مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

راستش من اينو تو مجله بازي نما خوندم كه از دوتا GTX280 بر روي يك برد تهيه شده و بزرگ بودنشم همونجا.
درسته خيلي قوي تره اما از نظر مالي GTX280 خيلي بهتره چون حداقل 6 ماه ديگه كه DicercX11.0 مي ياد آدم دلش نمي سوزه.
اين متن مجله: (شماره ي 47 صفحه ي 100 ستون چهارم خط :cheesygri44 شروع)
اما درون اين برد مشكي رنگ چه هيولايي خفته است؟
جواب از قبل معلوم است دو عدد GTX280!وnVIDIA تنها كاري كه انجام دادكوچك تر كردن سايز Die هسته بود.همانند نسخه ي قديمي GTX260.اين مدل نيز از تمامي امكانات چيپ GTX280 استفاده نمي كند و در دو مورد از يك كارت GTX280 پايين تر است.
خوب نویسنده چیز زیادی بارش نبوده مطمئن باش.:cheesygri
اصلا نیازی نیست به گفته های من توجه کنی برو تو سایت nvidia همه چی رو قشنگ توضیح داده.
supra جان گرافيكي هست كه خروجي HDMI داشته باشه؟
چه مدل؟
قيمت چند؟
مدل که زیاد هست مثل همین 295 ، 9800gx2 ، 7600gs یا 4670 و..... البته با توجه به مدل ، ولی این 295 و 9800gx2 بصورت default این خروجیو دارن.

راستش من اينو تو مجله بازي نما خوندم كه از دوتا GTX280 بر روي يك برد تهيه شده و بزرگ بودنشم همونجا.
درسته خيلي قوي تره اما از نظر مالي GTX280 خيلي بهتره چون حداقل 6 ماه ديگه كه DicercX11.0 مي ياد آدم دلش نمي سوزه.
اين متن مجله: (شماره ي 47 صفحه ي 100 ستون چهارم خط :cheesygri44 شروع)
اما درون اين برد مشكي رنگ چه هيولايي خفته است؟
جواب از قبل معلوم است دو عدد GTX280!وnVIDIA تنها كاري كه انجام دادكوچك تر كردن سايز Die هسته بود.همانند نسخه ي قديمي GTX260.اين مدل نيز از تمامي امكانات چيپ GTX280 استفاده نمي كند و در دو مورد از يك كارت GTX280 پايين تر است.
مجله های فارسی رو ملاک قرار نده،کارت 295 به اندازه ی کارت 280 هست،از طول که کنار هم نذاشتنشون، روی هم قرار گرفتن
این کارت 2 تا GPU داره که از لحاظ تعداد Shader مثل 280 و از لحاظ فرکانس GPU و عرض باند گرافیکی مثل 260 هستن.حرارتش و مصرفش هم در مقایسه با 4870X2 کمتر هست
بعد ربط این کارتا به DX 11 رو نمی فهمم،اما می دونم که DX 11 قراره خیلی از امکاناتش رو بصورت سخت افزاری روی کارتای DX 10 هم پیاده کنه، از این بابت نگران نباش.

supra جان گرافيكي هست كه خروجي HDMI داشته باشه؟
چه مدل؟
قيمت چند؟
اگه منظورت پورت HDMI هست ، فقط تعداد کمی این پورت رو خودشون دارن ، منم توی بازار کارتای ارزون یه مدل از Club3D 4850 رو دیدم که این خروجی رو داره و یه مدل از Inno3D 9600GT ، از لحاظ قیمتی فرقی با کارتای معمولی ندارن ،مانیتورتون هم باید اونو ساپورت داشته باشه ، وگرنه بکار نمیاد.

حالا چرا rampage formula ؟
خوب من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus rampage formula
VGA : zotac gtx280
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : pioneer or samsung (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : nzxt 600w
CASE : green tuniq or trio

حدودا 1355 1360 در میاد.
پس کو lcd?
مین چی بگیرم؟ در حد همین مین باشه! میخوام تو sli 2*16X داشته باشه!
مرسی

پس کو lcd?
مرسی
شما تو پستت حرفی از monitor نزدی ببین :
سلام
بازم من همون مزاحم همیشگی!!!
یه سیستم دیگه بر پایه rampage formula تا یک میلیون و 300 میخوام برا بازی:eek:
مرسی
یعنی الان تا 1300 با monitor میخوای ؟
خوب این rampage formula که sli ساپورت نیس ؟
حالا واسه چی sli ؟
بیشتر تو بازار ایران چه برندهایی از gtx280 پیدا میشه
زیاد هست مثل zotac , pov , xfx , giga , asus , bfg , inno3d و.....

مرسی
اینطوری شما باید یه مادربرد با چیپ ست Nvidia مثل ASUS Striker بخری
بیشتر تو بازار ایران چه برندهایی از gtx280 پیدا میشه

تقریبا همه ی برندها توی ایران هستن و تقریبا همشون هم قیمتای صوری و غیر واقعی دارن!

درخواست کمک برای خرید سیستم

سلام بچه ها خسته نباشید
میخواستم ببینم رو پایه 300 تا 350 تومان برا بازی چی پیشنهاد میکنین(cpu+mother board+vga
mother board ترجیحا giga نباشه :cheesygri

خودم اینارو در نظر دارم ولی میخواستم نظر شمارو هم بدونم :
intel e7400 core 2 duo = 120 t
club3d 9800 gt = 168 t or zotac 9600 gt = 145 t or connect3d 4670 actic cooling = 112 t
main board = ????

در ضمن قیمت برام مهمه (نسبت به کارایی) همینطور صدای سیستم

راستی amd چی ؟ در مقایسه با e7400 (فقط از جنبه بازی) &phenom 9550 & phenom 7750 athlon 6000 چطورن ؟؟

در ضمن اگه میشه سیستمی که معرفی میکنین بهینه باشه (سیستم غیر بهینه = intel 2160 + geforce 9800 gtx)

دستتون درد نکنه.

اقا بین این دو مدل کارت گرافیک چه فرقی وجود داره ؟؟
connect 3d 4670 and connect 3d 4670 actic cooling

راستی من برای سیستم بالا یدونه کیسم میخوام . ترجیحا یچیزی تو مایه های green باشه
از لحاظ صدا خیلی برام مهمه اگه silent باشه که خیلی توپ میشه (از لحاظ خنک کنندگی و جا هم قابل قبول باشه) قیمتشم هرچی پایینتر بهتر !! :cheesygri

بچه ها بین این برندهای ارزون(zotac) با گرون(asus) باید 1 فرقی باشه درسته ؟؟
چون الکی که 1چیزی گرون نمیشه. باید از لحاظ overclocking یا cooling system یا ... با هم فرق کنن دزسته ؟؟

اقا راستی یکی از دوستام بهم یچیزی گفت میخوام ببینم حقیقت داره ؟؟؟؟
گفت که بااینکه گرافیک سیستمش 8800gtx هستش بازی gta 4 رو با مشکل ران میکنه واینکه بازیهایی که دارن میان خیلی قوی هستن و برای اینکه ادم بخواد بازیها روان اجرا بشن وتا 2 3 سال دیگه سیستمش احتیاج(شدید) به upgrade نداشته باشه باید حداقل !!!! 300 هزارتومن برای VGA بده !!!
میخواستم ببینم این واقعیت داره ؟؟؟؟

سلام بچه ها خسته نباشید
میخواستم ببینم رو پایه 300 تا 350 تومان برا بازی چی پیشنهاد میکنین(cpu+mother board+vga

club3d 9800 gt = 168 t or zotac 9600 gt = 145 t or connect3d 4670 actic cooling = 112 t
main board = ????

راستی amd چی ؟ در مقایسه با e7400 (فقط از جنبه بازی) &phenom 9550 & phenom 7750 athlon 6000 چطورن ؟؟

در ضمن اگه میشه سیستمی که معرفی میکنین بهینه باشه (سیستم غیر بهینه = intel 2160 + geforce 9800 gtx)

دستتون درد نکنه.
CPU:7300
M/B:P5B
VGA:9600GT
AMD هم سراغشو نگیر.

راستی من برای سیستم بالا یدونه کیسم میخوام . ترجیحا یچیزی تو مایه های green باشه
از لحاظ صدا خیلی برام مهمه اگه silent باشه که خیلی توپ میشه (از لحاظ خنک کنندگی و جا هم قابل قبول باشه) قیمتشم هرچی پایینتر بهتر !! :cheesygri

چون الکی که 1چیزی گرون نمیشه. باید از لحاظ overclocking یا cooling system یا ... با هم فرق کنن دزسته ؟؟

گفت که بااینکه گرافیک سیستمش 8800gtx هستش بازی gta 4 رو با مشکل ران میکنه واینکه بازیهایی که دارن میان خیلی قوی هستن و برای اینکه ادم بخواد بازیها روان اجرا بشن وتا 2 3 سال دیگه سیستمش احتیاج(شدید) به upgrade نداشته باشه باید حداقل !!!! 300 هزارتومن برای VGA بده !!!
اون مدلای 4670 یکیش فن بهتری داره، اون کیسی هم که می خوای حداقل باید 60 70 تومن خرج کنی.
بین برندهای گرافیک هم اگر مدل معمولی باشند فرق خاصی نیس،اونیم که دوستت راجع به گرافیک گفته تقریبا درسته، به شرط اینکه از CPU هم کم نیاره، اگر توی GTA مشکل داره احتمالا CPU ش ضعیف هست.

سلام بچه ها خسته نباشید

main board = ????

دستتون درد نکنه.
بابا خودت که واردی بهینه میکنیو نمیدونم از این حرفا.:cheesygri
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7300 or e7200
MAIN : ecs p45t-a or p5ql-pro
VGA : connect3d or club hd4670

حدودا 305 تومن در میاد.
amd هم یه زمانی واسه خودش شاخ بود الان دیگه نه.

هیچی فقط تو نوع خنک کننده با هم فرق دارن.
خوب در مورد کیس هم بستگی به بودجت داره ، من green tolip plus رو پیشنهاد میکنم.
نه فرقی که از نظر کارایی و نمیدونم gpu نیس فرقشون تو وارد کننده شون هستش که چقدر براشون آب میخوره و.... در کل این سوال رو باید از وارد کننده بپرسی.
والا عجیبه که 8800gtx تو gta iv به مشکل خورده (کاراییش که مشخصه کمی سریعتر از 9800gtx هستش) احتمالا مشکل چیز دیگس مثلا cpu , ram یا شایدم پاورش.
این که بخوای بدون مشکل بازی کنی هم خودش جای بحث داره که چجوری بخوای بازی کنی ، جزئیات برات مهم باشه ، رزولوشن نمیدونم aa و af رو در نظر بگیری و..... همه ی اینا تو نوع بازی کردن تاثیر داره.

سلام :biggrin1:.

خب من بلاخره يك رم 1 گيگ باس 533 خريدم.
فقط الان همين طوري كامپيوتر خاموش كنم و بهش وصل كنم يا بايد كار خاصي انجام بدم ممنون.
رمم هم سوزوكي هست ، متاسفانه نتونستم يك رم درست و حسابي با باس 533 پيدا كنم.

شما تو پستت حرفی از monitor نزدی ببین :
سلام
بازم من همون مزاحم همیشگی!!!
یه سیستم دیگه بر پایه rampage formula تا یک میلیون و 300 میخوام برا بازی:eek:
مرسی
یعنی الان تا 1300 با monitor میخوای ؟
خوب این rampage formula که sli ساپورت نیس ؟
حالا واسه چی sli ؟
فرقی نمیکنه SLI یا :biggrin1:CF
خونه یه LCD 32اینچ دارم!:love:و تو خوابگاه هم میخوام یک LCD خوب بگیرم!البته کارت VGA دوم رو تابستون میخوام بگیرم!چون تابستونها میرم خونه!یعنی فعلا یک کارت VGA لازم دارم .ممنون میشم راهنمایی کنید!
با تشکر:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or