یعنی من که 290 گرفتم یا رو بم انداخته ؟؟؟؟
والا احتمالا من تو مدلش اشتباه کردم فک نمیکنم 240 باشه.

با توجه به قیمت دلاریش.
شما از کجا گرفتی ؟ گارانتیش چیه ؟
سلام من می خواستم تا 1500000تومن سیتم جم کنم واسه بازی مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر هم دارم فقط سی پی یو مادر بورد رم و گرافیک معرفی کنین.ممنون:laughing:
میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel i7 920
RAM : g.skill or ocz 6*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-deluxe (oc palm) or p6t
VGA : zotac gtx280
POWER : nzxt 700w or cooler master 700w
حدودا 1600 در میاد.
سلام من یک سیستم دست دو سراغ دارم با مشخصات زیر :
CPU : AMD Dual 5.2
Main : Asus M2N-E
VGA : 8500GT 256 (فکر کنم گیگا)
RAM : OCZ 2G (2X1)
HDD : Hitachi 160 SATA2
DVD Writer : Pioneer
Power : 580 Green
کیس + کی بورد + موس + سپیکر + فلاپی+ فکس مودم : معمولی
بدون مانیتور
در ضمن این سیستم رو تابستون پارسال خریده 650 (بدون مانیتور) و سیستم هم کاملا نو هست و تو این مدت تقریبا استفاده نشده.
حالا دو تا سوال از اساتید داشتم :
اول اینکه این سیستم رو چند بخرم خوبه؟ اگر امکان داره قیمت روز قطعاتی رو که می دونید بگید
دوم اینکه این سیستم بدرد بازی می خوره یعنی می شه بازی هایی مثل GTA IV، COD5، PES2009 و غیره رو حالا نه با آخرین کیفیت روش اجرا کرد؟
البته خودم فکر می کنم VGA یه کم پایینه
ضمنا فکر کنم قیمت حدود 300 باشه البته نمی خوام ارزون بخرم که طرف ضرر کنه
ممنون
این سیستمو (نوش) میشه با 410 420 تومن ردیف کرد.
به نظر من اگه بتونی 290 300 تومن ازش برداری خوبه.
واسه بازی هم شما به vga نگاه کن 8500gt هم کارت چندان جالبی نیست (بعضی جاها 7300gt سریعتر از این عمل میکنه) پس از نظر بازی زیاد روش حساب نکن.
من می واهم یک مین asus p5kpl 1600 بخرم ایا مینش خوب هست در ضمن می خواهم یک 9500gt را با 8600gt اس ال ای کنم به نظره شما گرافیکم در حد 9600 ddr 3 می شود در ضمن پاورم باید چند وات باشد چون برای من 300 وات هست
شما مشخصات سیستمت چیه ؟ چقدر میخوای واسه مین خرج کنی ؟
در مورد مین که خوب هست ولی با یکم بیشتر میشه مین بهتری جور کرد.
9500gt رو هم نمیشه با sli ، 8600gt کرد.(تو کارتای nvidia هر دو کارت باید از یه خانواده و یه چیپ باشن

sli هم تو کارتای ضعیف کارایی جالبی نداره فقط دور ریختن پوله همین.
300w هم برای یدونه از اون کارتا کافیه.
ممنون از جوابتون
اما یه سوال دیگه
مادر بورد M2N-E چهار تا اسلات رم داره یعنی بعدا می تونم رم رو اضافه کنم حالا می خوام بدونم که CPU رو تا چه حد می تونم ارتقا بدم و همچنین این مادر بورد با VGA های بالاتر مثل 8600، 8800 مشکل نداره (با توجه به اینکه PCI express 16x داره) و بعدا می تونم VGA رو هم ارتقا بدم ؟
با تشکر
در مورد رم که مشکلی نیست بعدا هم میتونی اضافه کنی ، در مورد کارت گرافیک هم نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به مین نداره شما میتونی هر کارت گرافیکی رو ، رو این مین بندازی.