مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اون عکس رو که فقط برای نشون دادن شکل فن از اینترنت گرفتم مال من نیست

دوما همیشه به نرم افزار اطمینان نکن
تو پنجره properties که فرکانس رو 4.10 نوشته
تو vantage امتیاز 6666 داد ( تو فرکانس 3.5 ) در حالت عادی 5100 هست
تو برنامه pcsx2 هم فریم ریت بازی با اور کردن از 43 میاد روی 60
تو sissandra هم قدرت cpu من رو از 8500 بیشتر نشون میده
حالا باز ور میرم ببینم کجای کار ایراد داره
عزیزم اینی که من دیدم نشون میداد که CPU ی شما بخاطر فشار بیش از حد یا کم آوردن یکی از قطعات بصورت اتوماتیک Down Clock شده ، حتی اگر شما توی بایوس روی 410 گذاشته باشی،وگرنه اون برنامه ها فرکانس رو درست نشون میدادن ، ولی ویندوز فرکانس تنظیمی بایوس رو نشون میده فقط.
اگر توی فرکانس 3500 تست کردی خب احتمالا سیستم با اون فرکانس مشکلی نداشته.

خب یه سو تفاهمی شده ، من اماتور نیستم
این وسط یه مشکلی هست و مشکل رو پیدا کردم
cpu-z و Real Temp با سیستم من مشکل دارن
cpu رو از حالت اورکلاک در اوردم ، روی فرکانس پیشفرض خودش گذاشتم ( 2.66 ) ببین :

9u9c39.jpg

یه مشت شر و ور تحویل داد !

ولی به صورت عملی :

aoki0w.jpg

تجربه من ثابت کرده گاهی اوقات مشکلاتی پیش میاد که دلیل منطقی نداره
مثلا کابل IDE رو قطع میکردم سیستم بالا نمیومد !
یه فلش مموری روی بعضی از PC ها کار میکرد روی بعضی ها کار نمیکرد !
بازم بود که یادم نیست

آخرین ویرایش:
يه سوال
من در يزد هستم.اينجا قيمت 9600 gso حدود 190 تومان هست.ايا اين قيمت خوب هست؟در ضمن بابودجه 500 تومن براي كيس چه سيستمي پيشنهاد مي كنيد.
دوست عزیز، 190 تومن قیمت یه کارت 9800GT هس نه 9600GSO !!!، شما بیاید تهران خرید کنید خب.

يه سوال
من در يزد هستم.اينجا قيمت 9600 gso حدود 190 تومان هست.ايا اين قيمت خوب هست؟در ضمن بابودجه 500 تومن براي كيس چه سيستمي پيشنهاد مي كنيد.
با 10 تومن بیشتر شما میتونی 4850 بگیری که کاراییش دو برابر gso هستش ، یوقت 190 پول gso ندی ؟ :cheesygri
سیستم هم میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or asus p5q-se
VGA : xfx 9600gso 384mb or connect3d hd4670
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : pioneer or samsung (dvd-rw)
POWER : green gp485a

حدودا 510 515 تومن در میاد میتونی main رو p5q-se هم در نظر بگیری حدودا 10 12 تومن کم میشه.

supra جان من از پایتخت قیمت گرفتم !!!! (خیلی خوبه قیمتش خودمم میدونمp5q pro = 128t
:cheesygri
این کیس green tolip plus از لحاظ خنک کنندگی و مخصوصا صدا چطوریه ؟؟ تو این قیمتا یا یه ذره بالاتر چیز دیگه ای بهتر از این نیست ؟ (کیس بدون در بیشتر حال میکنم)

من به این نتیجه رسیدم که p5q pro بگیرم (فکر نمیکنم تو این قیمت چیز بهتری باشه . هست ؟؟؟)
cpu هم که همون e7400 میگیرم

اقا من به نتیجه نرسیدم که vga چی بگیرم ؟!:confused::(( بین 100t تا 150t میخوام. فکر میکنم 4830 از 9800gt و 9600gt و 4670 از 9600gso بهتر باشه .نظر شما چیه ؟ قیمتای این مدلارم لطفا بگین

lcd چی پیشنهاد میدین ؟؟ "20 , "22 .من خودم t220 در نظر دارم
شنیدم دوام lcd کمه مخصوصا samsung ؟؟ (یعنی تا پایان گارانتیشون) :cheesygri

شرمنده اینقدر سوال میکنم چون دیر به دیر upgrade میکنم (مخصوصا lcd )

شنیدم دوام lcd کمه مخصوصا samsung ؟؟ (یعنی تا پایان گارانتیشون)
مگه با مانیتور چی کار میکنید که فقط 2 سال دووم میاره !!
supra جان من از پایتخت قیمت گرفتم !!!! (خیلی خوبه قیمتش خودمم میدونمp5q pro = 128t )
تا اونجا که من میدونم اینا پول برقشون رو هم روی جنس میگیرن !
قیمت p5q pro دستم نیست ، فردا بهت خبر میدم

بچه ها سه تا سوال داشتم :
1- اورکلاک CPU چقدر روی مصرف برق تاثیر داره ؟
2- این رم هایی که مخصوص اورکلاک هست به دلیل تحمل دمای بالاست یا کلا قابلیت اورکلاک بیشتری دارن ؟
3- خمیر سیلیکون روی CPU با بالا رفتن زیاد دما خشک میشه ؟

supra جان من از پایتخت قیمت گرفتم !!!! (خیلی خوبه قیمتش خودمم میدونمp5q pro = 128t
:cheesygri
این کیس green tolip plus از لحاظ خنک کنندگی و مخصوصا صدا چطوریه ؟؟ تو این قیمتا یا یه ذره بالاتر چیز دیگه ای بهتر از این نیست ؟ (کیس بدون در بیشتر حال میکنم)

من به این نتیجه رسیدم که p5q pro بگیرم (فکر نمیکنم تو این قیمت چیز بهتری باشه . هست ؟؟؟)
cpu هم که همون e7400 میگیرم

اقا من به نتیجه نرسیدم که vga چی بگیرم ؟!:confused::(( بین 100t تا 150t میخوام. فکر میکنم 4830 از 9800gt و 9600gt و 4670 از 9600gso بهتر باشه .نظر شما چیه ؟ قیمتای این مدلارم لطفا بگین

lcd چی پیشنهاد میدین ؟؟ "20 , "22 .من خودم t220 در نظر دارم
شنیدم دوام lcd کمه مخصوصا samsung ؟؟ (یعنی تا پایان گارانتیشون) :cheesygri

شرمنده اینقدر سوال میکنم چون دیر به دیر upgrade میکنم (مخصوصا lcd )
والا من از بازار (البته کفِش:cheesygri) p5q رو 126 ، آخرین قیمتی بود که داشتم حالا تو پایتخت proش رو 128 تومن میدن خیلی جالبه.
کیس هم میشه گفت سلیقه ای هستش بیشتر بستگی به طرف داره تا اینکه پیشنهاد بشه ، من هم با توجه به بودجه ای که مشخص کردی پیشنهاد دادم ، green tolip هم به نظر من با توجه به قیمتش انتخاب خوبیه هم قیافه ی خوبی داره هم قابلیت های خوبی.
از نظر کولینگ هم دو تا فن 12*12 داره که میشه گفت جریان هوای خوبی رو ایجاد میکنه.
تو اون رنج هم بهتر از p5q-pro پیدا نمیکنی. (البته به نظر من)
تا 150 هم 9600gt میتونه انتخاب خوبی باشه ، 4830 و 9800gt هم کاراییش در یه حد نمیشه گفت کدوم بهتره (در حد 2 یا 3 فریم) ، 4670 و gso هم همینطور هرچند gso در اکثر موارد سریعتر عمل میکنه.
4830 از 170 به بالا ، 9800gt از 175 تا 220 ، 9600gt از 145 تا 180 ، 4670 از 90 95 تا 120 130 تومن و 9600gso هم از 110 115 تا 140 145 تومن.
من پیشنهاد میکنم جمع کنی تا 170 175 یه 9800gt یا 8800gt بگیری یا بیشتر در حد 195 تومن یه 4850 که کارایی به مراتب بالاتری نسبت به این مدلا داره.
مانیتور هم بستگی به نوع استفاده داره ولی خوب من 19 رو پیشنهاد میکنم (حالا 20ـم باشه اشکالی نداره:cheesygri) مثل t200 یا t1900.
کی گفته کمه ؟ :cheesygri
1- اورکلاک CPU چقدر روی مصرف برق تاثیر داره ؟
2- این رم هایی که مخصوص اورکلاک هست به دلیل تحمل دمای بالاست یا کلا قابلیت اورکلاک بیشتری دارن ؟
3- خمیر سیلیکون روی CPU با بالا رفتن زیاد دما خشک میشه ؟
1-از چه نظر میگی قبض برق یا مصرف سیستم ؟ :cheesygri
2-بیشتر بخاطر تایمینگ کمتر و نوع خنک کننده شون هستش.
3-والا خشک میشه ولی از بین نمیره.

1-از چه نظر میگی قبض برق یا مصرف سیستم ؟
قبض برق :biggrin1:
3-والا خشک میشه ولی از بین نمیره.
طبق قوانین فیزیک خب مسلمه که از بین نمیره :laughing: منظورم ایمه که ایا تاثیرش تو انتقال گرما کم میشه ؟

K9a2 platinum v2 مشکل داره

دوشتان عزیز سلام عرض میکنم.....

من حدود 3 الا 4 ماه پیش بایوس مینبورد رو آپدیت کردم...ولی سیستم هنگ کرد و بعد از ری استارت بالا نیومد..و تصویر نداد...بردم گارانتی و بعد از 2 روز مینبوردم رو گرفتم...

و سیستم بدون هیچ مشکلی بالا اومد با همون ورژن جدید بایوس.....بعد از مدتی متوجه شدم
که سیستم هنوز هم ایراد داره....هر موقع که دلش نخواد ویندوز بالا نمیاد.....

حتی در بعضی از مواقع هم بعد از بالا اومد ویندوز هنگ میکنه....و بایوسی که آپدست کردم برای سی پی یو بود.

سیستم من هم اینه:

cpu:AMD PHENOM 9750X4
MAIN:MSI K9A2 PLATINUM V2
VAG:AMD HD4870..OC 850.4480
RAM:2GB X2
PSU:700 OCZ

قبض برق :biggrin1:
نه زیاد تاثیر نداره دیگه نیم ولت که این حرفا رو نداره.:biggrin1:
طبق قوانین فیزیک خب مسلمه که از بین نمیره :laughing: منظورم ایمه که ایا تاثیرش تو انتقال گرما کم میشه ؟
ما با قوانین فیزیک کاری نداریم ، قوانین شیمی بهتره.:cheesygri
منم منظورم دقیقا این بود که تاثیرش کم نمیشه.:biggrin1:
دوشتان عزیز سلام عرض میکنم.....

من حدود 3 الا 4 ماه پیش بایوس مینبورد رو آپدیت کردم...ولی سیستم هنگ کرد و بعد از ری استارت بالا نیومد..و تصویر نداد...بردم گارانتی و بعد از 2 روز مینبوردم رو گرفتم...

و سیستم بدون هیچ مشکلی بالا اومد با همون ورژن جدید بایوس.....بعد از مدتی متوجه شدم
که سیستم هنوز هم ایراد داره....هر موقع که دلش نخواد ویندوز بالا نمیاد.....

حتی در بعضی از مواقع هم بعد از بالا اومد ویندوز هنگ میکنه....و بایوسی که آپدست کردم برای سی پی یو بود.

سیستم من هم اینه:

cpu:AMD PHENOM 9750X4
MAIN:MSI K9A2 PLATINUM V2
VAG:AMD HD4870..OC 850.4480
RAM:2GB X2
PSU:700 OCZ
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره هست ، بهتره این سوال رو تو تاپیک مشکلات بپرسی.;)

آخرین ویرایش:
:love:سلام من می خواستم تا 1500000تومن سیتم جم کنم واسه بازی مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر هم دارم فقط سی پی یو مادر بورد رم و گرافیک معرفی کنین.ممنون:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or