مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.من این سیستمو میخواستم بخرم .
CPU: Intel Q6600
Mb: Asus p5ql-pro
vga: Ati connect3d 4850 extreme oc
ram: Patriot 2*2gb bus800(blue)
hard: Western 500gig
power: Green 535a
monitor: Lg w2252tq
ولی موقع خرید یک تغییر بوجود اومد و بجای گرافیک بالا ATI 4850 1GIG که DDR3 داره خریدم.نظر اساتید راجع به این تغییر چیه؟ قیمت تقریبی این گرافیک رو هم اگه بگید ممنون میشم.

از سوپرا و فرشيد خيلي ممنون :love:

اگه جواب اين سؤال هم برام معقول باشه همون q6600 رو ميگيرم. آقا فرشيد خوب ميتونه جواب بده چون خودش q6600 داره.

دماي اور نشده q6600 در حالت بيكار و 100% كار و دماي اور شدش كه مثلاً فركانس 3.0 و fsb 1333 بشه در حالت بيكار و 100% چقدر هست؟ (البته با فن باكس نه فن هاي حرفه اي شما :biggrin1:)
من که خودم فن باکس استفاده نمی کنم،نمی تونم بگم با فن باکس چه دمایی داره(البته به دمای محیط، دمای داخل کیس و سری ساخت CPU هم بستگی داره)

من Q6600 با Stepping G0 دارم که آخرین سری و خنک ترینش هست و از فن Big Thypoon هم استفاده می کنم ، دمای محیط 25 درجه هست و از Prime به مدت 10 دقیقه برای Stress Test استفاده کردم:
(این دما با دمای Core فرق می کنه)
فرکانس 3600Mhz:
Idle Temp: 35 C
Load Temp:61C

ویرایش: توی این تاپیک درجه حرارتی رو که بقیه از همین CPU گرفتن میتونی ببینی.

آخرین ویرایش:
خيلي ممنونم. :love:
راستش امروز رفته بودم مغازه ي دوست داداشم و به زور و نصيحت Q6600 رو داد گفت پشيمون نميشي ولي من هنوز بازش نكردم گفتم مطمئن بشم حالا كه مطمئن شدم همون Q6600 رو بگيرم شما گفتين Stepping G0 بهتره. فقط G0 و B3 هست؟ هنوز باز نكردم از كجا بفهمم كدوم هست. اين عكسو از جعبش كه مشخصاتش رو بود گرفتم كمك ميكنه بفهمم؟

http://i39.tinypic.com/ayklfk.jpg

سلام.من این سیستمو میخواستم بخرم .
CPU: Intel Q6600
Mb: Asus p5ql-pro
vga: Ati connect3d 4850 extreme oc
ram: Patriot 2*2gb bus800(blue)
hard: Western 500gig
power: Green 535a
monitor: Lg w2252tq
ولی موقع خرید یک تغییر بوجود اومد و بجای گرافیک بالا ATI 4850 1GIG که DDR3 داره خریدم.نظر اساتید راجع به این تغییر چیه؟ قیمت تقریبی این گرافیک رو هم اگه بگید ممنون میشم.
خوب چرا 1gbش کردی ؟ مگه 512mbش چش بود ؟ :cheesygri
این سیستمو بستی یا میخوای ببندی ؟
4850 از 210 تومن داره تا 270 تومن به نظر من اگه هنوز نگرفتی پول اضافه نده همون 512mb رو بگیر.

خيلي ممنونم. :love:
راستش امروز رفته بودم مغازه ي دوست داداشم و به زور و نصيحت Q6600 رو داد گفت پشيمون نميشي ولي من هنوز بازش نكردم گفتم مطمئن بشم حالا كه مطمئن شدم همون Q6600 رو بگيرم شما گفتين Stepping G0 بهتره. فقط G0 و B3 هست؟ هنوز باز نكردم از كجا بفهمم كدوم هست. اين عكسو از جعبش كه مشخصاتش رو بود گرفتم كمك ميكنه بفهمم؟

http://i39.tinypic.com/ayklfk.jpg
این CPU آخرین سری هست، یعنی Stepping G0 هست چون SLACR هست. B3 قدیمیتره.

این CPU آخرین سری هست، یعنی Stepping G0 هست چون SLACR هست. B3 قدیمیتره.
آخيش :biggrin1: چه عجب من از يه چيزي شانس اوردم :biggrin1: فقط اگه يه ذره پول براي يه فن برام ميموند خوب بود. حالا ببندم ببينم دماش در چه وضعي ميشه. بعد از عيد شايد ازتون براي خريد فن هم راهنمايي بيگرم.

خيلي زحمت دادم. :blushing: تشكر. :love:

خوب من میخواستم این سیستم رو ببندم نظرتون چیه
cpu:c2q 6600
mb:asus p5q
vga: xfx 9800gt
ram :4gb
hdd :160gb maxtor البته این هارد خودمه نمیخام عوضش کنم
درمورد پاور چه پیشنهادی دارید؟
این cpu سری ساخت رو از کجا بفهمیم b3 یا g0 هستش (اون عکسه نمیومد)

سیستم خوبیه ، پاور هم میتونی green gp535a یا gp485a رو در نظر بگیری.
خوب خیلی ممنون دوست عزیز یعنی این سیستم با یه پاور 480 کار میده ؟ برا اورکلاک چطور؟

ببخشی این یه تیکه چی
این cpu سری ساخت رو از کجا بفهمیم b3 یا g0 هستش

به نظر شما بهترین زمان برای بستن سیستم کیه ؟ ارزش داره تا بعد عید بصبریم؟

ممنون خیلی زحمتتون دادم

سلام

دوستان بین سیگیت و مکستور کدوم رو پیشنهاد میکنن( هر دو 500 GB) به این هم توجه داشته باشید که قیمت هاشون تقریبا یکی هست.

ممنون

من هم سیگیت داشتم هم مکستور ولی با جرات میتونم بگم سیگیت خیلی بهتره این مکستور مثل تراکتور صدا میده زود هم خراب میشه ولی سیگیت رو پوستش رو کندم ولی بازم کار میکنه

سلام

دوستان بین سیگیت و مکستور کدوم رو پیشنهاد میکنن( هر دو 500 GB) به این هم توجه داشته باشید که قیمت هاشون تقریبا یکی هست.

ممنون
والا هردوشون خوبن (میشه گفت یکین بعد از خرید maxtor توسط seagate) و فرق چندانی با هم ندارن ، خوب چرا samsung بر نمیداری ؟
خوب خیلی ممنون دوست عزیز یعنی این سیستم با یه پاور 480 کار میده ؟ برا اورکلاک چطور؟
برای این سیستم یه 480 کافیه میتونی همون 485 یا یکم بالاتر 535 رو در نظر بگیری از نظر اور هم مشکلی نیست اون 485 هم میتونه کارتو راه بندازه.
به نظر شما بهترین زمان برای بستن سیستم کیه ؟ ارزش داره تا بعد عید بصبریم؟
بستگی به بودجه و سیستمی که میخوای بخری داره ولی خوب من پیشنهاد میکنم بعد عید تا 27 28 فروردین صبر کنی بعد واسه خرید سیستم اقدام کنی.

آخرین ویرایش:
سلام
من می خوام بعد از عید یک q6600 بگیرم بعد اور کنم.:cheesygri
بهترین فن برای اور q6600 چی اول می خواستم tuniq tower 120 بگیرم که گفتن رو چهار هستی ها خوب جواب نمیده.
رم رو هم g.skill 800 وردارم برای اور خوبه چون فروشنده خودش وارد کننده همین رمه ارزون تر میده ولی اگه رم بهتری هست بگین که اون رو بردارم. (تو همین قیمت)
برای پاور هم می خوام یا cooler master 650 یا thermaltake 600 وردارم کدومش بهتره چون گرافیک رو می خوام 4870 بردارم و cpu رو هم می خوام اور کنم کم نمیاره؟
قیمت پاورا چنده ؟
کیس رو هم می خوام green silent storm بگیرم به نظرتون کیس خوبی هست ؟
حالا من کامپیوترم در روز 17-18 ساعت روشنه اگه اور کنم مشکل پیش نمیاد؟
با این فن و رم و کیس می تونم یک اور پایدار داشته باشم و q6600 رو تا 3.6ghz اور کنم ؟
اگه بخوام اور کنم برای رم هم باید فن بخرم ؟
ببخشید دیگه که سوالات زیاد شد .
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or