مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
يه سوال داشتم . من ميخاستم سيستمم رو ارتقا بدم . ميخام ببينم ميشه روي مادربردم كه مدله ELITE 662/1066T-M2 است كارت گرافيكه ati 4670 يا geforce 9600 و همچنين cpu core 2 7300 نصب كنم ؟

يه سواله ديگه هم داشتم cpu هاي amd دو هسته ايي نداره ؟ يعني كدوم مدلش از نظره قدرت به core 2 7300 ميرسه ؟
با تشكر
این مدل مین رو درست نوشتی ؟
در کل مدل و نوع کارت گرافیک هیچ ارتباطی با نوع و چیپ مین نداره میتونه هرچی باشه فقط اون مین حداقل باید pcie 16x باشه.
amd هم اولین سریه دو هسته ای رو داد بازار.
e7300 از نظر کارایی حدودا با x2 6400 برابری میکنه.(شاید یکم بالاتر)
خوب دوباره سلام

من یه سیستم می خام بگیرم میخاستم نظرتون رو در مورد mainboard بدونم

cpu: intel c2q q6600
vga: xfx 9800gt
ram : 4gb ddr2 2*2gb pny

دیگه چی مونده؟؟
بودجا برای مین بورد تا 150000 نظر خودم p5q asus
من asus p5q-c رو پیشنهاد میکنم.(آخر مینه :cheesygri)
پاور هم باید در نظر بگیری.(البته اگه نداری)
من به مشاوره سایت تبیان هیچ اعتنایی ندارم ونخواهم داشت در ضمن من هیچ موقع نمیام حرف استادم رو با یه نفر که تو فرم های پست میده عوض کنم !!!
اینم باید بگم که CPU های Intel قابلیت overclock خوبی هستند ولی CPU های AMD کمتر Overclock میشن !!!
شما اگه تونستی یه تست بزن ببین کدوم CPU تو زمان کمتری از بین میره AMD یا Intel
و..... !!!
اصلا به حرفی که زده شده دقت کردی ؟ من چی میگم شما چی میگی.
کسی با تبیان کاری نداره ، اصلا کی حرف از اور زد.
9800 قيمتش چنده الان ؟ :confused:
اگرم انواع خاصي داره بي زحمت بگين ( مثلا Ultra , Gt و .... )
و اينكه روي مين بورد Giga P31 جواب ميده يا نه
مرسي
9800 هم 4 مدل داره gt , gtx , gtx plus و gx2.
gt از 180 185 تومن داره تا 220 230 تومن ، gtx و gtx plus هم (به غیر از مدل zotac) از 280 تومن داره تا 350 360 تومن و gx2 هم از 480 490 تومن هستش تا 570 580 تومن.
تو همین پست هم گفتم نوع و مدل کارت گرافیک هم هیچ ارتباطی با نوع و چیپ مین نداره اون مین حداقل باید pcie 16x باشه که مین شما هم همینطوره.

آخرین ویرایش:
سلام یه کیس تا قیمت 500 می خواستم
بجز بدنه و dvd
فقط یه خورده زودتر
راستی یارو اهل بازی نیست
میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp485a

حدودا 535 540 تومن در میاد.(البته من واسه بازی در نظر گرفتم چون میشه یه تغییراتی توش داد)

1-
من امروز رم Corsair DDR2 1066 را 70 هزار تومان و رم Patriot DDR3 1333 را 83 هزار تومان قیمت کردم به نظرتون با توجه به اینکه این دو نوع رم تقریبا هم قیمت هستند اگر من رم DDR3 بگیرم کارایی سیستم نسبت به DDR2 افزایش پیدا می کند یا نه و به نظرتون بهتر نیست که من مادربرد P5QC بگیرم تا DDR3 را ساپورت کنه

2-
در ضمن هم سی پی یو Phenom 9950 و هم Q6600 هر دو گران شدند و بالای 200 هزار تومان رفته اند و البته Phenom 9950 گرانتر از Q6600 شده و همچنین خیلی هم کمیاب شده به نظرتون علتش چیه

دوستان سلام
من چند وقت پیش در مورد خرید کیس اینجا پست دادم و به نتیجه رسیدم که کیس soyo twin engineبگیرم ولی هر چه قدر بازار گشتم پیدا نشد که نشد حالا کسی میتونه برای من این کیس گیر بیاره و اینکه الان قیمتش چنده؟

سلام سلام :biggrin1: دلم تنگ شده بوده :love:

آقا چند روزه قطعه هاي من رسيده...

فقط موندم مادربورد asus با گارانتي ويستا پخش رايانه (همون الماس قديم) بگيرم يا شركت ديجيتال؟ گارانتي بهتري هم به جز اينا هست؟ همشون چيني ميزنن؟
اوني كه گفتم گفت ايسوس با OCZ سازگاري خوبي نداره ويستا پخش رايانه بود...

دوستان سلام
من چند وقت پیش در مورد خرید کیس اینجا پست دادم و به نتیجه رسیدم که کیس soyo twin engineبگیرم ولی هر چه قدر بازار گشتم پیدا نشد که نشد حالا کسی میتونه برای من این کیس گیر بیاره و اینکه الان قیمتش چنده؟
شما بهتره زنگ بزنی نمایندگیش فونیران از اونا بپرسی.
حالا چرا soyo این همه کیس خوب هست ؟
سلام سلام :biggrin1: دلم تنگ شده بوده :love:

آقا چند روزه قطعه هاي من رسيده...

فقط موندم مادربورد asus با گارانتي ويستا پخش رايانه (همون الماس قديم) بگيرم يا شركت ديجيتال؟ گارانتي بهتري هم به جز اينا هست؟ همشون چيني ميزنن؟
خوب پس به سلامتی قطعات رسید.
من پیشنهاد میکنم الماس بگیری.
اگه منظورت مینه اکثرا ساخت چین هستش.

شما بهتره زنگ بزنی نمایندگیش فونیران از اونا بپرسی.
حالا چرا soyo این همه کیس خوب هست ؟

خوب پس به سلامتی قطعات رسید.
من پیشنهاد میکنم الماس بگیری.
اگه منظورت مینه اکثرا ساخت چین هستش.

مرسي :love:

من يه جا خوندم ويستا پخش رايانه به خوبي الماس ديگه قطعه خراب قبول نميكنه... درسته؟

بله منظورم مين بود. منظورم اينه مثلاً گارانتي خاصي نيست كه اصل وارد بازار كرده باشه؟ بگردم بازار رضا و ايرانيان ممكنه پيدا كنم؟ اگه باشه قيمت مثلاً P5Q همون 135 تومن چيني هست؟ :biggrin1:

والا در مورد گارانتیش اطلاعی ندارم که برخوردشون چجوریه ، ولی الماس معتبره.
نه دیگه فرقی نداره گفتم اکثرا ساخت چین هستن به ندرت ساخت تایوان گیر میاد.

با سلام خدمت سوپرا جان
یه رفیقی میخواد با 300 تا 320 کیس و کیبورد و کلا همه چیز غیر از مانیتو بخره زیاد هم بازی میکنه حالا یه پیشنهادی میدی؟
بعد از کجا بخره بهتره؟

میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp485a

حدودا 535 540 تومن در میاد.(البته من واسه بازی در نظر گرفتم چون میشه یه تغییراتی توش داد)
q6600 برای سی پی یو بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
قیمتاشون رو هم اگه بدین خیلی بهتره
خیلی ممنون از جوابتون

1-
پس یعنی DDR2 1066 و DDR3 1333 فرق چندانی از نظر کارایی ندارند اگر اینطوره من P5Q با رم DDR2 1066 بگیرم ولی اگر واقعا DDR3 بهتره من P5QC بگیرم
2-
کارت گرافیک 4870 Toxic و260 GTX اگر تقریبا هم قیمت باشن فکر کنم خرید 260 GTX بهتر باشه آیا این دو کارت با هم اختلاف قیمت زیادی دارند و خرید کدامیک از آنها به صرفه تره من خودم 4870 Toxic رو 390 هزار تومان قیمت دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or