مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام :biggrin1:.

خب من بلاخره يك رم 1 گيگ باس 533 خريدم.
فقط الان همين طوري كامپيوتر خاموش كنم و بهش وصل كنم يا بايد كار خاصي انجام بدم ممنون.
رمم هم سوزوكي هست ، متاسفانه نتونستم يك رم درست و حسابي با باس 533 پيدا كنم.

مبارکت باشه
آره
فقط کافیه سیستم رو خاموش کنی! البته از برق هم جداش کن برق نگیردت! احتیاط شرط عقله!
مراقب باش برعکس نزنی سوکت رو خراب کنی!:biggrin1: و اینکه قبل دست زدن به قطعات،دستت رو بزن به یه چیزی تا الکتریسیته ساکن از بدنت خارج بشه(مثل پنجره):-"
موفق باشی

مبارکت باشه
آره
فقط کافیه سیستم رو خاموش کنی! البته از برق هم جداش کن برق نگیردت! احتیاط شرط عقله!
مراقب باش برعکس نزنی سوکت رو خراب کنی!:biggrin1: و اینکه قبل دست زدن به قطعات،دستت رو بزن به یه چیزی تا الکتریسیته ساکن از بدنت خارج بشه(مثل پنجره):-"
موفق باشی
خيلي ممنون.
ميرم تست كنم :biggrin1:.

سلام :biggrin1:.

خب من بلاخره يك رم 1 گيگ باس 533 خريدم.
فقط الان همين طوري كامپيوتر خاموش كنم و بهش وصل كنم يا بايد كار خاصي انجام بدم ممنون.
رمم هم سوزوكي هست ، متاسفانه نتونستم يك رم درست و حسابي با باس 533 پيدا كنم.
مبارکه.
نه کار خاصی نمیخواد بکنی سیستمو خاموش کن (پاورو قطع کن) بعد رمو جا بزن ، فقط الان چنتا رم رو مینت داری ؟
فرقی نمیکنه SLI یا :biggrin1:CF
خونه یه LCD 32اینچ دارم!:love:و تو خوابگاه هم میخوام یک LCD خوب بگیرم!البته کارت VGA دوم رو تابستون میخوام بگیرم!چون تابستونها میرم خونه!یعنی فعلا یک کارت VGA لازم دارم .ممنون میشم راهنمایی کنید!
با تشکر:biggrin1:
نگفتی این cf یا sli رو واسه چه کاری میخوای ؟
بعد این 1300 با مانیتور باشه ؟
بیا روشنمون کن.:cheesygri

سلام.

آقا اين T220P نتونستم قسطي پيدا كنم پولم نميرسه. 22 اينچ ارزونتر و خوب چي هست؟
اين زمان پاسخ گويي چه تأثيري تو بازي داره؟ :biggrin1: مثلاً توي فريم تأثير داره؟ مثلاً ممكنه يه بازي كه با مانيتور با زمان پاسخ گويي 2 روان اجرا بشه ممكنه با يه مانيتور با زمان پاسخ گويي 5 فريم فريم اجرا بشه؟ :biggrin1:

سلام
تا چقدر میخوای خرج کنی ؟
باز وارد مسائل شدی ؟ :cheesygri
ببین این پاسخگویی هرچی پایینتر بشه خوب تصویر روون تر جابجا میشه حالا اینکه 5 باشه یا 2 باشه تاثیرش اونقدری نیس که شما متوجه بشی چون درحد ms هستش (در ضمن زمان پاسخگویی هیچ تاثیری تو فریم نداره) اگه اینجور که میگی باشه پس من دارم بازیا رو فریم فریم اجرا میکنم درسته ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
22 اينچ ارزونتر و خوب چي هست؟
یه مانیتور از LG بگیر
اين زمان پاسخ گويي چه تأثيري تو بازي داره؟
اگر بیشتر از 4 میلی ثانیه باشه هنگام حرکت یه حالت تاری ( افکت BLUR ) به وجود میاد
مثلاً توي فريم تأثير داره؟
:eek: فریم به سیستم مربوطه نه مانیتور
مثلاً ممكنه يه بازي كه با مانيتور با زمان پاسخ گويي 2 روان اجرا بشه ممكنه با يه مانيتور با زمان پاسخ گويي 5 فريم فريم اجرا بشه؟
اینجوری نمیشه گفت ، ولی یه چیزی تو همین مایه ها

amd هم یه زمانی واسه خودش شاخ بود الان دیگه نه.
اینو ببین :biggrin1:

سلام.

آقا اين T220P نتونستم قسطي پيدا كنم پولم نميرسه. 22 اينچ ارزونتر و خوب چي هست؟
اين زمان پاسخ گويي چه تأثيري تو بازي داره؟ :biggrin1: مثلاً توي فريم تأثير داره؟ مثلاً ممكنه يه بازي كه با مانيتور با زمان پاسخ گويي 2 روان اجرا بشه ممكنه با يه مانيتور با زمان پاسخ گويي 5 فريم فريم اجرا بشه؟ :biggrin1:
سرعت پاسخگویی هیچ ربطی به فریم بازی یا تصویر نداره، این عدد نشون دهنده ی زمانیه که از ارسال تصویر به نمایش و تغییر تصویر توی مانیتور طول میکشه ، توی صحنه های سریع فیلم یا بازی اگر مانیتور سرعت پاسخگوییش پایین باشه یه شبح یا دنباله پشت اشیا دیده میشه که خب یه ایراده.
اما معمولا توی سرعت کمتر از مقدار 5 میلی ثانیه این مشکل دیگه به چشم نمیاد،منتها اون عددی که توی مشخصات مانیتورا می نویسن همیشه واقعی نیس و بسته به کیفیت پنل فرق می کنه.

سلام
تا چقدر میخوای خرج کنی ؟
باز وارد مسائل شدی ؟ :cheesygri
ببین این پاسخگویی هرچی پایینتر بشه خوب تصویر روون تر جابجا میشه حالا اینکه 5 باشه یا 2 باشه تاثیرش اونقدری نیس که شما متوجه بشی چون درحد ms هستش اگه اینجور که میگی باشه پس من دارم بازیا رو فریم فریم اجرا میکنم درسته ؟ :biggrin1:

يه 22 خوب ميخوام ديگه حدود 250 :biggrin1: چندتا پيشنهاد كنين لطفاً.
شما SAMSUNG پيشنهاد ميكني يا LG ؟
رزولشن هاي 1920 به بالا ميشن Full HD ؟
MRGAME ميگه كه بالاي 4 تار ميشه خودتون بين خودتون حل كنين يه جواب قطعي به من بدين :biggrin1::biggrin1::-"
T220 چند؟
اگه LG انتخاب ميكنين از اين مدل ها بهتر تو اين رنج هست؟ (به قيمت هاش توجه نكنين يه 15-20 تومني كم كنين هر كدوم رو :biggrin1:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1024&ID=137#
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1024&ID=118#

تکنولوژي DFC در LG ها و DC در سامسونگ ها فرقي دارن؟

یه مانیتور از LG بگیر

اگر بیشتر از 4 میلی ثانیه باشه هنگام حرکت یه حالت تاری ( افکت BLUR ) به وجود میاد

:eek: فریم به سیستم مربوطه نه مانیتور

اینجوری نمیشه گفت ، ولی یه چیزی تو همین مایه ها

supra ميگه كه 5 باشه یا 2 باشه تاثیرش اونقدری نیس که شما متوجه بشی چون درحد ms هست خودتون بين خودتون حل كنين يه جواب قطعي به من بدين :biggrin1::biggrin1::-"

توی صحنه های سریع فیلم یا بازی اگر مانیتور سرعت پاسخگوییش پایین باشه یه شبح یا دنباله پشت اشیا دیده میشه که خب یه ایراده.
آقا فرشيد منظور از "پايين" بالا هست ديگه؟ اشتباه شد ديگه؟

آخرین ویرایش:
آقا فرشيد منظور از "پايين" بالا هست ديگه؟ اشتباه شد ديگه؟

هیچ اشتباهی نشد، منظور از پایینتر بودن کندتره، هر چی عدد بیشتر بشه یعنی سرعت پاسخگویی پایینتره و واکنش مانیتور کندتر، بجای این حرفا مطلب رو بگیر که دوباره از اول سوال نکنی.

این که قدیمی شد بااا.
کسی از اور حرف زد ؟
خبرش مال یه ماه پیشه ولی هنوز intel جوابش رو نداده :smoke1:
دوما اورکلاک یکی از مشخصه های مهم cpu هست :smartass1:
سوما نسبت قیمت به قدرت Phenom II از همه شاختره

supra ميگه كه 5 باشه یا 2 باشه تاثیرش اونقدری نیس که شما متوجه بشی چون درحد ms هست خودتون بين خودتون حل كنين يه جواب قطعي به من بدين
این رامین رو ولش کن همش باید با من ساز مخالف بزنه :-"
البته یه جورایی هم راست میگه باید خیلی به فریم ریت حساس باشی تا متوجه بشی

آخرین ویرایش:
با سلامی مجدد . از راهنمایتون متشکرم.

من 4670 رو چک کردم از لحاظ قیمت و کارایی از 9600gt بهتره(قیمتی) و اینکه میخواستم بدونم اگه دوتا 4670 رو با هم croosfrie کنم خوب میشه یا چی ؟ :cheesygri
قیمت گرفتم biostar4670 =91 t تو بازار ایران بود یعنی اگه 2تا بخرم میشه 180t که اونجوری که دیدم performancesh از 4850 بهتر میشه !!!!! (که قیمتش تقریبا 220 هست) اینم لینکش :

http://www.hexus.net/content/item.php?item=15422&page=1

راستی این biostar 4670 از نظر شما چطوره .
از لحاظ گرماش واینکه اگه بخوام اورکلاکش کنم چطوره ؟ (میدونم مصرفش کمه ولی اگه اور بشه چی؟)
ارزونتراز این چیزی پیدا میشه ؟؟ یا همین ارزونتر ؟؟
اگه جایی میناسین که جنس مطمئا و ارزون میده لطفا معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

cpu هم که e7400 میگیرم اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم. خودم p5q pro چک کردم به نظرم بد نمیاد (128t) (تقریبا مینش 100t تا 130t باشه)

راستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه (با توجه به اینکه مینای elitegroup چیزای ارزون و ضعیف میزن) :confused:
ممریم هم patriot 2*1gb 800 هستش

بعد برای case میخوام 30 40 تومن بدم (البته اگه واقئا بیشتر پول دادن براش می ارزه که هیچی !!! با اینکه میخوام احتمالا over و crossfire هم بکنم) :-"

راستی power 530 real green هستش
با توجه به اینکه فعلا خیلی پول ندارم فعلا 1 دونه 4670 میگیرم پس اگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم(اگه از همین پیدا نشه) ؟؟ با هم conflict نمیدن ؟؟ یا اینکه خوب با هم مچ نشن ؟

در ضمن من تا حالا overclock نکردم و هیچ سر رشته ای هم ازش ندارم .اگه میشه 1 ذره راهنمایی کنین (اگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید):confused:

راستی این aa و af چی هستش ؟؟؟

بازم از همتون ممنونم .

آخرین ویرایش:
راستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه
elitegroup جزو مادربوردهای ازرون هست که قابلیت اورکلاک کمی داره
اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم.
BIO STAR TP45
اگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم
اره میشه ، حتی میتونی مدل بالاتر مثلا 4870 بگیری
اگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید
اگر بخوای CPU رو زیاد اورکلاک کنی باید یه خنک COOLING بگیری

آخرین ویرایش:
با سلامی مجدد . از راهنمایتون متشکرم.

من 4670 رو چک کردم از لحاظ قیمت و کارایی از 9600gt بهتره(قیمتی) و اینکه میخواستم بدونم اگه دوتا 4670 رو با هم croosfrie کنم خوب میشه یا چی ؟ :cheesygri
قیمت گرفتم biostar4670 =91 t تو بازار ایران بود یعنی اگه 2تا بخرم میشه 180t که اونجوری که دیدم performancesh از 4850 بهتر میشه !!!!! (که قیمتش تقریبا 220 هست) اینم لینکش :

http://www.hexus.net/content/item.php?item=15422&page=1

راستی این biostar 4670 از نظر شما چطوره .
از لحاظ گرماش واینکه اگه بخوام اورکلاکش کنم چطوره ؟ (میدونم مصرفش کمه ولی اگه اور بشه چی؟)
ارزونتراز این چیزی پیدا میشه ؟؟ یا همین ارزونتر ؟؟
اگه جایی میناسین که جنس مطمئا و ارزون میده لطفا معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

cpu هم که e7400 میگیرم اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم. خودم p5q pro چک کردم به نظرم بد نمیاد (128t) (تقریبا مینش 100t تا 130t باشه)

راستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه (با توجه به اینکه مینای elitegroup چیزای ارزون و ضعیف میزن) :confused:
ممریم هم patriot 2*1gb 800 هستش

بعد برای case میخوام 30 40 تومن بدم (البته اگه واقئا بیشتر پول دادن براش می ارزه که هیچی !!! با اینکه میخوام احتمالا over و crossfire هم بکنم) :-"

اینایی که گفتی بیشتر در تئوری خوب بنظر میاد ، اما در عمل CF کردن دو تا کارت Low End مثل 4670 خیلی معقول نیست هم بخاطر مشکلات همیشگی CF و درایوراش و هم اینکه عرض باند حافظه ی 4670 پایین هست و فقط به درد رزولوشن های پایین میخوره، تو این تستا هیچ وقت ایرادا رو توی بنچمارکا نمیشه دید.
در ضمن 9600GT از لحاظ راندمان از 4670 سرتره ولی قیمتی گرونتره. نه Biostar و نه ECS برای اور کردن پیشنهاد نمیشن.

راستی power 530 real green هستش
با توجه به اینکه فعلا خیلی پول ندارم فعلا 1 دونه 4670 میگیرم پس اگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم(اگه از همین پیدا نشه) ؟؟ با هم conflict نمیدن ؟؟ یا اینکه خوب با هم مچ نشن ؟
در ضمن من تا حالا overclock نکردم و هیچ سر رشته ای هم ازش ندارم .اگه میشه 1 ذره راهنمایی کنین (اگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید):confused:
راستی این aa و af چی هستش ؟؟؟
بازم از همتون ممنونم .
شما بعدن میتونی برند دیگه ای بخری ، اورکلاک هم اگر از اون برندای 3 تا 100 تومن نخری امکان پذیر هست.
AA برای صاف کردن لبه های اشیا در بازی و AF برای بهبود وضوح بافتها در زوایای مختلف دید و کم کردن Blure شدن بافتهای دورتر بکار میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or