مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه هارد اکسترنال می خوام در ظرفیت 1000 یا 500 گیگ لطفا معرفی کنید با ذکر قیمت خودم سه مورد را در نظر دارم در باره ش نظر بدید و اگر قیمت دارید بگید Seagate External FreeAgent Xtreme 1TB I Seagate External FreeAgent Desktop 500GB I Seagate External FreeAgent Desktop 1TB I

شما میتونی مدل 1 ترابایتی رو با قیمت حدود 170 تومن بخری که انتخاب خوبیه، از USB 2.0 و Firewire و ESATA هم پشتیبانی می کنه، مدل 500 گیگی فقط USB 2.0 هست و قیمتش هم خیلی تفاوت نداره

سلام
بچه ها من یه مین بورد ABIT KN9 SLI و یه COPU:AMD X2 3800 دارم و یکی از رفقام میخواد از من بخرتش. به نظرتون این دو تا قطعه رو بهش چند بفروشم که نه سیخ بسوزه نه کباب؟
یا علی مدد

فک کنم دیگه 100 تومن بالاترین قیمتیه که میشه پیشنهاد داد ، هر چند می دونم مادربردت رو خیلی بالاتر از این حرفا خریدی خودت.

سلام.

رفتم cpu بگيرم يارو هي ميگفت Q6600 بگير شك كردم برگشتم گفتم از شما بپرسم.

با توجه به اينكه رم من OCZ DDR2 PC2-9200 / 1150 MHz / Reaper HPC Edition / Dual Channel هست و Q6600 داراي fsb 1066 هست و e8400 داراي fsb 1333 هست كدوم و من به هيچ وجه اهل اوركلاك cpu نيستم كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
در ضمن با اينكه اكثر مشخصات e8400 بيشتر هست و 45nm هست چرا چه توي بنچ مارك هاي High End چه Overclocked زير q6600 هست.
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
http://www.cpubenchmark.net/overclocked_cpus.html

راسته ميگن هنوز بين برنامه ها و بازي ها ساپورت كامل از 4 هسته اي جا نيفتاده؟

(همه نقطه ضعف منو پيدا كردن هي منو شك ميندازن ديوونم كنن :biggrin1:)

به باس رم و cpu کاری نداشته باش ، هرچی باس رم به باس cpu نزدیک تر باشه راحت تر میشه اور کرد حالا هرچی باس رم بالاتر باشه پهنای باندش بالاتر میره مثلا تو c2d (البته با توجه به مدل) باس 667 براحتی پهنای باندشو پر میکنه پس رم با باس بالاتر تفاوت چندانی تو کاراییش ایجاد نمیکنه.
در مورد کارایی q6600 هم در حالت کلی بالاتر از e8400 هستش (البته یکم) ولی تو بازی که خودت بهتر میدونی.:cheesygri
در مورد ساپورت چهار هسته ای هم تا حدودی درسته ولی خوب باید آینده رو هم در نظر گرفت.(البته به نظر من)

به باس رم و cpu کاری نداشته باش ، هرچی باس رم به باس cpu نزدیک تر باشه راحت تر میشه اور کرد حالا هرچی باس رم بالاتر باشه پهنای باندش بالاتر میره مثلا تو c2d (البته با توجه به مدل) باس 667 براحتی پهنای باندشو پر میکنه پس رم با باس بالاتر تفاوت چندانی تو کاراییش ایجاد نمیکنه.
در مورد کارایی q6600 هم در حالت کلی بالاتر از e8400 هستش (البته یکم) ولی تو بازی که خودت بهتر میدونی.:cheesygri
در مورد ساپورت چهار هسته ای هم تا حدودی درسته ولی خوب باید آینده رو هم در نظر گرفت.(البته به نظر من)

آخه نميدونم چرا وقتي همه چيه e8400 به جز كش بالاتر از q6600 هست وهتي معماريش هم جديدتره و 45nm هست اونوقت q6600 بهتر عمل ميكنه؟
بسي جاي سؤال است :biggrin1:

supra جون فرمايشات بالاي شما درست ولي درست متوجه نشدم q6600 بدون اوركلاك ميتونه از نهايت باس رم من استفاده كنه (حتي تفاوت خيلي ناچيز)؟ آخه يه كم گيجم كردي به من اول جملت ميگي به باس رم و cpu كار نداشته باشم بعد خودت توي جمله ي بعد كار داري :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :-" اين طور كه متوجه شدم انگار منظورتون اينه باس رم يه كم بيشتر از cpu باشه بهتر از اينه تا برابر يا كمتر باشه؟ يعني مثلاً منظورتون روي شرايط من ميشه باس 1150 با fsb 1066 بهتر از باس 1150 با fsb 1333 هست؟؟؟
:love:

پيشنهاد بدين لطفا

1200000 پول دارم و قطعات زير رو ميخوام: بقيشو دارم گير ندين :p
Mainboard قبلنا گيگابايت خوب بود الان چي؟ شنيدم ميگن Abit
‍Cpu ترجيحا Intel
Graphic ترجيحا Nvidia
Ram ترجيحا corsair
Hard قبلنا Maxtor خوب بود اما الان يه چيزايي از Western شنيدم
Power ترجيحا OCZ
Case اين ترجيح مرجيح نداره :-"
در ضمن يه Lcd Samsung T1900 خريدم خوبه :confused: (كنسول ندارم)

خودم كه سرچ كردم شد 17000000 كه ندارم :( تورو جون :love: يه سيستم رديف معرفي كنيد بعد 6 سال دارم سيستم رو Up ميكنم كه احتمالا ميره تا 6 سال ديگه...فقر ديگه :-"

سلام.

رفتم cpu بگيرم يارو هي ميگفت Q6600 بگير شك كردم برگشتم گفتم از شما بپرسم.

با توجه به اينكه رم من OCZ DDR2 PC2-9200 / 1150 MHz / Reaper HPC Edition / Dual Channel هست و Q6600 داراي fsb 1066 هست و e8400 داراي fsb 1333 هست كدوم و من به هيچ وجه اهل اوركلاك cpu نيستم كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
در ضمن با اينكه اكثر مشخصات e8400 بيشتر هست و 45nm هست چرا چه توي بنچ مارك هاي High End چه Overclocked زير q6600 هست.
http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
http://www.cpubenchmark.net/overclocked_cpus.html

راسته ميگن هنوز بين برنامه ها و بازي ها ساپورت كامل از 4 هسته اي جا نيفتاده؟

(همه نقطه ضعف منو پيدا كردن هي منو شك ميندازن ديوونم كنن :biggrin1:)

عزیزم، شما یا باید اطلاعات فنی کاملی برای مقایسه ی سخت افزار داشته باشی،یا باید به حرف اونایی که حرفه ای ترن اعتماد و اطمینان داشته باشی، الان شما به هیچ کدوم عمل نمیکنی که گیج شدی.
این مشخصات فنی رو که میگی مثل باس CPU و سرعت رم ، هیچ کدوم به تنهایی اثبات کننده ی برتری نیستن بلکه در کنار مجموعه ای از فاکتورهای دیگه معنی پیدا میکنن.

اگه می خوای آینده نگری هم بکنی بهتره که Q6600 یا Q9300 یه چهار هسته ای گرونتر بگیری و رم هم حتما همونی که گفتی بگیری و در صورت لزوم اورکلاک بکنی(یه مقدار کم دیگه به اینکه اهلش باشی یا نه ربطی نداره، یه افزایش سرعت رایگانه واسه اینکه استفاده ی بهتری از سیستم ببری)
‍Cpu ترجيحا Intel
Graphic ترجيحا Nvidia
Ram ترجيحا corsair
Power ترجيحا OCZ

خودم كه سرچ كردم شد 17000000 كه ندارم :( تورو جون :love: يه سيستم رديف معرفي كنيد بعد 6 سال دارم سيستم رو Up ميكنم كه احتمالا ميره تا 6 سال ديگه...فقر ديگه :-"

مادربرد ASUS P5Q-Proیا با چیپ p35/45 ، مادربردای ABIT که الان توی بازارن تقلبی هستن.
CPU=Q6600 or Q9400
RAM=4GB bus 1066 + Corsair,G.skill
VGA=GTX280 or ATI 4870
HDD=Maxtor 500GB 32MB Buffer
POWER=Acbel,Icute,Silverstone,CoolerMAster 600W
Case=Silverstone or CoolerMaster
مانیتورتم خوبه و اون گرافیکایی که نوشتم نهایت راندمان رو باش میدن.

والا من تو بنچایی که دیدم 4850 بطور میانگین تو اون رزولوشن (1050*1680) تو dx9 ، تنظیمات high و 4xaa نهایت 27 28 فریم میتونه بده.
q9550 که کارش درسته ولی خوب الان 920 شده 365 تومن به نظر من دیگه خرید 9550 اشتباهه.
:eek:سوپرا جان تو مطمئنی شاید به خاطر DX9 بوده و تو DX 10 سرعت بالاتری بده. میتونی لینکشو بدی؟
پس اقایون 9550 به E7300 ترجیح داده شد کسی نظر دیگه ای نداره؟
نظرت درباره ESCA770m-A برای MAIN چیه؟ایا از PCI_e2.0 پشتیبانی میکنه؟خروجی HDMI داره؟
در ضمن سوپرا جان 140 تومن کجا 365 تومن کجا بابا بودجه منم در نظر بگییییییییییییییر!من اگه انقدر بودجه برای CPU داشتم که یه Q6600 میگرفتم حالشو میبردم.

آخرین ویرایش:
آخه نميدونم چرا وقتي همه چيه e8400 به جز كش بالاتر از q6600 هست وهتي معماريش هم جديدتره و 45nm هست اونوقت q6600 بهتر عمل ميكنه؟
بسي جاي سؤال است :biggrin1:

supra جون فرمايشات بالاي شما درست ولي درست متوجه نشدم q6600 بدون اوركلاك ميتونه از نهايت باس رم من استفاده كنه (حتي تفاوت خيلي ناچيز)؟ آخه يه كم گيجم كردي به من اول جملت ميگي به باس رم و cpu كار نداشته باشم بعد خودت توي جمله ي بعد كار داري :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :-" اين طور كه متوجه شدم انگار منظورتون اينه باس رم يه كم بيشتر از cpu باشه بهتر از اينه تا برابر يا كمتر باشه؟ يعني مثلاً منظورتون روي شرايط من ميشه باس 1150 با fsb 1066 بهتر از باس 1150 با fsb 1333 هست؟؟؟
:love:
من با حرف فرشید موافقم
اینجور که شما حساب میکنی کلا بیخیال هسته بشی بهتره یدونه p4 بردار خیال خودتو راحت کن.:cheesygri
نه من منظورم از اینکه به باس رم کاری نداشته باش این هست که با cpu fsb مقایسه نکن چون به تنهایی چیزی رو مشخص نمیکنه هر دو یه پهنای باند مشخصی دارن ، گفتم بطور مثال تو c2d باس 667 هم براحتی پهنای باندشو پر میکنه حالا بالاتر از این مقدار تاثیر چندانی تو کارایی سیستم نداره.
اون توضیح در مورد باس بالاتر رو هم طبق بنچا و راهنمایی هایی که تو اور دیدم گفتم یعنی باس رم هر چی به باس cpu نزدیک تر باشه راحت تر میشه سیستم رو اور کرد یعنی درصد کم آوردنش از طرف رم پایینتر میاد همین.
‍Cpu ترجيحا Intel
Graphic ترجيحا Nvidia
Ram ترجيحا corsair
Power ترجيحا OCZ

میگفتی یه کیس میخوام بهتر بود تا این همه..... :biggrin1:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel q9450 or q9400
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : zotac gtx280 or gtx260 or connect3d ex oc hd4870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : cooler master 600w or green gp580b
CASE : nzxt lexa blackline

حدودا 1300 در میاد.
:eek:سوپرا جان تو مطمئنی شاید به خاطر DX9 بوده و تو DX 10 سرعت بالاتری بده. میتونی لینکشو بدی؟
پس اقایون 9550 به E7300 ترجیح داده شد کسی نظر دیگه ای نداره؟
نظرت درباره ESCA770m-A برای MAIN چیه؟ایا از PCI_e2.0 پشتیبانی میکنه؟خروجی HDMI داره؟
در ضمن سوپرا جان 140 تومن کجا 365 تومن کجا بابا بودجه منم در نظر بگییییییییییییییر!من اگه انقدر بودجه برای CPU داشتم که یه Q6600 میگرفتم حالشو میبردم.
اوو شرمنده اون dx9 اشتباه بود منظورم تو dx10 بود ، تو dx9 که 36 37 فریم میده.
میتونی خوب بودنش رو تو مشخصاتش ببینی :

A770M-A_V1.0b1.jpg

A770M-A_V1.0b2.jpg
مشخصات
خوب چیپش که 770 هستش pcie v2.0 ساپورت هم هستش ، hdmi هم نداره. (اصلا vga آنبرد نیست.:confused:)
من قیمتشو ندارم ولی خوب امکانات خوبی داره.
برادر خوب بگو منظورت phenom 9550 هستش دیگه ، مارو گذاشتی سر کار فک میکنیم منظورت q9550 هستش.:biggrin1:
اینا که کلی با هم فرق دارن بااااا.:cheesygri

آخرین ویرایش:
از سوپرا و فرشيد خيلي ممنون :love:

اگه جواب اين سؤال هم برام معقول باشه همون q6600 رو ميگيرم. آقا فرشيد خوب ميتونه جواب بده چون خودش q6600 داره.

دماي اور نشده q6600 در حالت بيكار و 100% كار و دماي اور شدش كه مثلاً فركانس 3.0 و fsb 1333 بشه در حالت بيكار و 100% چقدر هست؟ (البته با فن باكس نه فن هاي حرفه اي شما :biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or