سلام بچه ها
من حدود يك ماه هست كارت گرافيك 4870 گرفتم سري كلاب اما يه مشكل بزرگ برام پيش اومده و مدام با پيغام VPU Recorder بر خورد ميكنم يعني مثلا وقتي بازي هاي Callof duty 4 – 5 يا Command & Conquer 3 Tiberium Wars يا Crysis بازي مي كنم از محيط بازي خارج ميشه و اين پيغامي كه عكسش رو گذاشتم رو بهم ميده و مدام تكرار ميشه گاهي هم بازي گير ميكنه چيكار كنم كه اين مشكل حل بشه ؟
اگه عزيزي بتونه مشكلم رو حل كنه جبران مي كنم لطفش رو با گرفتن كاربري ويژه در سايت بازي سنتر يا به ارزش همون مبلغ رو تقديم ميكنم خواهشا كمكم كنين
من شهرستان هستم و اينجا كسي سر در نمياره از اين كارت !
فكر كنم نصب كردن رو بلد نيستم
دوست عزیز خواهشا سوالت رو یجا مطرح کن.
قیمت کارتهای gtx 280 , 4870x2 الان توی بازار چند هست و خرید کدومش بهتره چون من تا حالا هیچکدوم از کارتهای ati نگرفتم همش هم گفتن صبر کن تا الان هم صبر کردم ولی یکی می گفت بازم صبر کن ! تا gtx 295 بیاد این کارت اصلآ کی قراره به بازار میاد و اگر بیاد قیمتش با وضع بازار الان تا چقدر میتونه باشه و ارزش صبر کردن داره ؟
همچنین تا سقف 2,000,000 چه سیستمی میشه بست ( با مانیتور)
4870x2 الان از 570 580 هست تا 700 تومن gtx280 هم (به غیر از مدل zotac) از 560 تومن هستش تا 650 700 تومن.
gtx295 هم اونور بین 510 520 دلار مایشه که بیاد اینجا (به احتمال زیاد) بین 700 تا 750 تومن در میاد و احتمالا تا 2 یا 3 هفته ی دیگه وارد میشه.
در مورد سیستم هم پیشنهاد میکنم تا بعد عید صبر کنی بعد سیستم ببندی.
عزیز هرچی کش و FSB سی پی یو بششتر باشه قطعا Render بهتری داره !!
همین بالا یکی از بچه ها به شما جواب داد باز میگی fsb و کش بیشتر ؟
با سلام
بعد از i7 920 بهترين cpu چيه؟
قيمتش چنده؟چقدر از 920 پايينتره كاراييش؟
با تشكر
بعد از 920 میشه 940 دیگه.:cheesygri
اینجا که پیدا نمیشه ولی اونور بین 550 تا 560 دلار مایشه.
در مورد کاراییش هم بهتره بنچاشو ببینی.
برای مثال e8400 با 6 مگ کش و q6600 با 8 مگ کش خوب الان بنا به حرف شما q6600 باید 100 درصد قویتر باشه چون کش بیشتری داره ولی بنج مارک ها نشون میده که این دو cpu کارایی تقریبا برابری دارن درحالی که کش های مساوی ندارن
نه ، شاید تو بازی 8400 سریعتر عمل کنه ولی تو نرم افزار کلا غیر بازی q6600 نسبتا سریعتره.(البته با توجه به همین بنچا)
میشه یه سیستم با 700 تومن معرفی کنید(گرافیکش 9800GTX+ با قیمت 190 در نظر بگیرید)
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-e or p5q-c
VGA : n/a
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : liteon or pioneer
POWER : green gp535a
حدودا 740 تومن در میاد.
این 9800gtxیی که گفتی برندش چیه ؟
من اگه 2 ماه دیگه صبر کنم و اوایل فروردین سیستم بخرم آیا قیمتها پایین تر می یاد و من با همین مبلغ می تونم یک سیستم قویتر بگیرم یا اینکه چندان فرقی نمی کنه چون خودم بیشتر دوست دارم توی همین هفته برم و یه سیستم بگیرم به نظرتون چکار کنم
من قبلا هم به شما گفتم یکم صبر کن بعد واسه خرید سیستم اقدام کن مطمئن باش ارزش صبر کردن رو داره.(شاید بودجت بیشتر شد:cheesygri)