مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام.
دوستان عزیز این کارت GTX 295 در حال حاظر با چه قیمتی موجود هست و به نظر شما چه طور کارتی هستش؟ (جدا از بنچ مارکها می خوام توانش رو در گرافیک بدونم نه بازی)و آیا ارزش خرید رو نسبت به 4870X2داره؟(چند سال جواب گوی کار حرفه ای هستش؟)

سوال دیگه اینکه این CPU های سری Core i7 در مقایسه با سری C2Qچطور هست؟ منظورم CORe i7 920در مقایسه با هم قیمتش در C2Q. کسی هست بتونه معماری این سری رو از لحاظ هسته و ... بگه؟

سوال آخر اینکه mainبهتر از asus p6t-deluxe چی سراغ دارید؟(خفننننننننننننن).
سوالات زیاد شد ،نه؟:biggrin1:
دوست عزیز
کارتای GTX 295 هنوز به ایران نیومده . ولی با تماسی که من با شرکت برین داشتم گفتن تا دو هفته ی دیگه اولین سری این کارتا رو وارد می کنه . ( قیمتش هم 600 تا 620 تومن .)
این کارت حداکثر 10 فریم از 4870X2 سریع تره . و کلا این دوتا کارت بهترین و قویترین کارتای high end محصوب میشن .
ولی در کل بستگی به خودتون داره که چقدر بوجه داشته باشین یا چقدر و چه کاری بخواید با این کارتا بکنید ؟!!
cpu های i7 خیلی قوین و البته گرون . اون مدل C2Q رو من نمی دونم چیه . ولی i7 ها هم خیلی قوین . تو هر کاری که فکرشو بکنید .
به نظر من مادربرد p6t-deluxe خیلی قویه و برای کارای حرفه ای هم فکر کنم این سیستم مد نظر شما هم زیاد باشه .
امیدوارم کمکتون کرده باشم .
البته من اطلاعاتم در سطح پایینیه باید دوستان و اساتید هم نظرشون رو هم بگن .

دوستان یک سیستم در حد گشت و گذار در اینترنت با مانیتور چی پیشنهاد می کنید ؟
بودجه 500 تومان
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7300 or e7200 or e5200
RAM : patriot or kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : ecs p45t-a
VGA : xfx or zotac 9500gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp485a
MONITOR : benq e700 or samsung nw1632

حدودا 550 560 تومن در میاد.
با سلام.
دوستان عزیز این کارت GTX 295 در حال حاظر با چه قیمتی موجود هست و به نظر شما چه طور کارتی هستش؟ (جدا از بنچ مارکها می خوام توانش رو در گرافیک بدونم نه بازی)و آیا ارزش خرید رو نسبت به 4870X2داره؟(چند سال جواب گوی کار حرفه ای هستش؟)

سوال دیگه اینکه این CPU های سری Core i7 در مقایسه با سری C2Qچطور هست؟ منظورم CORe i7 920در مقایسه با هم قیمتش در C2Q. کسی هست بتونه معماری این سری رو از لحاظ هسته و ... بگه؟

سوال آخر اینکه mainبهتر از asus p6t-deluxe چی سراغ دارید؟(خفننننننننننننن).
سوالات زیاد شد ،نه؟:biggrin1:
gtx295 بطور رسمی وارد نشده احتمالا بیاد بین 650 تا 750 مایشه قدرتش هم مشخصه این کارتا کارایی اصلیشون تو بازی مشخص میشه نه جای دیگه با توجه به بنچا هم در حال حاضر قویترین کارت موجود به حساب میاد و حدودا 10 12 فریم سریعتر از 4870x2 هستش.
i7 920 هم در اکثر موارد کارایی بالاتری نسبت به qx9770 داره (c2q که جای خود داره) که نشون میده از نظر قدرت و قیمت به هیچ عنوان نمیشه با c2q مقایسش کرد.
مین چرا نیست ؟ مثلا ga-ex58-extreme ، آخرشه یا asus rampage II extreme این یکی اولشه :biggrin1:
دستت درد نکنه !
قیمت حدودیشون هم میتونی واسم لطف کنی ؟
و اینکه یه لینک از مشخصات دقیق مادر بوردا داری بهم بدی! (که اندارزه طول × عرض رو هم حتی داشته باشه ؟)
دستت درد نکنه ...
قیمتا حدودا همینه که این پایین میذارم :

CPU : intel e8400 or e8200 : e8400=170-175_e8200=155=160
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 : 54-55
MAIN : giga ga-eg43m-s2h or asus p5ql-cm : giga=130-135_asus=90-100
VGA : n/a
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb : samsung=63-65_maxtor=64-65
POWER : green gp485a : 41-42

مشخصات مین رو هم میتونی تو لینک پایین عکس ببینی :

motherboard_productimage_ga-eg43m-s2h_1.1_big.jpg

motherboard_productimageback_ga-eg43m-s2h_big.jpg

مشخصات
خواهش.;)

خب دوستان سلام
برای این قطعات چی پیشنهاد میکنین؟
CPU تا 2-2.5
Ram تا 600-500 (بیشتر لازمه؟)
MB هم تا هر قدر که بتونم روش علاوه بر CPU و Ram ـه پیشنهادیتون 3 تا GTX280 یا یه GTA295 ببندم.(منظور اینکه باهم جور در بیاد)

سلام دوستان من آخرای همین بهمن دارم کیس عوض میکنم کلا یه راهنمایی میخواستم من میخوام 1.500 خرج کیس کنم حالا 100 تومنم بالا شد عیبی نداره فقط میخوام خف باشه به نظرتون چی بگیرم؟ بهتر نیست gtx295 از اونور بگیرم؟بعد بقیشو اینور؟اینطوری سیستم خوبی در میاد؟یعنی با بقیه پول میشه بقیه اجزارو توپ خرید یا نه؟
راستی یه سیستمم خودتون معرفی کنید با همین سیستمای داخل ایران بعد این 295 بیاد ایران چند میشه؟آیا پولمو نگه دارم سیستم بهتری بگیرم؟این پول واسه من خیلی با ارزشه لطفا با دقت جواب بدین و اگه قراره و میدونین که اتفاقی قراره بیفته مثلا کاهش قیمت بگین که فعلا دست نگه دارم
ممنون از شما که به کمک ماها میاین:love:

شنیدم که پاور گرین 535 صدای زیادی داره.آیا درسته؟کسی این پاور و داره؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

یه سوال دیگه اینکه آیا هارد تو اجرای هرچه رونتر بازیها موثره؟مثلا بافر و...؟یه هارد خوب تا 50 تومن معرفی کنین لطفا.مرسی

خب دوستان سلام
برای این قطعات چی پیشنهاد میکنین؟
CPU تا 2-2.5
Ram تا 600-500 (بیشتر لازمه؟)
MB هم تا هر قدر که بتونم روش علاوه بر CPU و Ram ـه پیشنهادیتون 3 تا GTX280 یا یه GTA295 ببندم.(منظور اینکه باهم جور در بیاد)
احسان همین سه قطعه رو میخوای ؟
یه بودجه ی کلی بگو اینجوری حال نمیده.:cheesygri
سلام دوستان من آخرای همین بهمن دارم کیس عوض میکنم کلا یه راهنمایی میخواستم من میخوام 1.500 خرج کیس کنم حالا 100 تومنم بالا شد عیبی نداره فقط میخوام خف باشه به نظرتون چی بگیرم؟ بهتر نیست gtx295 از اونور بگیرم؟بعد بقیشو اینور؟اینطوری سیستم خوبی در میاد؟یعنی با بقیه پول میشه بقیه اجزارو توپ خرید یا نه؟
راستی یه سیستمم خودتون معرفی کنید با همین سیستمای داخل ایران بعد این 295 بیاد ایران چند میشه؟آیا پولمو نگه دارم سیستم بهتری بگیرم؟این پول واسه من خیلی با ارزشه لطفا با دقت جواب بدین و اگه قراره و میدونین که اتفاقی قراره بیفته مثلا کاهش قیمت بگین که فعلا دست نگه دارم
ممنون از شما که به کمک ماها میاین:love:
من پیشنهاد میکنم یه 1 ماهی رو صبر کنی تا این سریه i7 اینتل جا بیفته (از نظر قیمتی) بعد واسه خرید اقدام کنی یا اصلا بذاری بعد عید سیستم ببندی.
gtx295 هم که اگه بتونی از اون ور بیاری که خیلی خوب میشه ، هنوز بطور رسمی وارد نشده بیاد احتمالا بین 650 تا 750 مایشه. (البته اولش)
شنیدم که پاور گرین 535 صدای زیادی داره.آیا درسته؟کسی این پاور و داره؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

یه سوال دیگه اینکه آیا هارد تو اجرای هرچه رونتر بازیها موثره؟مثلا بافر و...؟یه هارد خوب تا 50 تومن معرفی کنین لطفا.مرسی
کی همچین حرفی زده ؟ چه صدایی ؟
بافر هارد هم تاثیر چندانی تو کاراییش نداره حالا بازی ، برنامه ، یا..... فرقی نمیکنه.
شما میتونی samsung یا maxtor رو در نظر بگیری (500gb) اگر هم بتونی تا 60 62 هزینه کنی میتونی 500gb رو در نظر بگیری پیشنهاد میکنم یه 10 12 دیگه بذاری روش یه 500 بگیری.

خوب من اینارو پیشنهاد میکنم :

CPU : intel core i7 ex 965
RAM : g.skill or ocz flex xlc 6*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-ex58-extreme or asus rampage II extreme

حدودا 2300 2400 در میاد البته نمیدونم اینارو هم میخوای از اونور بگیری یا...... چون این cpu تو اینجا نیستش.
با بقیش هم یدونه 295 دیگه بگیر بشه quad 295 با یدونه water cool خوب.

من یک جا زنگ زدم این قیمتهارو داد
q6600=190
P5q_pro Asus=130
somsung 500gb 32mb=70
4gig patriot 800=58
tuniq 3=87
580 green:84
HD4870:310
به نظر شما من بیام تهران سیستم سفارش بدم یا همینجا کار تموم کنم؟؟؟!!15 تومن هم هزینه نصب میگیرن(خوبه؟؟)

:crying::crying::crying:
اضطراري بود نتونستم خودكشي كنم مجبور شدم بيام باز :biggrin1: خيلي پررو هستم نه؟ :biggrin1:

رفتم P5Q بگيرم نمايندگيش گفت asus با OCZ سازگار نيست.
تو خود سايت asus هم qvl گرفتم ازش يه مورد OCZ بين باس هاي 1066 هست. اين يه مورد دليل ميشه با همه ي OCZ ها خوب كار كنه؟

بعد از asus كدوم برند رو براي مادربورد توصيه ميكنين و يكي دو مدل تو همون رنج قيمت معرفي كنين لطفاً.

من یک جا زنگ زدم این قیمتهارو داد
q6600=190
P5q_pro Asus=130
somsung 500gb 32mb=70
4gig patriot 800=58
tuniq 3=87
580 green:84
HD4870:310
به نظر شما من بیام تهران سیستم سفارش بدم یا همینجا کار تموم کنم؟؟؟!!15 تومن هم هزینه نصب میگیرن(خوبه؟؟)
قیمت هارد و مین بالاس ولی بقیه نسبتا خوبه من پیشنهاد میکنم بیای تهران خودت قطعات رو بگیری.
مین هم اگه میخوای تا 130 خرج کنی یه 6 یا 7 تومن دیگه بذار روش یه p5q بگیر.
اضطراري بود نتونستم خودكشي كنم مجبور شدم بيام باز :biggrin1: خيلي پررو هستم نه؟ :biggrin1:

رفتم P5Q بگيرم نمايندگيش گفت asus با OCZ سازگار نيست.
تو خود سايت asus هم qvl گرفتم ازش يه مورد OCZ بين باس هاي 1066 هست. اين يه مورد دليل ميشه با همه ي OCZ ها خوب كار كنه؟
بعد از asus كدوم برند رو براي مادربورد توصيه ميكنين و يكي دو مدل تو همون رنج قيمت معرفي كنين لطفاً.
من نشنیدم کسی بگه asus با ocz مشکل داشته حالا نمایندگیش رو چه حسابی این حرف رو میزنه خدا داند.
ولی اگه برات مهمه میتونی crucial یا corsair رو در نظر بگیری.

من نشنیدم کسی بگه asus با ocz مشکل داشته حالا نمایندگیش رو چه حسابی این حرف رو میزنه خدا داند.
ولی اگه برات مهمه میتونی crucial یا corsair رو در نظر بگیری.

آره فكر كنم.
طرف گفت GEIL هم سازگار نيست ولي توي اون QVL نگاه كنين 4تا GEIL فقط سازگار با P5Q بين باس 1066 ها نوشته.

رم رو كه عوض نميكنم ديگه. حالا شما براي روز مبادا يكي دو تا مادربورد ديگه از يه برند ديگه معرفي كنين شايد يهو تصميم گرفتم مادربورد رو عوض كنم.

:love:

خوب من اینارو پیشنهاد میکنم :

CPU : intel core i7 ex 965
RAM : g.skill or ocz flex xlc 6*1gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-ex58-extreme or asus rampage II extreme

حدودا 2300 2400 در میاد البته نمیدونم اینارو هم میخوای از اونور بگیری یا...... چون این cpu تو اینجا نیستش.
.
البته قیمت خیلی بالا داری
من تو بازار رضا یک مغازه ای هست مادربرد asus rampage II extreme با CPU Core i7 965 + 3GB رم یک جا می فروشه1500000 تومان میفروشه !!!!!!

ممنون از راهنمایی پس دست نگه دارم
الان فقط همین سی پی یو i7 و gtx295 مشکل دارم با قیمتشون؟با بقیه قطعات خوبه بودجم؟
i7 بیاد چند میشه؟بعد از عید رو دارم میگما یه قیمت تقریبی بدید 295 هم همینطور ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or