آقا فرشيد منظور از "پايين" بالا هست ديگه؟ اشتباه شد ديگه؟
هیچ اشتباهی نشد، منظور از پایینتر بودن کندتره، هر چی عدد بیشتر بشه یعنی سرعت پاسخگویی پایینتره و واکنش مانیتور کندتر، بجای این حرفا مطلب رو بگیر که دوباره از اول سوال نکنی.
آقا فرشيد منظور از "پايين" بالا هست ديگه؟ اشتباه شد ديگه؟
خبرش مال یه ماه پیشه ولی هنوز intel جوابش رو نداده :smoke1:این که قدیمی شد بااا.
کسی از اور حرف زد ؟
این رامین رو ولش کن همش باید با من ساز مخالف بزنهsupra ميگه كه 5 باشه یا 2 باشه تاثیرش اونقدری نیس که شما متوجه بشی چون درحد ms هست خودتون بين خودتون حل كنين يه جواب قطعي به من بدين

elitegroup جزو مادربوردهای ازرون هست که قابلیت اورکلاک کمی دارهراستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه
BIO STAR TP45اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم.
اره میشه ، حتی میتونی مدل بالاتر مثلا 4870 بگیریاگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم
اگر بخوای CPU رو زیاد اورکلاک کنی باید یه خنک COOLING بگیریاگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید
با سلامی مجدد . از راهنمایتون متشکرم.
من 4670 رو چک کردم از لحاظ قیمت و کارایی از 9600gt بهتره(قیمتی) و اینکه میخواستم بدونم اگه دوتا 4670 رو با هم croosfrie کنم خوب میشه یا چی ؟ :cheesygri
قیمت گرفتم biostar4670 =91 t تو بازار ایران بود یعنی اگه 2تا بخرم میشه 180t که اونجوری که دیدم performancesh از 4850 بهتر میشه !!!!! (که قیمتش تقریبا 220 هست) اینم لینکش :
http://www.hexus.net/content/item.php?item=15422&page=1
راستی این biostar 4670 از نظر شما چطوره .
از لحاظ گرماش واینکه اگه بخوام اورکلاکش کنم چطوره ؟ (میدونم مصرفش کمه ولی اگه اور بشه چی؟)
ارزونتراز این چیزی پیدا میشه ؟؟ یا همین ارزونتر ؟؟
اگه جایی میناسین که جنس مطمئا و ارزون میده لطفا معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
cpu هم که e7400 میگیرم اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم. خودم p5q pro چک کردم به نظرم بد نمیاد (128t) (تقریبا مینش 100t تا 130t باشه)
راستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه (با توجه به اینکه مینای elitegroup چیزای ارزون و ضعیف میزن) :confused:
ممریم هم patriot 2*1gb 800 هستش
بعد برای case میخوام 30 40 تومن بدم (البته اگه واقئا بیشتر پول دادن براش می ارزه که هیچی !!! با اینکه میخوام احتمالا over و crossfire هم بکنم)![]()
شما بعدن میتونی برند دیگه ای بخری ، اورکلاک هم اگر از اون برندای 3 تا 100 تومن نخری امکان پذیر هست.راستی power 530 real green هستش
با توجه به اینکه فعلا خیلی پول ندارم فعلا 1 دونه 4670 میگیرم پس اگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم(اگه از همین پیدا نشه) ؟؟ با هم conflict نمیدن ؟؟ یا اینکه خوب با هم مچ نشن ؟
در ضمن من تا حالا overclock نکردم و هیچ سر رشته ای هم ازش ندارم .اگه میشه 1 ذره راهنمایی کنین (اگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید):confused:
راستی این aa و af چی هستش ؟؟؟
بازم از همتون ممنونم .
کاملا درسته :tick:اینایی که گفتی بیشتر در تئوری خوب بنظر میاد ، اما در عمل CF کردن دو تا کارت Low End مثل 4670 خیلی معقول نیست هم بخاطر مشکلات همیشگی CF و درایوراش و هم اینکه عرض باند حافظه ی 4670 پایین هست و فقط به درد رزولوشن های پایین میخوره، تو این تستا هیچ وقت ایرادا رو توی بنچمارکا نمیشه دید.
Biostar در اورکلاک بهترینه حتی از ASUS هم بهتر عمل میکنه ( البته تا قبل از X58 )نه Biostar و نه ECS برای اور کردن پیشنهاد نمیشن.
اگر مادربرد شما توی اور خوب عمل کرده، دلیل نمیشه که همه ی مدلای دیگش هم خوب باشه، درسته که توی مدلاش گزینه های اورکلاک رو هم لحاظ میکنه اما اصولا Biostar برند مطرحی نیس و اونقدر از لحاظ مهندسی محصولاتش قوی نیس که بخواد کیفیتی در حد ASUS داشته باشه، اصلا با هم قابل قیاس نیستن،مخصوصا از لحاظ اورکلاکینگ یا گزینه های کیفیتی دیگه.کاملا درسته :tick:
Biostar در اورکلاک بهترینه حتی از ASUS هم بهتر عمل میکنه ( البته تا قبل از X58 )
من خودم Biostar TP43 دارم CPU E7300 تا فرکانس 4.2 اورکلاک کردم
والا هردوشون خوبن من samsungـو قبول دارم.يه 22 خوب ميخوام ديگه حدود 250 :biggrin1: چندتا پيشنهاد كنين لطفاً.
شما SAMSUNG پيشنهاد ميكني يا LG ؟
رزولشن هاي 1920 به بالا ميشن Full HD ؟
MRGAME ميگه كه بالاي 4 تار ميشه خودتون بين خودتون حل كنين يه جواب قطعي به من بدين :biggrin1::biggrin1:
T220 چند؟
اگه LG انتخاب ميكنين از اين مدل ها بهتر تو اين رنج هست؟ (به قيمت هاش توجه نكنين يه 15-20 تومني كم كنين هر كدوم رو :biggrin1:
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...t=1024&ID=137#
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...t=1024&ID=118#
تکنولوژي DFC در LG ها و DC در سامسونگ ها فرقي دارن؟
مهم نیست مال کی هست مهم اینه که یه فرد عادی نمیتونه به این فرکانس برسه (شما نیتروژن مایع رو نمیتونی پیدا کنی چه برسه به هلیوم مایع :biggrin1خبرش مال یه ماه پیشه ولی هنوز intel جوابش رو نداده :smoke1:
دوما اورکلاک یکی از مشخصه های مهم cpu هست :smartass1:
سوما نسبت قیمت به قدرت Phenom II از همه شاختره

چجوری به این نتیجه رسیدی ؟!:biggrin1:این رامین رو ولش کن همش باید با من ساز مخالف بزنه![]()
شاید از نظر قیمت سرتره باشه ولی از نظر کارایی نه ، 4670 بعضی جاها از gso هم پایینتره چه برسه به gt.با سلامی مجدد . از راهنمایتون متشکرم.
من 4670 رو چک کردم از لحاظ قیمت و کارایی از 9600gt بهتره(قیمتی) و اینکه میخواستم بدونم اگه دوتا 4670 رو با هم croosfrie کنم خوب میشه یا چی ؟ :cheesygri
قیمت گرفتم biostar4670 =91 t تو بازار ایران بود یعنی اگه 2تا بخرم میشه 180t که اونجوری که دیدم performancesh از 4850 بهتر میشه !!!!! (که قیمتش تقریبا 220 هست) اینم لینکش :
http://www.hexus.net/content/item.php?item=15422&page=1
راستی این biostar 4670 از نظر شما چطوره .
از لحاظ گرماش واینکه اگه بخوام اورکلاکش کنم چطوره ؟ (میدونم مصرفش کمه ولی اگه اور بشه چی؟)
ارزونتراز این چیزی پیدا میشه ؟؟ یا همین ارزونتر ؟؟
اگه جایی میناسین که جنس مطمئا و ارزون میده لطفا معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
cpu هم که e7400 میگیرم اگه یه مین خوب که قابلیت crossfire و overclock خوب داشته باشه (giga نباشه) ممنون میشم. خودم p5q pro چک کردم به نظرم بد نمیاد (128t) (تقریبا مینش 100t تا 130t باشه)
راستی این elitegroup که معرفی کردین چطوریه (با توجه به اینکه مینای elitegroup چیزای ارزون و ضعیف میزن) :confused:
ممریم هم patriot 2*1gb 800 هستش
بعد برای case میخوام 30 40 تومن بدم (البته اگه واقئا بیشتر پول دادن براش می ارزه که هیچی !!! با اینکه میخوام احتمالا over و crossfire هم بکنم)![]()
مهم نیست میتونی از هر برند دیگه ای هم انتخاب کنی.استی power 530 real green هستش
با توجه به اینکه فعلا خیلی پول ندارم فعلا 1 دونه 4670 میگیرم پس اگه بخوام بعدا 1 دونه دیگه بگیرم میتونم از brande دیگه ای بگیرم(اگه از همین پیدا نشه) ؟؟ با هم conflict نمیدن ؟؟ یا اینکه خوب با هم مچ نشن ؟
در ضمن من تا حالا overclock نکردم و هیچ سر رشته ای هم ازش ندارم .اگه میشه 1 ذره راهنمایی کنین (اگه خنک کننده و وسایل اضافی و مخصوص لازم داره لطفا بگید):confused:
راستی این aa و af چی هستش ؟؟؟
بازم از همتون ممنونم .

والا هردوشون خوبن من samsungـو قبول دارم.
مانیتوری که 1080p رو ساپورت کنه (یا همون 1080*1920) میشه FULL HD ساپورت.
من گفتم ، شما خودت یه سرچ بزنی متوجه میشی بین 5 یا 2 اختلاف چندانی نیست چون در حد ms هستش و عمرا نمیتونی تشخیص بدی.:cheesygri
(بقيه چيزاشون تقريباً يكي باشه)بله قبول دارم ASUS همیشه بهترین و گرونترین برند توی بازارهمحصولاتش قوی نیس که بخواد کیفیتی در حد ASUS داشته باشه، اصلا با هم قابل قیاس نیستن،مخصوصا از لحاظ اورکلاکینگ یا گزینه های کیفیتی دیگه.
الان خوشحالت میکنم :flowers:خوشحال میشم اگر چن تا عکس از اورکلاکت تا 4.2Ghz با مادربردت اینجا بزاری که ببینیم.
حالا تو تا 6.4 بالا نبر 5 تا اور کن کافیه :cheesygriیه فرد عادی نمیتونه به این فرکانس برسه
شواهد اینو نشون میده :book:چجوری به این نتیجه رسیدی ؟!
آخه گیر دادی به 22 ملت گیج میشن نمیشه کمتر برداری ؟ :biggrin1:همچين گفتي بودجت چقدره گفتم الآن 10 تا مدل معرفي ميكني :biggrin1:
حداقل دوتا مدل خوب با اين بودجه معرفي ميكردي دلمون خوش ميشد :biggrin1:
من يه Full HD بگيرم با كنتراست كمتر بهتره يا يه 1050 با كنتراست بيشتر؟(بقيه چيزاشون تقريباً يكي باشه)
انقدر سوال ميكنم آخه مانيتور رو خيلي دير به دير عوض مي كنم مثلاً اين مانيتور خودم فكر كنم 8 سال هست دارمش :biggrin1:
از cpu-z هم میذاشتی مشکلی نبود.الان خوشحالت میکنم :flowers:
رو فرکانس 4.2 سیستم پایدار نبود 10 تا کم کردم

چشم مربی.:cheesygriحالا تو تا 6.4 بالا نبر 5 تا اور کن کافیه :cheesygri
شواهد قابل استناد نیست.:biggrin1:شواهد اینو نشون میده :book:
من میگم به تولیدهای AOC هم نگاهی کن،میتونی تو سایت مادایران ببینیيه 22 خوب ميخوام ديگه حدود 250 :biggrin1: چندتا پيشنهاد كنين لطفاً.
شما SAMSUNG پيشنهاد ميكني يا LG ؟
رزولشن هاي 1920 به بالا ميشن Full HD ؟
می خوام بترکونم دادانگفتی این cf یا sli رو واسه چه کاری میخوای ؟
بعد این 1300 با مانیتور باشه ؟
بیا روشنمون کن.:cheesygri

MB: ASUS RAMPAGE FORMULAببین نشد دیگه ، من این همه خودم رو منجر کردم که زیاد خرج مادربورد نکنید. بگو من هویجم دیگهMB: ASUS RAMPAGE FORMULA
CPU: INTEL E8500
VGA: CLUB3D 4870
RAM: G.SKILL OR KINGSTON 2G*2
HDD: SAMSUNG 500G
ODD: SAMSUNG
CASE: GREEN TUNIQ3
POWER: GREEN G535
LCD: SAMSUNG T1900
KEY &MOUS GAMING: MEVA

اینطوری قابل استنادتره ، از VANTAGE هم خواستم بنچ بگیرم حسش نبوداز cpu-z هم میذاشتی مشکلی نبود.

چه گیری دادی به این rampage formula ها !!! :cheesygriمی خوام بترکونم دادا
برا بازی روی LCD 32inch لازم دارم.
آره 1300 با مانیتور
ببین اینه خوبن؟:
MB: ASUS RAMPAGE FORMULA
CPU: INTEL E8500
:biggrin1:VGA: CLUB3D 4870
RAM: G.SKILL OR KINGSTON 2G*2
HDD: SAMSUNG 500G
ODD: SAMSUNG
CASE: GREEN TUNIQ3
POWER: GREEN G535