مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مادربرد ASUS P5Q-Proیا با چیپ p35/45 ، مادربردای ABIT که الان توی بازارن تقلبی هستن.
CPU=Q6600 or Q9400
RAM=4GB bus 1066 + Corsair,G.skill
VGA=GTX280 or ATI 4870
HDD=Maxtor 500GB 32MB Buffer
POWER=Acbel,Icute,Silverstone,CoolerMAster 600W
Case=Silverstone or CoolerMaster
مانیتورتم خوبه و اون گرافیکایی که نوشتم نهایت راندمان رو باش میدن.

میگفتی یه کیس میخوام بهتر بود تا این همه..... :biggrin1:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel q9450 or q9400
RAM : crucial or corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5q-e
VGA : zotac gtx280 or gtx260 or connect3d ex oc hd4870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : cooler master 600w or green gp580b
CASE : nzxt lexa blackline

Farshidstar و supra بابت پاسخ سپاسگذارم :love:
100 تومان به هزينه قبلي تونستم اضافه كنم و شد 1300000

عزيزان در مورد case كه واقعا موندم كدوم رو انتخاب كنم چون همشون زيبا هستند اما كدومشون علاوه بر زيبايي cooling مناسبي هم داره :confused:

هارد رو بين 3 برند cooler master و green و ocz لطفا رتبه بندي كنيد OCZ مگه بهتر نيست در ضمن چند وات رو مناسب ميدونيد؟

هارد كه قطعا 500G ميخوام بردارم اما چرا هيچكدوم از سما دوستان hitachi يا مخصوصا western رو پيشنهاد نكردين تو بازار نيست يا اينا بهترن در ضمن sata 2 هستن ديگه؟

كارت گرافيك ATI كه عمرا نخرم :-" اما هر دوتاتون zotac gtx280 رو گفتيد..آيا آخرين Shader model رو پشتيباني ميكنه و در بازيهاي سنگين كم نمياره؟ و آيا گزينه بهتري موجوده؟

در مورد مادربرد آيا دوران Gigabyte تمام شده؟
Mainboard هايي كه معرفي كرديد آيا DDR3 ساپورت هم هستند(فكر نكنم)

رم بهترين برند چيه؟ و رمهايي كه گفتيد ddr3 هستند؟

اين cpu هايي كه گفتيد core 2 هستند يا core 4 و كدوم بهتره؟

در ضمن من علاوه بر گيم offline باز هم هستم اينم مد نظر قرار بديد :-"

بچه ها سايت معتبري تو زمينه benchmark و rating اين قطعات ميتونيد معرفي كنيد؟

معذرت ميخوام كه انقدر سئوالاتم زياد شد..خيلي وقته از معقوله سخت افزار دورم در ضمن بحث ddr3 و core 4 رو هم به خاطر اين مطرح كردم كه تا 6 سال ديگه احتمالا نتونم update كنم.. :blushing:

آخرین ویرایش:
درود بر دوستای خوبم :love:
کمک میخوام برای خرید پرینتر(کمک معنوی:دی)
تا 100 تومن چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟
مرسی
اگر پرینتر سیاه سفید می خوای می تونی مدل لیزر HP-1005 رو برداری که البته برای تعداد پایین پرینت طراحی شده، اگر پرینتر رنگی می خوای مدلهای مختلفی هس که مدلای خوبشون حدود 200 تومن قیمت دارن، پایینتر جالب نیس.

با سلام.
ما آمدیم :biggrin1:.
دوستان قیمت این قطعات رو اگه بگید ممنون می شم.
عرض کنم که:
1-
Ram DDR3(1333) 6GB
Ram DDR3(1600) 6GB
ترجیحا از یک برند توپ
2-
یک پاور گرین یا هر چیزی که سیستم زیر رو جواب بده هلو
cpu core i7
gtx 295
ram 6gb ddr3
ga-ex58-extreme
(می خوام بخرم:biggrin1:)
3-
دی وی دی رام و دی وی دی رایتر خوب(برندی که بهتر هست)
4-HDD 500GB sata

قیمت RAM مدل G.Skill برای 6 گیگ:
BUS 1333=290T
BUS 1600=360T
قیمت Power از برند CoolerMaster,SilverStoneو ThermalTake با توان 700 وات به بالا لازمه (با احتساب اورکلاک) از 120 تومن به بالاست
قیمت DVD-RW Pioneer SATA حدود 40 تومن هست
قیمت هارد 500 بافر 32 مگی از Maxtor هم 61 تومن هست.
مادربرد هم Asus P6T-Deluxe بهتره، مدلای گیگا طبق معمول به چن تا آپدیت بایوس محتاجن.

سلام دوستان و اساتید. یه سوال که جوابش برام خیلی مهمه:

احتمالا میدونین Hard Box یا Hard Disk Enclosure چیه. هارد 2.5 اینچی نوت بوک یا 3.5 اینچی دسکتاپ SATA یا IDE رو میگذاری داخلش، از طریق پورت USB یا 1394 یا eSATA یا حتی در مدل های گرونش از طریق LAN به PC وصل میکنی مثل یه هارد اکسترنال.

حالا چندتا نکته هستش:

1 - معمولا این باکس ها نیاز به آداپتور دارن. برخلاف هارد های اکسترنال پرتابل ( فقط 2.5 اینچی) که برق رو از USB میگیرن.
2 - به دلایلی که نمیدونم چیه ( تو مایه های LBA ) این باکس ها تا ظرفیت محدود و مشخصی از هارد ها رو ساپورت میکنن.

حالا من چی میخوام:
1 - یه هارد باکس 2.5 یا 3.5 که برق جدا نخواد و از USB بگیره.
2 - اتصالش به PC از طریق USB باشه ( چون جور دیگش گرون میشه )
3 - محدودیت ظرفیت تا 2TB رو دیگه محض رضای خدا نداشته باشه
4 - تو محیط DOS هم کار کنه! یا بشه از روی اون سیستم رو بوت کرد.

هدف: تخلیه اطلاعات هارد دیسک یه کامپیوتر که دارای رمز عبوره در حداقل زمان و بجا گذاشتن رد پا!

سراغ دارین؟ یا روش بهتری؟

فک نکنم بتونی مبدلی رو پیدا کنی که منبع تغذیه ی خارجی نخواد، چون این هاردا مصرفشون بیشتر از توان خروجی USB هست، در ضمن حتما یه مدل از یه برند معتبر رو باید بگیری، مدلای متفرقه هارد رو بعد از یه مدت می سوزونن.

محدودیت ظرفیت هم بستگی به کنترلر و بایوسش داره، شما هاردت بالاتر از 2 ترابایت هست؟؟

بروبچ این چند خط رو کسی کامل توضیح بده ممنون می شم (فنیییییی):
SATA 3Gb/s connectors (SATA2_0, SATA2_1, SATA2_2, SATA2_3, SATA2_4, SATA2_5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices
Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10

کامل ها (گرفتم موضوع رو اما یه توضیح فنی می خوام که یه کل کلی الان بین منو این رفیقم هست شرط بستیم سرش):biggrin1:.اگه روش کم بشه چی می شه (ببینم این مادربرد با این مشخصات تو ساپورت sata1که مشگلی نداره؟)
یا حق
اصلا مهم نیست که sata1 ساپورت باشه یا sata2 فرقی ندارن (فقط سرعتشون تغییر میکنه) ، هیچی دیگه تا 6 تا device پشتیبانی میکنه با سرعت 3.0gb یا همون 300mb اون خط دوم هم مربوط به ساپورت یا بهتر بگم پیکربندی مختلف هارد هستش.
یا ابلفضل سوپرا جان نوکرتم یعنی ما تا الان سرکار بودیم یعنی تا الان منظورت q9550 بوده پس فنوم 9550 کارش درست نیست یعنی به درد سیستم گیم نمیخوره؟
اقا یه خبر بسیااااااااااااااااااااار موهوم!:cheesygri بودجه تا 600 تومن(فقط برای سیستم داخل کیس+پاور) ارتقا پیدا کرد!
خواهشا بهترین سیستم ممکنه را برای هر دو پلتفرم AMD و INTEL معرفی نمایید.(اولویت CPU با 4 هسته ای)
آره دیگه رسما سر کار بودیم.:cheesygri
در حالت کلی کارایی بالاتری نسبت به 7300 داره ولی خوب تو بازی خودت بهتر میدونی که..... :biggrin1:
این intelش :

CPU : intel e8400 or e8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql-pro
VGA : zotac 9800gt 512mb
ODD : liteon or pioneer
POWER : green gp485a

حدودا 650 تومن در میاد با این بودجه بعید میدونم بتونی از اینتل چهار هسته ای برداری.
عزيزان در مورد case كه واقعا موندم كدوم رو انتخاب كنم چون همشون زيبا هستند اما كدومشون علاوه بر زيبايي cooling مناسبي هم داره :confused:

هارد رو بين 3 برند cooler master و green و ocz لطفا رتبه بندي كنيد OCZ مگه بهتر نيست در ضمن چند وات رو مناسب ميدونيد؟

هارد كه قطعا 500G ميخوام بردارم اما چرا هيچكدوم از سما دوستان hitachi يا مخصوصا western رو پيشنهاد نكردين تو بازار نيست يا اينا بهترن در ضمن sata 2 هستن ديگه؟

كارت گرافيك ATI كه عمرا نخرم :-" اما هر دوتاتون zotac gtx280 رو گفتيد..آيا آخرين Shader model رو پشتيباني ميكنه و در بازيهاي سنگين كم نمياره؟ و آيا گزينه بهتري موجوده؟

در مورد مادربرد آيا دوران Gigabyte تمام شده؟
Mainboard هايي كه معرفي كرديد آيا DDR3 ساپورت هم هستند(فكر نكنم)

رم بهترين برند چيه؟ و رمهايي كه گفتيد ddr3 هستند؟

اين cpu هايي كه گفتيد core 2 هستند يا core 4 و كدوم بهتره؟

در ضمن من علاوه بر گيم offline باز هم هستم اينم مد نظر قرار بديد :-"

بچه ها سايت معتبري تو زمينه benchmark و rating اين قطعات ميتونيد معرفي كنيد؟

معذرت ميخوام كه انقدر سئوالاتم زياد شد..خيلي وقته از معقوله سخت افزار دورم در ضمن بحث ddr3 و core 4 رو هم به خاطر اين مطرح كردم كه تا 6 سال ديگه احتمالا نتونم update كنم.. :blushing:
کیس رو میشه گفت در مرحله ی اول سلیقه ای هستش و شما تا بچشت نیاد عمرا کولینگش مطرح نمیشه ولی خوب اون nzxt هم قشنگه هم کولینگ خوبی داره مطمئن باش.(البته به نظر من)
احتمالا منظورت پاور بود دیگه ؟ :confused:
هر سه خوبن نه فقط ocz نیست بهتر از اون هم هست ولی خوب من با توجه به بودجت اونارو پیشنهاد دادم واسه اون سیستم هم یه 580 کافیه که میتونی رو همین خروجی یا بالاترش مانور بدی.
در مورد هارد هم من هیتاچی کار نکردم و اطلاع چندانی از کیفیتش ندارم ولی خوب اگه تونستی western پیدا کنی اول برو سراغ این ، اکثر hddها هم الان sata2 ساپورت هستن.
شما مثکه بنچای gtx280 رو ندیدی درسته ؟
نه بحت تموم شدن نیست ولی خوب تو یجاهایی خوب کار نکرده یا بهتر بگم ارزش خرید نداره بطور مثال تو سریه p45 شما یه مین از asus مثل p5q-pro رو در نظر بگیر اگه بخوای با همین امکانات از giga برداری کم کم باید 30 40 تومن بالاتر از مدل asus پیاده بشی (البته همه ی اینا زیر سر آواژنگه :biggrin1:) اون مینا هم ddr3 ساپورت نیستن.
برند خوب زیاد داریم که فقط بودجه میتونه مشخص کنه ، نه دیگه وقتی مین ddr3 ساپورت نیست خوب رمم ddr3 ساپورت نیست دیگه.:cheesygri
cpuها هم از سریه c2q هستن یا همون چهار هسته ای.
مد نظر قرار دادیم.:biggrin1:
سایت هم تا دلت بخواد هست مثل tomshardware ، guru3d ، anandtech ، techpowerup و......

...شما هاردت بالاتر از 2 ترابایت هست؟؟

اگه هارد باکس الان در حال حاضر نتونه تا 2 ترابایت رو ساپورت کنه و از همین الان ته قدرتش معلوم باشه خریدش توجیه نداره که ! چون آدم میره هارد اکسترنال میخره با تفاوت قیمت اندک با اینترنال.

آخرین ویرایش:
با سلام چند تا سوال داشتم:
1-همچین سیستمی چه پاوری می خواد؟
2-اگه میشه بگید مادربورد asus-p6t delux V2 رم های 1600-1866 رو ساپورت میکنه یا نه از هرکسی پرسیدم درست جوابمو نداد.
cpu:core i7 extreme 3.2
M.B:asus-p6t delux V2
ram:ddr3-1600 6gb tripple channel corsair dominator (3x2gb)
VGA:HIS high teach 4870 1GB
با تشکر

2-اگه میشه بگید مادربورد asus-p6t delux V2 رم های 1600-1866 رو ساپورت میکنه یا نه از هرکسی پرسیدم درست جوابمو نداد.
ram:ddr3-1600 6gb tripple channel corsair dominator (3x2gb)
با تشکر
یه پاور 600 وات واقعی هم برای سیستمت کفایت میکنه، اما اگه بخوای اورکلاک کنی به یه پاور 700 وات احتیاج داری.
مادربردت در حالت عادی فقط تا RAM 1333 رو ساپورت می کنه (یعنی رمهای باس 1600 رو هم میتونی بندازی،اما بیشتر از 1333 کار نمیکنه) اما اگه اور کلاک بکنی ، حتی تا ماجولهای باس 2000 رو هم میتونی استفاده کنی. این قضیه شامل بقیه ی بردهای Core i7 هم میشه.

آره دیگه رسما سر کار بودیم.:cheesygri
در حالت کلی کارایی بالاتری نسبت به 7300 داره ولی خوب تو بازی خودت بهتر میدونی که..... :biggrin1:
این intelش :

CPU : intel e8400 or e8200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql-pro
VGA : zotac 9800gt 512mb
POWER : green gp485a

حدودا 650 تومن در میاد با این بودجه بعید میدونم بتونی از اینتل چهار هسته ای برد
یعنی 9550(منظور فنوم)انقدر توی گیم ضعیفه که مثلا با 2 گیگ رم باس800 و گرافیک 4850 افت فریم پیدا کنه.4 هسته ایهای رده بالای AMD چطوره مثل 9850.
در ضمن سوپرا جان 4850 برای گرافیک بهتر نیست؟در ضمن میتونم به جای E8400 با همون قیمت Q6600 رو بردارم درست نیست؟برای رم 2 گیگ و برای هاردم 320 گیگ نیازم رو بر اورده میکنه بهتره پولش رو برای قطعات دیگه کنار بزاریم.(شرمنده جسارت کردیم)
حالا با این تفاسیر یه سیس دیگه:biggrin1:معرفی کنید هم بر مبنای INTEL و هم برای AMD خواهشا کوتاهی نکنید.(ببخشید که انقدر اذیتتون میکنم خودتونم جای من باشید همین طورید)اقایون به غیر از سوپرای عزیز کسی دیگه ای نظر نمیده؟فرشید جان عزیزم تو هم یه نظر بده نکنه بابت اون شوخی ازم ناراحتی گفتم که ببخشید شوخیه.:blushing:

یعنی 9550(منظور فنوم)انقدر توی گیم ضعیفه که مثلا با 2 گیگ رم باس800 و گرافیک 4850 افت فریم پیدا کنه.4 هسته ایهای رده بالای AMD چطوره مثل 9850.
در ضمن سوپرا جان 4850 برای گرافیک بهتر نیست؟در ضمن میتونم به جای E8400 با همون قیمت Q6600 رو بردارم درست نیست؟برای رم 2 گیگ و برای هاردم 320 گیگ نیازم رو بر اورده میکنه بهتره پولش رو برای قطعات دیگه کنار بزاریم.(شرمنده جسارت کردیم)
حالا با این تفاسیر یه سیس دیگه:biggrin1:معرفی کنید هم بر مبنای INTEL و هم برای AMD خواهشا کوتاهی نکنید.(ببخشید که انقدر اذیتتون میکنم خودتونم جای من باشید همین طورید)اقایون به غیر از سوپرای عزیز کسی دیگه ای نظر نمیده؟فرشید جان عزیزم تو هم یه نظر بده نکنه بابت اون شوخی ازم ناراحتی گفتم که ببخشید شوخیه.:blushing:

نه خب، دلیلی نداره ناراحت بشم اگر بحث فنی بکنیم، شوخیم که ایرادی نداره.
در حال حاضر شما هر کدوم از CPU های AMD رو برداری در هر رده ی سرعتی هم باشه نسبت به رقیب خودش از Intel ضعیفتره ، برای همین هس که AMD رو پیشنهاد نمی دیم،

سریعترین CPU های PhenomX4 خیلی جاها از دو هسته ای های Intel و حتی دو هسته ای های Athlon X2 ی قدیمی خود AMD راندمان پایینتری می دن(بخاطر فرکانس کاری پایینتر)، حتی Phenom II 920/940 هم نتونستن این فاصله رو از بین ببرن هر چند که می تونن انتخابای قابل قبول تری نسبت به قبلیا باشن...

حالا با این تفاسیر شما که ظاهرا خودت از طرفداران AMD هستی(چون گیر دادی به AMD)،مکرر اصرار می کنی که سیستم AMD پیشنهاد بدیم ، بحث سر این نیست که CPU ی AMD افتضاحه-که نیست-، بحث سر اینه که Intel الان انتخاب بهتریه ، مخصوصا واسه بازیبازا

منم Configuration پیشنهادی Supra جان رو تایید می کنم.

ram:biggrin1:dr3-1600 6gb tripple channel corsair dominator (3x2gb)
با تشکر
این سیستم با یه 550 هم بخوبی ران میشه حالا شما میتونی بالاتر از این مقدار رو در نظر بگیری من cooler master 600w یا acbel 600w رو پیشنهاد میکنم.
asus p6t-deluxe v2 هم همونطور که فرشید گفت تا باس 1333 در حالت عادی و تا 2000 در حالت oc میتونه پشتیبانی میکنه یعنی رم با ، باس بالاتر از 1333 رو نمیتونه ساپورت کنه.
نه ببین بحث ضعیف بودن نیست بحث کاراییشونه همین چهار هسته ای ها هم میتونن به بهترین شکل بازی هارو اجرا کنن ولی وقتی یه دو هسته ای سریعتر عمل میکنه با اختلاف نسبتا زیاد (البته با توجه به مدل) دیگه کسی که دنبال بازیه نمیره سراغ چهار هسته ای این در حالت عادیه یه کسی هم هست که میتونه اور کنه خوب میره q6600 میگیره و خیال خودشو تا مدتها راحت میکنه این دیگه بر میگرده به نظر طرف ، تو مدلای بالاترش هم همین داستان پیاده میشه.:biggrin1:
4850 که بهتر هست ولی با بودجه ی شما مچ نمیشه من بخاطر همین 9800 رو پیشنهاد دادم ، خوب اگه اینجوری حساب کنیم باید یسری از قطعات رو کمتر برداری مثل همون hdd یا main ، اختلاف 8400 با 6600 (در حال حاضر) حدودا 25 تومن هستش که شما اگه 2gb رم برداری یه 25 تومنی کم میشه و میتونه جاشو پر کنه و ، واسه 4850 هم اگه مین و hdd رو یه پله کمتر در نظر بگیریم حدودا 17 18 تومن کم میشه که حدودا 200 تومن میمونه واسه vga که 4850 در کمترین حالت 208 210 تومن مایشه.(دیگه خودت باید بالا پایینش کنی)

سلام/
دو تا سیستم بهم پیشنهاد کنید یکی _1/000/00_ 900 تومن/یکی هم 1/100/000_1/200/000
مرسی(ترجیحا NVIDIA)
(به نظر شما یه سیستم 900 تومنی با یه XBOX 360 بهتره یا یه سیستم 1.100.00 تومنی؟؟؟

سلام/
دو تا سیستم بهم پیشنهاد کنید یکی _1/000/00_ 900 تومن/یکی هم 1/100/000_1/200/000
مرسی(ترجیحا NVIDIA)
(به نظر شما یه سیستم 900 تومنی با یه XBOX 360 بهتره یا یه سیستم 1.100.00 تومنی؟؟؟
سیستم اول :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial (ballistix) or corsair (dominator) 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-e or p5q-c
VGA : connect3d or force3d hd4870
ODD : liteon or pioneer or samsung
POWER : green gp535a

حدودا 1040 1045 در میاد.
سیستم دوم :

CPU : intel i7 920
RAM : g.skill 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-deluxe or p6t
VGA : connect3d hd4870 ex oc
POWER : green gp580b

حدودا 1330 1335 در میاد.
به نظر من 360 با یه سیستم 900 تومنی بهتره.
خوب بازم سلام دوستان
من هنوز گیر کردم تو مادر بورد
میتونین فرق p5q و p5q-se رو به من بگین ارزش داره se بگسرم بقیشو رو بقیه قطعات بزارم
میتونی تفاوتشون رو تو مشخصاتشون ببینی :

2164_l.jpg

مشخصات

2428_l.jpg

مشخصات
اختلافشون نهایت 10 12 تومن هستش ، این بستگی به قطعه ای که میخوای جایگزین کنی داره.

با سلام .
آقا داشتم با یکی صحبت میکردم بهم گفت که برای کارهای گرافیکی ال سی دی های wideبه درد نمی خوره . یعنی اینکه به کار گرافیک نمی آد(گرافیک حرفه ای ها نه paint:biggrin1:). نظر شما ها چیه؟ درست می گه و چرا؟
ضمنا نظرتون در باره ی LG W2252TQ چیه؟

راستی gp885bواقعا 165000؟
یا حق

والا من دقیق در جریان نیستم ، احتمالا فرشید میدونه.:cheesygri
مگه غیر واقعی هم داره ؟ :biggrin1:
من قیمت اون مانیتور رو ندارم ولی اگه بالای 240 باشه به نظر من ارزش خرید نداره. (بهتر از این میتونی برداری)

با سلام .
آقا داشتم با یکی صحبت میکردم بهم گفت که برای کارهای گرافیکی ال سی دی های wideبه درد نمی خوره . یعنی اینکه به کار گرافیک نمی آد(گرافیک حرفه ای ها نه paint:biggrin1:). نظر شما ها چیه؟ درست می گه و چرا؟
ضمنا نظرتون در باره ی LG W2252TQ چیه؟

راستی gp885bواقعا 165000؟
یا حق
نه عزیزم، این یه برداشت اشتباس که خیلیها دارن، مانیتورهای LCD معمول در بازار بیشتر از پانل های نوع Twisted Nematic هستن که بخاطر سرعت زیاد پاسخگویی و قیمت مناسب بدرد بازی و کارای اداری می خوره، اما بدرد کار گرافیک حرفه ای نمی خورن
اما LCD های دیگه ای هم تو بازار هستن که خیلی گرونترن و پانلشون IPS هس که رنگاشون خیلی طبیعیتر و زاویه دیدشون بیشتر هس که بکار حرفه ایها میاد، مثل Dell 3007WFP-HC
3007wfp_hc_bright.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or