مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شما که گفتی فقط cpu , ram , main و power میخوام ؟ (یا بهتر بگم اهمیت بدین :cheesygri)
خوب الان که یه چیز دیگه میگی ؟ :confused:
یبار دیگه بیا دقیق بگو چه قطعاتی میخوای.(بیا روشنمون کن :biggrin1:)
اون مین عمرا 190 نیست.(یوقت نری 190 پاش پول بدی)
9500gt هم نسبتا کارت خوبی هست ولی نه 1gbش اولا شما که میخوای 110 پول بدی میتونی با همین پول کارت بهتری در نظر بگیری ، دوما 1gbـیه این کارت ارزش خرید نداره (چون ddr2 هستش و همینطور بصورت کلی اختلاف 1gb با 512mb چندان تفاوتی نداره حداقل تو 70 75 درصد بازیها) ، سوما تا 85 میتونه انتخاب خوبی باشه وگرنه با 5 یا 6 تومن بالاتر شما میتونی 4670 رو در نظر بگیری که کارایی بالاتری نسبت به 9500gt داره.;)
در مورد رم هم 4gb با هر باسی سریعتر از 2gb ddr3 هستش.;)

آخرین ویرایش:
سلام دوباره به شما..
خوب من سی پی یو رو به Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz تغییر میدم.
(به نظر شما این سی پی یو هم مناسبه؟ به درد بازیهای این نسل میخوره؟ لازمه زود ارتقاعش بدم یا فعلا نیازهای سخت افزاری بازیها رو برطرف میکنه؟)
خوب این میشه مشخصات جدید سیستم من: (بعضیاشو قیمت زدم)
cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz 207.000
mb:asus-p5q-e 190.000
hard:SAMSUNG-SATA 2 -160 GB (لطفا اگر در جریانه قیمتش هستید بهم بگین)
ram: والا نمیدونم یه بار دیگه اگه میشه بهم معرفی کنید(با قیمت).(بهتره 2gig ddr3 باشه یا 4gig ddr2 1066 ??)
vga:GIGABYTE - GeForce 9500GT - 1GB 110.000 (کارت خوبیه ؟ کاراییش نسبه به قیمتش چطور؟)
لطفا یه طوری پاور و کیسم معرفی کنید که جمعا بالاتر از 700 نره.
با تشکر فراوان از شما.
آرش.
CPU ی شما انتخاب خوبیه، فقط باید یه کم اور بشه،HDD 160 هیچ سنخیتی با بقیه نداره! ، رم سیستم هم بهتره 4 گیگ DDR2 باشه بهتره،مادربردت رو واسه چی اینقد بالا برمیداری؟ 9500GT هم برای بازی خوب نیس، یا پول بیشتر بزار 9600GT بگیر یا بجای این 4670 رو بردار.

cpu:Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz 207.000
mb:asus-p5q-e 190.000
hard:SAMSUNG-SATA 2 -160 GB
vga:GIGABYTE - GeForce 9500GT - 1GB 110.000
عجب سیستمی !
HDD 160 هیچ سنخیتی با بقیه نداره!
چی با چی سنخیت داره که اینیکی داشته باشه !

CPU خوبه ، واسه تعداد معدودی از بازیها همنطور که فرشید گفت باید اورکلاک کنی
اگر قصد بازی داری 9500GT این وسط چیه ! کمتر از 4850 واسه این سیستم اشتباهه ( 210 تومن )
برای جبرانش یه مادربورد ارزونتر بردار
تو هارد 160 یه ویندوز با 4 تا بازی بریزی پر میشه ! حداقل 250 بگیر
رو هم 4 گیگ DDR2 ;)

دوستان عزیز ... فدایتان شوم ... بابا بیخیال این GigaByte بشید

آقا جریان چیه ؟
خسته نباشی تا الان 60 تا پست رد و بدل شده :-"
موافقم هر 2 یا 3 ماهی این مشکلو داریم.
پس max_oc سر وقت اومده
من که میگم نفوذی گروههای ف ش ا ر هستن!
این دیگه چه گروهیه :eek: قضیه داره مافیایی میشه :laughing:
هدست زیر 20 تومن که باید از این متفرقه ها بگیری
میدونم ... زیر دست و بالم زیاد هدست ریخته
میخوام یکشون که امتحان پس داده رو بخرم

آخرین ویرایش:
دوباره سلام.
اومدم دوباره روشنتون کنم.
خوب پس سی پی یو ثابته (قیمتش که دیگه خوبه؟؟)
لطفا این مادربرد و گرافیک و رم و هاردو یه جوری خودت بزنش سر هم من هیچی از mb بارم نیست اینم با بدبختی گیر آوردم.(اگه شد همون GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB لطفا)
غیر از سی پی یو (سی پی یوم خوبه) یه سیستم جدید برام بنویس(بی زحمت :love: )
بازم میگم بالاتر از 700 نشه (بیشترین بهره با کمترین بودجه ;) )
عجب سیستمی !
مسخره میکنی؟:((

CPU ی شما انتخاب خوبیه، فقط باید یه کم اور بشه،
یعنی حتما باید اور بشه؟
8 مگ کش یعنی کمه؟:eek:

شما که گفتی فقط cpu , ram , main و power میخوام ؟
شرمنده نظرم عوض شد اون سی پی یو q9550 هم زیادی گرونه و برام نمیسرفید.
با تشکر از شما.
آرش.:biggrin1:

خسته نباشی تا الان 60 تا پست رد و بدل شده :-"
خسته که هستم ، منظورم کاملا مشخص بود.:-"
پس max_oc سر وقت اومده
نمیدونم سر وقت اومده ؟ :cool:
اگر قصد بازی داری 9500GT این وسط چیه ! کمتر از 4850 واسه این سیستم اشتباهه ( 210 تومن )
واسه چی اشتباهه ؟ شاید یکی نتونه 200 خرج کارت کنه ؟
دوباره سلام.
اومدم دوباره روشنتون کنم.
خوب پس سی پی یو ثابته (قیمتش که دیگه خوبه؟؟)
لطفا این مادربرد و گرافیک و رم و هاردو یه جوری خودت بزنش سر هم من هیچی از mb بارم نیست اینم با بدبختی گیر آوردم.(اگه شد همون GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB لطفا)
غیر از سی پی یو (سی پی یوم خوبه) یه سیستم جدید برام بنویس(بی زحمت :love: )
بازم میگم بالاتر از 700 نشه (بیشترین بهره با کمترین بودجه ;) )
بازم نگفتی چه قطعاتی میخوای ؟ ;)
یعنی حتما باید اور بشه؟
8 مگ کش یعنی کمه؟:eek:
کش بیشتر که معجزه نمیکنه شما بنچای 9400 و 6600 رو ببین در اکثر موارد 9400 سریعتر هستش با توجه به اینکه 6mb کش سطح دو داره.;)

آخرین ویرایش:
بازم نگفتی چه قطعاتی میخوای ؟ ;)
گفتم که دوست عزیز :
گرافیک و سی پی یوم رو انتخاب کردم:
intel core2quad q6600 (در هر صورت فکر کنم انتخاب خوبی باشه اینطور نیست؟).
GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB
**یه سوالی شدیدا ازیتم میکنه این کارتهای جدید فقط خروجی به lcd دارن یا crt هم خروجی میدن؟
**
یه کیس کامل رو (زیاد کیس و جزییات مهم نیست فقط قطعات اصلی)
رو برام ببند یه طوری که بشه بهترین حالت ممکن با بودجه ی منم سازگار باشه.
حد اکثر 700 تومن نه بیشتر :eek:
با تشکر فراوان
آرش.:love:

پس یه کیس دیگه درسته ؟

CPU : intel q6600 or e8500 or q8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : connect3d or force3d hd4850_zotac 9800gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : sony or samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp485a

حدودا 720 725 تومن در میاد میتونی vga رو 9800gt هم در نظر بگیری ، یه 20 25 تومنی کم میشه.
خب پسرم :biggrin1: منم که یکی رو نگفتم ، سیستم ارش رو دیدم گفتم از مادربورد کم کن بزار روی vga
اون حالت کلی بود.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
واسه چی اشتباهه ؟ شاید یکی نتونه 200 خرج کارت کنه ؟
خب پسرم :biggrin1: منم که یکی رو نگفتم ، سیستم ارش رو دیدم گفتم از مادربورد کم کن بزار روی vga
مسخره میکنی؟
نه ، خب خیلی برام عجیب بود ، سیستم اصلا بالانس نبود . اینی که رامین گفته خیلی بهتره (یعنی بهترین حالته )

با این اوصاف انتخاب شما محدود میشه به هاردای 7200 دور معمولی با ظرفیتای 750 ، 1000 و 1500 گیگابایت که بافر 32 مگ داشته باشن، قیمتاشون به ترتیب 110 و 120 تومن هست
هاردای SSD جدید هم مثل بقیه از اینترفیس SATA-2 استفاده می کنن.
آقا فرشيد دستت درد نكنه. يه چند تا سوال:
الان اين hdd هاي معمولي هم همشون ساتا 2 هست؟
سرعت انتقال اطلاعات تو ساتا 2 چقدره؟
يعني فرق 750 تا 1000 كه ميشه 250 گيگ فقط ده هزارتومنه؟؟؟؟؟
راستش نمي خواستم بالاي صد تومن خرج كنم ولي اگه فقط با ده بيست تومن دنيا از رو به اون رو ميشه وضع فرق مي كنه
فقط اگه ممكنه از همين hdd هاي 7200 دور 32 مگ بافر مارك و مدل خوبش رو معرفي كن برا قيمت هم اگه ممكنه و زحمتي نيست، هم 500 هم 750 و هم يه ترابايتي شو قيمت حدوديشو بگين.
راستي در مورد گارانتي ها هم يه توضيحي بدين ممنون مي شم.
ببخشيد خيلي طولاني شد :blushing:

آخرین ویرایش:
من جای فرشید جواب میدم :cheesygri
درسته اکثر hddهای تو بازار sata2 هستن.
300mb/s .
دقیقا .;)
شما میتونی samsung یا seagate رو در نظر بگیری.
500gb از 57 58 تومن هست تا 60 62 تومن ، 750gb هم از 97 98 تومن تا 110 115 تومن و 1tb هم از 117 118 تومن تا 135 140 تومن.(البته 750 سخت گیر میاد)
گارانتی هم الان سازگار seagate , maxtor , western رو گارانتی میکنی و samsung هم که سام سرویس هستش.(دیگه تو hdd معروفش همین دوتاس ;))

آقا فرشيد دستت درد نكنه. يه چند تا سوال:
الان اين hdd هاي معمولي هم همشون ساتا 2 هست؟
سرعت انتقال اطلاعات تو ساتا 2 چقدره؟
يعني فرق 750 تا 1000 كه ميشه 250 گيگ فقط ده هزارتومنه؟؟؟؟؟
راستش نمي خواستم بالاي صد تومن خرج كنم ولي اگه فقط با ده بيست تومن دنيا از رو به اون رو ميشه وضع فرق مي كنه
فقط اگه ممكنه از همين hdd هاي 7200 دور 32 مگ بافر مارك و مدل خوبش رو معرفي كن برا قيمت هم اگه ممكنه و زحمتي نيست، هم 500 هم 750 و هم يه ترابايتي شو قيمت حدوديشو بگين.
راستي در مورد گارانتي ها هم يه توضيحي بدين ممنون مي شم.
ببخشيد خيلي طولاني شد :blushing:

بله، الان همه ی هاردای جدید SATA-2 هستن.
برندای سازنده ی هارد زیاد نیستن ، می تونی از بین Seagate، Maxtor,WesternDigital,Samsung یکیو انتخاب کنی که البته Maxtor و Seagate بیشتر پیدا میشه
گارانتی ها هم یا سازگار هست یا ویستا که سازگار کمتر میپیچونه!
MAXTOR 500GB 32MB=60T
MAXTOR 750GB=110T
MAXTOR 1TB=119T

من جای فرشید جواب میدم :cheesygri
درسته اکثر hddهای تو بازار sata2 هستن.
300mb/s .
دقیقا .;)
شما میتونی samsung یا seagate رو در نظر بگیری.
500gb از 57 58 تومن هست تا 60 62 تومن ، 750gb هم از 97 98 تومن تا 110 115 تومن و 1tb هم از 117 118 تومن تا 135 140 تومن.(البته 750 سخت گیر میاد)
گارانتی هم الان سازگار seagate , maxtor , western رو گارانتی میکنی و samsung هم که سام سرویس هستش.(دیگه تو hdd معروفش همین دوتاس ;))
supraي عزيز(ببخشيد اسمتون رو نمي دونستم:blushing:) از توضيحات خيلي ممنونم. يعني اينقدر قيمت هارد پايينه و من خبر ندارم؟؟؟
WD چي؟ خوب نيست؟ يه زماني خيلي سروصدا داشت.
حالا بين سامسونگ و سيگيت كدومش بهتره؟ مدل خاصي مد نظرتون نيست پيشنهاد كنيد؟ آخه رفتم تو سايتاشون ماشالا مدل ريخته كه به غير از رقم يكان مدل هيچ فرق ديگه اي ندارن :cheesygri
راستي مقاومت اين هاردها در مقابل لرزش چقدره؟ هنوزم بايد دور كيس سيم خاردار(:laughing:) بكشيم كه مبادا تكون بخوره و بد سكتور بگيره يا ديگه اين مشكلا حل شده؟مدل ضد لرزشم داريم؟
پ.ن:شرمنده من يه مدت طولاني تو باغ سخت افزار نبودم:smile:
با تشكر فراوان
امضا:مهدی

سلام دوستان
من دو ماه پیش سیستمم رو گرقتم
اونموقع چون بودجه ام کافی نبود مجبور شدم مادربورد رو یه مدل پایین یعنی گیگابایت ep31 ور دارم
حالا میخوام بدونم این مین کارایی سیستمم رو پایین نمیاره؟ و یه چیز دیگه که متوجه شدم اینکه چیپست p31 یه محدودیتی که داره اینه که اگه cpu fsb 1333 و تمامی اسلات های رم رو پر کنی سیستم ناپایدار میشه, بنظرتون در اینده دردسر ساز نمیشه؟
البته من الان 4 گیگ رم گذاشتم که بالاتر از این هم مادربورد ساپورت نمیکنه
بقیه قطعات هم اینا هستن:
core 2 duo E8400
2*2 gb patriot
zotac 9800gtx

supraي عزيز(ببخشيد اسمتون رو نمي دونستم:blushing:) از توضيحات خيلي ممنونم. يعني اينقدر قيمت هارد پايينه و من خبر ندارم؟؟؟
WD چي؟ خوب نيست؟ يه زماني خيلي سروصدا داشت.
حالا بين سامسونگ و سيگيت كدومش بهتره؟ مدل خاصي مد نظرتون نيست پيشنهاد كنيد؟ آخه رفتم تو سايتاشون ماشالا مدل ريخته كه به غير از رقم يكان مدل هيچ فرق ديگه اي ندارن :cheesygri
راستي مقاومت اين هاردها در مقابل لرزش چقدره؟ هنوزم بايد دور كيس سيم خاردار(:laughing:) بكشيم كه مبادا تكون بخوره و بد سكتور بگيره يا ديگه اين مشكلا حل شده؟مدل ضد لرزشم داريم؟
پ.ن:شرمنده من يه مدت طولاني تو باغ سخت افزار نبودم:smile:
با تشكر فراوان
امضا:مهدی
الان یه 1 سالی میشه که قیمت هارد تو این وضعه.
wd خوب هست (هنوزم حرف اول رو میزنه) ولی خوب گیر نمیاد مخصوصا 1tbش.
من شخصا samsung رو پیشنهاد میکنم نه مدلش زیاد مهم نیست. (یا 16mb هستن یا 32mb البته 500gb به بالا)
کلا هارد نسبت به ضربه حساسه اینایی که میگن ضد ضربه هستشو نمیدونم ضد گلوله هست همش جنبه ی تبلیغاتی داره وگرنه ضربه دشمن اصلیه هارد به حساب میاد.:cheesygri
سخت نگیر راه میفتی.:biggrin1:
خواهش
من رامین هستم ;)
سلام دوستان
اونموقع چون بودجه ام کافی نبود مجبور شدم مادربورد رو یه مدل پایین یعنی گیگابایت ep31 ور دارم
حالا میخوام بدونم این مین کارایی سیستمم رو پایین نمیاره؟ و یه چیز دیگه که متوجه شدم اینکه چیپست p31 یه محدودیتی که داره اینه که اگه cpu fsb 1333 و تمامی اسلات های رم رو پر کنی سیستم ناپایدار میشه, بنظرتون در اینده دردسر ساز نمیشه؟
بقیه قطعات هم اینا هستن:
core 2 duo E8400
2*2 gb patriot
zotac 9800gtx
در مورد کارایی که ربطی نداره چون پهنای باندش مشخصه پس نگران سیستم نباش.
کی این حرفو زده ؟ اصلا ربطی نداره.:confused:
منظورت از آینده چیه ؟ (یعنی ارتقاء درسته ؟)
مدل مین شما چیه ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
بقیه قطعات هم اینا هستن:
core 2 duo E8400
2*2 gb patriot
zotac 9800gtx
شما همینی هم که الان داری باهاش کار می کنی خیلی خوبه، دیگه با این مادربرد فکر آینده رو نکنی بهتره، دفه بعد باید مادربرد رو هم با CPU و RAM عوض کنی، فعلا همین قطعات و 4 گیگ رم کفایت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or