مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

EX58 رو با من 500 $
:eek: :confused: :cursing:
قیمت rampage II extreme هم اینقدر نیست !
حالا باز گرون بودن رمها منطقی هست !
حالا مونده یه CPU که به من 940 رو 615 $ قیمت داده
با این قیمت میشه 940 گرفت !

سلام (
دوستان نظرتون در مورد cpu های جدید (amd (phenomII چیه؟در مقایسه با core i7 و core 2 quad از نظر قیمت و کارایی چه جوزین؟
از نظر اورکلاک خوبن ولی به پای core i7 نمیرسن !
در مقایسه با core 2 quad اطلاعی ندارم ولی فکر کنم فنوم II از این گروه بهتر باشن !
البته برای بازی cpuهای اینتل در کل بهتراند !

آخرین ویرایش:
سلام (
دوستان نظرتون در مورد cpu های جدید (amd (phenomII چیه؟در مقایسه با core i7 و core 2 quad از نظر قیمت و کارایی چه جوزین؟

این هم بنچهای PHENOMEIIبه نظره من از Q9550بهتر عمل کردن ودر رنج قبنتشون خیلی عالی هستن .
http://www.guru3d.com/article/amd-phenom-ii-x4-920-and-940-review-test/
اتویه این بنچها در بازی مشخصا PHENOME 940رقیبی برای I7 920محسوب میشه.(CORE I7 920یه کم بهتر عمل کرده):cheesygri:cheesygri

تا ما یه پست میزنیم متاسفانه پاک میشه
فروم به این بزرگی یه بخش مشاوره قیمت نداره متاسفانه نمیدونم چرا
الان ما داریم باندل phenom ii با رم ddr3 و ASUS وارد میکنیم کجا باید اطلاع رسانی کرد؟
باندل ما در مورد CORE I7 هم موجوده 880 سه قلم با ASUS P6T و GSKILL و CORE I7 920
ولی 5 دقیقه دیگه این پستم پاک میشه
تازه شرکت ما VGA ASUS و HIS هم میاره ولی همه میرن تو بازار از واسطه میخرن
کاش میشد یه جلسه با مدیر اینجا میداشتم تا با ما و اهداف ما آشنا بشن
تا دست مصرف کننده مستقیم در دست وارد کننده قرار بگیره نه دلالهای بازار

یعنی چی ؟ از اونور گرفتی ؟
همرو گرون گرفتی ، بستگی به خودت داره من 920 رو پیشنهاد میکنم.

من همشو از Torento گرفتم !! تازه اون موقه که گرفتم تو ایران اصلن نبود الان نزدیک 1 ماه هست دنبال CPU میگردم !!!
تو بازار خودمون هم که فقط CPU +MAIN +RAM میفروشند جدا هم نمیفروشند !!!

سلام اقا ما این سوالمونو تو یه تاپیک دیگه مطرح کردیم ولی هیشکی محل نداد اومدیم بلکه این جا حاجتمونو بگیریم:pSUPRA جان پس کجایی؟
این که تو بازی های حال حاضر عملکرد 2هسته ایها بهتر از 4هسته ایهاست هیچ شکی نیست ولی اگر اینده نگر باشیم میبینیم که بازیهای اینده برای 4هسته ایها بهینه خواهند شد.نمونش هم بازی بسیار زیبای ALAN WAKEه.(که من به شدت منتظرشم!)
و اما سوالات:
به جای خرید CPU مورد نظرم یعنی E7300 بهتر نیست کمی بودجه بیشتری بذارم و یک 4هسته ای AMD PHENOM X4 9550 بگیرم که به روزتر باشم و تا چند سال دیگه نیازی به ارتقا نداشته باشم؟
عملکرد سه هسته ایهای AMD چطوره؟نمونه موردنظر منم PHENOM X3 8650ه ولی باز بیشترین تاکیدم رو 4هسته ایه.حالا دنظرتون چیه؟

اوو من الان دیدم شرمنده.
خوب بخوایم آینده رو در نظر بگیریم شاید حق با شما باشه (منظورم فقط بازی نیست) ولی فعلا که اینطور نیست البته همین الان هم چهار هسته ای ها به خوبی از پس هر بازی سنگینی بر میان مهم نیست که حتما دو هسته ای باشه.
این دیگه بستگی به خودت داره ، اگه بازی ها با همین روند پیش برن چهارهسته ایها از نظر کارایی تفاوت چندانی با این دو هسته ایها پیدا نمیکنن.
در کل اگه فقط بازی برات مهمه همین e7300 رو بردار اگرنه که 9550 میتونه انتخاب خوبی باشه.
8650 هم در حالت کلی کارایی بالاتری نسبت به e7300 داره (بنچاشو ببینی دستت میاد) ولی خوب بازم تو بازی 7300 سریعتره.(دیگه خود دانی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or