SATA داشته باشه :arrowr:
مهم نیست نداشته باشه هم میتونه تبدیل بگیره.
دوستان يه هارد توپ هم به ما معرفي كنيد.
اگه ميشه يه توضيحاتي هم بديد. ظرفيت و سرعت بالا مي خواستم. الان اين يه ترابايتي ها به صرفس؟ قيمتاش چجورياس؟ البته با پونصد گيگ هم راضي مي شم. اگه از اين مدلاي ضد ضربه و ... هم معرفي كنيد ممنون ميشم.
این الان یعنی چی ؟ :cheesygri
شما تا بودجتو مشخص نکنی نمیشه نظر داد ، سرعت بالا میخوای میتونی از این raptor ها در نظر بگیری (به نسبت قیمت بالاتری هم دارن) اگر هم که معمولی میخوای samsung , maxtor یا seagate میتونن انتخابای خوبی باشن.(حالا 16Mb یا 32mbش)
هارد ضد گلوله هم نداریم.(بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره
سلام دوستان عزیز.
من حدودا 650 تا 700 تومن بودجه دارم.
میخوام یه سیستم برای گیم و کارای گرافیکی ببندم.
لطفا بهترین نوع سخت افزارهارو (در حد بودجه ) بهم معرفی کنید.
لازم به ذکره مادربرد و سی پی یو برام خیلی مهمه چون میخوام داعما سخت افزار هام رو ارتقاع بدم و میخوام ازیتم نکنه.راستی با این بودجه مادربرد asus_p5q-e خوبه؟ از این بهترم میتونم پیدا کنم؟(گیگابایت؟)
در ضمن هارد دیسک هم نیازی ندارم.
اگرم شد کارت گرافیک رو هم حذف کنید و فقط به مادربرد و سی پی یو و رم و کیس و پاور اهمیت بدین.(گفتم مادربرد و سی پی یو برام خیلی مهمه)
خوب من اینو پیشنهاد میدم :
CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : n/a
ODD : samsung or sony (dvd-rw)
POWER : nzxt 500w
حدودا 770 775 تومن در میاد میتونی main رو p5q-e هم در نظر بگیری یه 28 30 تومنی کم میشه.
در مورد ارتقاء هم شما بخوای بالاتر از این cpu برداری دیگه باید بری سراغ exها که قیمت بالایی دارن (ارزش خرید هم ندارن با توجه به سریه i7) پس نمیشه زیاد رو ارتقاء این سیستم حساب باز کرد ، البته رم رو میتونی بالاتر برداری ولی خوب بازم هزینه ی اضاف هستش.
در مورد مین هم تو این رنج یعنی 160 تا 200 ، giga مین خوبی نداره.