مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یعنی چی ؟ از اونور گرفتی ؟
همرو گرون گرفتی ، بستگی به خودت داره من 920 رو پیشنهاد میکنم.

من همشو از Torento گرفتم !! تازه اون موقه که گرفتم تو ایران اصلن نبود الان نزدیک 1 ماه هست دنبال CPU میگردم !!!
تو بازار خودمون هم که فقط CPU +MAIN +RAM میفروشند جدا هم نمیفروشند !!!

سلام اقا ما این سوالمونو تو یه تاپیک دیگه مطرح کردیم ولی هیشکی محل نداد اومدیم بلکه این جا حاجتمونو بگیریم:pSUPRA جان پس کجایی؟
این که تو بازی های حال حاضر عملکرد 2هسته ایها بهتر از 4هسته ایهاست هیچ شکی نیست ولی اگر اینده نگر باشیم میبینیم که بازیهای اینده برای 4هسته ایها بهینه خواهند شد.نمونش هم بازی بسیار زیبای ALAN WAKEه.(که من به شدت منتظرشم!)
و اما سوالات:
به جای خرید CPU مورد نظرم یعنی E7300 بهتر نیست کمی بودجه بیشتری بذارم و یک 4هسته ای AMD PHENOM X4 9550 بگیرم که به روزتر باشم و تا چند سال دیگه نیازی به ارتقا نداشته باشم؟
عملکرد سه هسته ایهای AMD چطوره؟نمونه موردنظر منم PHENOM X3 8650ه ولی باز بیشترین تاکیدم رو 4هسته ایه.حالا دنظرتون چیه؟

اوو من الان دیدم شرمنده.
خوب بخوایم آینده رو در نظر بگیریم شاید حق با شما باشه (منظورم فقط بازی نیست) ولی فعلا که اینطور نیست البته همین الان هم چهار هسته ای ها به خوبی از پس هر بازی سنگینی بر میان مهم نیست که حتما دو هسته ای باشه.
این دیگه بستگی به خودت داره ، اگه بازی ها با همین روند پیش برن چهارهسته ایها از نظر کارایی تفاوت چندانی با این دو هسته ایها پیدا نمیکنن.
در کل اگه فقط بازی برات مهمه همین e7300 رو بردار اگرنه که 9550 میتونه انتخاب خوبی باشه.
8650 هم در حالت کلی کارایی بالاتری نسبت به e7300 داره (بنچاشو ببینی دستت میاد) ولی خوب بازم تو بازی 7300 سریعتره.(دیگه خود دانی)

HARDWARE

با سلام .
آقا امروز یه سری زدم به پاساژ رضا . نا امید شدم از این بازار کامپیوتر مملکتمون .
هر جا گفتم GIGA EX58-EXTREME گفتن نداریم . یه بنده خدایی زیادی شوت بود می گفت برو تابستون بیا . یه جا هم داشت گفت 490(که رو نکرد )
کلا از این مین کسی حرفی نشنیده بود.

CORE I7 که فقط 920 اش رو داشتند که 380تا 410 موجود بود .

آقا این سیستمی که می نویسم کی میاد؟
ga-ex58-extreme
core i7 920
gtx 295
کیس هم که قربونش برم همه داغوننننننننننننننن . یه دونه NZXT ZERO ندیدیم ما .

یه جا با یه یارو کل کل شد سر CORE I7من گفتم اور می شه اون گفت نمی شه . می گفت همچین قابلیتی اصلا نداره:eek:. من نمی دونم اینا چرا قطعات می فروشند . لواشک فروشی هم خوبه دیگه مگه مجبورند!؟
سوپرا جان همش زیر سر تو داداش:biggrin1:. چرا قطعه ای معرفی می کنی که هنوز ملت اسمشم نشنیدند؟
یا حق

لواشک فروشی که هیچ باید برن لبو فروشی باز کنن.:cheesygri
شما واسه ex58 زنگ بزن آواژنگ جای دیگه نرو سراغش ، من تا اونجایی که یادمه داشتن. (1 هفته ی پیش)
نه آقا مگه من چیکار کردم ؟ :biggrin1:
من قبلا هم گفته بودم (یادم نیست کجا:cheesygri) یکی از بچه ها دنبال i7 بود میخواست آمار بگیره منم گفتم که بابا اینا اصلا نمیدونن i7 چی هس یه سریشون هم میگن چون مینش گرونه کسی فعلا نمیره طرفش یسری هم...... قیمت 920 هم 1 ماه پیش بین 410 تا 550 بود ولی الان لیون 920 رو داره 390 تومن میده.
در کل اون قطعاتی که گفتی به غیر از 295 موجوده البته 295 من یکی دو جا دیدم (تو پایتخت) ولی خوب قیمت جالبی داشت 900 تومن ناقابل :oو بدون گارانت .

لواشک فروشی که هیچ باید برن لبو فروشی باز کنن.:cheesygri
شما واسه ex58 زنگ بزن آواژنگ جای دیگه نرو سراغش ، من تا اونجایی که یادمه داشتن. (1 هفته ی پیش)
نه آقا مگه من چیکار کردم ؟ :biggrin1:
من قبلا هم گفته بودم (یادم نیست کجا:cheesygri) یکی از بچه ها دنبال i7 بود میخواست آمار بگیره منم گفتم که بابا اینا اصلا نمیدونن i7 چی هس یه سریشون هم میگن چون مینش گرونه کسی فعلا نمیره طرفش یسری هم...... قیمت 920 هم 1 ماه پیش بین 410 تا 550 بود ولی الان لیون 920 رو داره 390 تومن میده.
در کل اون قطعاتی که گفتی به غیر از 295 موجوده البته 295 من یکی دو جا دیدم (تو پایتخت) ولی خوب قیمت جالبی داشت 900 تومن ناقابل :oو بدون گارانت .
900تومن؟ چیییییییییییییییییییی می گییییییییییییی ؟ خیلی زیاد:biggrin1:. من تاحالا این مبلغ رو از نزدیک ندیدم . فکر کنم بعد از عید سیستم جمع کنم خوب باشه. اصلا با این وضعیت نمی صرفه . 370 تومان CPUخیلی زیاد . من اگه I7 بشه 200می خرم:biggrin1:. اگه حالا سیستم جمع کنیم ضرر شدیدی می کنیم . لطفا نخرید دوستان . انشاالله که یه موجی هم به بازار قطعات بزنه و همه چیز نصف قیمت بشه . یعنی می شه؟
خسته شدیم از این FX 5500. آقا core clock رو بردم رو 320 وmemory clock رو بردم رو 430 رفتم تو PES 6سیستم بعد از 5دقیقه ریست شد. قدرت رو داری خداوکیلی ؟
این آواژنگ هم بی داد کرده با این اطلاع رسانی . قیمت نداره اصلا یه ریال هم نمی ارزه سایتش :biggrin1:

SUPRA جان یعنی 9550 میتونه بازی کرایسیس رو با یه کارت گرافیک 4850 و رم 2گیگ با باس800 در رزولوشن 1680X1050 با تنظیمات HIGH با یک سرعت فریم قابل قبول و روون اجرا کنه؟اگه بتونی حدود سرعت فریم رو بگی خیلی اقایی کردی!
در ضمن امکان داره با ورود عمده CORE i7 ها قیمت Q6600 باز هم کمتر از قیمت فعلیش(190 تومن)بشه؟
در ضمن برای جمع کردن سیستم شما بازار رضا رو(که من دل خوشی ازشون ندارم:p)پیشنهاد میکنید یا پایتخت رو؟فاکتور منم قیمته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or