مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من يه كارت گرافيك 9600 رادون دارم كه پيكسل شدر2رو رو ساپورت ميكنه ولي الان اكثر بازي ها پيكسل شدر 3 رو ميخوان ميخواست ببينم ميارزه اين رو بفروشم يه كارت گرافيك پيكسل شدر 3 ساپورت بخرم مثلا سري 7 جيفورس كه اي جي پي باشه
اينم مشخصات بقيه ي سيستمم:
1gb Ram
Asus p4P800
Cpu:Intel Celeron 2.4
دوست عزیز به نظر من اگر بتونی پولاتو جمع کنی و کل سیستم رو عوض کنی خیلی بهتره .
اون کارت گرافیکی که مد نظر شماست خیلی وقت که قدیمی شده الان حتی کارتای سری 8 جی فرس هم دیگه high end محسوب نمی شن .
تازه اگر هم گرافیک رو عوض کنی بازم cpu جواب نمیده .
پس اگر برات مقدوره کل سیستمت رو عوض کن . چون دیگه اگر خرج سیستمت بخای بکنی آفتابه خرج لحیمه .
امیدوارم کمکت کرده باشم .

سلام
من يه كارت گرافيك 9600 رادون دارم كه پيكسل شدر2رو رو ساپورت ميكنه ولي الان اكثر بازي ها پيكسل شدر 3 رو ميخوان ميخواست ببينم ميارزه اين رو بفروشم يه كارت گرافيك پيكسل شدر 3 ساپورت بخرم مثلا سري 7 جيفورس كه اي جي پي باشه
1gb Ram
Asus p4P800
کارتت که به تاریخ پیوسته واسه خرید کارت جدید هم چون cpu ضعیفی داری با عوض کردن کارت گرافیک هم به احتمال زیاد کارایی مناسبی از کارت حدید نمیبینی شما بهتره که خرج اضافی نکنی و به فکر ارتقاء کلی سیستم باشی.

آخرین ویرایش:
سلام !
مادر بورد گرافیک آنبورد داریم که خروجی Dvi داشته باشه ؟
باس رم 800 رو ساپورت کنه !
CPU هم الان چی خوبه ؟ (کل سیستم میخوام حدود 350-400 در بیاد !)

اصلا واسه بازی نمیخوام ! ولی میخوام باهاش مثلا فیلم HD ببینم و به مانیتور 22" وصلش کنم ! واسه همین DVI میخوام !

آخرین ویرایش:
هم dvi ساپورت داریم هم hdmi ساپورت.
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or e8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : giga ga-eg43m-s2h or asus p5ql-cm
VGA : n/a
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp485a

حدودا 455 460 تومن در میاد اون مین گیگا هم hdmi ساپورته.;)

سلام
1gb Ram
Asus p4P800
شما می توانید گرافیک 7600 GS میتونید بخرید !!
ولی همون طور که دوستان گفتند بهتره کل سیستمت رو عوض کنی !!!

HARDWARE

با سلام.
دوستان عزیز این کارت GTX 295 در حال حاظر با چه قیمتی موجود هست و به نظر شما چه طور کارتی هستش؟ (جدا از بنچ مارکها می خوام توانش رو در گرافیک بدونم نه بازی)و آیا ارزش خرید رو نسبت به 4870X2داره؟(چند سال جواب گوی کار حرفه ای هستش؟)

سوال دیگه اینکه این CPU های سری Core i7 در مقایسه با سری C2Qچطور هست؟ منظورم CORe i7 920در مقایسه با هم قیمتش در C2Q. کسی هست بتونه معماری این سری رو از لحاظ هسته و ... بگه؟

سوال آخر اینکه mainبهتر از asus p6t-deluxe چی سراغ دارید؟(خفننننننننننننن).
سوالات زیاد شد ،نه؟:biggrin1:

دوستان یک سیستم در حد گشت و گذار در اینترنت با مانیتور چی پیشنهاد می کنید ؟
بودجه 500 تومان
Main : Asus P5QL
CPU : Intel E5200
Ram : Patriot 2*1GB 800
VGA : Zotac or Inno3D 9500 GT or Connect3D HD 4670
H.D.D : Maxtor or Samsung 250GB 8mb
حدودا ميشه 350. مانيتور هم با خودت.

هم dvi ساپورت داریم هم hdmi ساپورت.
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8400 or e8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : giga ga-eg43m-s2h or asus p5ql-cm
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb

حدودا 455 460 تومن در میاد اون مین گیگا هم hdmi ساپورته.;)
دستت درد نکنه !
قیمت حدودیشون هم میتونی واسم لطف کنی ؟
و اینکه یه لینک از مشخصات دقیق مادر بوردا داری بهم بدی! (که اندارزه طول × عرض رو هم حتی داشته باشه ؟)

دستت درد نکنه ...

آخرین ویرایش:
با سلام.
دوستان عزیز این کارت GTX 295 در حال حاظر با چه قیمتی موجود هست و به نظر شما چه طور کارتی هستش؟ (جدا از بنچ مارکها می خوام توانش رو در گرافیک بدونم نه بازی)و آیا ارزش خرید رو نسبت به 4870X2داره؟(چند سال جواب گوی کار حرفه ای هستش؟)

سوال دیگه اینکه این CPU های سری Core i7 در مقایسه با سری C2Qچطور هست؟ منظورم CORe i7 920در مقایسه با هم قیمتش در C2Q. کسی هست بتونه معماری این سری رو از لحاظ هسته و ... بگه؟

دوست عزیز
کارتای GTX 295 هنوز به ایران نیومده . ولی با تماسی که من با شرکت برین داشتم گفتن تا دو هفته ی دیگه اولین سری این کارتا رو وارد می کنه . ( قیمتش هم 600 تا 620 تومن .)
این کارت حداکثر 10 فریم از 4870X2 سریع تره . و کلا این دوتا کارت بهترین و قویترین کارتای high end محصوب میشن .
ولی در کل بستگی به خودتون داره که چقدر بوجه داشته باشین یا چقدر و چه کاری بخواید با این کارتا بکنید ؟!!
cpu های i7 خیلی قوین و البته گرون . اون مدل C2Q رو من نمی دونم چیه . ولی i7 ها هم خیلی قوین . تو هر کاری که فکرشو بکنید .
به نظر من مادربرد p6t-deluxe خیلی قویه و برای کارای حرفه ای هم فکر کنم این سیستم مد نظر شما هم زیاد باشه .
امیدوارم کمکتون کرده باشم .
البته من اطلاعاتم در سطح پایینیه باید دوستان و اساتید هم نظرشون رو هم بگن .

دوستان یک سیستم در حد گشت و گذار در اینترنت با مانیتور چی پیشنهاد می کنید ؟
بودجه 500 تومان
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7300 or e7200 or e5200
RAM : patriot or kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : ecs p45t-a
VGA : xfx or zotac 9500gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
MONITOR : benq e700 or samsung nw1632

حدودا 550 560 تومن در میاد.
با سلام.

gtx295 بطور رسمی وارد نشده احتمالا بیاد بین 650 تا 750 مایشه قدرتش هم مشخصه این کارتا کارایی اصلیشون تو بازی مشخص میشه نه جای دیگه با توجه به بنچا هم در حال حاضر قویترین کارت موجود به حساب میاد و حدودا 10 12 فریم سریعتر از 4870x2 هستش.
i7 920 هم در اکثر موارد کارایی بالاتری نسبت به qx9770 داره (c2q که جای خود داره) که نشون میده از نظر قدرت و قیمت به هیچ عنوان نمیشه با c2q مقایسش کرد.
مین چرا نیست ؟ مثلا ga-ex58-extreme ، آخرشه یا asus rampage II extreme این یکی اولشه :biggrin1:
دستت درد نکنه !
قیمت حدودیشون هم میتونی واسم لطف کنی ؟
و اینکه یه لینک از مشخصات دقیق مادر بوردا داری بهم بدی! (که اندارزه طول × عرض رو هم حتی داشته باشه ؟)
دستت درد نکنه ...
قیمتا حدودا همینه که این پایین میذارم :

CPU : intel e8400 or e8200 : e8400=170-175_e8200=155=160
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 : 54-55
MAIN : giga ga-eg43m-s2h or asus p5ql-cm : giga=130-135_asus=90-100
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb : samsung=63-65_maxtor=64-65
POWER : green gp485a : 41-42

مشخصات مین رو هم میتونی تو لینک پایین عکس ببینی :

motherboard_productimage_ga-eg43m-s2h_1.1_big.jpg

motherboard_productimageback_ga-eg43m-s2h_big.jpg

مشخصات
خواهش.;)

خب دوستان سلام
برای این قطعات چی پیشنهاد میکنین؟
CPU تا 2-2.5
Ram تا 600-500 (بیشتر لازمه؟)
MB هم تا هر قدر که بتونم روش علاوه بر CPU و Ram ـه پیشنهادیتون 3 تا GTX280 یا یه GTA295 ببندم.(منظور اینکه باهم جور در بیاد)

سلام دوستان من آخرای همین بهمن دارم کیس عوض میکنم کلا یه راهنمایی میخواستم من میخوام 1.500 خرج کیس کنم حالا 100 تومنم بالا شد عیبی نداره فقط میخوام خف باشه به نظرتون چی بگیرم؟ بهتر نیست gtx295 از اونور بگیرم؟بعد بقیشو اینور؟اینطوری سیستم خوبی در میاد؟یعنی با بقیه پول میشه بقیه اجزارو توپ خرید یا نه؟
راستی یه سیستمم خودتون معرفی کنید با همین سیستمای داخل ایران بعد این 295 بیاد ایران چند میشه؟آیا پولمو نگه دارم سیستم بهتری بگیرم؟این پول واسه من خیلی با ارزشه لطفا با دقت جواب بدین و اگه قراره و میدونین که اتفاقی قراره بیفته مثلا کاهش قیمت بگین که فعلا دست نگه دارم
ممنون از شما که به کمک ماها میاین:love:

شنیدم که پاور گرین 535 صدای زیادی داره.آیا درسته؟کسی این پاور و داره؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

یه سوال دیگه اینکه آیا هارد تو اجرای هرچه رونتر بازیها موثره؟مثلا بافر و...؟یه هارد خوب تا 50 تومن معرفی کنین لطفا.مرسی

خب دوستان سلام
برای این قطعات چی پیشنهاد میکنین؟
CPU تا 2-2.5
Ram تا 600-500 (بیشتر لازمه؟)
MB هم تا هر قدر که بتونم روش علاوه بر CPU و Ram ـه پیشنهادیتون 3 تا GTX280 یا یه GTA295 ببندم.(منظور اینکه باهم جور در بیاد)
احسان همین سه قطعه رو میخوای ؟
یه بودجه ی کلی بگو اینجوری حال نمیده.:cheesygri
سلام دوستان من آخرای همین بهمن دارم کیس عوض میکنم کلا یه راهنمایی میخواستم من میخوام 1.500 خرج کیس کنم حالا 100 تومنم بالا شد عیبی نداره فقط میخوام خف باشه به نظرتون چی بگیرم؟ بهتر نیست gtx295 از اونور بگیرم؟بعد بقیشو اینور؟اینطوری سیستم خوبی در میاد؟یعنی با بقیه پول میشه بقیه اجزارو توپ خرید یا نه؟
راستی یه سیستمم خودتون معرفی کنید با همین سیستمای داخل ایران بعد این 295 بیاد ایران چند میشه؟آیا پولمو نگه دارم سیستم بهتری بگیرم؟این پول واسه من خیلی با ارزشه لطفا با دقت جواب بدین و اگه قراره و میدونین که اتفاقی قراره بیفته مثلا کاهش قیمت بگین که فعلا دست نگه دارم
ممنون از شما که به کمک ماها میاین:love:
من پیشنهاد میکنم یه 1 ماهی رو صبر کنی تا این سریه i7 اینتل جا بیفته (از نظر قیمتی) بعد واسه خرید اقدام کنی یا اصلا بذاری بعد عید سیستم ببندی.
gtx295 هم که اگه بتونی از اون ور بیاری که خیلی خوب میشه ، هنوز بطور رسمی وارد نشده بیاد احتمالا بین 650 تا 750 مایشه. (البته اولش)
شنیدم که پاور گرین 535 صدای زیادی داره.آیا درسته؟کسی این پاور و داره؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

یه سوال دیگه اینکه آیا هارد تو اجرای هرچه رونتر بازیها موثره؟مثلا بافر و...؟یه هارد خوب تا 50 تومن معرفی کنین لطفا.مرسی
کی همچین حرفی زده ؟ چه صدایی ؟
بافر هارد هم تاثیر چندانی تو کاراییش نداره حالا بازی ، برنامه ، یا..... فرقی نمیکنه.
شما میتونی samsung یا maxtor رو در نظر بگیری (500gb) اگر هم بتونی تا 60 62 هزینه کنی میتونی 500gb رو در نظر بگیری پیشنهاد میکنم یه 10 12 دیگه بذاری روش یه 500 بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or