مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

HARDWARE

با سلام .
آقا امروز یه سری زدم به پاساژ رضا . نا امید شدم از این بازار کامپیوتر مملکتمون .
هر جا گفتم GIGA EX58-EXTREME گفتن نداریم . یه بنده خدایی زیادی شوت بود می گفت برو تابستون بیا . یه جا هم داشت گفت 490(که رو نکرد )
کلا از این مین کسی حرفی نشنیده بود.

CORE I7 که فقط 920 اش رو داشتند که 380تا 410 موجود بود .

آقا این سیستمی که می نویسم کی میاد؟
ga-ex58-extreme
core i7 920
gtx 295
کیس هم که قربونش برم همه داغوننننننننننننننن . یه دونه NZXT ZERO ندیدیم ما .

یه جا با یه یارو کل کل شد سر CORE I7من گفتم اور می شه اون گفت نمی شه . می گفت همچین قابلیتی اصلا نداره:eek:. من نمی دونم اینا چرا قطعات می فروشند . لواشک فروشی هم خوبه دیگه مگه مجبورند!؟
سوپرا جان همش زیر سر تو داداش:biggrin1:. چرا قطعه ای معرفی می کنی که هنوز ملت اسمشم نشنیدند؟
یا حق

لواشک فروشی که هیچ باید برن لبو فروشی باز کنن.:cheesygri
شما واسه ex58 زنگ بزن آواژنگ جای دیگه نرو سراغش ، من تا اونجایی که یادمه داشتن. (1 هفته ی پیش)
نه آقا مگه من چیکار کردم ؟ :biggrin1:
من قبلا هم گفته بودم (یادم نیست کجا:cheesygri) یکی از بچه ها دنبال i7 بود میخواست آمار بگیره منم گفتم که بابا اینا اصلا نمیدونن i7 چی هس یه سریشون هم میگن چون مینش گرونه کسی فعلا نمیره طرفش یسری هم...... قیمت 920 هم 1 ماه پیش بین 410 تا 550 بود ولی الان لیون 920 رو داره 390 تومن میده.
در کل اون قطعاتی که گفتی به غیر از 295 موجوده البته 295 من یکی دو جا دیدم (تو پایتخت) ولی خوب قیمت جالبی داشت 900 تومن ناقابل :oو بدون گارانت .

لواشک فروشی که هیچ باید برن لبو فروشی باز کنن.:cheesygri
شما واسه ex58 زنگ بزن آواژنگ جای دیگه نرو سراغش ، من تا اونجایی که یادمه داشتن. (1 هفته ی پیش)
نه آقا مگه من چیکار کردم ؟ :biggrin1:
من قبلا هم گفته بودم (یادم نیست کجا:cheesygri) یکی از بچه ها دنبال i7 بود میخواست آمار بگیره منم گفتم که بابا اینا اصلا نمیدونن i7 چی هس یه سریشون هم میگن چون مینش گرونه کسی فعلا نمیره طرفش یسری هم...... قیمت 920 هم 1 ماه پیش بین 410 تا 550 بود ولی الان لیون 920 رو داره 390 تومن میده.
در کل اون قطعاتی که گفتی به غیر از 295 موجوده البته 295 من یکی دو جا دیدم (تو پایتخت) ولی خوب قیمت جالبی داشت 900 تومن ناقابل :oو بدون گارانت .
900تومن؟ چیییییییییییییییییییی می گییییییییییییی ؟ خیلی زیاد:biggrin1:. من تاحالا این مبلغ رو از نزدیک ندیدم . فکر کنم بعد از عید سیستم جمع کنم خوب باشه. اصلا با این وضعیت نمی صرفه . 370 تومان CPUخیلی زیاد . من اگه I7 بشه 200می خرم:biggrin1:. اگه حالا سیستم جمع کنیم ضرر شدیدی می کنیم . لطفا نخرید دوستان . انشاالله که یه موجی هم به بازار قطعات بزنه و همه چیز نصف قیمت بشه . یعنی می شه؟
خسته شدیم از این FX 5500. آقا core clock رو بردم رو 320 وmemory clock رو بردم رو 430 رفتم تو PES 6سیستم بعد از 5دقیقه ریست شد. قدرت رو داری خداوکیلی ؟
این آواژنگ هم بی داد کرده با این اطلاع رسانی . قیمت نداره اصلا یه ریال هم نمی ارزه سایتش :biggrin1:

SUPRA جان یعنی 9550 میتونه بازی کرایسیس رو با یه کارت گرافیک 4850 و رم 2گیگ با باس800 در رزولوشن 1680X1050 با تنظیمات HIGH با یک سرعت فریم قابل قبول و روون اجرا کنه؟اگه بتونی حدود سرعت فریم رو بگی خیلی اقایی کردی!
در ضمن امکان داره با ورود عمده CORE i7 ها قیمت Q6600 باز هم کمتر از قیمت فعلیش(190 تومن)بشه؟
در ضمن برای جمع کردن سیستم شما بازار رضا رو(که من دل خوشی ازشون ندارم:p)پیشنهاد میکنید یا پایتخت رو؟فاکتور منم قیمته.

SUPRA جان یعنی 9550 میتونه بازی کرایسیس رو با یه کارت گرافیک 4850 و رم 2گیگ با باس800 در رزولوشن 1680X1050 با تنظیمات HIGH با یک سرعت فریم قابل قبول و روون اجرا کنه؟اگه بتونی حدود سرعت فریم رو بگی خیلی اقایی کردی!
در ضمن امکان داره با ورود عمده CORE i7 ها قیمت Q6600 باز هم کمتر از قیمت فعلیش(190 تومن)بشه؟
در ضمن برای جمع کردن سیستم شما بازار رضا رو(که من دل خوشی ازشون ندارم:p)پیشنهاد میکنید یا پایتخت رو؟فاکتور منم قیمته.
9550 که کارش درسته ولی 4850 تو اون رزولوشن و با اون جزئیات احتمالا آتیش میگیره.:cheesygri
تو این رزولوشن 280 بزور بتونه 38 40 فریم بده 4850 که جای خود داره.
در مورد i7 هم قاعده بر اینه که هر چیز جدیدی که میاد اون قدیمیا افت قیمت پیدا میکنن و کم کم از رده خارج میشن و...... ولی تو بازار اینجا هیچ چیز حساب کتاب نداره یوقت دیدی q6600 شد 300 .:biggrin1:
هیچکدوم ، در مورد خرید هم بهتره هر قطعه رو تا جایی که میتونی از نمایندگیش تهیه کنی نه اینکه همه رو از یجا ، ولی خوب ممکنه یجا هم همه ی قطعات مورد نیاز شما رو داشته باشه.
پایتخت رو که بیخیال شو بازار رضا هم آخرین هدف باشه بهتره این همه پاساژ هست.:biggrin1:

راهنمایی

سلام سوپرا جان یه راهنمایی اگه میشه به ما بکنی ثواب داره هااااااااااااااااااااااااااااااا:-"

2 سوال برام پیش اومده که 4850 بگیرم یا 4870 و اگه 4850بگیرم بقیه مانیشو بذارم واسه یه مین خوب یا نه و دومی این که CPU رو 9950 بگیرم یا صبر کنم 940 بیاد و قبل از عید بگیرم یا بعد از عید مرسی:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::blushing::blushing::cheesygri:((

سلام
خوب شما بگو چقدر بودجه داری و چه انتظاری از کارت گرافیک چون اینجوری نمیشه نظر داد.
9950 منظورت phenom بود ؟

سلام سوپرا جان بله منظورم phenome و phenomeII بود و در کل یه 800-900 البته با هاردو رم

اگه راهنمایی بکنی ممنون می شم و این که کی بگیرم قبل یا بید از عید:confused:

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-e or p5q-c or p5q-pro
VGA : connect3d hd4870 ex oc or zotac gtx 260
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : liteon or pioneer
POWER : green gp535a

حدودا 910 915 تومن در میاد.

سوپرا جان جسارت نباشه ولي من تو بنچمارك هاي مختلف ديدم كه حتي تو رزولوشن 1920X1200 سرعت حدود 30 فريم داشته(يعني از 8800GT ضعيفتره با 25 فريم در همين رزولوشن)ولي سرعت فريم ايده ال من همون حول و حوش 30 فريمه.(حتي در رزولوشن 1680X1050)
پس سوپرا جان تو 9550 رو تاييد ميكني منتها اگه بد در اومد خودت بايد جوابگو باشي و منتظر عواقبش باشي ها!:laughing:(شوخي)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or