مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من یک سیستم دست دو سراغ دارم با مشخصات زیر :

CPU : AMD Dual 5.2
Main : Asus M2N-E
VGA : 8500GT 256 (فکر کنم گیگا)
RAM : OCZ 2G (2X1)
HDD : Hitachi 160 SATA2
DVD Writer : Pioneer
Power : 580 Green
کیس + کی بورد + موس + سپیکر + فلاپی+ فکس مودم : معمولی

بدون مانیتور
در ضمن این سیستم رو تابستون پارسال خریده 650 (بدون مانیتور) و سیستم هم کاملا نو هست و تو این مدت تقریبا استفاده نشده.

حالا دو تا سوال از اساتید داشتم :
اول اینکه این سیستم رو چند بخرم خوبه؟ اگر امکان داره قیمت روز قطعاتی رو که می دونید بگید
دوم اینکه این سیستم بدرد بازی می خوره یعنی می شه بازی هایی مثل GTA IV، COD5، PES2009 و غیره رو حالا نه با آخرین کیفیت روش اجرا کرد؟
البته خودم فکر می کنم VGA یه کم پایینه

ضمنا فکر کنم قیمت حدود 300 باشه البته نمی خوام ارزون بخرم که طرف ضرر کنه

ممنون

:love:سلام من می خواستم تا 1500000تومن سیتم جم کنم واسه بازی مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر هم دارم فقط سی پی یو مادر بورد رم و گرافیک معرفی کنین.ممنون:laughing:
شما میتونی اینا روبگیری:
CPU:Intel iCore 7 920
RAM:3*1GB G.Skill or Corsair
M/B:ASUS P6T-Deluxe
VGA:GTX 280 or GTX 285 1GB
کیس و پاور رو هم باید یه چیز مناسب انتخاب کنی ، مثل اینا:
CASE:SilverStone S02 Gaming
POWER:Silverstone 560W 0r 650W

بدون مانیتور
در ضمن این سیستم رو تابستون پارسال خریده 650 (بدون مانیتور) و سیستم هم کاملا نو هست و تو این مدت تقریبا استفاده نشده.

اول اینکه این سیستم رو چند بخرم خوبه؟ اگر امکان داره قیمت روز قطعاتی رو که می دونید بگید
دوم اینکه این سیستم بدرد بازی می خوره یعنی می شه بازی هایی مثل GTA IV، COD5، PES2009 و غیره رو حالا نه با آخرین کیفیت روش اجرا کرد؟

ممنون
اگه بخوای یه سیستم نو هم با این مشخصات بگیری دیگه آخرش حدود 450 تومن میشه، دیگه خودت ببین که دست دو باشه چقدر میارزه، همون 300 تومن خودت برا خرید خوبه
برا بازی هم یه سیستم معمولی هس و خیلی نمیشه ازش انتظار داشت، فقط بدرد بازیهای سبک یا رزولوشن های پایین میخوره

آخرین ویرایش:
من می واهم یک مین asus p5kpl 1600 بخرم ایا مینش خوب هست در ضمن می خواهم یک 9500gt را با 8600gt اس ال ای کنم به نظره شما گرافیکم در حد 9600 ddr 3 می شود در ضمن پاورم باید چند وات باشد چون برای من 300 وات هست

ممنون از جوابتون
اما یه سوال دیگه
مادر بورد M2N-E چهار تا اسلات رم داره یعنی بعدا می تونم رم رو اضافه کنم حالا می خوام بدونم که CPU رو تا چه حد می تونم ارتقا بدم و همچنین این مادر بورد با VGA های بالاتر مثل 8600، 8800 مشکل نداره (با توجه به اینکه PCI express 16x داره) و بعدا می تونم VGA رو هم ارتقا بدم ؟

با تشکر

یعنی من که 290 گرفتم یا رو بم انداخته ؟؟؟؟
والا احتمالا من تو مدلش اشتباه کردم فک نمیکنم 240 باشه.;)
با توجه به قیمت دلاریش.
شما از کجا گرفتی ؟ گارانتیش چیه ؟
سلام من می خواستم تا 1500000تومن سیتم جم کنم واسه بازی مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر هم دارم فقط سی پی یو مادر بورد رم و گرافیک معرفی کنین.ممنون:laughing:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i7 920
RAM : g.skill or ocz 6*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-deluxe (oc palm) or p6t
VGA : zotac gtx280
POWER : nzxt 700w or cooler master 700w

حدودا 1600 در میاد.

بدون مانیتور

ممنون
این سیستمو (نوش) میشه با 410 420 تومن ردیف کرد.
به نظر من اگه بتونی 290 300 تومن ازش برداری خوبه.
واسه بازی هم شما به vga نگاه کن 8500gt هم کارت چندان جالبی نیست (بعضی جاها 7300gt سریعتر از این عمل میکنه) پس از نظر بازی زیاد روش حساب نکن.
من می واهم یک مین asus p5kpl 1600 بخرم ایا مینش خوب هست در ضمن می خواهم یک 9500gt را با 8600gt اس ال ای کنم به نظره شما گرافیکم در حد 9600 ddr 3 می شود در ضمن پاورم باید چند وات باشد چون برای من 300 وات هست
شما مشخصات سیستمت چیه ؟ چقدر میخوای واسه مین خرج کنی ؟
در مورد مین که خوب هست ولی با یکم بیشتر میشه مین بهتری جور کرد.
9500gt رو هم نمیشه با sli ، 8600gt کرد.(تو کارتای nvidia هر دو کارت باید از یه خانواده و یه چیپ باشن;))
sli هم تو کارتای ضعیف کارایی جالبی نداره فقط دور ریختن پوله همین.
300w هم برای یدونه از اون کارتا کافیه.
ممنون از جوابتون
اما یه سوال دیگه
مادر بورد M2N-E چهار تا اسلات رم داره یعنی بعدا می تونم رم رو اضافه کنم حالا می خوام بدونم که CPU رو تا چه حد می تونم ارتقا بدم و همچنین این مادر بورد با VGA های بالاتر مثل 8600، 8800 مشکل نداره (با توجه به اینکه PCI express 16x داره) و بعدا می تونم VGA رو هم ارتقا بدم ؟

با تشکر
در مورد رم که مشکلی نیست بعدا هم میتونی اضافه کنی ، در مورد کارت گرافیک هم نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به مین نداره شما میتونی هر کارت گرافیکی رو ، رو این مین بندازی.

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان ....با عرضه خسته نباشید.....من مشکل سخت افزاری پیدا کردم..و نمیدونم تو کدوم تاپیک مشکلم و بگم .....حالا اگه شما قصد این و دارید که به هم وطن خودتون کمک و راهنمایی برسونید...دیگه تاپیک کیلو چنده؟....آقای سوپرا من از شما گلایه دارم....

حالا اگه جواب بدی معلوم میشه که اینکاره هستی.......

بعد از آپگریت بایوس مینبردم سیستم هنگ کرد و دیگه تصویر نداد...بردم گارانتی ..به ظاهر درست شد!!!!

ولی بعد از چند روز هارد و نمیشناخت....سیستم بالا نمیومد...و یا توی ویندوز هنگ میکرد..

هر موقع هم که سی پی یو رو (OVER) میکردم ...سیستم بالا نمیومد...به نظر شما ..دوباره ببرم گارانتی یا میشه یه کاریش کرد؟

قبل از آپگریت بایوس هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم!!!

CPU:AMD Phenom 9750 x4
MAIN:K9a2 platinum v2 BIOS UPDATE:1.6
VGA:AMD 4870 oc Core850.memory4450
Ram:2gx2 ocz
psu:700w ocz

سلام بر دوستان ....با عرضه خسته نباشید.....من مشکل سخت افزاری پیدا کردم..و نمیدونم تو کدوم تاپیک مشکلم و بگم .....حالا اگه شما قصد این و دارید که به هم وطن خودتون کمک و راهنمایی برسونید...دیگه تاپیک کیلو چنده؟....آقای سوپرا من از شما گلایه دارم....

حالا اگه جواب بدی معلوم میشه که اینکاره هستی.......

بعد از آپگریت بایوس مینبردم سیستم هنگ کرد و دیگه تصویر نداد...بردم گارانتی ..به ظاهر درست شد!!!!

ولی بعد از چند روز هارد و نمیشناخت....سیستم بالا نمیومد...و یا توی ویندوز هنگ میکرد..

هر موقع هم که سی پی یو رو (OVER) میکردم ...سیستم بالا نمیومد...به نظر شما ..دوباره ببرم گارانتی یا میشه یه کاریش کرد؟

قبل از آپگریت بایوس هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم!!!

CPU:AMD Phenom 9750 x4
MAIN:K9a2 platinum v2 BIOS UPDATE:1.6
VGA:AMD 4870 oc Core850.memory4450
Ram:2gx2 ocz
psu:700w ocz
دوست عزیز، تاپیک مشکلات سخت افزاری که جلو چشمه، اونجا باید مطرح کنی، اینجا قانونش همینه و باید رعایت کنی دوست عزیز. بنظر میاد داری عین بعضیا خواستتو طلبکارانه مطرح می کنی که اینم اصلا درست نیست.

راجع به مشکلت هم این چیزایی که گفتی کمکی به پیدا کردن مشکل نمیکنه و بهتره مادربردت رو دوباره ببری گارانتی یا دوباره بایوست رو Dowan Grade بکنی.

من دو عدد کارت گرافیک 9500gt و 8600gt دارم و مین هم از این مین های قدیمی هست می خواستم این مین را بفروشم و یک asus p5kpl1600 بخرم چون قابل اس ال ای کردن را دارد یعنی این دو کارت گرافیک را نمی شود اس ال ای کرد اگر نمی شود به نظره شما این دو کارت گرافیک را چند می خرند و با پولش یک کارت گرافک خوب بگویید لطفا در ضمن من 115 تومان پول دارم که 85 پول مین می شود و 30 تومان هم باقی می ماند اگر اس ال ای نمی شود یک کارت گرافیک خوب بهم معرفی کنید تا دو کارت گرافیک را بفروشم و یک خوبش را بخرم بعد یک سوال به نظره شما ارزش دارد رمهایم که 3gb kingston 533 bass را بفروشم و یک 2gb باس 1066 بخرم در ضمن یک مدل رم را معرفی کنید که جنسش خوب باشد ولی زیاد گران نباشد

مشخصات سیستم من
cpu: intel e5200
mein:xfx nforce 610i gefo 7050
vga:9500gt
ram:3gb kingston 533

من دو عدد کارت گرافیک 9500gt و 8600gt دارم و مین هم از این مین های قدیمی هست می خواستم این مین را بفروشم و یک asus p5kpl1600 بخرم چون قابل اس ال ای کردن را دارد یعنی این دو کارت گرافیک را نمی شود اس ال ای کرد اگر نمی شود به نظره شما این دو کارت گرافیک را چند می خرند و با پولش یک کارت گرافک خوب بگویید لطفا در ضمن من 115 تومان پول دارم که 85 پول مین می شود و 30 تومان هم باقی می ماند اگر اس ال ای نمی شود یک کارت گرافیک خوب بهم معرفی کنید تا دو کارت گرافیک را بفروشم و یک خوبش را بخرم بعد یک سوال به نظره شما ارزش دارد رمهایم که 3gb kingston 533 bass را بفروشم و یک 2gb باس 1066 بخرم در ضمن یک مدل رم را معرفی کنید که جنسش خوب باشد ولی زیاد گران نباشد

مشخصات سیستم من
cpu: intel e5200
mein:xfx nforce 610i gefo 7050
vga:9500gt
ram:3gb kingston 533
اولا که Supra جان گفت که فقط کارتای هم مدل SLI میشن، دوما فقط روی بعضی از مادربردهای با چیپ ست Nvidia که SLI هم باشن، اون مادربرد ASUS که می خوای بخری از SLI پشتیبانی نمی کنه

کارتای قبلیتو هم اگه بفروشی شاید هر کدوم رو 50 60 تومنی بردارن، بجاشون هم میتونی 9600GT یا بالاتر برداری.
تعویض رمها هم با باس بالاتر فایده ی اونچنانی نداره(مگر بخوای اور کنی) و کم کردن ظرفیتش هم اصلا عاقلانه نیست، مگر اینکه با 4 گیگ باس 800 تعویض کنی.

کاهش قیمت ati

کسی قیمت 4850 و 4830 و 4670 رو داره ؟ (لطفا با ذکر اسم brand بگید) ممنون

اقا من تو 1 مقاله خوندم که ati داره 4850 , 4870 رو ارزون میکنه
به نظر شما حقیقت داره ؟؟ http://www.shahrsakhtafzar.com/graphic/HD-4850-4870-drop-price.html

اگه حقیقت داره به نظر شما تو قیمتای بازار ایران هم تاثیر داره ؟؟ :cheesygri

مانیتورهای aoc چطورن ؟؟ 22 اینچ ؟؟

راستی میتونین 1 مادربورد پیشنهاد بدید که sli support باشه ؟؟ تو مایه های همین p5q pro

آخرین ویرایش:
من یدونه 4850 گیگا بایت نو دارم آکبند میدم 203 هزار تومان .

حقیقت داره ! ولی هنوز در خارج از ایران اعمال نشده بعد اگر اعمال بشه باز یه چند ماهی طول میکشه که در ایران قیمت ها فقط یک تکون بخورند ! ( وقتی 4870 شد 199$ تازه ایران شد 300 تا 350 از 350 تا 400 !! )

اگر VGA رو خواستی PM بده .

همونطور که فرشید گفت اینجا قوانینی داره و همه باید این قوانین رو رعایت کنن شما هم اومدی تو تاپیک مشاوره ، مشکل مطرح میکنی حالا به نظرت من کار اشتباهی یا حرف بی ربطی میزنم؟
خوب همونطور که فرشید گفت اون مین sli ساپورت نیس (یه مین sli ساپورت در کمترین حالت 160 تومن مایشه) در مورد کاراییشون هم که گفتم تو کارتای ضعیف کارایی جالبی نداره ، هر دوکارت هم باید از یه خانواده و یه چیپ باشن.(مثکه شما دقت نمیکنی)
خوب این 115 تکلیفش چیه واسه مینه یا کارت گرافیک ؟
در مورد رم هم شما در هر صورت 2gb با هر باسی بگیری ضعیفتر از 3gb 533 هستش.
پس به نظر من یا 4gb 2*2gb 800 کن یا اصلا ارتقاء نده.
من میخوام یک عدد Wireless Adapter واسه PC بخرم که بوسیله ی اون بتونم دسته ی بی سیم 360 رو به Pc وصل کنم .

حالا من از کجا باید اینو خریداری کنم ؟؟!!

اگر کسی میتونه واسه من بخره PM بده .
والا من همچین چیزی تو اینجا (ایران) ندیدم.
بهتره شما از فروشندگان کنسول بپرسی.

به نظر شما حقیقت داره ؟؟ http://www.shahrsakhtafzar.com/graph...rop-price.html

راستی میتونین 1 مادربورد پیشنهاد بدید که sli support باشه ؟؟ تو مایه های همین p5q pro
من حدودی میتونم بهت بگم 4850 از 205 تا 265 تومن ، 4830 از 170 175 تا 210 تومن و 4670 هم از 90 95 تومن تا 130 تومن.
حقیقت که داره ولی چون بازار ایران حساب کتاب نداره شاید بالاتر هم بره.:cheesygri
از aoc هم اطلاع چندانی ندارم.
مین sli ساپورت هم در کمترین حالت 155 160 تومن در میاد.

به نظر شما حقیقت داره ؟؟ http://www.shahrsakhtafzar.com/graphic/HD-4850-4870-drop-price.html

نه تنها قیمت کارتای ATI حدود 50 دلار ارزونتر شده، بلکه کارتای GTX 250 هم که همون 9800GTX+ هست هم قراره با قیمت حدود 130 دلار فروش بره! اینجا شاید 200 تومن بشه.

مانیتورای AOC هم مادیران وارد می کنه و برند شناخته شده ای نیس، بنابراین نمیشه روش نظر فنی داد.

سلام به آقا رامين و همه برو بچ زحمت كش
من ميخوام يه سيستم كامل برا يه دوستس بگيرم يه مشاوه درست ميخواستم
اينو خودم در نظر دارم
cpu:intel c2d 8400
?????? :main
ram: 4gig 2*2gig
vga: 4850
h.d.d:500 gig
lcd: sumsung t1900
case: any
mouse,keybord,speaker : any
اول يه مين بگين حدود 150-170 تومن كه 8gig رم ساژورت باشه sata 2 و بقيه مخلفات اهل اور اينا هم نيست.
يه نظري هم به تمام قطعات بدين
بودجه هم دور و بر 1 تومن اينا ست
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or