مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

منظورت یدونه 4gb در مقابل 2 تا 1gb هست دزسته ؟
چجوری حساب کردی ؟
در هر صورت اونی که حجم بیشتری داره سریعتره حالا میخواد dual باشه یا نباشه.
به من گفتن اگر باس رم بیشتر باشه قوی تر هست.........
مثلا یک رم 2 گیگ با باس800 در مقابل یک رم 1 گیگ با باس 1066 ضعیف تر هست.
پس من اگر دوتا رم یک گیگ با باس 1066 بگیرم بهتره تا یک رم 4 گیگ با باس 800 بگیرم........درسته؟؟!!
اگر اینطور باشه پس رم 2 گیگ با باس 800 چه فرقی بارم 1 گیگ با باس 800 داره؟؟؟!!

شما به من p5q و p5q_se رو پیشنهاد کردید
1.مهمترین فرق این مین با اونا چیه؟
2.این مین ddr3 رو هم ساپورت میکنه.ایا p5q ,p5q_Se هم ddr3 رو ساپورت میکنند؟
بهتره بگی مهمترین فرق این مینایی که پیشنهاد شده با اون مین چی هست ، خوب اون دوتا چیپشون p45 هستش و اون asrock هم p43 در کل از نظر امکانات و قابلیت (بطور کلی دارم میگم) این دو مدل سرتر هستن خوب به نسبت هم قیمت بالاتری دارن.
اون asrock و این دو مین هم ddr3 ساپورت نیستن.;)
درودي دوباره...

انگار خدا خواست و يه پولي برام جور شد كه يهو cpu هم عوض كنم :biggrin1:

1. ارزونترين cpu 65nm چيه و چنده؟
2. ارزونترين مادربوردي كه cpu 65nm رو ساپورت كنه چيه و چنده؟
3. تو رنج زير 175 تومن 4 هسته اي خوب هست كه بهتر از Core™2 Duo E8400 - BXC80570E8400 - 3GHz - FSB1333MHz - 6MB باشه؟ بين 45nm ها توي اين رنج بهترين انتخاب همون Core™2 Duo E8400 - BXC80570E8400 - 3GHz - FSB1333MHz - 6MB هست؟
1-والا ارزونترین 65nm میشه e2140 حدودا هم 58 59 تومن در میاد.(البته اگه گیر بیاد)
2-مین که زیاد هست ولی خوب ecs g31t-m هستش که حدودا 47 48 تومن در میاد.
3-نه دیگه خودشه و خودش.:cheesygri
برند Connect3d بهتره یا Sapphire !؟
هردوشون خوبن ولی خوب sapphire سرتره.(بطور کلی)
به من گفتن اگر باس رم بیشتر باشه قوی تر هست.........
مثلا یک رم 2 گیگ با باس800 در مقابل یک رم 1 گیگ با باس 1066 ضعیف تر هست.
پس من اگر دوتا رم یک گیگ با باس 1066 بگیرم بهتره تا یک رم 4 گیگ با باس 800 بگیرم........درسته؟؟!!
اگر اینطور باشه پس رم 2 گیگ با باس 800 چه فرقی بارم 1 گیگ با باس 800 داره؟؟؟!!
این حرف شما موقعی درست در میاد که دو تا رم با حجم یکسان ولی با باس مختلف کنار هم قرار بگیرن ولی در حالت کلی درست نیست.
شما میتونی امتحان کنی 4gb 800 رو در کنار 2gb 1066 قرار بده و 4 یا 5 تا برنامه باز کن اونوقت فرقشون رو متوجه میشی.
قبلا هم گفتم باس رم میخواد هرچی باشه در هرصورت رم با حجم بیشتر سریعتر از رم با باس بیشتر هستش.(البته با توجه به مدل)

1-والا ارزونترین 65nm میشه e2140 حدودا هم 58 59 تومن در میاد.(البته اگه گیر بیاد)
2-مین که زیاد هست ولی خوب ecs g31t-m هستش که حدودا 47 48 تومن در میاد.
3-نه دیگه خودشه و خودش.:cheesygri

اوا خاك عالم :biggrin1: من فكر كردم ارزونترين 65nm خيلي گرون هست :biggrin1:

خب پس يكي دو تا cpu 65nm توي همون رنج زير 175 كه بهتر از Core™2 Duo E8400 - BXC80570E8400 - 3GHz - FSB1333MHz - 6MB باشه لطفاً معرفي كنين.
يه مادر بورد ايسوس هم توي همون رنج 120 تومن كه 65nm هم ساپورت كنه و رم هم باس 1200 (آخر 4 گيگ از اون باس 1150 خريدم:biggrin1:) ساپورت كنه و به خوبي p5q se باشه.

:love:

کیس tuniq_3 الان قیمتش چنده؟؟؟!تهویه خوبی داره به نظر شما؟؟؟!تهران راحت پیدا میشه؟؟؟!!
تو یک سایت Tuniq_3 میداد 88 تومن.....با هزینه پست چقدر میشه؟؟!!
تو مایه 80 تومن یکم بیشتر یکم کمتر چه کیسی پیشنهاد میکنید؟؟!!(تهویه برام مهمه)
من مانیتور LG_L1730s دارم......ال سی دی هست......به نظرشما مانیتور خوبیه با توجه به اینکه میخوام باهاش بازی کنم و کارت HD4870 CONNECT 3D EXTREME بگیرم؟؟!!!
HD4870 CONNECT 3D EXTREME از HD4870 خیلی قوی تره؟؟!!یعنی ارزشش داره بیشتر پول بدم و HD4870 CONNECT 3D EXTREME بخرم؟؟!!
بین هاردهای سیگیت / سامسونگ/مکستور کدومش بهتره و صدای کمتری داره>؟>!
P5Q_Pro چه فرقی با P5Q_E داره؟؟!

خوب تو که داری 175 پول میدی چرا e8400 نمیگیری ؟
تا 175 هم بهتر از e8400 نیست.
تا 120 هم همون p5q-se یا با 10 15 تومن بیشتر p5q.

آخه گفتم 65nm بگيرم. :biggrin1:
p5q se مگه 65nm ساپورت ميكنه؟ :confused:

يعني توي اين رنج قيمت 65nm بهتر از اين مدل هاي پيشنهادي cpu و mb (كه 45nm هستن) پيدا نميشه؟

كلاً اگه ميشه راهنماييم كنين اگه من با اين پول يه سيستم 65nm بخرم آيا از تركيب 45nm هاي E8400 و p5q se بهتر ميشه؟

تشكر. :love:

کیس tuniq_3 الان قیمتش چنده؟؟؟!تهویه خوبی داره به نظر شما؟؟؟!تهران راحت پیدا میشه؟؟؟!!
تو یک سایت Tuniq_3 میداد 88 تومن.....با هزینه پست چقدر میشه؟؟!!
تو مایه 80 تومن یکم بیشتر یکم کمتر چه کیسی پیشنهاد میکنید؟؟!!(تهویه برام مهمه)
من مانیتور LG_L1730s دارم......ال سی دی هست......به نظرشما مانیتور خوبیه با توجه به اینکه میخوام باهاش بازی کنم و کارت HD4870 CONNECT 3D EXTREME بگیرم؟؟!!!
HD4870 CONNECT 3D EXTREME از HD4870 خیلی قوی تره؟؟!!یعنی ارزشش داره بیشتر پول بدم و HD4870 CONNECT 3D EXTREME بخرم؟؟!!
بین هاردهای سیگیت / سامسونگ/مکستور کدومش بهتره و صدای کمتری داره>؟>!
P5Q_Pro چه فرقی با P5Q_E داره؟؟!
تو رنج 80 تومن بهترين كيس همون Tuniq 3هه.
تو بازار رضا و ... بري شايد زير 80 هم پيدا كردي. بهتره نگي برات بفرستن چون خيلي گرون درمياد. (كيسو فكر كنم با وانت بفرستن.:biggrin1:)
مانيتورت هم بد نيست. نوع كارت گرافيك هم به مانيتور هيچ ربطي نداره. مانيتور فقط يه خروجيه.
Extreme Overclock هم يه مقدار كمي قويتر هست اما زياد ارزش اون مقدار پول بيشتر رو نداره. البته اگه ميتوني تا اونقدر خرج كني خب بهتره ولي نگرفتي هم ضرر نكردي.
بين اون هاردها هم سامسونگ كم صداترينه.
آخه گفتم 65nm بگيرم. :biggrin1:
p5q se مگه 65nm ساپورت ميكنه؟ :confused:

يعني توي اين رنج قيمت 65nm بهتر از اين مدل هاي پيشنهادي cpu و mb (كه 45nm هستن) پيدا نميشه؟

كلاً اگه ميشه راهنماييم كنين اگه من با اين پول يه سيستم 65nm بخرم آيا از تركيب 45nm هاي E8400 و p5q se بهتر ميشه؟

تشكر. :love:
من هرچي فكر ميكنم نميتونم درك كنم چرا به 65 نانومتري گير دادي؟!:confused:
همه دنبال 45nm تو دنبال 65يي؟:biggrin1:

بین Q6600 , e8400 با این Q6600 چهار هسته ای هست ولی e4800 برای اجرای بازی بهتره؟؟!!
e4800 هر هستش چقدر پردازش میکنه؟؟!!
جای من بودید کدوم میگرفتید؟؟!!برای بازی هایی که الان میاد.......

بین Q6600 , e8400 با این Q6600 چهار هسته ای هست ولی e4800 برای اجرای بازی بهتره؟؟!!
e4800 هر هستش چقدر پردازش میکنه؟؟!!
جای من بودید کدوم میگرفتید؟؟!!برای بازی هایی که الان میاد.......
دليلش اينه كه فعلا بازيها با 4 هسته ايها Optimize نشدن.
ولي ديگه كم كم داره اين مشكل برطرف ميشه. نمونش بازي GTA IV كه تو System Rcomended زده چهار هسته اي. همينطور Alan Wake كه يه سال ديگه مياد.

من هرچي فكر ميكنم نميتونم درك كنم چرا به 65 نانومتري گير دادي؟!:confused:
همه دنبال 45nm تو دنبال 65يي؟:biggrin1:

مگه 65nm بهتر نيست؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin1:
يكي از ادليستم اتفاقي صحبت شد گفت من تو كار سخت افزارم CPU حتماً 65nm بگير... :biggrin1:

پس 45nm بهتره؟ :biggrin1:

سلام
من motherboard 945pl-s3 gigabyte دارم من روی سیستمم 2 گیگ رم دارم می خوام به 4 گیگ افزایش بدم اگه میشه راهنمایی کنید چه رمی بگیرم برای بازی خوب جواب بده

مگه 65nm بهتر نيست؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin1:
يكي از ادليستم اتفاقي صحبت شد گفت من تو كار سخت افزارم CPU حتماً 65nm بگير... :biggrin1:

پس 45nm بهتره؟ :biggrin1:
:blink:
45 nm هم برق كمتري مصرف ميكنه هم گرماي كمتري توليد ميكنه و خنكتره. در نتيجه اور كردنشم خيلي بهتره. در كل 45 نانومتري خيلي بهتر از 65هه. 65nmديگه از رده خارجه.
سلام
من motherboard 945pl-s3 gigabyte دارم من روی سیستمم 2 گیگ رم دارم می خوام به 4 گیگ افزایش بدم اگه میشه راهنمایی کنید چه رمی بگیرم برای بازی خوب جواب بده
مين شما تا باس 667 رو پشتيباني ميكنه. بهترين كار اينه كه ببيني رمهاي خودت باسشون چقدره. بعد رم با همون باس بخر تا بصورت Dual دربياد.
البته من مطمئن نيستم مينتون تا 4 گيگ رو پشتيباني كنه.

آخرین ویرایش:
سلام

عين مادربورد منه البته ايشالا تا چند روز ديگه بيشتر ندارمش :biggrin1:
مثل من اگه امانش هست عوضش كن كه رم باس بيشتر بتوني بندازي چون تا باس 533 و نهايت تا 2 گيگ رم ساپورت ميكنه و 2 گيگ باس 533 كاراييش نسبتاً كمه. اگرم پول نداري الآن عجله نكن تا عيد صبر كن (البته اگه هنوز عيدي بده نشده و عيدي بگير هستي) :biggrin1: چون خودت كه 2 گيگ داري بيشتر هم نميشه. اينجا رو بخون:
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2047
نوشته:
The ATX-sized GA-945PL-S3 accommodates a maximum of 2GB of DDR2 400/533 memory in a dual channel configuration

45 nm هم برق كمتري مصرف ميكنه هم گرماي كمتري توليد ميكنه و خنكتره. در نتيجه اور كردنشم خيلي بهتره. در كل 45 نانومتري خيلي بهتر از 65هه. 65nmديگه از رده خارجه.
به حق چيزهاي نديده :biggrin1: هميشه بيشتره بهتر بود حالا سال 2009 عوض شده :biggrin1: پس برم يه كم حال اين پسره رو بگيرم كه حرف بيخود زده بود. از راهنماييت ممنون :love:
مين شما تا باس 667 رو پشتيباني ميكنه. بهترين كار اينه كه ببيني رمهاي خودت باسشون چقدره. بعد رم با همون باس بخر تا بصورت Dual دربياد.
البته من مطمئن نيستم مينتون تا 4 گيگ رو پشتيباني كنه.
تا باس 533 ساپورت ميكنه نگاه كن اگه اشتباه ميكنم بگو:

دليلش اينه كه فعلا بازيها با 4 هسته ايها Optimize نشدن.
ولي ديگه كم كم داره اين مشكل برطرف ميشه. نمونش بازي GTA IV كه تو System Rcomended زده چهار هسته اي. همينطور Alan Wake كه يه سال ديگه مياد.
من اول یک خسته نباشید به supra و Persian Creed بگم...واقعا کمکم کردید...:love:
الان اگر بازی هایی که حداکثر دوهسته ای ساپورت میکنن با چهارسته ای اجرا کنیم چه تاثیر منفی روی بازی میذاره؟؟؟!!مثلا لک میندازه یا هنگ میکنه؟؟؟!!!

تا باس 533 ساپورت ميكنه نگاه كن اگه اشتباه ميكنم بگو:
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-945pl-s3.pdf
الان اگر بازی هایی که حداکثر دوهسته ای ساپورت میکنن با چهارسته ای اجرا کنیم چه تاثیر منفی روی بازی میذاره؟؟؟!!مثلا لک میندازه یا هنگ میکنه؟؟؟!!!
هيچ تاثير منفي اي نداره. الان ضعيفترين چهار هسته ايه اينتل (Q6600) تمام بازيها رو بدون لگ اجرا ميكنه. E8500 هم كه دو هسته ايه همينطور تازه با فريم بهتر. اما در بازيهاي آينده كه با 4 هسته ايها هم بهينه شده هستن 4 هسته ايها به احتمال زياد فريم بهتري از دو هسته ايهاي قدرتمند مثل E8500 ميگيرن.
در ضمن Q6600 قابليت اورش هم خيلي بالائه و رو يه مين و با يه فن خوب تا 3.5GHz اور ميشه كه قدرتشو خيلي خيلي بالا ميبره.
در كل من پيشنهادم Q6600هه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or