مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اینایی که گفتی بیشتر در تئوری خوب بنظر میاد ، اما در عمل CF کردن دو تا کارت Low End مثل 4670 خیلی معقول نیست هم بخاطر مشکلات همیشگی CF و درایوراش و هم اینکه عرض باند حافظه ی 4670 پایین هست و فقط به درد رزولوشن های پایین میخوره، تو این تستا هیچ وقت ایرادا رو توی بنچمارکا نمیشه دید.
کاملا درسته :tick:
نه Biostar و نه ECS برای اور کردن پیشنهاد نمیشن.
Biostar در اورکلاک بهترینه حتی از ASUS هم بهتر عمل میکنه ( البته تا قبل از X58 )
من خودم Biostar TP43 دارم CPU E7300 تا فرکانس 4.2 اورکلاک کردم

کاملا درسته :tick:

Biostar در اورکلاک بهترینه حتی از ASUS هم بهتر عمل میکنه ( البته تا قبل از X58 )
من خودم Biostar TP43 دارم CPU E7300 تا فرکانس 4.2 اورکلاک کردم
اگر مادربرد شما توی اور خوب عمل کرده، دلیل نمیشه که همه ی مدلای دیگش هم خوب باشه، درسته که توی مدلاش گزینه های اورکلاک رو هم لحاظ میکنه اما اصولا Biostar برند مطرحی نیس و اونقدر از لحاظ مهندسی محصولاتش قوی نیس که بخواد کیفیتی در حد ASUS داشته باشه، اصلا با هم قابل قیاس نیستن،مخصوصا از لحاظ اورکلاکینگ یا گزینه های کیفیتی دیگه.
خوشحال میشم اگر چن تا عکس از اورکلاکت تا 4.2Ghz با مادربردت اینجا بزاری که ببینیم.

يه 22 خوب ميخوام ديگه حدود 250 :biggrin1: چندتا پيشنهاد كنين لطفاً.
شما SAMSUNG پيشنهاد ميكني يا LG ؟
رزولشن هاي 1920 به بالا ميشن Full HD ؟
MRGAME ميگه كه بالاي 4 تار ميشه خودتون بين خودتون حل كنين يه جواب قطعي به من بدين :biggrin1::biggrin1::-"
T220 چند؟
اگه LG انتخاب ميكنين از اين مدل ها بهتر تو اين رنج هست؟ (به قيمت هاش توجه نكنين يه 15-20 تومني كم كنين هر كدوم رو :biggrin1:
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...t=1024&ID=137#
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...t=1024&ID=118#

تکنولوژي DFC در LG ها و DC در سامسونگ ها فرقي دارن؟
والا هردوشون خوبن من samsungـو قبول دارم.
مانیتوری که 1080p رو ساپورت کنه (یا همون 1080*1920) میشه FULL HD ساپورت.
من گفتم ، شما خودت یه سرچ بزنی متوجه میشی بین 5 یا 2 اختلاف چندانی نیست چون در حد ms هستش و عمرا نمیتونی تشخیص بدی.:cheesygri
خبرش مال یه ماه پیشه ولی هنوز intel جوابش رو نداده :smoke1:
دوما اورکلاک یکی از مشخصه های مهم cpu هست :smartass1:
سوما نسبت قیمت به قدرت Phenom II از همه شاختره
مهم نیست مال کی هست مهم اینه که یه فرد عادی نمیتونه به این فرکانس برسه (شما نیتروژن مایع رو نمیتونی پیدا کنی چه برسه به هلیوم مایع :biggrin1:) ، یکی هم اصلا اور براش مهم نیست و میخواد بدون اور سر کنه ، من کلی گفتم حالا دوس داری اینجوری حساب کنی ، حساب کن.:-"
این رامین رو ولش کن همش باید با من ساز مخالف بزنه :-"
چجوری به این نتیجه رسیدی ؟!:biggrin1:
با سلامی مجدد . از راهنمایتون متشکرم.

من 4670 رو چک کردم از لحاظ قیمت و کارایی از 9600gt بهتره(قیمتی) و اینکه میخواستم بدونم اگه دوتا 4670 رو با هم croosfrie کنم خوب میشه یا چی ؟ :cheesygri
قیمت گرفتم biostar4670 =91 t تو بازار ایران بود یعنی اگه 2تا بخرم میشه 180t که اونجوری که دیدم performancesh از 4850 بهتر میشه !!!!! (که قیمتش تقریبا 220 هست) اینم لینکش :

http://www.hexus.net/content/item.php?item=15422&page=1

راستی این biostar 4670 از نظر شما چطوره .
از لحاظ گرماش واینکه اگه بخوام اورکلاکش کنم چطوره ؟ (میدونم مصرفش کمه ولی اگه اور بشه چی؟)
ارزونتراز این چیزی پیدا میشه ؟؟ یا همین ارزونتر ؟؟
اگه جایی میناسین که جنس مطمئا و ارزون میده لطفا معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

cpu هم که e7400 میگیرم اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم. خودم p5q pro چک کردم به نظرم بد نمیاد (128t) (تقریبا مینش 100t تا 130t باشه)

راستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه (با توجه به اینکه مینای elitegroup چیزای ارزون و ضعیف میزن) :confused:
ممریم هم patriot 2*1gb 800 هستش

بعد برای case میخوام 30 40 تومن بدم (البته اگه واقئا بیشتر پول دادن براش می ارزه که هیچی !!! با اینکه میخوام احتمالا over و crossfire هم بکنم) :-"
شاید از نظر قیمت سرتره باشه ولی از نظر کارایی نه ، 4670 بعضی جاها از gso هم پایینتره چه برسه به gt.
cf و sli هم تو کارتای low-end و کلا ضعیف کارایی چندان جالبی نداره وی جورایی پول هدر کردنه ، cf هم که مشکلات خودشو داره.(بیشتر درایور)
شما یه کارت قوی بگیر نیازی هم به cf پیدا نمیکنی.
در مورد برند هم من اطلاع چندانی از vgaهای biostar ندارم ولی پیشنهاد میکنم با 4 یا 5 تومن بالاتر از برندای معتبر انتخاب کنی.
در مورد اور هم کاری به برندش ندارم ، کارتای ati از نظر اور محدود هستن و سریع به مشکل میخورن. (هرچند بعضی از کمپانیا سعی میکنن با کولینگای ابداعی یه حالی به کارتاش بدن :biggrin1:)
من قیمت biostarش رو ندارم ولی قیمتش خوبه.
خوب من p5q یا همون p5q-pro رو پیشنهاد میکنم ولی این proش 128 تومن نیس ، از کجا قیمت گرفتی ؟
منظورت اون p45t-a هستش درسته؟ به نظر من با توجه به قیمتش امکانات و کارایی خوبی داره درصورتیکه چیپش p45ـه.
کیس هم من green tolip plus رو پیشنهاد میکنم.
استی power 530 real green هستش
با توجه به اینکه فعلا خیلی پول ندارم فعلا 1 دونه 4670 میگیرم پس اگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم(اگه از همین پیدا نشه) ؟؟ با هم conflict نمیدن ؟؟ یا اینکه خوب با هم مچ نشن ؟

در ضمن من تا حالا overclock نکردم و هیچ سر رشته ای هم ازش ندارم .اگه میشه 1 ذره راهنمایی کنین (اگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید):confused:

راستی این aa و af چی هستش ؟؟؟

بازم از همتون ممنونم .
مهم نیست میتونی از هر برند دیگه ای هم انتخاب کنی.
aa و af رو هم که فرشید توضیح داد.;)

آخرین ویرایش:
والا هردوشون خوبن من samsungـو قبول دارم.
مانیتوری که 1080p رو ساپورت کنه (یا همون 1080*1920) میشه FULL HD ساپورت.
من گفتم ، شما خودت یه سرچ بزنی متوجه میشی بین 5 یا 2 اختلاف چندانی نیست چون در حد ms هستش و عمرا نمیتونی تشخیص بدی.:cheesygri

همچين گفتي بودجت چقدره گفتم الآن 10 تا مدل معرفي ميكني :biggrin1:
حداقل دوتا مدل خوب با اين بودجه معرفي ميكردي دلمون خوش ميشد :biggrin1:
من يه Full HD بگيرم با كنتراست كمتر بهتره يا يه 1050 با كنتراست بيشتر؟ :p (بقيه چيزاشون تقريباً يكي باشه)

انقدر سوال ميكنم آخه مانيتور رو خيلي دير به دير عوض مي كنم مثلاً اين مانيتور خودم فكر كنم 8 سال هست دارمش :biggrin1:

محصولاتش قوی نیس که بخواد کیفیتی در حد ASUS داشته باشه، اصلا با هم قابل قیاس نیستن،مخصوصا از لحاظ اورکلاکینگ یا گزینه های کیفیتی دیگه.
بله قبول دارم ASUS همیشه بهترین و گرونترین برند توی بازاره
ولی تو این دوتا چیپست ( P43 , P45 ) مادربوردهای BIOSTAR از ASUS بهتر عمل کردن
خوشحال میشم اگر چن تا عکس از اورکلاکت تا 4.2Ghz با مادربردت اینجا بزاری که ببینیم.
الان خوشحالت میکنم :flowers:
رو فرکانس 4.2 سیستم پایدار نبود 10 تا کم کردم

2ir3rbl.jpg

34xmdyq.jpg

یه فرد عادی نمیتونه به این فرکانس برسه
حالا تو تا 6.4 بالا نبر 5 تا اور کن کافیه :cheesygri
چجوری به این نتیجه رسیدی ؟!
شواهد اینو نشون میده :book:

آخرین ویرایش:
همچين گفتي بودجت چقدره گفتم الآن 10 تا مدل معرفي ميكني :biggrin1:
حداقل دوتا مدل خوب با اين بودجه معرفي ميكردي دلمون خوش ميشد :biggrin1:
من يه Full HD بگيرم با كنتراست كمتر بهتره يا يه 1050 با كنتراست بيشتر؟ :p (بقيه چيزاشون تقريباً يكي باشه)

انقدر سوال ميكنم آخه مانيتور رو خيلي دير به دير عوض مي كنم مثلاً اين مانيتور خودم فكر كنم 8 سال هست دارمش :biggrin1:
آخه گیر دادی به 22 ملت گیج میشن نمیشه کمتر برداری ؟ :biggrin1:
ولی خوب t200 ، lg w2284f ، lgw2261v و..... بازم بگم.:biggrin1:
تو پنل های زیر 37 36 تشخیص 720p از 1080p سخته یجورایی تفاوتی نداره.:biggrin1:
الان خوشحالت میکنم :flowers:
رو فرکانس 4.2 سیستم پایدار نبود 10 تا کم کردم
از cpu-z هم میذاشتی مشکلی نبود.:-"
حالا تو تا 6.4 بالا نبر 5 تا اور کن کافیه :cheesygri
چشم مربی.:cheesygri
شواهد اینو نشون میده :book:
شواهد قابل استناد نیست.:biggrin1:

يه 22 خوب ميخوام ديگه حدود 250 :biggrin1: چندتا پيشنهاد كنين لطفاً.
شما SAMSUNG پيشنهاد ميكني يا LG ؟
رزولشن هاي 1920 به بالا ميشن Full HD ؟
من میگم به تولیدهای AOC هم نگاهی کن،میتونی تو سایت مادایران ببینی
نگفتی این cf یا sli رو واسه چه کاری میخوای ؟
بعد این 1300 با مانیتور باشه ؟
بیا روشنمون کن.:cheesygri
می خوام بترکونم دادا:eek:
برا بازی روی LCD 32inch لازم دارم.:mad:
آره 1300 با مانیتور
ببین اینه خوبن؟:
:cool:MB: ASUS RAMPAGE FORMULA
CPU: INTEL E8500
:biggrin1:VGA: CLUB3D 4870
RAM: G.SKILL OR KINGSTON 2G*2
HDD: SAMSUNG 500G
ODD: SAMSUNG
CASE: GREEN TUNIQ3
POWER: GREEN G535
LCD: SAMSUNG T1900
KEY &MOUS GAMING: MEVA
اگه چیزی هست که لازمه تغییر کنه بگو:biggrin1:

MB: ASUS RAMPAGE FORMULA
VGA: CLUB3D 4870
ببین نشد دیگه ، من این همه خودم رو منجر کردم که زیاد خرج مادربورد نکنید. بگو من هویجم دیگه
خب اگر مادربورد پایین تر برداری میتونی به جاش T220P رو بخری
به نظر خودت کدوم بهتره !
RAM چرا KINGSTON گزینه های خیلی بهتری هم هستن مثل CORSAIR
برای همنچین سیستمی چرا POWER GREEN میخوای بگیری !

فرشید کمک :-"
از cpu-z هم میذاشتی مشکلی نبود.
اینطوری قابل استنادتره ، از VANTAGE هم خواستم بنچ بگیرم حسش نبود:p

می خوام بترکونم دادا:eek:
برا بازی روی LCD 32inch لازم دارم.:mad:
آره 1300 با مانیتور
ببین اینه خوبن؟:
:cool:MB: ASUS RAMPAGE FORMULA
:biggrin1:VGA: CLUB3D 4870
اگه چیزی هست که لازمه تغییر کنه بگو:biggrin1:
چه گیری دادی به این rampage formula ها !!! :cheesygri
32 اینچ میخوای بعد چه ربطی به t1900 داره ؟ :confused: 32 رو میخوای چیکار ، خوب تلویزیون بگیری که بهتره ؟ :biggrin1:
بااا به نظر من main رو کمتر بردار با تفاوتش یه cpu بهتر مثل 9550 یا 9450 بردار.
ram هم باسش معلوم نیس.
پاور هم 530 کمه بالاتر مثل 580 یا 600 بردار از cooler master یا nzxt.

supra جان يه اگه مي شه sys مهرفي كن تا 500000 تومان مي دونم چيزي نميشه ولي دوستم بوجش اينه.
يه سوال ديگه:
Core i7 با دوتا RAM 2GB بهتر عمل مي كنه يا با سه تا 1GB?
mainboard بين ASUS و GIGABYTE براي Corei7 كدوم را پيشنهاد مي كني؟

rampage FORMULA عشقمه!!!!:love::biggrin1:
حالا مگه ایرادش چیه؟:confused:
بعدشم من lcd 32 دارم خونه:biggrin1:
t1900 رو برا خوابگاه می خوام:-"
بابا بفهمید! :mad:با یدونه 4870 که نمیتونم روی 32" بازی کنم! :sick:میتونم؟؟؟:mad:
اگه میشه بگید!:mad:
بهترین مادربردی هم که پیدا کردم تراشه اش 48 باشه و از CF 16X*2 پشتیبانی کنه و هم قیمتش متعادل باشه همینه!:love:
خب میشه مدل رم رو هم اعلام کنین!:love:
محبت میکنید!:-"
با تشکر:biggrin1:
:):laughing::cheesygri:blushing::p;):(:mad::((:-":confused::eek::love::cool::evil::sick::smile::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خدا!!!!

حالا مگه ایرادش چیه؟
هیچی ، فقط پول خون باباش رو ازت میگیره
با یدونه 4870 که نمیتونم روی 32" بازی کنم!
چرا ! چه ربطی داره ؟
Core i7 با دوتا RAM 2GB بهتر عمل مي كنه يا با سه تا 1GB?
فکر کنم با 3 تا 1گیگ TRI-CHANEL
mainboard بين ASUS و GIGABYTE براي Corei7 كدوم را پيشنهاد مي كني؟
خب معلومه ASUS نه فقط برای Core i7 همیشه ASUS بهترینه

آخرین ویرایش:
آخه گیر دادی به 22 ملت گیج میشن نمیشه کمتر برداری ؟ :biggrin1:
ولی خوب t200 ، lg w2284f ، lgw2261v و..... بازم بگم.:biggrin1:
تو پنل های زیر 37 36 تشخیص 720p از 1080p سخته یجورایی تفاوتی نداره.:biggrin1:

من سرچ ميكنم كه برعكس ميشه (البته تو سايت هاي فارسي) نوشتن T220P براي بازي چندان مناسب نيست. بابا هركي يه چيزي ميگه آدم گيج ميشه :wallbash: يكي اينو نوشته بود ولي ننوشته بود براي بازي مناسب هست يا نه:

دوست عزيز اين تحقيق رو من 2 ماه پيش انجام دادم. بهترين مانيتور LG كه توي بازار فعلا هست در رده 22 اينچ LG Flatron W2284F هست.رفتم توي خود ماديران. ماديران تلفني مي گفت كه ساخت كره هست اما ساخت اندونزي بود. سايتها رو زيرو رو كردم. تال بالاخره يكي از دوستانم كه شركت داره هر دوشو داشت رفتم و كامل با هم از نظر كيفيت در حالت معادل مقايسه كردم.
كيفيت و شفافيت Samsung Syncmaster T220P كاملا معلوم بود كه بهتره(توي نمايش عكس كاملا مشخص بود).
اصلا رزولوشن اين مانيتور يك چيز فوق العادست كه هنوز هيچ مانيتوري توي سايز 22 اينچ با اين رزولوشن 1200*1920 توليد نشده و توي بازيها و فيلمهاي HD كامل خودشو نشون مي ده. كنتراستش هم كه 1:50000 هست(واقعيش 1:1000 هست و اين مقدار 50000 بصورت پويا Dynamic هست). فقط اون 2MS هست و T220P داراي 5MS تاخير زماني هست كه خيلي مهم نيست. من T220P رو گرفتم و واقعا ازش راضيم و به نظر من در حال حاضر در نبود مانيتورهاي سوني در بازار ايران بهترين انتخابه(با اينكه چينيه ولي خيلي جنسش خوبه).

با اين حساب من حرف supra رو قبول دارم و اگه پولم جور بشه همون T220P رو ميگيرم. supra انگار يه جا غير مستقيم گفتي خودت T220P داري. :cheesygri اگه آره يه كم از قابليت هاييش كه LG نداره ميگي (مثلاً انگار يه سري نرمافزار هم براي كارايي بهترش همراهش هست آره؟)

ببينم SAMSUNG عمرش كم نيست؟! يه جا نوشته بود عمرش كمتره از LG :biggrin1: اين LG خودم كه حيونكي پير شده ولي مثل جوونيهاش كار ميكنه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or