مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

supra جان يه اگه مي شه sys مهرفي كن تا 500000 تومان مي دونم چيزي نميشه ولي دوستم بوجش اينه.
يه سوال ديگه:
Core i7 با دوتا RAM 2GB بهتر عمل مي كنه يا با سه تا 1GB?
mainboard بين ASUS و GIGABYTE براي Corei7 كدوم را پيشنهاد مي كني؟
اگه فقط کیس میخواد من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or asus p5q-se
VGA : xfx 9600gso 384mb or connect3d hd4670
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : pioneer or samsung (dvd-rw)
POWER : green gp485a

حدودا 510 515 تومن در میاد میتونه main رو p5q-se هم در نظر بگیره حدودا 10 12 تومن کم میشه.
خوب از قابلیت های x58 اینه که ddr3 رو بصورت trip پشتیبانی میکنه و شما اگه پیکر بندی رمهات triple باشه خوب به مراتب کارایی بالاتری پیدا میکنی.
والا در مورد مین هم بستگی به بودجه داره یکی میخواد کم هزینه کنه یکی زیاد یکی عشق اوره ، همه ی اینا تاثیر داره.
rampage FORMULA عشقمه!!!!:love::biggrin1:
حالا مگه ایرادش چیه؟:confused:
بعدشم من lcd 32 دارم خونه:biggrin1:
t1900 رو برا خوابگاه می خوام:-"
بابا بفهمید! :mad:با یدونه 4870 که نمیتونم روی 32" بازی کنم! :sick:میتونم؟؟؟:mad:
اگه میشه بگید!:mad:
بهترین مادربردی هم که پیدا کردم تراشه اش 48 باشه و از CF 16X*2 پشتیبانی کنه و هم قیمتش متعادل باشه همینه!:love:
خب میشه مدل رم رو هم اعلام کنین!:love:
محبت میکنید!:-"
با تشکر:biggrin1:
:):laughing::cheesygri:blushing::p;):(:mad::((:-":confused::eek::love::cool::evil::sick::smile::bi ggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خدا!!!!
ایرادی نداره فقط داری پول اضاف خرج میکنی.(دیگه خود دانی)
شما تو پستای قبلی حرفی از مال خودم نزدی.:-"
پس ما نفهمیم دیگه ، اینکه سایز مانیتور چی باشه چه ربطی به کارت گرافیک داره ؟ :confused:
بهترین که نیست ، تمام x48ها cf رو بصورت 16x16x پشتیبانی میکنن.(این از قابلیت های چیپ هست نه مین:cool:)
مدل رم نه منظور باس رم هستش اگه میخوای 800 برداری از crucial یا patriot میتونی در نظر بگیری اگه میخوای 1066 بگیری corsair یا g.skill میتونه انتخاب خوبی باشه.
SUPRA جان به اين سوال لطفا جواب بده
ASUS P6T deluxe توي OC و GAME از GIGA X58-EXTREME بهتره؟
game که معنی نمیده چون ربطی به مین نداره ولی تو اور هر دوشون قابلیت های خوبی دارن اگه بخوایم دقیقتر نگاه کنیم giga بخاطر نوع خنک کنندش میتونه انتخاب خوبی باشه.
من سرچ ميكنم كه برعكس ميشه (البته تو سايت هاي فارسي) نوشتن T220P براي بازي چندان مناسب نيست. بابا هركي يه چيزي ميگه آدم گيج ميشه :wallbash: يكي اينو نوشته بود ولي ننوشته بود براي بازي مناسب هست يا نه:
اِ کی اینو گفته ؟! بگو تا خودم فکشو بیارم پایین.:cheesygri
خوب پس نمیخواد دیگه سرچ کنی.:cheesygri
با اين حساب من حرف supra رو قبول دارم و اگه پولم جور بشه همون T220P رو ميگيرم. supra انگار يه جا غير مستقيم گفتي خودت T220P داري. :cheesygri اگه آره يه كم از قابليت هاييش كه LG نداره ميگي (مثلاً انگار يه سري نرمافزار هم براي كارايي بهترش همراهش هست آره؟)

ببينم SAMSUNG عمرش كم نيست؟! يه جا نوشته بود عمرش كمتره از LG :biggrin1: اين LG خودم كه حيونكي پير شده ولي مثل جوونيهاش كار ميكنه
ممنون ، بالاترین کنتراست مال همین t220p هستش (هی من میگم آخرش شما بیاید بگید نه اولشه :biggrin1:) ، من نه والا.:biggrin1:
این نرم افزار که میگی دقیق تو جریانش نیستم ولی از قابلیت های مانیتورهای samsungـه این لینک ببین اون پایین توضیح داده.
این عمرو از کجا آوردی ؟
پنل های lcd یه عمر مفیدی دارن و تفاوت چندانی بینشون نیست.
Biostar main x58 نداره؟ :cheesygri
کی گفته نداره ؟ :cheesygri

آخرین ویرایش:
من میگم به تولیدهای AOC هم نگاهی کن،میتونی تو سایت مادایران ببینی

می خوام بترکونم دادا:eek:
برا بازی روی LCD 32inch لازم دارم.:mad:
آره 1300 با مانیتور
ببین اینه خوبن؟:
:cool:MB: ASUS RAMPAGE FORMULA
CPU: INTEL E8500
:biggrin1:VGA: CLUB3D 4870
RAM: G.SKILL OR KINGSTON 2G*2
HDD: SAMSUNG 500G
ODD: SAMSUNG
CASE: GREEN TUNIQ3
POWER: GREEN G535
LCD: SAMSUNG T1900
KEY &MOUS GAMING: MEVA
اگه چیزی هست که لازمه تغییر کنه بگو:biggrin1:
همش 2 ساعت نبودم ببین چه داستانی به پا شد اینجا!!

خب RAM Kingeston اون وسط معنی نداره، سراغ AOC هم نرو ، کیفیت به سایت و اینا نیست ، مادربرد هم همونطور که سعید گفت میتونی یه برد دیگه ی ASUS اما ارزونتر یا با چیپ P45 مثل P5Q-PRO برداری(البته اگر نمی خوای CF بکنی)

اینطوری قابل استنادتره ، از VANTAGE هم خواستم بنچ بگیرم حسش نبود:p

اتفاقا اینطوری نمیشه قبول کرد، باید CPU-z رو در کنار یه برنامه مثل OCCT در حال اجرا که CPU Usage رو 100 درصد نشون بده و Real Temp واسه دیدن حرارت هسته ها اجرا کنی تا معلوم بشه که با اون فرکانس میشه 24/7 هم کار کرد یا نه.

من سرچ ميكنم كه برعكس ميشه (البته تو سايت هاي فارسي) نوشتن T220P براي بازي چندان مناسب نيست. بابا هركي يه چيزي ميگه آدم گيج ميشه :wallbash: يكي اينو نوشته بود ولي ننوشته بود براي بازي مناسب هست يا نه:

دوست عزيز اين تحقيق رو من 2 ماه پيش انجام دادم. بهترين مانيتور LG كه توي بازار فعلا هست در رده 22 اينچ LG Flatron W2284F هست.رفتم توي خود ماديران. ماديران تلفني مي گفت كه ساخت كره هست اما ساخت اندونزي بود. سايتها رو زيرو رو كردم. تال بالاخره يكي از دوستانم كه شركت داره هر دوشو داشت رفتم و كامل با هم از نظر كيفيت در حالت معادل مقايسه كردم.
كيفيت و شفافيت Samsung Syncmaster T220P كاملا معلوم بود كه بهتره(توي نمايش عكس كاملا مشخص بود).
اصلا رزولوشن اين مانيتور يك چيز فوق العادست كه هنوز هيچ مانيتوري توي سايز 22 اينچ با اين رزولوشن 1200*1920 توليد نشده و توي بازيها و فيلمهاي HD كامل خودشو نشون مي ده. كنتراستش هم كه 1:50000 هست(واقعيش 1:1000 هست و اين مقدار 50000 بصورت پويا Dynamic هست). فقط اون 2MS هست و T220P داراي 5MS تاخير زماني هست كه خيلي مهم نيست. من T220P رو گرفتم و واقعا ازش راضيم و به نظر من در حال حاضر در نبود مانيتورهاي سوني در بازار ايران بهترين انتخابه(با اينكه چينيه ولي خيلي جنسش خوبه).

با اين حساب من حرف supra رو قبول دارم و اگه پولم جور بشه همون T220P رو ميگيرم. supra انگار يه جا غير مستقيم گفتي خودت T220P داري. :cheesygri اگه آره يه كم از قابليت هاييش كه LG نداره ميگي (مثلاً انگار يه سري نرمافزار هم براي كارايي بهترش همراهش هست آره؟)

ببينم SAMSUNG عمرش كم نيست؟! يه جا نوشته بود عمرش كمتره از LG :biggrin1: اين LG خودم كه حيونكي پير شده ولي مثل جوونيهاش كار ميكنه :biggrin1:
به حرف سایتای فارسی و یه جا میگن و اینا می خوای گوش بدی چرا اینجا سوال می کنی آخه؟ ، T220P توی بازار ما یکی از بهترینهای HD ساپورت هس فعلا
SONY اینجا اصلا مانیتوری نداره که بخوایم بریم سراغش،

اتفاقا اینطوری نمیشه قبول کرد، باید CPU-z رو در کنار یه برنامه مثل OCCT در حال اجرا که CPU Usage رو 100 درصد نشون بده و Real Temp واسه دیدن حرارت هسته ها اجرا کنی تا معلوم بشه که با اون فرکانس میشه 24/7 هم کار کرد یا نه.
لینک دانلود OCCT و Real Temp رو داری ؟
البته از نظر حرارت مشکلی نیست از Cooling CoolerMaster استفاده میکنم
دما در بیشترین حالت به 53 میرسه

آقایون قیمت این اجناس چقدره؟
Intel Core 2 Quad Q9550
Power: Green GP580B
Ram: Corsair Dominator4GB
Motherboard: FoxConn P45A-S
Monitor : LG W2052 S
خب حالا فرض کنیم که خیلی زیاد میشه جنس ارزانتر با همین کیفیت چی پیشنهاد میکنین؟

قیمتا حدودا همینه که این پایین میذارم :

Intel Core 2 Quad Q9550 : 290-310
Power: Green GP580B : 63-68
Ram: Corsair Dominator4GB : 800=80-85_1066=115-120
Motherboard: FoxConn P45A-S : قیمت ندارم
Monitor : LG W2052 S : 210-215

شما بودجه ی کلی رو بگو تا بشه نظر داد.

لینک دانلود OCCT و Real Temp رو داری ؟
البته از نظر حرارت مشکلی نیست از Cooling CoolerMaster استفاده میکنم
دما در بیشترین حالت به 53 میرسه
ببینم اگه اینا رو نداری بس مادربردت رو تا حالا چجوری اور کردی؟؟؟ :eek:
از اینجا دانلود کن و CPU-Z رو با یه برنامه سنگین باز کن ببین زیر بار چقد میشه حرارت هسته ها.

بودجه یازده هزار میلیاردو...:biggrin1:
۵۰۰ هزار تمن!
می خواستی با 500تو من اون قطعاتی رو لیست کردی برداری؟!!
اینا رو میتونی برداری:
CPU:Intel 7300
RAM:4 GB Pattriot
M/B:ASUS P5B
Power:Cooler Master 550W
Monitor:LG W2052 (دیگه 20 اینچ ارزونتر نیست)

ببینم اگه اینا رو نداری بس مادربردت رو تا حالا چجوری اور کردی؟؟؟
متوجه نمیشم ... چجوری یعنی چی ؟ خب از bios اورکلاک کردم !
اگر هم منظورت دما هست به نظرت با این cooling دما چقدر میخواد بره بالا :

coolermaster_hyper_z600.jpg

به هر حال انجام دادم ، فقط یه چیزی چرا CPU-Z فرکانس هسته رو از حد استاندار پایینتر نوشته
در حالی که من تا 4.10 اورکلاک کردم !

2j5f4g4.jpg

میتونید کمی در مورد ویژګی های این قطعه توضیح بدین؟
CPU:Intel 7300
تو این لینک تمام مشخصاتش نوشته شده
از این CPU خودت بهتره یا نه؟(Intel C2Q 6600)
خب C2Q 6600 بهتره 4 هسته ایه

متوجه نمیشم ... چجوری یعنی چی ؟ خب از bios اورکلاک کردم !
اگر هم منظورت دما هست به نظرت با این cooling دما چقدر میخواد بره بالا
به هر حال انجام دادم ، فقط یه چیزی چرا CPU-Z فرکانس هسته رو از حد استاندار پایینتر نوشته
در حالی که من تا 4.10 اورکلاک کردم !
منظورم راه و روش اور کردن بود، مهم نیس حالا ولش کن.
بعدم اینکه مادربردت قرار بود BioStar باشه نه ASUS، اینم مادربرد AMD هس تازه که.

تازه طبق عکسای خودت هم CPU-Z و هم Real Temp فرکانس CPU رو 2460 گزارش دادن، یعنی شما CPU رو از 2.66 رسوندی به 2.44 ، یه چیزیم از سرعتش کم کردی پس!!
اون درجه حرارتم ثابت میکنه که فرکانس همون 2.4 هس، رو سرعت 4 گیگ با این فن باید خیلی بالاتر از اینا باشه! ، اون فشار هم واسه CPU کمه
واسه همین بود تعجب کردم که چجوری تا حالا اور می کردی،بدون نرم افزارای دقیق نمیشه از کارکرد درست سیستم مطمئن بود آقا سعید.

اون عکس رو که فقط برای نشون دادن شکل فن از اینترنت گرفتم مال من نیست

دوما همیشه به نرم افزار اطمینان نکن
تو پنجره properties که فرکانس رو 4.10 نوشته
تو vantage امتیاز 6666 داد ( تو فرکانس 3.5 ) در حالت عادی 5100 هست
تو برنامه pcsx2 هم فریم ریت بازی با اور کردن از 43 میاد روی 60
تو sissandra هم قدرت cpu من رو از 8500 بیشتر نشون میده
حالا باز ور میرم ببینم کجای کار ایراد داره

ایرادی نداره فقط داری پول اضاف خرج میکنی.(دیگه خود دانی)
ها؟ بله؟ با کی بودی؟
شما تو پستای قبلی حرفی از مال خودم نزدی.:-"
چی؟ ها؟
پس ما نفهمیم دیگه ، اینکه سایز مانیتور چی باشه چه ربطی به کارت گرافیک داره ؟ :confused:
اه، ما غلت بکنیم همچین حرفی بزنیم!
بهترین که نیست ، تمام x48ها cf رو بصورت 16x16x پشتیبانی میکنن.(این از قابلیت های چیپ
هست نه مین:cool:)
آره بهترین نیست، ولی برای من بهترینه!(ارزونترین با این x48!)
مدل رم نه منظور باس رم هستش اگه میخوای 800 برداری از crucial یا patriot میتونی در نظر بگیری اگه میخوای 1066 بگیری corsair یا g.skill میتونه انتخاب خوبی باشه.
مرسی عزیز
لطف کردی

بودجه یازده هزار میلیاردو...:biggrin1:
۵۰۰ هزار تمن!

چجوری حساب کردی ؟ اون قطعاتو که نمیخواستی برداری درسته ؟ :biggrin1:
خوب الان چه قطعاتی میخوای ؟
ها؟ بله؟ با کی بودی؟
چی؟ ها؟
:confused:
آره بهترین نیست، ولی برای من بهترینه!(ارزونترین با این x48!)
اینکه برای تو بهترینه درست ولی ارزونترین نیست.;)
مرسی عزیز
لطف کردی
خواهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or