مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من میخوام یک عدد Wireless Adapter واسه PC بخرم
بهتره از بچه های سایت بخری ( یکی دو نفر هستن ) چون بخوای از بازار تهیه کنی پیر میشی
مانیتورهای aoc چطورن ؟؟ 22 اینچ ؟؟
ما با این AOC ها زیاد سر و کارداریم
22 اینچش ظاهر قشنگی داره ، از نظر کیفیت هم با LG برابری میکنه
در کل بهترین گزینه از نظر قیمت همین AOC 22 Inch هست .

سلام به همه و خسته نباشید من میخوام یه سیستم بره کسی جمع کنم با 500،000 تومان میخوام قطعه ها این مارک ها باشه اگر به من بگید چه مدل این مارک ها رو بخرم خوبه ممنون میشم.

Main = Asus Intel
CPU = Intel
Graphic = XFX nVIDIA
Power = Green
DVDRW = Pioneer
DVDR = Pioneer
RAM = OCZ
Monitor = LG LCD
Mouse = A4Tech
Keyboard = A4Tech
Speeker = Creative
Modem = ?

حتما همین مارک ها باشه فقط این ها رو با این پول حالا تا سقف 550 چه مدل هایی از این مارک ها رو میتونم خریداری کنم اگر نام مدل اینها رو به من بگید ممنون میشم . :love:

سلام به آقا رامين و همه برو بچ زحمت كش
من ميخوام يه سيستم كامل برا يه دوستس بگيرم يه مشاوه درست ميخواستم
اينو خودم در نظر دارم
cpu:intel c2d 8400
?????? :main
ram: 4gig 2*2gig
vga: 4850
h.d.d:500 gig
lcd: sumsung t1900
case: any
mouse,keybord,speaker : any
اول يه مين بگين حدود 150-170 تومن كه 8gig رم ساژورت باشه sata 2 و بقيه مخلفات اهل اور اينا هم نيست.
يه نظري هم به تمام قطعات بدين
بودجه هم دور و بر 1 تومن اينا ست
ممنون
مادربرد میتونی P5Q-Pro از Asus رو برداری،CPU رو هم Quadcore برداری بهتره.

سلام به همه و خسته نباشید من میخوام یه سیستم بره کسی جمع کنم با 500،000 تومان میخوام قطعه ها این مارک ها باشه اگر به من بگید چه مدل این مارک ها رو بخرم خوبه ممنون میشم.

Main = Asus Intel
CPU = Intel
Graphic = XFX nVIDIA
Power = Green
DVDRW = Pioneer
DVDR = Pioneer
RAM = OCZ
Monitor = LG LCD
Mouse = A4Tech
Keyboard = A4Tech
Speeker = Creative
Modem = ?

حتما همین مارک ها باشه فقط این ها رو با این پول حالا تا سقف 550 چه مدل هایی از این مارک ها رو میتونم خریداری کنم اگر نام مدل اینها رو به من بگید ممنون میشم . :love:
CPU:Intel 2180
RAM:2GB BUS 800 OCZ
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:XFX 9600GT
MODEM:D-LINK v92
POWER:450W Green

اصل کاری ایناس، بقیه رو میتونی طبق سلیقه انتخاب کنی.

CPU:Intel 2180
RAM:2GB BUS 800 OCZ
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:XFX 9600GT
MODEM:D-LINK v92
POWER:450W Green
فرشید اگر این قطعاتی که گفتی رو با مانیتور و بقیه قطعات جمع کنی بیشتر از 550 تومن میشه
فقط 170 تومن مانیتوره !
نظر بقیه هم همینه منظورم Quadcore به جای Core2due هست
بله ، از الان دیگه باید به فکر خرید 4 هسته ای باشیم .

فرشید اگر این قطعاتی که گفتی رو با مانیتور و بقیه قطعات جمع کنی بیشتر از 550 تومن میشه
فقط 170 تومن مانیتوره !
خب من جمع قطعاتی رو که خودم پیشنهاد داده بودم 550 گفتم، بقیه ی قطعات هم حداقل یه 150 تومنی میشه و ارزش نداره قطعات اصلی سیستم رو از اینی که گفتم پایینتر بذاره ، مگر اینکه یه چیزاییش رو کم کنه و مثلا مادربرد VGA onboard برداره مثل P5KPL ASUS
نمیشه که هم برند خوب برداشت و هم قیمت پایین گرفت.

اينو خودم در نظر دارم
اول يه مين بگين حدود 150-170 تومن كه 8gig رم ساژورت باشه sata 2 و بقيه مخلفات اهل اور اينا هم نيست.
ممنون
سلام عزیز
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q6600 or q8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA :
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp535a
CASE : green tuniq or trio
MONITOR : samsung t1900

حدودا 1040 1045 در میاد.

اينو خودم در نظر دارم
ممنون
CPU : E8400 175 هزار تومان

Ram : Crucial Ballstix 1066 4x1GB 90 تا 95 هزار تومان

Mainboard : Asus P5Q-E 160 هزار تومان

VGA : Gigabyte 4850 Zalman خودم تست کردم واقعا مرکه هست ، قیمتش هم که عالیه . 210 هزار تومان

HDD : Samsung 500GB 58 هزار تومان

Power : Green 580w 85 هزار تومان

Monitor : Samsung T200

مادربردی که پیشنهاد دادم 16 گیگ رم ساپرت میکنه + آخرت مادربرد تو این رنج قیمت هست ( 160 )

گرافیک رو اگر خواستی در موردش بیشتر توضیح میدم .

پاور هم از 580 پایین تر از گرین آشغاله مخصوصا 535 که هلیکوپتر هست .

مانیتور از 20" به پایین همش ضرر هست از هر لحاظ .

CPU رو الان تا نهایتا 2 سال خیلی عالی جواب میده ولی واسه 2 سال بعد Q8200 و Q6600 خیلی بهتر هستند !

میتونی CPU رو فقط تغییر بدی و Q8200 بگیری که دیگه سیستم توپی میشه .

بچه ها لطفا یه CPU معرفی کنید که با گرافیک 9800 Gx2 یا 280 gtx مچ باشه (یعنی در حین بازی های سنگن روی اخرین تنظیمات اصلا گیر نزنه و کاملا پوشش بده)
خب با توجه به تستای انجام شده چیزی که بتونه از قدرت کامل این کارتا استفاده بکنه ، در حال حاضر یهCPU ی چهار هسته ای Intel با فرکانس 3 گیگاهرتز به بالاس(حالا چه اورکلاک شده باشه چه فرکانس پیش فرضش باشه)

البته بسته به بازی و موتور گرافیکی بکار رفته در اون و رزولوشنی که داری بازی می کنی ، ممکنه بازم بعضی جاها گرافیک کم بیاره و نه CPU، یعنی تضمین 100 درصد واسه گیر نکردن و بدون Lag بودن بازی حتی با این کارتا هم وجود نداره ولی بهترین راندمان ممکن رو میده.

من می خواهم مین را بفروشم و یک مین به قیمت 140الی 150 وردارم شما چی پیشنهاد می کنید در ضمن دوتا کارت گرافیک دارم مدلش هم 9500gt و 8600gt هستش می خواهم اینها را هم بفروشم و یک گرافیک بخرم یکی از دوستام مدل VGA XFX PCI-E 8800GT 512MB DDR3 Alpha DOG را پیشنهاد داد به قیمت 180 به نظره شما این مدل بهتر هست یا 9600gt ddr3

آخرین ویرایش:
پاور هم از 580 پایین تر از گرین آشغاله مخصوصا 535 که هلیکوپتر هست .

مانیتور از 20" به پایین همش ضرر هست از هر لحاظ .
چطور شد که متوجه شدی مثل چرخ بال مبمونه ؟ :cheesygri
یکم بیشتر توضیح بده که واسه چی ضرره ؟ یکی بیشتر از 17 نمیتونه پول مانیت بده پس یعنی ضرر کرده درسته ؟
vga هم مال خودته درسته ؟
چه ها لطفا یه CPU معرفی کنید که با گرافیک 9800 Gx2 یا 280 gtx مچ باشه (یعنی در حین بازی های سنگن روی اخرین تنظیمات اصلا گیر نزنه و کاملا پوشش بده)
خوب در حال حاضر یه e8400 میتونه براحتی با اون vgaها هماهنگ باشه و مطمئن باش از طرف cpu کم نمیاد.
من می خواهم مین را بفروشم و یک مین به قیمت 140الی 150 وردارم شما چی پیشنهاد می کنید در ضمن دوتا کارت گرافیک دارم مدلش هم 9500gt و 8600gt هستش می خواهم اینها را هم بفروشم و یک گرافیک بخرم یکی از دوستام مدل VGA XFX PCI-E 8800GT 512MB DDR3 Alpha DOG را پیشنهاد داد به قیمت 180 به نظره شما این مدل بهتر هست یا 9600gt ddr3
خوب تا 150 من asus p5q-c رو پیشنهاد میکنم مین خوبیه.
شما اگه میخوای تا 180 خرج کنی به نظر من جمع کن یه 20 25 تومن بذار روش یه 4850 بگیر که کاراییش در حد 9800gtx هستش ، 8800gt هم درسته سریعتر از 9600gt هستش ولی اختلافشون نهایت 3 یا 4 فریم هستش در صورتیکه شما میتونی 9600gt رو با 145 150 تومن هم ردیف کنی و با یه اور ساده اونو در حد 8800gt یا بالاتر هم ببری.

نه ، از نظر کارایی تفاوتی بینشون نیست (هرچند میگن تو اور تا حدودی بهتره) فقط تو 4 تا 1gb شما جای دو تا اسلات بیشتر رو میگیری.;)
هم اینکه مصرف سیستم هم کمی بالاتر میره !
بله دقیقا.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or