sony_playstation
کاربر سایت
اگه فقط کیس میخواد من اینو پیشنهاد میدم :supra جان يه اگه مي شه sys مهرفي كن تا 500000 تومان مي دونم چيزي نميشه ولي دوستم بوجش اينه.
يه سوال ديگه:
Core i7 با دوتا RAM 2GB بهتر عمل مي كنه يا با سه تا 1GB?
mainboard بين ASUS و GIGABYTE براي Corei7 كدوم را پيشنهاد مي كني؟
ایرادی نداره فقط داری پول اضاف خرج میکنی.(دیگه خود دانی)rampage FORMULA عشقمه!!!!:biggrin1:
حالا مگه ایرادش چیه؟:confused:
بعدشم من lcd 32 دارم خونه:biggrin1:
t1900 رو برا خوابگاه می خوام
بابا بفهمید!با یدونه 4870 که نمیتونم روی 32" بازی کنم!
میتونم؟؟؟
اگه میشه بگید!
بهترین مادربردی هم که پیدا کردم تراشه اش 48 باشه و از CF 16X*2 پشتیبانی کنه و هم قیمتش متعادل باشه همینه!
خب میشه مدل رم رو هم اعلام کنین!
محبت میکنید!
با تشکر:biggrin1:
:laughing::cheesygri:blushing:
:confused:
:smile::bi ggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خدا!!!!
game که معنی نمیده چون ربطی به مین نداره ولی تو اور هر دوشون قابلیت های خوبی دارن اگه بخوایم دقیقتر نگاه کنیم giga بخاطر نوع خنک کنندش میتونه انتخاب خوبی باشه.SUPRA جان به اين سوال لطفا جواب بده
ASUS P6T deluxe توي OC و GAME از GIGA X58-EXTREME بهتره؟
اِ کی اینو گفته ؟! بگو تا خودم فکشو بیارم پایین.:cheesygriمن سرچ ميكنم كه برعكس ميشه (البته تو سايت هاي فارسي) نوشتن T220P براي بازي چندان مناسب نيست. بابا هركي يه چيزي ميگه آدم گيج ميشه :wallbash: يكي اينو نوشته بود ولي ننوشته بود براي بازي مناسب هست يا نه:
ممنون ، بالاترین کنتراست مال همین t220p هستش (هی من میگم آخرش شما بیاید بگید نه اولشه :biggrin1با اين حساب من حرف supra رو قبول دارم و اگه پولم جور بشه همون T220P رو ميگيرم. supra انگار يه جا غير مستقيم گفتي خودت T220P داري. :cheesygri اگه آره يه كم از قابليت هاييش كه LG نداره ميگي (مثلاً انگار يه سري نرمافزار هم براي كارايي بهترش همراهش هست آره؟)
ببينم SAMSUNG عمرش كم نيست؟! يه جا نوشته بود عمرش كمتره از LG :biggrin1: اين LG خودم كه حيونكي پير شده ولي مثل جوونيهاش كار ميكنه
کی گفته نداره ؟ :cheesygriBiostar main x58 نداره؟ :cheesygri
همش 2 ساعت نبودم ببین چه داستانی به پا شد اینجا!!من میگم به تولیدهای AOC هم نگاهی کن،میتونی تو سایت مادایران ببینی
می خوام بترکونم دادا
برا بازی روی LCD 32inch لازم دارم.
آره 1300 با مانیتور
ببین اینه خوبن؟:
MB: ASUS RAMPAGE FORMULA
CPU: INTEL E8500
:biggrin1:VGA: CLUB3D 4870
RAM: G.SKILL OR KINGSTON 2G*2
HDD: SAMSUNG 500G
ODD: SAMSUNG
CASE: GREEN TUNIQ3
POWER: GREEN G535
LCD: SAMSUNG T1900
KEY &MOUS GAMING: MEVA
اگه چیزی هست که لازمه تغییر کنه بگو:biggrin1:
اینطوری قابل استنادتره ، از VANTAGE هم خواستم بنچ بگیرم حسش نبود![]()
به حرف سایتای فارسی و یه جا میگن و اینا می خوای گوش بدی چرا اینجا سوال می کنی آخه؟ ، T220P توی بازار ما یکی از بهترینهای HD ساپورت هس فعلامن سرچ ميكنم كه برعكس ميشه (البته تو سايت هاي فارسي) نوشتن T220P براي بازي چندان مناسب نيست. بابا هركي يه چيزي ميگه آدم گيج ميشه :wallbash: يكي اينو نوشته بود ولي ننوشته بود براي بازي مناسب هست يا نه:
دوست عزيز اين تحقيق رو من 2 ماه پيش انجام دادم. بهترين مانيتور LG كه توي بازار فعلا هست در رده 22 اينچ LG Flatron W2284F هست.رفتم توي خود ماديران. ماديران تلفني مي گفت كه ساخت كره هست اما ساخت اندونزي بود. سايتها رو زيرو رو كردم. تال بالاخره يكي از دوستانم كه شركت داره هر دوشو داشت رفتم و كامل با هم از نظر كيفيت در حالت معادل مقايسه كردم.
كيفيت و شفافيت Samsung Syncmaster T220P كاملا معلوم بود كه بهتره(توي نمايش عكس كاملا مشخص بود).
اصلا رزولوشن اين مانيتور يك چيز فوق العادست كه هنوز هيچ مانيتوري توي سايز 22 اينچ با اين رزولوشن 1200*1920 توليد نشده و توي بازيها و فيلمهاي HD كامل خودشو نشون مي ده. كنتراستش هم كه 1:50000 هست(واقعيش 1:1000 هست و اين مقدار 50000 بصورت پويا Dynamic هست). فقط اون 2MS هست و T220P داراي 5MS تاخير زماني هست كه خيلي مهم نيست. من T220P رو گرفتم و واقعا ازش راضيم و به نظر من در حال حاضر در نبود مانيتورهاي سوني در بازار ايران بهترين انتخابه(با اينكه چينيه ولي خيلي جنسش خوبه).
با اين حساب من حرف supra رو قبول دارم و اگه پولم جور بشه همون T220P رو ميگيرم. supra انگار يه جا غير مستقيم گفتي خودت T220P داري. :cheesygri اگه آره يه كم از قابليت هاييش كه LG نداره ميگي (مثلاً انگار يه سري نرمافزار هم براي كارايي بهترش همراهش هست آره؟)
ببينم SAMSUNG عمرش كم نيست؟! يه جا نوشته بود عمرش كمتره از LG :biggrin1: اين LG خودم كه حيونكي پير شده ولي مثل جوونيهاش كار ميكنه :biggrin1:
لینک دانلود OCCT و Real Temp رو داری ؟اتفاقا اینطوری نمیشه قبول کرد، باید CPU-z رو در کنار یه برنامه مثل OCCT در حال اجرا که CPU Usage رو 100 درصد نشون بده و Real Temp واسه دیدن حرارت هسته ها اجرا کنی تا معلوم بشه که با اون فرکانس میشه 24/7 هم کار کرد یا نه.
ببینم اگه اینا رو نداری بس مادربردت رو تا حالا چجوری اور کردی؟؟؟لینک دانلود OCCT و Real Temp رو داری ؟
البته از نظر حرارت مشکلی نیست از Cooling CoolerMaster استفاده میکنم
دما در بیشترین حالت به 53 میرسه
می خواستی با 500تو من اون قطعاتی رو لیست کردی برداری؟!!بودجه یازده هزار میلیاردو...:biggrin1:
۵۰۰ هزار تمن!
متوجه نمیشم ... چجوری یعنی چی ؟ خب از bios اورکلاک کردم !ببینم اگه اینا رو نداری بس مادربردت رو تا حالا چجوری اور کردی؟؟؟
تو این لینک تمام مشخصاتش نوشته شدهمیتونید کمی در مورد ویژګی های این قطعه توضیح بدین؟
CPU:Intel 7300
خب C2Q 6600 بهتره 4 هسته ایهاز این CPU خودت بهتره یا نه؟(Intel C2Q 6600)
منظورم راه و روش اور کردن بود، مهم نیس حالا ولش کن.متوجه نمیشم ... چجوری یعنی چی ؟ خب از bios اورکلاک کردم !
اگر هم منظورت دما هست به نظرت با این cooling دما چقدر میخواد بره بالا
به هر حال انجام دادم ، فقط یه چیزی چرا CPU-Z فرکانس هسته رو از حد استاندار پایینتر نوشته
در حالی که من تا 4.10 اورکلاک کردم !
ها؟ بله؟ با کی بودی؟ایرادی نداره فقط داری پول اضاف خرج میکنی.(دیگه خود دانی)
چی؟ ها؟شما تو پستای قبلی حرفی از مال خودم نزدی.![]()
اه، ما غلت بکنیم همچین حرفی بزنیم!پس ما نفهمیم دیگه ، اینکه سایز مانیتور چی باشه چه ربطی به کارت گرافیک داره ؟ :confused:
آره بهترین نیست، ولی برای من بهترینه!(ارزونترین با این x48!)بهترین که نیست ، تمام x48ها cf رو بصورت 16x16x پشتیبانی میکنن.(این از قابلیت های چیپ
هست نه مین)
مرسی عزیزمدل رم نه منظور باس رم هستش اگه میخوای 800 برداری از crucial یا patriot میتونی در نظر بگیری اگه میخوای 1066 بگیری corsair یا g.skill میتونه انتخاب خوبی باشه.
بودجه یازده هزار میلیاردو...:biggrin1:
۵۰۰ هزار تمن!
ها؟ بله؟ با کی بودی؟
:confused:چی؟ ها؟
اینکه برای تو بهترینه درست ولی ارزونترین نیست.آره بهترین نیست، ولی برای من بهترینه!(ارزونترین با این x48!)
خواهشمرسی عزیز
لطف کردی