Medusa
کاربر سایت
من به شما OCZ و GEIL رو پیشنهاد میکنم چون لتنسی شون از همه رم ها کمتر هست !!!با 110 تومن میخوام دوتا رم 2 گیگ بخرم........چی پینهاد میکنید؟؟!!
من به شما OCZ و GEIL رو پیشنهاد میکنم چون لتنسی شون از همه رم ها کمتر هست !!!با 110 تومن میخوام دوتا رم 2 گیگ بخرم........چی پینهاد میکنید؟؟!!
از نظر فنی بخوایم توضیح بدیم وقت میبره ولی در همین حد بگم که مهمترین دلیلش تو مصرف انرژی و پایداری cpu تو شرایط سخت (اور) هستش.مدار تغذيه يعني مثلاً برق كمتر مصرف ميكنه؟ اگه بله مثلاً چند درصد؟ :biggrin1:
ممكنه برام تهش حدود 15-20 بمونه (با احتساب E8400 و P5Q SE) شما بودي با اين 15-20 تومن مادربورد P5Q ميگرفتي يا يه cpu بالاتر بر ميداشتي؟ (مثلاً E8500 چنده؟)
خوب مین شما نهایت 16gb تا باس 1200 رو پشتیبانی میکنه.با 110 تومن میخوام دوتا رم 2 گیگ بخرم........چی پینهاد میکنید؟؟!!
از نظر فنی بخوایم توضیح بدیم وقت میبره ولی در همین حد بگم که مهمترین دلیلش تو مصرف انرژی و پایداری cpu تو شرایط سخت (اور) هستش.
من بودم e8400 با p5q میگرفتم.
e8500 هم کم یاب شده اگه گیر بیاد 210 215 تومن مایشه.
از اینتل ecs p45t-a (حدودا 100 105 تومن در میاد) و از amd هم gigabyte ga-ma770-s3 (حدودا 110 112 تومن در میاد) البته تو اینجا.سلام ارزانترین مادربورد برای هر دو پلتفرم intel و AMD که PCI_E 2.0 رو پشتیبانی کنه چیه؟
دوست عزیز به نظر من اگر بتونی پولاتو جمع کنی و کل سیستم رو عوض کنی خیلی بهتره .سلام
من يه كارت گرافيك 9600 رادون دارم كه پيكسل شدر2رو رو ساپورت ميكنه ولي الان اكثر بازي ها پيكسل شدر 3 رو ميخوان ميخواست ببينم ميارزه اين رو بفروشم يه كارت گرافيك پيكسل شدر 3 ساپورت بخرم مثلا سري 7 جيفورس كه اي جي پي باشه
اينم مشخصات بقيه ي سيستمم:
1gb Ram
Asus p4P800
Cpu:Intel Celeron 2.4
کارتت که به تاریخ پیوسته واسه خرید کارت جدید هم چون cpu ضعیفی داری با عوض کردن کارت گرافیک هم به احتمال زیاد کارایی مناسبی از کارت حدید نمیبینی شما بهتره که خرج اضافی نکنی و به فکر ارتقاء کلی سیستم باشی.سلام
من يه كارت گرافيك 9600 رادون دارم كه پيكسل شدر2رو رو ساپورت ميكنه ولي الان اكثر بازي ها پيكسل شدر 3 رو ميخوان ميخواست ببينم ميارزه اين رو بفروشم يه كارت گرافيك پيكسل شدر 3 ساپورت بخرم مثلا سري 7 جيفورس كه اي جي پي باشه
1gb Ram
Asus p4P800

شما می توانید گرافیک 7600 GS میتونید بخرید !!سلام
1gb Ram
Asus p4P800
Main : Asus P5QLدوستان یک سیستم در حد گشت و گذار در اینترنت با مانیتور چی پیشنهاد می کنید ؟
بودجه 500 تومان
دستت درد نکنه !هم dvi ساپورت داریم هم hdmi ساپورت.
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel e8400 or e8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : giga ga-eg43m-s2h or asus p5ql-cm
VGA : n/a
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp485a
حدودا 455 460 تومن در میاد اون مین گیگا هم hdmi ساپورته.![]()