مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز مشکل بیشتر همینجا بود.حرف شما کاملا غلطه.!!!

یه تاپیک در این رابطه درست کنید چون بنده در حال حاضر برای این کار محدودیت دارم.اونجا خدمتتون عرض خواهم کرد که هیچ مشکلی وجود نداشته.
حرف من کاملا درسته ، شک نکن، شما هم که یه دلیل فنی هم واسه حرفت نیوردی توی این 4 تا پستی که توی این سایت داشتی منم که گفتم که نمی خوام وارد جزییات بشم و در ضمن به شرایط و Setup سعید هم احاطه نداشتم، واسه همین اون بحث رو با سعید ادامه ندادیم چون اینجا جاش نیست، برای ادامه ی بحث لطفا PM بده تا توجیحت کنم.

دوست عزیز منظورم این هست که از کجا فهمیدید که CPU ایشون رو FSB 410 مشکل داره؟
البته منم به فرشید حق دادم با توجه به شرایط بگه که cpu دانکلوک شده
ولی به نظر میاد شما اطلاعاتی در این مورد دارید و میدونید مشکل از کجاست ، میشه تو یه پست
توضیح بدید تا هم تاپیک نزنیم هم سریع این بحث تموم بشه
برای ادامه ی بحث لطفا PM بده تا توجیحت کنم.
اینم فکر خوبیه
دوست عزیز مشکل بیشتر همینجا بود.حرف شما کاملا غلطه.!!!
( به جای غلطه از اشتباهه استفاده میکردی محترمانه تر بود )
بحث رو با سعید ادامه ندادیم چون اینجا جاش نیست
البته به نتیجه رسیدیم ;)
بهترين 19 رو اگه ميشه با قيمت بگين (سامسونگ).
T1900 SAMSUNG قیمتش فکر کنم 205 تومنه

آخرین ویرایش:
حرف من کاملا درسته ، شک نکن، شما هم که یه دلیل فنی هم واسه حرفت نیوردی توی این 4 تا پستی که توی این سایت داشتی منم که گفتم که نمی خوام وارد جزییات بشم و در ضمن به شرایط و Setup سعید هم احاطه نداشتم، واسه همین اون بحث رو با سعید ادامه ندادیم چون اینجا جاش نیست، برای ادامه ی بحث لطفا PM بده تا توجیحت کنم.

دوست عزیز متاسفانه بنده 100% مطمئن هستم که حرف شما اشتباه هست.دوما شما چه دلیل فنی برای اثبات حرفتون دارید.فکر نکنم بحث در PM جالب باشه.شما یه تاپیک مخصوص مشکلات اورکلاک بسازید اونجا توجیحتون خواهم کرد.

البته منم به فرشید حق دادم با توجه به شرایط بگه که cpu دانکلوک شده
ولی به نظر میاد شما اطلاعاتی در این مورد دارید و میدونید مشکل از کجاست ، میشه تو یه پست
توضیح بدید تا هم تاپیک نزنیم هم سریع این بحث تموم بشه
( به جای غلطه از اشتباهه استفاده میکردی محترمانه تر بود )

دوست عزیز اصلا مشکلی نداره که بخواد حل بشه.:)

همچنان منتظر ایجاد تاپیک توسط یکی از شما دو دوست گرامی هستم.

دوست عزیز متاسفانه بنده 100% مطمئن هستم که حرف شما اشتباه هست.دوما شما چه دلیل فنی برای اثبات حرفتون دارید.فکر نکنم بحث در PM جالب باشه.شما یه تاپیک مخصوص مشکلات اورکلاک بسازید اونجا توجیحتون خواهم کرد.

دوست عزیز اصلا مشکلی نداره که بخواد حل بشه.:)

همچنان منتظر ایجاد تاپیک توسط یکی از شما دو دوست گرامی هستم.
من دلیلی برای اثبات حرفم به شما نمی بینم چون شما هستی که به حرف من ایراد گرفتی و شما باید دلیل واسه حرفت بیاری ،منم نمی خوام بحث فنی بکنم چون اینجا جای آموزش اورکلاک نیست، ولی برای اطلاعات بیشتر میتونی C1 State رو جستجو کنی.
اما اگر بجای این چن تا پست دو خط جواب فنی می دادی منم جواب فنی می دادم،ظاهرا شما قصد مباحثه با دوستان رو نداری و فقط برای ایجاد درگیری و جدل اومدی توی سایت! یا دلیلت رو بگو یا بحث رو تموم کن و وقت ما رو نگیر.

من دلیلی برای ایجاد تاپیک توی فروم نمی بینم ، فروم های حرفه ای مخصوص اینکار هستن که میتونی بهشون مراجعه کنی.

من دلیلی برای اثبات حرفم به شما نمی بینم چون شما هستی که به حرف من ایراد گرفتی و شما باید دلیل واسه حرفت بیاری ،منم نمی خوام بحث فنی بکنم چون اینجا جای آموزش اورکلاک نیست، ولی برای اطلاعات بیشتر میتونی C1 State رو جستجو کنی.
اما اگر بجای این چن تا پست دو خط جواب فنی می دادی منم جواب فنی می دادم،ظاهرا شما قصد مباحثه با دوستان رو نداری و فقط برای ایجاد درگیری و جدل اومدی توی سایت! یا دلیلت رو بگو یا بحث رو تموم کن و وقت ما رو نگیر.

من دلیلی برای ایجاد تاپیک توی فروم نمی بینم ، فروم های حرفه ای مخصوص اینکار هستن که میتونی بهشون مراجعه کنی.

شما اصلا دلیلی برای اینکه فرکانس CPU رو 4100MHz نیست نگفتید.اون فرکانس هم به دلیل Enable بودن EIST و یه سری مسایل دیگه هست.در صورتی که شما گفتید مین این فرکانس رو جواب نمیده.!!!!البته این فرکانس برای این پردازنده زیاد هم بالا نیست چون بیشتر از اینها هم جا داره.

بنده از شما سوال کردم و شما باید پاسخ میدادید و به هیچ وجه هم برای درگیری این سوال رو مطرح نکردم.فقط میخواستم دوستمون به جواب اصلیشون برسند.چون شما ایشون رو گمراه کرده بودید...
در ضمن پست بیشتر دلیل بر اطلاعات بیشتر نیست.

شما اصلا دلیلی برای اینکه فرکانس CPU رو 4100MHz نیست نگفتید.اون فرکانس هم به دلیل Enable بودن EIST و یه سری مسایل دیگه هست.در صورتی که شما گفتید مین این فرکانس رو جواب نمیده.!!!!البته این فرکانس برای این پردازنده زیاد هم بالا نیست چون بیشتر از اینها هم جا داره.

بنده از شما سوال کردم و شما باید پاسخ میدادید و به هیچ وجه هم برای درگیری این سوال رو مطرح نکردم.فقط میخواستم دوستمون به جواب اصلیشون برسند.چون شما ایشون رو گمراه کرده بودید...
در ضمن پست بیشتر دلیل بر اطلاعات بیشتر نیست.
خب من واسه همین گفتم C1 State رو ببینید که کارش همون فعال کردن EIST روی مادربردهای مدرن هست،منم جایی نگفتم که این فرکانس جواب نمیده اما مطمئن بودم که بدست آوردن این فرکانس هم بدون لحاظ کردن این گزینه ها و یه تجربه ی حداقل مقدور نیست .
اگرم لازم بود میتونستم این موارد رو به سعید بگم اما بازم میگم که اینجا جاش نبود و طولانی میشد و هم اینکه کار به اونجا هم ختم نمیشد،در ضمن اگرم اینکارو می کرد با فشاری که روی CPU و مادربرد وارد میشد من باید جوابگوی پیامدهای احتمالی اینکار میبودم یا شما؟؟!
وقتی میگم برای ایجاد درگیری اومدی همینه، خیلی راحت داری منو متهم می کنی که سعید رو گمراه کردم در صورتی من در مورد کارش راهنمایی خاصی نکردم که بخوام منحرفش کرده باشم، خودش با استفاده از تجربه ی خودش اینکارو قبلا کرده بود و فقط لطف کرد بخاطر درخواست من دوباره انجام داد و عکسشو اینجا گذاشت و تازه از این بحث خیلی گذشته بود که شما دوباره به این نحو مبهم مطرح کردی
این کار شما نشون داد که دقیقا برای ایجاد اختلاف بین فعالای تاپیک اومدی اینجا و خلاف قوانین هم داری عمل می کنی، نمی دونم هدف و غرض اصلی شما چیه ، اما دوستان به این رفتارها اعتنایی نمی کنن.

سلام.من این سیستم رو گرفتم. بگید چطوره؟بده؟خوبه؟(من نسبت به رم تردید دارم!):confused:
VGA:Gigabyte GTX 260-216 Core-OC
MB:Gigabyte EX58 UD4P
CPU:Intel Core i7 920
RAM:3GB(3*1) DDR3 1333 Tri-Channel
...
لطفا نظرتون رو بگید.:cool:(در ضمن از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردند تشکر میکنم):love:

هارد توپ یعنی چی؟
اگه واست ظرفیت مهم هس که خب 1 ترابایتی ها توی بازار زیادن و قیمتشون هم مناسبه، اگه هارد سرعتی می خوای که میتونی Raptor 150GB/300GB رو بخری که سرعت بالا هستن، اما گرونترن

اگه سریعترین گزینه رو واسه بوت شدن سریع ویندوز و یا لود شدن سریع بازی می خوای هم میتونی SSD بگیری که سرعتشون چند برابر قبلیاس، البته واسه 128GB باید چیزی حدود 250 تومن پول بدی
منظور از توپ همون سرعت بود. SSD رو بيخيال مي شم كه فعلا نمي صرفه. پرسرعت ترين هاردي كه ظرفيتش بالاي 500 باشه. اگه ممكنه با قيمت حدودي. دستتون درد نكنه.:love:
راستي گفتين ssd يه سوال پيش اومد. اين اس اس دي ها پورتش چيه؟ اختصاصيه؟

سلام.من این سیستم رو گرفتم. بگید چطوره؟بده؟خوبه؟(من نسبت به رم تردید دارم!):confused:
...
لطفا نظرتون رو بگید.:cool:(در ضمن از همه ی دوستان که من رو راهنمایی کردند تشکر میکنم):love:
خب سیستم خوبیه، رمت رو هم نگفتی چه برندی، نمیشه نظر داد هر چند که هر چی باشه بازم مشکل کیفی نداره

منظور از توپ همون سرعت بود. SSD رو بيخيال مي شم كه فعلا نمي صرفه. پرسرعت ترين هاردي كه ظرفيتش بالاي 500 باشه. اگه ممكنه با قيمت حدودي. دستتون درد نكنه.:love:
راستي گفتين ssd يه سوال پيش اومد. اين اس اس دي ها پورتش چيه؟ اختصاصيه؟

با این اوصاف انتخاب شما محدود میشه به هاردای 7200 دور معمولی با ظرفیتای 750 ، 1000 و 1500 گیگابایت که بافر 32 مگ داشته باشن، قیمتاشون به ترتیب 110 و 120 تومن هست
هاردای SSD جدید هم مثل بقیه از اینترفیس SATA-2 استفاده می کنن.

منم جایی نگفتم که این فرکانس جواب نمیده

دوست عزیز شما چرا حرفو می پیچونید.پس اینو من گفتم:

عزیزم اینی که من دیدم نشون میداد که CPU ی شما بخاطر فشار بیش از حد یا کم آوردن یکی از قطعات بصورت اتوماتیک Down Clock شده

؟؟؟؟؟!!!!!!در صورتی که این حرف شما همونطوریکه قبلا گفتم اشتباهه.چون بدون اورکلاک هم این حالت در IDLE به وجود میاد.پس اصلا ربطی به فشار بیش از حد و از اینجور چیزا نداره.

اما مطمئن بودم که بدست آوردن این فرکانس هم بدون لحاظ کردن این گزینه ها و یه تجربه ی حداقل مقدور نیست .

دوست من جای اینکه به دوستمون میگفتید CPU و یا یه سری قطعات دیگه تو این فرکانس مشکل دارند یدفعه همون اول میگفتید بره اون سری گزینه ها رو Disable کنه.پس شما قصد راهنمایی نداشتید.یا اگر هم داشتید اشتباه توضیح دادید.

اگرم لازم بود میتونستم این موارد رو به سعید بگم اما بازم میگم که اینجا جاش نبود و طولانی میشد و هم اینکه کار به اونجا هم ختم نمیشد،در ضمن اگرم اینکارو می کرد با فشاری که روی CPU و مادربرد وارد میشد من باید جوابگوی پیامدهای احتمالی اینکار میبودم یا شما؟؟!

اولا شما اگه میخواستید بحث کش پیدا نکنه همون اول در یک پست کار رو با گفتن موارد اصلی تموم میکردید.دوما با اون فرکانسها برای CPU ایشون مشکل پیدا نمیشه.

وقتی میگم برای ایجاد درگیری اومدی همینه، خیلی راحت داری منو متهم می کنی که سعید رو گمراه کردم در صورتی من در مورد کارش راهنمایی خاصی نکردم که بخوام منحرفش کرده باشم، خودش با استفاده از تجربه ی خودش اینکارو قبلا کرده بود و فقط لطف کرد بخاطر درخواست من دوباره انجام داد و عکسشو اینجا گذاشت و تازه از این بحث خیلی گذشته بود که شما دوباره به این نحو مبهم مطرح کردی

من برا این بعد از چند روز گذشتن از اون پست اومدم پست زدم چون که هنوز نام کاربریم فعال نشده بود وگرنه همون روز پستمو میزدم.دوما همونطور که گفتم بیکار هم نیستم که برای درگیری پست بزنم.در ضمن شما که نام خودتون رو مشاور گذاشتید اگه چیزی رو بلد نیستید بهتر در موردش به کسی توضیح اشتباه ندید.!!!

اگر دوست داشته باشید با هم بحثی بکنیم که من اونجا به شما نشون بدم که هیچ اطلاع کافی از اورکلاک ندارید.پس بیخود دوستان دیگر رو در این مورد اشتباه راهنمایی نکنید.

آخرین ویرایش:
این قصه سر دراز دارد ....
بیاین تو پروفایل من یا فرشید تا ادامه بدیم
یه مشکل عجیب دیگه ای هم پیش اومده :-"

---------------------------------------------------------

دوستان میشه دوتا هدست معرفی کنید
یکی زیر 20 تومن یکی هم زیر 50 تومن که صدای SORAUND رو پشتیبانی کنه
تو هر دوتاشون کیفیت بالای صدا و راحتی ( به سر فشار نیاره ) در نظر گرفته بشه
ممنون

----------------------------------------------------------
سلام.من این سیستم رو گرفتم. بگید چطوره؟بده؟خوبه؟(من نسبت به رم تردید دارم!)
...
VGA رو کاشکی GIGA نمیگرفتی
مادربورد هم که GIGA گرفتی ! ظاهرا عشق گیگایی
در کل سیستم خفنیه ( خیلی هم خفنه ) مدل رم هم بنویس تا ببینیم چه جوریاست

آخرین ویرایش:
دوست من جای اینکه به دوستمون میگفتید CPU و یا یه سری قطعات دیگه تو این فرکانس مشکل دارند یدفعه همون اول میگفتید بره اون سری گزینه ها رو Disable کنه.پس شما قصد راهنمایی نداشتید.یا اگر هم داشتید اشتباه توضیح دادید.
اولا شما اگه میخواستید بحث کش پیدا نکنه همون اول در یک پست کار رو با گفتن موارد اصلی تموم میکردید.دوما با اون فرکانسها برای CPU ایشون مشکل پیدا نمیشه.

من برا این بعد از چند روز گذشتن از اون پست اومدم پست زدم چون که هنوز نام کاربریم فعال نشده بود وگرنه همون روز پستمو میزدم.دوما همونطور که گفتم بیکار هم نیستم که برای درگیری پست بزنم.در ضمن شما که نام خودتون رو مشاور گذاشتید اگه چیزی رو بلد نیستید بهتر در موردش به کسی توضیح اشتباه ندید.!!!

اگر دوست داشته باشید با هم بحثی بکنیم که من اونجا به شما نشون بدم که هیچ اطلاع کافی از اورکلاک ندارید.پس بیخود دوستان دیگر رو در این مورد اشتباه راهنمایی نکنید.

من نمی دونم اصلا قصد و بحث من و سعید به شما چه ربطی داره آخه؟؟؟! ، ما اینجا نمیایم که اطلاعاتمون رو به رخ هم بکشیم، میایم اینجا که بهم کمک کنیم و همه هم حرفه ای نیستن اینجا،شما بجای اینهمه پست زدن باید فقط و فقط از طرف خودت اظهار نظر میکردی و بعد از نقل قول از من میگفتی که مثلا" بنظر من اون گزینه ی X رو باید فعال می کرد"
گفتم که خودم اگر صلاح میدونستم مراحل بعدی رو به سعید می گفتم اما چون به همه ی تنظیمات سیستمش و مخصوصا ولتاژها اشراف نداشتم اینکارو نکردم چون اگه اینا هم غیر فعال میشد هم ولتاژ بالاتر می رفت(برای C1E Disabledو نه EIST) و هم فرکانس و در ضمن برای دفه صدم اینجا جاش نبود...
پس دیگه بحث رو ادامه نده به بقیه توهین نکن که از سایت بیرون میفتی ، می خواستی بخیال خودت بگی بیشتر از من میدونی (که این کار کاربرای حرفه ای فروم نیست )که شکست خوردی،چون قبلش من خودم منظورت رو حدس زدم و خودم گفتم که راجع به چی جستجو کنی

---------------------------------------------------------

دوستان میشه دوتا هدست معرفی کنید
یکی زیر 20 تومن یکی هم زیر 50 تومن که صدای SORAUND رو پشتیبانی کنه
تو هر دوتاشون کیفیت بالای صدا و راحتی ( به سر فشار نیاره ) در نظر گرفته بشه
ممنون

----------------------------------------------------------

VGA رو کاشکی GIGA نمیگرفتی
مادربورد هم که GIGA گرفتی ! ظاهرا عشق گیگایی
در کل سیستم خفنیه ( خیلی هم خفنه ) مدل رم هم بنویس تا ببینیم چه جوریاست

ببین چجوری وقت مارو تلف کرد این آقای ناشناس، اون یکیم که اومد به رامین گیر داد، الکی اومده میگه تو چرا اینجوری گفتی؟!!، حالا بنظر تو اینا اتفاقی رخ داده؟! من که میگم نفوذی گروههای ف ش ا ر هستن!
حالا مشکل جدیدت چیه؟
هدست زیر 20 تومن که باید از این متفرقه ها بگیری ولی بالاتر میتونی هدست Razer رو برداری که گلسان میاره و میتونی توی سایتش ببینی.

راجع به سیستم اون دوستمون هم چون خریده بود دیگه نخواستم به گیگا ایراد بگیرم، چون بهرحال محصولات High End ش هستن و کارتشم برد مرجع هست .

2: X8 نسخه ی 2 برابر xچند نسخه ی 1 هست ؟ ( برابر x16 :-")
این الان یعنی چی ؟ :confused: (چی رو میخوای ثابت کنی)
DDR3 ارتباطش به همینه عزیز شما فکر میکنی روی DDR3 وقتی میزنه DDR3 2000 PC316000 یعنی واقعا 16.000 مگابایت بر ثانیه سرعتش هست ؟ ( این بحثش زیاده بگزریم ) .
نه همچین فکری نمیکنم.:-"
دوست من مستقیم و غیر مستقیم نداره و منم کارم این نیست :

خوب وقتی مشکل داره باید ایراد گرفت که کار درست بشه !! اگر بخوایم هیچی نگیم که نمیشه ( این مزیت فروم هست ، شما با تست هایی که من گزاشتم متوجه ی اشتباهت شدی و همینطور دیگران ، شاید من جای شما بودم و با این اشتباهات موجب ضرر یا ... برای خودم یا دیگران میشدم ولی حالا که متوجه شدی خیلی کمکت میکنه . )

البته من قصد ضایع کردن شخص پیشنهاد دهنده رو نداشتم و ندارم فقط میخوام کمک دوستان کنم که اطلاعاتشون در این زمینه بالا بره البته من کوچیکتر از این حرف ها هستم که بخوام از شما یا دیگران ایراد بگیرم و مشکلش رو بهش بگم)
نه مشکلی نداره چون بهش نمیگن ایراد.
شما هم هیچی نگفتی فقط یسری ایرادات بیخود گرفتی نمیدونم عین هلیکوپتر صدا میده یا p5q-c هم کومبو هست ولی cf نداره و.....
من با تست های شما کاری ندارم (تا دلت بخواد بنچ و تست دیدم) شما به حرف من توجه نکردی رو ddr3 ننوشته only i7 یا 1366 و یا هر سوکت دیگه ای درسته پس ربطی به سوکت یا هر چیز دیگه ای نداره.:-"
نه عزیز هر کسی نمیتونه !! وفتی کسی میاد توی نت با چندین نفر که از اون بیشتر اطلاعات دارند یا تجربه بیشتری دارند مشورت میکنه باید پیشنهادی که بهش میکنند بدون عیب و نقص باشه وگر نه میتونست خودش با اطلاعات کمش سیستم رو بدون حساب کتاب ببنده ! یا بده دست فروشنده هر چی اون ...... . :biggrin1: همین ایراد کوچولو میتونه به همین طریق به چندین نفر که پیشنهاد داده میشه بهش ضرر بزنه هم از لحاظ مالی ( گرون تر بودن DDR3 ) و هم از لحاظ کارایی که با وجود اینکه پول بیشتری داده کارایی پایین تری هم میگیره !!!

انشاءالله که از دست من ناراحت نمیشی و نشدی :biggrin1:
با تشکر
چرا هر کسی میتونه (بازم منظور منو متوجه نشدی منظورم اهلش بود نه هر کسی :-") ، حالا هر کی با توجه به ایده و نظر خودش سیستم پیشنهاد میده شما میتونی تو یه فوروم تخصصی درخواست سیستم کنی و تو یه فوروم دیگه هم همون درخواست رو بدی پس هر کسی میتونه (اونجوری که شما میگی یکی میذاشتن واسه تمام فروم ها :biggrin1:)
هر بخشی تو فورم هم admin و به نوعی کاربر فعال تو اون زمینه داره و مطمئن باش رسیدگی میشه نه اینکه هر کسی هر جور دلش خواست نظر بده.
در کل بازم میگم شما یسری ایرادات غیر منطقی گرفتی که تا اینجا هم کش اومد :biggrin1: که اصلا نیازی بهش نبود.
ما کارمون تو این بخش پیشنهاد سیستم هست حالا یا طرف قبول میکنه یا نمیکنه وگرنه بجای درخواست سیستم واسه هر کدوم یه e-mail میزنه به کمپانیا و درخواست سیستم میکنه.:biggrin1:
با تشکر از راهنماییتون.
پس شما مینه asus p5q-e رو تایید میکنید؟ به نظر شما مناسبه یا بهتره سی پی یوم رو به مینم بفروشم و مینه بهتری انتخاب کنم؟
با تشکر...:love:
والا تو اون رنج بهتر از p5q-e نیست و با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره.
در مورد ارتقاء هم گفتم نهایت میتونی از سریه ex بندازی (البته 775) که خوب قیمت بالایی دارن و با وجود سریه i7 دیگه خریدشون منطقی نیست ، منظورم اینه که مین بالاتر هم برداری باز همینه حالا چه x38 چه x48 چون فقط 775 ساپورت هستن.;)
خواهش.
سلام.

من خودم T220P رو بعد از عيد ميگيرم الآن يكي از دوستام كه پا به پاي من سيستمش رو ارتقا داد ميخواد مانيتور بگيريه اينو بهش گفتم گفت كوچيك تر ميخوام. (اينو گفتم كه نگين بعد از اون همه سؤال آخرش T220P رو نخواست!). بهترين 17 و بهترين 19 رو اگه ميشه با قيمت بگين (سامسونگ).
19 که معلومه فقط t1900 ، تو 17 هم سامسونگ مدل جالبی نداره (البته به نظر من) نمیشه از lg برداره ؟ :biggrin1:
البته تا بودجه تعیین نکنی نمیشه درست و حسابی نظر داد.;)
...
مشکلی نداره عالیه.:love:
فقط میتونستی با یکم بالاتر مین بهتری در نظر بگیری.
vga هم نمیدونم چند گرفتی ولی حداقل یه 30 یا 40 تومنی باید با بقیه فرق داشته باشه. (البته اگه آواژنگه :biggrin1:)
تردیدت توی رم چیه ؟ :confused:
آقا جریان چیه ؟ (این ممد رضا هم که باز.... :biggrin1: شده کسی نیست به اینجا یه نیم نگاهی بندازه :-")
ببین چجوری وقت مارو تلف کرد این آقای ناشناس، اون یکیم که اومد به رامین گیر داد، الکی اومده میگه تو چرا اینجوری گفتی؟!!، حالا بنظر تو اینا اتفاقی رخ داده؟! من که میگم نفوذی گروههای ف ش ا ر هستن!
موافقم هر 2 یا 3 ماهی این مشکلو داریم.:-"

آخرین ویرایش:
19 که معلومه فقط t1900 ، تو 17 هم سامسونگ مدل جالبی نداره (البته به نظر من) نمیشه از lg برداره ؟ :biggrin1:
البته تا بودجه تعیین نکنی نمیشه درست و حسابی نظر داد.;)

نه گفته سامسونگ:biggrin1:

19 آره اون مشخصاتش بهتره از همه منم خودم هرچي 17 ديدم براي بازي فايده نداشت :sick: ولي من خودم اين دو مدل رو ديدم ولي انگار تو ايران نيست هرچند باشه هم فكر كنم پولش نرسه...
http://www.samsung.com/hk_en/consum...=artseries&model_cd=LS19TWGSUV/XK&fullspec=F#
http://www.samsung.com/hk_en/consum...=artseries&model_cd=LS19TWPSUV/XK&fullspec=F#

خودش گفته تا 170 ولي من شايد بتونم آگاهش كنم يه كم بذاره روش T1900 تا چند سال جزو بهترين 19 ها خواهد بود. :biggrin1:

مرسي بابت پاسخ همه :love:

سلام دوباره به شما..
خوب من سی پی یو رو به Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz تغییر میدم.
(به نظر شما این سی پی یو هم مناسبه؟ به درد بازیهای این نسل میخوره؟ لازمه زود ارتقاعش بدم یا فعلا نیازهای سخت افزاری بازیها رو برطرف میکنه؟)
خوب این میشه مشخصات جدید سیستم من: (بعضیاشو قیمت زدم)
cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz 207.000
mb:asus-p5q-e 190.000
hard:SAMSUNG-SATA 2 -160 GB (لطفا اگر در جریانه قیمتش هستید بهم بگین)
ram: والا نمیدونم یه بار دیگه اگه میشه بهم معرفی کنید(با قیمت).(بهتره 2gig ddr3 باشه یا 4gig ddr2 1066 ??)
vga:GIGABYTE - GeForce 9500GT - 1GB 110.000 (کارت خوبیه ؟ کاراییش نسبه به قیمتش چطور؟)
لطفا یه طوری پاور و کیسم معرفی کنید که جمعا بالاتر از 700 نره.
با تشکر فراوان از شما.
آرش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or