من تو SiSoftware Sandra هم ديدم الآن 533 ساپورت ميكنه. چي بگم والا. :confused:
اون دوستمون هم ميتونه براي اينكه مطمئن بشه SiSoftware Sandra رو دانلود كنه و ببينه. SiSoftware Sandra ديگه اشتباه نميكنه.
tuniq3 حدودا 80 85 تومن در میاد ، کولینگ خوبی هم داره البته اگه فقط کولینگ برات مهمه من tuniq رو پیشنهاد میکنم.کیس tuniq_3 الان قیمتش چنده؟؟؟!تهویه خوبی داره به نظر شما؟؟؟!تهران راحت پیدا میشه؟؟؟!!
تو یک سایت Tuniq_3 میداد 88 تومن.....با هزینه پست چقدر میشه؟؟!!
تو مایه 80 تومن یکم بیشتر یکم کمتر چه کیسی پیشنهاد میکنید؟؟!!(تهویه برام مهمه)
من مانیتور LG_L1730s دارم......ال سی دی هست......به نظرشما مانیتور خوبیه با توجه به اینکه میخوام باهاش بازی کنم و کارت HD4870 CONNECT 3D EXTREME بگیرم؟؟!!!
HD4870 CONNECT 3D EXTREME از HD4870 خیلی قوی تره؟؟!!یعنی ارزشش داره بیشتر پول بدم و HD4870 CONNECT 3D EXTREME بخرم؟؟!!
بین هاردهای سیگیت / سامسونگ/مکستور کدومش بهتره و صدای کمتری داره>؟>!
P5Q_Pro چه فرقی با P5Q_E داره؟؟!
خوب واسه چی 65nm بگیری وقتی میتونی 45nm ببندی ؟آخه گفتم 65nm بگيرم. :biggrin1:
p5q se مگه 65nm ساپورت ميكنه؟ :confused:
يعني توي اين رنج قيمت 65nm بهتر از اين مدل هاي پيشنهادي cpu و mb (كه 45nm هستن) پيدا نميشه؟
كلاً اگه ميشه راهنماييم كنين اگه من با اين پول يه سيستم 65nm بخرم آيا از تركيب 45nm هاي E8400 و p5q se بهتر ميشه؟
تشكر.![]()
در حالت کلی q6600 سریعتره (بنچارو ببینی متوجه میشی) ولی تو بازی e8400 و کلا دو هسته ای ها سریعتر عمل میکنن.بین Q6600 , e8400 با این Q6600 چهار هسته ای هست ولی e4800 برای اجرای بازی بهتره؟؟!!
e4800 هر هستش چقدر پردازش میکنه؟؟!!
جای من بودید کدوم میگرفتید؟؟!!برای بازی هایی که الان میاد.......
این چه حرفی بود زدی ؟مگه 65nm بهتر نيست؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin1:
يكي از ادليستم اتفاقي صحبت شد گفت من تو كار سخت افزارم CPU حتماً 65nm بگير... :biggrin1:
پس 45nm بهتره؟ :biggrin1:
مین شما نهایت 2gb تا باس 533 رو پشتیبانی میکنه و شما نمیتونی 4gb ببندی.سلام
من motherboard 945pl-s3 gigabyte دارم من روی سیستمم 2 گیگ رم دارم می خوام به 4 گیگ افزایش بدم اگه میشه راهنمایی کنید چه رمی بگیرم برای بازی خوب جواب بده
درسته 45nm سرتره ولی نمیشه گفت 65nm از رده خارجه هنوزم فروش خوبی داره.
45 nm هم برق كمتري مصرف ميكنه هم گرماي كمتري توليد ميكنه و خنكتره. در نتيجه اور كردنشم خيلي بهتره. در كل 45 نانومتري خيلي بهتر از 65هه. 65nmديگه از رده خارجه.
نه دلیل نمیشه که 4 هسته ای با افت شدید کارایی مواجه بشه فقط میگن 2 هسته ای بهتر عمل میکنه در صورتیکه همون چهار هسته ای هم میتونه به بهترین شکل از پس هر بازی بر بیاد.من اول یک خسته نباشید به supra و Persian Creed بگم...واقعا کمکم کردید...
الان اگر بازی هایی که حداکثر دوهسته ای ساپورت میکنن با چهارسته ای اجرا کنیم چه تاثیر منفی روی بازی میذاره؟؟؟!!مثلا لک میندازه یا هنگ میکنه؟؟؟!!!
احتمالا کار میکنه ولی میاد رو 533.من تو SiSoftware Sandra هم ديدم الآن 533 ساپورت ميكنه. چي بگم والا. :confused:
اون دوستمون هم ميتونه براي اينكه مطمئن بشه SiSoftware Sandra رو دانلود كنه و ببينه. SiSoftware Sandra ديگه اشتباه نميكنه.
چه ميدونم اون گفت :biggrin1: ميخواي آي ديش رو برات پخ كنم؟ :biggrin1: بچه خواست يه حرفي زده باشه منو گمراه كرد. :blushing:tuniq3
خوب واسه چی 65nm بگیری وقتی میتونی 45nm ببندی ؟
الان یه مین 40 تومنی هم از 65nm و 45nm پشتیبانی میکنه چه برسه به......
گفتم همون e8400 با p5q-se یا p5q رو بگیر.
با 110 تومن میخوام دوتا رم 2 گیگ بخرم........چی پینهاد میکنید؟؟!!
p5q_pro Asus
من به شما OCZ و GEIL رو پیشنهاد میکنم چون لتنسی شون از همه رم ها کمتر هست !!!با 110 تومن میخوام دوتا رم 2 گیگ بخرم........چی پینهاد میکنید؟؟!!
از نظر فنی بخوایم توضیح بدیم وقت میبره ولی در همین حد بگم که مهمترین دلیلش تو مصرف انرژی و پایداری cpu تو شرایط سخت (اور) هستش.مدار تغذيه يعني مثلاً برق كمتر مصرف ميكنه؟ اگه بله مثلاً چند درصد؟ :biggrin1:
ممكنه برام تهش حدود 15-20 بمونه (با احتساب E8400 و P5Q SE) شما بودي با اين 15-20 تومن مادربورد P5Q ميگرفتي يا يه cpu بالاتر بر ميداشتي؟ (مثلاً E8500 چنده؟)
خوب مین شما نهایت 16gb تا باس 1200 رو پشتیبانی میکنه.با 110 تومن میخوام دوتا رم 2 گیگ بخرم........چی پینهاد میکنید؟؟!!
از نظر فنی بخوایم توضیح بدیم وقت میبره ولی در همین حد بگم که مهمترین دلیلش تو مصرف انرژی و پایداری cpu تو شرایط سخت (اور) هستش.
من بودم e8400 با p5q میگرفتم.
e8500 هم کم یاب شده اگه گیر بیاد 210 215 تومن مایشه.
از اینتل ecs p45t-a (حدودا 100 105 تومن در میاد) و از amd هم gigabyte ga-ma770-s3 (حدودا 110 112 تومن در میاد) البته تو اینجا.سلام ارزانترین مادربورد برای هر دو پلتفرم intel و AMD که PCI_E 2.0 رو پشتیبانی کنه چیه؟