مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

supra جان و فرشیدجان عزیز سلام
من با 650 تومن این قطعات رو می خوام بگیرم نظر شما رو می خواستم
cpu:C2Q 6600 or C2Q 8200
MB:ASUS P5Q
RAM:2 x 2GB
HDD:500GB SATA 32MB
POWER:GREEN GP535A
CASE:TOLIP PLUS
ram چی می تونم بگیرم 800 بگیرم یا 1066 و cpu کدوم یکی از این 2تا رو بگیرم این مادر برد برا این سی پی یو خوب هست؟
هارد کدوم برند بهتره؟
ببینم ته پول چی میمونه برا VGA تصمیم می گیرم فعلا اینا واجب
ممنون

ram چی می تونم بگیرم 800 بگیرم یا 1066 و cpu کدوم یکی از این 2تا رو بگیرم این مادر برد برا این سی پی یو خوب هست؟
هارد کدوم برند بهتره؟
ممنون
سلام به دوست جدید خودمون،
CPU که گفتم Q6600 بهتره، مادربردت خوبه مخصوصا واسه اور کردن، رم رو هم بسته به برند و مدل و هزینه میتونی 1066 برداری( البته فقط در صورتی که بخوای اور کنی)
برا HDD هم فعلا انتخابا زیاد نیس،Maxtor 32MB انتخاب خوبیه.

هارد کدوم برند بهتره؟
ممنون
سلام عزیز
خوب cpu که مشخصه q6600 سرتره فقط یه اور ساده میخواد تا برسه به 3.0 بعدش دیگه تو مایه های فضاس.:cheesygri
ram هم بستگی به خودت داره در حالت کلی کاراییشون فرق چندانی با هم نداره ولی اگه میخوای اور کنی بهتره که 1066 باشه برای اینکه از طرف رم کم نیاره.
چیزی به نام خوب یا بد بودن هم نداریم p5q هم یه مین بر پایه p45 هستش و چیپ p45 یه پهنای باند مشخصی داره چه asus باشه چه giga و.....
hdd هم من samsung رو پیشنهاد میکنم.
یعنی چی تا حدودی نزدیکه؟؟؟
یعنی مثلا :cheesygriمثل سایتها GTX285=349.99$
خرید از اونجا توصیه می شه؟؟؟
خوب یعنی تا حدودی نزدیک دیگه.:biggrin1:
منظورم اینه که به واقعیت بیشتر نزدیکه تا اینجا.
100 %.:biggrin1:

قیمت gtx280 چنده و قیمت gtx295 چنده و کدوم برای بازی بهتره
دوستای ما جدیدا می خوان ما رو نابود کنن با این سوالاشون!!:cool:
این دو تا هر 2 کارت مخصوص بازین، هر کی بنا به نیازش و بودجش یکیشو انتخاب می کنه.مشخصه که 295 سریعتره.
GTX 280=450 T Min
GTX 295=650T Min

با سلام خدمت مشاوره دهندگان عزيز!
والا يكي از دوستام مي خواد يه سيستم گيم ببنده تا سقف 1 تومن(البته با مانيتور و كيس ... خلاصه همه چيز ديگه) راستي مانيتورشم lcd باشه و آينده رو هم براي انتخاب قطعات در نظر بگيرين لطفا
بنده ي خدا اولين سيستمشه يه خورده انتظارش بالاست:-"
بعد يه سيستم هم برا خودم مي خوام ببندم تا 1200 ديگه با مانيتور و ... براي كارهاي سه بعدي (نمي دونم اينجا جاش بود يا نه خلاصه ببخشين ديگه!:blushing:
:love:

با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي كه كباده كش دنياي سخت افزارند :cool:

راستش من يه مدتي، (البته كمي بيشتر از يه مدتي :cheesygri) از دنياي سخت افزار و طوفان هاي سهمگين و لرزه هاي فيل افكنش دور بودم. دو سه روز پيش داشتم با يكي يه گپي مي زدم ديدم نه، انگار خيلي از دنيا عقبم (حداقل از علمش). فعلا كه خيال ارتقا سيستم ندارم. چون نيازي ندارم. نه وقتشو دارم كه بازي كنم و نه استاد همه فن حريف گرافيكم كه از صبح تا شب بخوام رندر و ميكس كنم. فقط مي خوام اطلاعات سخت افزاريم به روز بشه. در همه ي زمينه هاي سخت افزاري. از پردازنده و كارت گرافيك بگير تا هارد و رم. خودم دنبال مقاله و اين حرفا گشتم ولي اكثرش ناقصه.
اگه بتونين يه منبعي معرفي كنين واقعا ممنون مي شم. اگرم خودتون زحمت بكشين كه ديگه شرمندم كردين.
خدانگهدار
كمك. يعني يكي نيست ما رو يه راهنمايي بكنه؟ :crying:

والا يكي از دوستام مي خواد يه سيستم گيم ببنده تا سقف 1 تومن(البته با مانيتور و كيس ... خلاصه همه چيز ديگه) راستي مانيتورشم lcd باشه و آينده رو هم براي انتخاب قطعات در نظر بگيرين لطفا
بعد يه سيستم هم برا خودم مي خوام ببندم تا 1200 ديگه با مانيتور و ... براي كارهاي سه بعدي (نمي دونم اينجا جاش بود يا نه خلاصه ببخشين ديگه!:blushing:
:love:

سلام خدمت مشاور ه گیرنده ی عزیز!
اول سیستم واسه دوستت:
CPU Intel C2D 7400
RAM 2*2GB G.Skill
M/B:P5Q-SE
HDD:Maxtor 500GB 32MB
DVD-RW:SONY 22X SATA
VGA:9800GTX Plus
CASE:SilverStone St02
Power:Silverstone 580W
Monitor:SAMSUNG T200
با کیبورد و ماوس حدود 1050 میشه

حالا واسه خودت:

CPU Intel C2Q 6600 or 9400
RAM 2*2GB G.Skill
M/B:P5Q
HDD:Maxtor 500GB 32MB*2 Raid
DVD-RW:SONY 22X SATA
VGA:9600GT Inno3D
CASE:SilverStone St02
Power:Silverstone 580W
Monitor:SAMSUNG 20" T200
با کیبورد و ماوس حدود 1180 میشه

قیمت gtx280 چنده و قیمت gtx295 چنده و کدوم برای بازی بهتره
280 به غیر از مدل zotac که 440 تومنه بقیه برندا از 530 540 تومن هست تا 650 تومن ، 295 هم گیر نمیاد (هنوز بطور رسمی وارد نشده) اگر هم پیدا بشه بین 700 تا 900 تومن متغیره.
این سوال دوم هم معنی نمیده مگه قراره چجوری باشن ؟
قدرتاشون مشخصه 295 سرتره ، حالا این بستگی به شما داره که بخوای چقدر خرج کنی و چجوری بخوای بازی کنی ، الان یه 4850 یا 9800gtx هم میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه درصورتیکه میشه این کارتا رو با کمتر از 240 تومن هم تهیه کرد.
میتونی اینو در نظر بگیری (دوستت :cheesygri) :

CPU : intel e8200 or e7400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : zotac 9800gtx+
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : pioneer or samsung or lg (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung t200 or t1900
SPEAKER : creative a300 or a200

حدودا 1060 1065 در میاد.
اینم خودت :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-e or p5q-c
VGA : zotac 9800gtx+ or connect3d hd4850
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : sony or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp535a
CASE : green tuniq or tolip plus
MONITOR : samsung t1900
SPEAKER : creative a300

حدودا 290 در میاد میتونی vga رو 4850 هم در نظر بگیری یه 35 تومنی کم میشه.

دوستای ما جدیدا می خوان ما رو نابود کنن با این سوالاشون!!:cool:
این دو تا هر 2 کارت مخصوص بازین، هر کی بنا به نیازش و بودجش یکیشو انتخاب می کنه.مشخصه که 295 سریعتره.
GTX 280=450 T Min
GTX 295=650T Min

فرشيد جان حرف شما درست ولي بهتر نيست آدم GTX280 بخره.
چون 6 ماه ديگه directX 11.0 مي ياد :cheesygri
تازه GTX295 يك گرافيك وحشتناك بزرگه كه تو هر case جا نمي شه و گرماي خيلي زيادي توليد مي كنه(در واقع دو تا GTX280 روي يه برد هست كه كمي ضعيفش كردن)

آخرین ویرایش:
فرشيد جان حرف شما درست ولي بهتر نيست آدم GTX280 بخره.
چون 6 ماه ديگه directX 11.0 مي ياد :cheesygri
تازه GTX295 يك گرافيك وحشتناك بزرگه كه تو هر case جا نمي شه و گرماي خيلي زيادي توليد مي كنه(در واقع دو تا GTX280 روي يه برد هست كه كمي ضعيفش كردن)
از چه نظر بهتره ؟
این 295 هم که میگی بزرگه دقیقا هم اندازه ی 280 هستش و الان اکثر کیسا مشکلی با این جور کارتا ندارن و بخوبی ساپورت میشن.
کجا دو تا 280ـه ؟ :eek:
supra جان يه سوال:
بين برند zotac و ساير برند ها فرقي هست كه Zotac اينقدر ارزونه؟
نه فرقی که از نظر کارایی یا بهتر بگم gpuشون نیست فرقش تو وارد کننده شون هستش که باید این سوال رو از اونا بپرسی.

راستش من اينو تو مجله بازي نما خوندم كه از دوتا GTX280 بر روي يك برد تهيه شده و بزرگ بودنشم همونجا.
درسته خيلي قوي تره اما از نظر مالي GTX280 خيلي بهتره چون حداقل 6 ماه ديگه كه DicercX11.0 مي ياد آدم دلش نمي سوزه.
اين متن مجله: (شماره ي 47 صفحه ي 100 ستون چهارم خط :cheesygri44 شروع)
اما درون اين برد مشكي رنگ چه هيولايي خفته است؟
جواب از قبل معلوم است دو عدد GTX280!وnVIDIA تنها كاري كه انجام دادكوچك تر كردن سايز Die هسته بود.همانند نسخه ي قديمي GTX260.اين مدل نيز از تمامي امكانات چيپ GTX280 استفاده نمي كند و در دو مورد از يك كارت GTX280 پايين تر است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or