apadana.1001
کاربر سایت
دوست عزیزبا سلام.
دوستان عزیز این کارت GTX 295 در حال حاظر با چه قیمتی موجود هست و به نظر شما چه طور کارتی هستش؟ (جدا از بنچ مارکها می خوام توانش رو در گرافیک بدونم نه بازی)و آیا ارزش خرید رو نسبت به 4870X2داره؟(چند سال جواب گوی کار حرفه ای هستش؟)
سوال دیگه اینکه این CPU های سری Core i7 در مقایسه با سری C2Qچطور هست؟ منظورم CORe i7 920در مقایسه با هم قیمتش در C2Q. کسی هست بتونه معماری این سری رو از لحاظ هسته و ... بگه؟
سوال آخر اینکه mainبهتر از asus p6t-deluxe چی سراغ دارید؟(خفننننننننننننن).
سوالات زیاد شد ،نه؟:biggrin1:
کارتای GTX 295 هنوز به ایران نیومده . ولی با تماسی که من با شرکت برین داشتم گفتن تا دو هفته ی دیگه اولین سری این کارتا رو وارد می کنه . ( قیمتش هم 600 تا 620 تومن .)
این کارت حداکثر 10 فریم از 4870X2 سریع تره . و کلا این دوتا کارت بهترین و قویترین کارتای high end محصوب میشن .
ولی در کل بستگی به خودتون داره که چقدر بوجه داشته باشین یا چقدر و چه کاری بخواید با این کارتا بکنید ؟!!
cpu های i7 خیلی قوین و البته گرون . اون مدل C2Q رو من نمی دونم چیه . ولی i7 ها هم خیلی قوین . تو هر کاری که فکرشو بکنید .
به نظر من مادربرد p6t-deluxe خیلی قویه و برای کارای حرفه ای هم فکر کنم این سیستم مد نظر شما هم زیاد باشه .
امیدوارم کمکتون کرده باشم .
البته من اطلاعاتم در سطح پایینیه باید دوستان و اساتید هم نظرشون رو هم بگن .