2: X8 نسخه ی 2 برابر xچند نسخه ی 1 هست ؟ ( برابر x16
)
این الان یعنی چی ؟ :confused: (چی رو میخوای ثابت کنی)
DDR3 ارتباطش به همینه عزیز شما فکر میکنی روی DDR3 وقتی میزنه DDR3 2000 PC316000 یعنی واقعا 16.000 مگابایت بر ثانیه سرعتش هست ؟ ( این بحثش زیاده بگزریم ) .
نه همچین فکری نمیکنم.
دوست من مستقیم و غیر مستقیم نداره و منم کارم این نیست :
خوب وقتی مشکل داره باید ایراد گرفت که کار درست بشه !! اگر بخوایم هیچی نگیم که نمیشه ( این مزیت فروم هست ، شما با تست هایی که من گزاشتم متوجه ی اشتباهت شدی و همینطور دیگران ، شاید من جای شما بودم و با این اشتباهات موجب ضرر یا ... برای خودم یا دیگران میشدم ولی حالا که متوجه شدی خیلی کمکت میکنه . )
البته من قصد ضایع کردن شخص پیشنهاد دهنده رو نداشتم و ندارم فقط میخوام کمک دوستان کنم که اطلاعاتشون در این زمینه بالا بره البته من کوچیکتر از این حرف ها هستم که بخوام از شما یا دیگران ایراد بگیرم و مشکلش رو بهش بگم)
نه مشکلی نداره چون بهش نمیگن ایراد.
شما هم هیچی نگفتی فقط یسری ایرادات بیخود گرفتی نمیدونم عین هلیکوپتر صدا میده یا p5q-c هم کومبو هست ولی cf نداره و.....
من با تست های شما کاری ندارم (تا دلت بخواد بنچ و تست دیدم) شما به حرف من توجه نکردی رو ddr3 ننوشته only i7 یا 1366 و یا هر سوکت دیگه ای درسته پس ربطی به سوکت یا هر چیز دیگه ای نداره.
نه عزیز هر کسی نمیتونه !! وفتی کسی میاد توی نت با چندین نفر که از اون بیشتر اطلاعات دارند یا تجربه بیشتری دارند مشورت میکنه باید پیشنهادی که بهش میکنند بدون عیب و نقص باشه وگر نه میتونست خودش با اطلاعات کمش سیستم رو بدون حساب کتاب ببنده ! یا بده دست فروشنده هر چی اون ...... . :biggrin1: همین ایراد کوچولو میتونه به همین طریق به چندین نفر که پیشنهاد داده میشه بهش ضرر بزنه هم از لحاظ مالی ( گرون تر بودن DDR3 ) و هم از لحاظ کارایی که با وجود اینکه پول بیشتری داده کارایی پایین تری هم میگیره !!!
انشاءالله که از دست من ناراحت نمیشی و نشدی :biggrin1:
با تشکر
چرا هر کسی میتونه (بازم منظور منو متوجه نشدی منظورم اهلش بود نه هر کسی
) ، حالا هر کی با توجه به ایده و نظر خودش سیستم پیشنهاد میده شما میتونی تو یه فوروم تخصصی درخواست سیستم کنی و تو یه فوروم دیگه هم همون درخواست رو بدی پس هر کسی میتونه (اونجوری که شما میگی یکی میذاشتن واسه تمام فروم ها :biggrin1
هر بخشی تو فورم هم admin و به نوعی کاربر فعال تو اون زمینه داره و مطمئن باش رسیدگی میشه نه اینکه هر کسی هر جور دلش خواست نظر بده.
در کل بازم میگم شما یسری ایرادات غیر منطقی گرفتی که تا اینجا هم کش اومد :biggrin1: که اصلا نیازی بهش نبود.
ما کارمون تو این بخش پیشنهاد سیستم هست حالا یا طرف قبول میکنه یا نمیکنه وگرنه بجای درخواست سیستم واسه هر کدوم یه e-mail میزنه به کمپانیا و درخواست سیستم میکنه.:biggrin1:
با تشکر از راهنماییتون.
پس شما مینه asus p5q-e رو تایید میکنید؟ به نظر شما مناسبه یا بهتره سی پی یوم رو به مینم بفروشم و مینه بهتری انتخاب کنم؟
با تشکر...
والا تو اون رنج بهتر از p5q-e نیست و با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره.
در مورد ارتقاء هم گفتم نهایت میتونی از سریه ex بندازی (البته 775) که خوب قیمت بالایی دارن و با وجود سریه i7 دیگه خریدشون منطقی نیست ، منظورم اینه که مین بالاتر هم برداری باز همینه حالا چه x38 چه x48 چون فقط 775 ساپورت هستن.
خواهش.
سلام.
من خودم T220P رو بعد از عيد ميگيرم الآن يكي از دوستام كه پا به پاي من سيستمش رو ارتقا داد ميخواد مانيتور بگيريه اينو بهش گفتم گفت كوچيك تر ميخوام. (اينو گفتم كه نگين بعد از اون همه سؤال آخرش T220P رو نخواست!). بهترين 17 و بهترين 19 رو اگه ميشه با قيمت بگين (سامسونگ).
19 که معلومه فقط t1900 ، تو 17 هم سامسونگ مدل جالبی نداره (البته به نظر من) نمیشه از lg برداره ؟ :biggrin1:
البته تا بودجه تعیین نکنی نمیشه درست و حسابی نظر داد.
سلام.من این سیستم رو گرفتم. بگید چطوره؟بده؟خوبه؟(من نسبت به رم تردید دارم!):confused:
VGA:Gigabyte GTX 260-216 Core-OC
MB:Gigabyte EX58 UD4P
CPU:Intel Core i7 920
RAM:3GB(3*1) DDR3 1333 Tri-Channel
...
لطفا نظرتون رو بگید.
(در ضمن از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردند تشکر میکنم)
مشکلی نداره عالیه.
فقط میتونستی با یکم بالاتر مین بهتری در نظر بگیری.
vga هم نمیدونم چند گرفتی ولی حداقل یه 30 یا 40 تومنی باید با بقیه فرق داشته باشه. (البته اگه آواژنگه :biggrin1
تردیدت توی رم چیه ؟ :confused:
این قصه سر دراز دارد ....
بیاین تو پروفایل من یا فرشید تا ادامه بدیم
یه مشکل عجیب دیگه ای هم پیش اومده
آقا جریان چیه ؟ (این ممد رضا هم که باز.... :biggrin1: شده کسی نیست به اینجا یه نیم نگاهی بندازه
)
ببین چجوری وقت مارو تلف کرد این آقای ناشناس، اون یکیم که اومد به رامین گیر داد، الکی اومده میگه تو چرا اینجوری گفتی؟!!، حالا بنظر تو اینا اتفاقی رخ داده؟! من که میگم نفوذی گروههای ف ش ا ر هستن!
موافقم هر 2 یا 3 ماهی این مشکلو داریم.