متوجه نمیشم ... چجوری یعنی چی ؟ خب از bios اورکلاک کردم !ببینم اگه اینا رو نداری بس مادربردت رو تا حالا چجوری اور کردی؟؟؟
تو این لینک تمام مشخصاتش نوشته شدهمیتونید کمی در مورد ویژګی های این قطعه توضیح بدین؟
CPU:Intel 7300
خب C2Q 6600 بهتره 4 هسته ایهاز این CPU خودت بهتره یا نه؟(Intel C2Q 6600)
منظورم راه و روش اور کردن بود، مهم نیس حالا ولش کن.متوجه نمیشم ... چجوری یعنی چی ؟ خب از bios اورکلاک کردم !
اگر هم منظورت دما هست به نظرت با این cooling دما چقدر میخواد بره بالا
به هر حال انجام دادم ، فقط یه چیزی چرا CPU-Z فرکانس هسته رو از حد استاندار پایینتر نوشته
در حالی که من تا 4.10 اورکلاک کردم !
ها؟ بله؟ با کی بودی؟ایرادی نداره فقط داری پول اضاف خرج میکنی.(دیگه خود دانی)
چی؟ ها؟شما تو پستای قبلی حرفی از مال خودم نزدی.![]()
اه، ما غلت بکنیم همچین حرفی بزنیم!پس ما نفهمیم دیگه ، اینکه سایز مانیتور چی باشه چه ربطی به کارت گرافیک داره ؟ :confused:
آره بهترین نیست، ولی برای من بهترینه!(ارزونترین با این x48!)بهترین که نیست ، تمام x48ها cf رو بصورت 16x16x پشتیبانی میکنن.(این از قابلیت های چیپ
هست نه مین)
مرسی عزیزمدل رم نه منظور باس رم هستش اگه میخوای 800 برداری از crucial یا patriot میتونی در نظر بگیری اگه میخوای 1066 بگیری corsair یا g.skill میتونه انتخاب خوبی باشه.
بودجه یازده هزار میلیاردو...:biggrin1:
۵۰۰ هزار تمن!
ها؟ بله؟ با کی بودی؟
:confused:چی؟ ها؟
اینکه برای تو بهترینه درست ولی ارزونترین نیست.آره بهترین نیست، ولی برای من بهترینه!(ارزونترین با این x48!)

خواهشمرسی عزیز
لطف کردی
عزیزم اینی که من دیدم نشون میداد که CPU ی شما بخاطر فشار بیش از حد یا کم آوردن یکی از قطعات بصورت اتوماتیک Down Clock شده ، حتی اگر شما توی بایوس روی 410 گذاشته باشی،وگرنه اون برنامه ها فرکانس رو درست نشون میدادن ، ولی ویندوز فرکانس تنظیمی بایوس رو نشون میده فقط.اون عکس رو که فقط برای نشون دادن شکل فن از اینترنت گرفتم مال من نیست
دوما همیشه به نرم افزار اطمینان نکن
تو پنجره properties که فرکانس رو 4.10 نوشته
تو vantage امتیاز 6666 داد ( تو فرکانس 3.5 ) در حالت عادی 5100 هست
تو برنامه pcsx2 هم فریم ریت بازی با اور کردن از 43 میاد روی 60
تو sissandra هم قدرت cpu من رو از 8500 بیشتر نشون میده
حالا باز ور میرم ببینم کجای کار ایراد داره
دوست عزیز، 190 تومن قیمت یه کارت 9800GT هس نه 9600GSO !!!، شما بیاید تهران خرید کنید خب.يه سوال
من در يزد هستم.اينجا قيمت 9600 gso حدود 190 تومان هست.ايا اين قيمت خوب هست؟در ضمن بابودجه 500 تومن براي كيس چه سيستمي پيشنهاد مي كنيد.
با 10 تومن بیشتر شما میتونی 4850 بگیری که کاراییش دو برابر gso هستش ، یوقت 190 پول gso ندی ؟ :cheesygriيه سوال
من در يزد هستم.اينجا قيمت 9600 gso حدود 190 تومان هست.ايا اين قيمت خوب هست؟در ضمن بابودجه 500 تومن براي كيس چه سيستمي پيشنهاد مي كنيد.
بین 100t تا 150t میخوام. فکر میکنم 4830 از 9800gt و 9600gt و 4670 از 9600gso بهتر باشه .نظر شما چیه ؟ قیمتای این مدلارم لطفا بگینمگه با مانیتور چی کار میکنید که فقط 2 سال دووم میاره !!شنیدم دوام lcd کمه مخصوصا samsung ؟؟ (یعنی تا پایان گارانتیشون)
تا اونجا که من میدونم اینا پول برقشون رو هم روی جنس میگیرن !supra جان من از پایتخت قیمت گرفتم !!!! (خیلی خوبه قیمتش خودمم میدونمp5q pro = 128t )
والا من از بازار (البته کفِش:cheesygri) p5q رو 126 ، آخرین قیمتی بود که داشتم حالا تو پایتخت proش رو 128 تومن میدن خیلی جالبه.supra جان من از پایتخت قیمت گرفتم !!!! (خیلی خوبه قیمتش خودمم میدونمp5q pro = 128t
:cheesygri
این کیس green tolip plus از لحاظ خنک کنندگی و مخصوصا صدا چطوریه ؟؟ تو این قیمتا یا یه ذره بالاتر چیز دیگه ای بهتر از این نیست ؟ (کیس بدون در بیشتر حال میکنم)
من به این نتیجه رسیدم که p5q pro بگیرم (فکر نمیکنم تو این قیمت چیز بهتری باشه . هست ؟؟؟)
cpu هم که همون e7400 میگیرم
اقا من به نتیجه نرسیدم که vga چی بگیرم ؟!:confused:بین 100t تا 150t میخوام. فکر میکنم 4830 از 9800gt و 9600gt و 4670 از 9600gso بهتر باشه .نظر شما چیه ؟ قیمتای این مدلارم لطفا بگین
lcd چی پیشنهاد میدین ؟؟ "20 , "22 .من خودم t220 در نظر دارم
شنیدم دوام lcd کمه مخصوصا samsung ؟؟ (یعنی تا پایان گارانتیشون) :cheesygri
شرمنده اینقدر سوال میکنم چون دیر به دیر upgrade میکنم (مخصوصا lcd )
1-از چه نظر میگی قبض برق یا مصرف سیستم ؟ :cheesygri1- اورکلاک CPU چقدر روی مصرف برق تاثیر داره ؟
2- این رم هایی که مخصوص اورکلاک هست به دلیل تحمل دمای بالاست یا کلا قابلیت اورکلاک بیشتری دارن ؟
3- خمیر سیلیکون روی CPU با بالا رفتن زیاد دما خشک میشه ؟