مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

system

با سلام .
می گم این هم وقت هست که به دوستان سیستم معرفی می کنید و این عزیزان می روند و می خرند و لذتش رو می برند . خوب حالا یک دفعه هم یه سیستم فرضی از خودتون بگید می خوام ببینم چی تو ذهنتون دارید . اونی که فک می کنید خیلی شاخ هست رو بگید همه و البته با ذکر قیمت نهایی . (محدودیت ندارید و سیستم برای کارهای گرافیکی و محاسباتی بسیار سنگین ). مسسسسسسسسابقه بهترین تخیل:biggrin1:(پولشو که نداریم با خیالش خوش باشیم).

با سلام .
می گم این هم وقت هست که به دوستان سیستم معرفی می کنید و این عزیزان می روند و می خرند و لذتش رو می برند . خوب حالا یک دفعه هم یه سیستم فرضی از خودتون بگید می خوام ببینم چی تو ذهنتون دارید . اونی که فک می کنید خیلی شاخ هست رو بگید همه و البته با ذکر قیمت نهایی . (محدودیت ندارید و سیستم برای کارهای گرافیکی و محاسباتی بسیار سنگین ). مسسسسسسسسابقه بهترین تخیل:biggrin1:(پولشو که نداریم با خیالش خوش باشیم).
ایول مسابقه :cheesygri

اقا این p5q حالا واقعن خوبه؟ گارانتیش ماله کجاست؟من حساسم رو مادر بورد.می خوام یدونه p5qبگیرم با سی پی یو اینتل e8400 خوبه؟واسه بازی می خوام فقطونمی خوام مثل سی پی یو خودم که ای ام دی athlon x2 5000هستش بمونه تو بازی.شما که گفتی p5qبگیرم حالا یدونم گیگابایت معرفی کن تو همون رنج;)
خوبه دیگه ، این واقعا چه صیغه ای ؟
asus گارانتی زیاد داره مثل آسمان ، آلبالو و..... e8400 هم cpu خوبیه (کارش درسته) و از نظر کارایی با اون 5000 قابل مقایسه نیست.
از گیگا بخوایم در نظر بگیریم میشه ga-ep43-ds3l که به نظر من عمرا ارزش خرید نداره ، تو سریه p45 زیر 180 گیگا مین جالبی نداره.
شرمنده من شمارش رو ندارم ولی اگه خودت یه وقت گذرت به اونورا خورد برو داخل بازار رضا راهرو اول سمت چپ یه نگاه بندازی تنها مغازه ای که Core i7 و 5200 fx quadro تو کل ولی عصر هستش!!!
در کل به نظر من یه ریگی به کفشش هست.
با سلام .
می گم این هم وقت هست که به دوستان سیستم معرفی می کنید و این عزیزان می روند و می خرند و لذتش رو می برند . خوب حالا یک دفعه هم یه سیستم فرضی از خودتون بگید می خوام ببینم چی تو ذهنتون دارید . اونی که فک می کنید خیلی شاخ هست رو بگید همه و البته با ذکر قیمت نهایی . (محدودیت ندارید و سیستم برای کارهای گرافیکی و محاسباتی بسیار سنگین ). مسسسسسسسسابقه بهترین تخیل:biggrin1:(پولشو که نداریم با خیالش خوش باشیم)
آقا از این پستا نده یوقت دیدی این محمدرضا پیداش شد و..... :cheesygri

شرمنده اینقدر سوال میپرسم اما نمیتونم صبر کنم و میخوام همین ماه سیستم ارتقا بدم لطف کنید بگید با 1.600 یا 1.700 کیسی که جمع میکنم در چه حدی میشه؟یعنی در مقابل سیستمهای روز چه رده ای پیدا میکنه؟

salam yani buss 800 bekharam besarfe tare na
dominator buss 800 ham dare che ghaimatie
mersi
خوب اگه اهل اور نیستی همون 800 هم کارتو راه میندازه.
dominator هم 800 داره ولی من قیمت 800ش رو ندارم.
شرمنده اینقدر سوال میپرسم اما نمیتونم صبر کنم و میخوام همین ماه سیستم ارتقا بدم لطف کنید بگید با 1.600 یا 1.700 کیسی که جمع میکنم در چه حدی میشه؟یعنی در مقابل سیستمهای روز چه رده ای پیدا میکنه؟
من قبلا هم گفتم شما داری 1700 پای سیستم خرج میکنی الان بخوای با قطعات فعلی سیستم ببندی چیز جالبی در نمیاد (منظورم با توجه به بودجت هستش) شما یکم صبر کن بعد با خیال راحت سیستم ببند.(دیگه خود دانی)

سلام
1-
لطفا یک سیستم خوب با مبلغ 1300000 تومان به من معرفی کنید برای گیم(تمام قطعات بعلاوه مانیتور)
2-
من می خواهم ظرف چند روز آینده یک سیستم جمع کنم به نظر شما اگر من قطعات مختلف را از جاهای مختلف بگیرم و خودم اسمبل کنم بهتر است یا اینکه همه قطعات را از یک مغازه بگیرم و بگویم تا خودش برایم اسمبل کند (به چه نکاتی باید هنگام خرید توجه کنم)
این دو چه فرقی با هم می کند
3-
همچنین گارانتی های اصلی این قطعات را به من بگویید
Phenom 9950
Asus motherboard
Corsair 2gig 1066
Asus or Sapphire 4870 512
Hitachi or Western 500 gig
monitor samsung bw1932
DVD Writer Pionner
mouse and keybord A4tech or Logitec
4-
به نظرتون سی پی یو Q6600 بهتره یا Phenom 9950 چون من شنیدم Phenom 9950 خیلی بهتره آیا درسته همچنین آیا خرید یکی از این دو را پیشنهاد می کنید

سلام
1-
لطفا یک سیستم خوب با مبلغ 1300000 تومان به من معرفی کنید برای گیم(تمام قطعات بعلاوه مانیتور)
2-
من می خواهم ظرف چند روز آینده یک سیستم جمع کنم به نظر شما اگر من قطعات مختلف را از جاهای مختلف بگیرم و خودم اسمبل کنم بهتر است یا اینکه همه قطعات را از یک مغازه بگیرم و بگویم تا خودش برایم اسمبل کند (به چه نکاتی باید هنگام خرید توجه کنم)
این دو چه فرقی با هم می کند
3-
همچنین گارانتی های اصلی این قطعات را به من بگویید
Phenom 9950
Asus motherboard
Corsair 2gig 1066
Asus or Sapphire 4870 512
Hitachi or Western 500 gig
monitor samsung bw1932
DVD Writer Pionner
mouse and keybord A4tech or Logitec
4-
به نظرتون سی پی یو Q6600 بهتره یا Phenom 9950 چون من شنیدم Phenom 9950 خیلی بهتره آیا درسته همچنین آیا خرید یکی از این دو را پیشنهاد می کنید
1-شما هم عین این دوستمون پیشنهاد میکنم یه 1 یا 2 ماهی صبر کنی بعد واسه خرید اقدام کنی.
2-اگه خودت میتونی اسمبل کنی (قبلا کردی یا دیدی چجوریه) خوب چه بهتر ولی اگه تا حالا نکردی بهتره این کارو نکنی کاری نیست که بشه یه شبه یاد گرفت ، قطعات رو هم تا اونجایی که میتونی از نمایندگی هاش بگیر. (حالا یا یه فروشگاه همه ی قطعات مورد نباز شما رو داره یا یکیشو بهتره از نمایندگی بگیری)
4-کاراییشون حدودا در یه حد هستش (در حالت کلی) ولی من q6600 رو پیشنهاد میکنم.

من تو پست بالا هم گفتم اگه اهل اور هستی یا بعدا میری سراغش q6600 بگیر خوب آینده ی بهتری میتونه داشته باشه اگر نه که همین e8400 کارتو راه میندازه.(مخصوصا بازی)

1-
با مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان نظرتون در باره سیستم زیر چیه اگر قطعه ای به نظرتون می یاد که اگر جایگزین بشه بهتره لطفا بگید
cpu : Phenom 9950 or Q6600
MB: P5Q or M3N H/HDMI
Ram: Corsair 2gig 1066 DDR2 or DDR3
VGA: 4870 512 or GTX 260
HDD : 500 Western or Hitachi
Monitor : BW 1932
Power :Cooler Master
DVD Rom : Pionner
DVD Writer : Pionner
Mouse and KB : A4tech or Logitec
Speaker : Creative
Case : Green
2-
در حال حاضر خرید رمهای DDR2 به صرفه تر است یا رمهای DDR3 و چه مقدار با هم اختلاف دارند
3-
به نظرتون سی پی یو Q6600 بهتره یا Phenom 9950 چون من از خیلی هاشنیدم و در خیلی از بنچمارکها هم دیدم که Phenom 9950 خیلی بهتره آیا درسته
4-
کارت گرافیک 4870 512 Toxic بهتر است یا GTX 260 و همچنین برای 4870 512 برد Asus بهتر است یا Saphhire

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or