مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام
من چند وقت پیش در مورد خرید کیس اینجا پست دادم و به نتیجه رسیدم که کیس soyo twin engineبگیرم ولی هر چه قدر بازار گشتم پیدا نشد که نشد حالا کسی میتونه برای من این کیس گیر بیاره و اینکه الان قیمتش چنده؟

سلام سلام :biggrin1: دلم تنگ شده بوده :love:

آقا چند روزه قطعه هاي من رسيده...

فقط موندم مادربورد asus با گارانتي ويستا پخش رايانه (همون الماس قديم) بگيرم يا شركت ديجيتال؟ گارانتي بهتري هم به جز اينا هست؟ همشون چيني ميزنن؟
اوني كه گفتم گفت ايسوس با OCZ سازگاري خوبي نداره ويستا پخش رايانه بود...

دوستان سلام
من چند وقت پیش در مورد خرید کیس اینجا پست دادم و به نتیجه رسیدم که کیس soyo twin engineبگیرم ولی هر چه قدر بازار گشتم پیدا نشد که نشد حالا کسی میتونه برای من این کیس گیر بیاره و اینکه الان قیمتش چنده؟
شما بهتره زنگ بزنی نمایندگیش فونیران از اونا بپرسی.
حالا چرا soyo این همه کیس خوب هست ؟
سلام سلام :biggrin1: دلم تنگ شده بوده :love:

آقا چند روزه قطعه هاي من رسيده...

فقط موندم مادربورد asus با گارانتي ويستا پخش رايانه (همون الماس قديم) بگيرم يا شركت ديجيتال؟ گارانتي بهتري هم به جز اينا هست؟ همشون چيني ميزنن؟
خوب پس به سلامتی قطعات رسید.
من پیشنهاد میکنم الماس بگیری.
اگه منظورت مینه اکثرا ساخت چین هستش.

شما بهتره زنگ بزنی نمایندگیش فونیران از اونا بپرسی.
حالا چرا soyo این همه کیس خوب هست ؟

خوب پس به سلامتی قطعات رسید.
من پیشنهاد میکنم الماس بگیری.
اگه منظورت مینه اکثرا ساخت چین هستش.

مرسي :love:

من يه جا خوندم ويستا پخش رايانه به خوبي الماس ديگه قطعه خراب قبول نميكنه... درسته؟

بله منظورم مين بود. منظورم اينه مثلاً گارانتي خاصي نيست كه اصل وارد بازار كرده باشه؟ بگردم بازار رضا و ايرانيان ممكنه پيدا كنم؟ اگه باشه قيمت مثلاً P5Q همون 135 تومن چيني هست؟ :biggrin1:

والا در مورد گارانتیش اطلاعی ندارم که برخوردشون چجوریه ، ولی الماس معتبره.
نه دیگه فرقی نداره گفتم اکثرا ساخت چین هستن به ندرت ساخت تایوان گیر میاد.

با سلام خدمت سوپرا جان
یه رفیقی میخواد با 300 تا 320 کیس و کیبورد و کلا همه چیز غیر از مانیتو بخره زیاد هم بازی میکنه حالا یه پیشنهادی میدی؟
بعد از کجا بخره بهتره؟

میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel e7300 or e7200
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp485a

حدودا 535 540 تومن در میاد.(البته من واسه بازی در نظر گرفتم چون میشه یه تغییراتی توش داد)
q6600 برای سی پی یو بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
قیمتاشون رو هم اگه بدین خیلی بهتره
خیلی ممنون از جوابتون

1-
پس یعنی DDR2 1066 و DDR3 1333 فرق چندانی از نظر کارایی ندارند اگر اینطوره من P5Q با رم DDR2 1066 بگیرم ولی اگر واقعا DDR3 بهتره من P5QC بگیرم
2-
کارت گرافیک 4870 Toxic و260 GTX اگر تقریبا هم قیمت باشن فکر کنم خرید 260 GTX بهتر باشه آیا این دو کارت با هم اختلاف قیمت زیادی دارند و خرید کدامیک از آنها به صرفه تره من خودم 4870 Toxic رو 390 هزار تومان قیمت دارم

با سلام خدمت سوپرا جان
یه رفیقی میخواد با 300 تا 320 کیس و کیبورد و کلا همه چیز غیر از مانیتو بخره زیاد هم بازی میکنه حالا یه پیشنهادی میدی؟
بعد از کجا بخره بهتره؟
سلام عزیز
خوب من اینو پیشنهاد میدم (به غیر از موس ، کیبرد و اسپیکر) :

CPU : intel e2180 or e2160
RAM : patriot or king 2gb 800
MAIN : ecs p45t-a or g33t-m2
VGA : connect3d hd4670 or zotac 9500gt gddr3
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp430ab

حدودا 350 در میاد میتونه main رو g33t-m2 هم در نظر بگیره یه 35 40 تومنی کم میشه.
q6600 برای سی پی یو بهتر نیست؟؟؟؟؟؟
قیمتاشون رو هم اگه بدین خیلی بهتره
خیلی ممنون از جوابتون
بهتر که هست ولی اختلافش با اون cpu حداقل 90 95 تومن هستش و با بودجه ی شما هماهنگ نیست.(البته من گفتم که واسه بازی در نظر گرفتم)
قیمتا هم حدودا همینه که این پایین میذارم :

CPU : intel e7300 or e7200 : e7300=120_e7200=110-115
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 : 52-55
MAIN : asus p5q-se or p5ql : p5q-se=115_p5ql=110
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb : 145-150
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb : samsung=62-64_maxtor=64-66
POWER : green gp485a : 42-43
پس یعنی DDR2 1066 و DDR3 1333 فرق چندانی از نظر کارایی ندارند اگر اینطوره من P5Q با رم DDR2 1066 بگیرم ولی اگر واقعا DDR3 بهتره من P5QC بگیرم
2-
کارت گرافیک 4870 Toxic و260 GTX اگر تقریبا هم قیمت باشن فکر کنم خرید 260 GTX بهتر باشه آیا این دو کارت با هم اختلاف قیمت زیادی دارند و خرید کدامیک از آنها به صرفه تره من خودم 4870 Toxic رو 390 هزار تومان قیمت دارم
نه فرق چندانی با هم ندارن.
من تو کارتای ati با مدلای ocش موافق نیستم چون نهایت 3 یا 4 فریم اختلاف با مدل رفرنس ارزش این همه پول بیشتر رو نداره.
شما اگه میخوای تا اون حد (390) خرج کنی خوب یه 40 50 تومن دیگه هم بذار روش یه 280 بگیر خیال خودتو راحت کن.

والا بطور دقیق نمیشه گفت که کدومشون بهتره (یجا amd سریعتر عمل کرده یجا intel) ولی تو بازی در اکثر موارد e8400 سرتر بوده.
واسه اینتل من asus p5q-pro یا p5q رو پیشنهاد میکنم.

بازم سلام و سوال !
من والا واسه بازی نمیخوام و سوالم رو یه بار دیگه اینجوری بپرسم !

تو رنج قیمتهای یکی (مثلا از 120 تا 170 تومن !) تو cpu های سری Intel Core 2 Duo E و AM2+ Phenom کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

مثلا همون مثال بالا ! یا این یکی که ارزونتره :
Intel Core 2 Duo E7300 - 2.66GHz
AM2+ Phenom 8650 - 2.3GHz

مرسی و یه مادربورد خوب واسه amd هم تو همون رنج قیمت بدید ممنون میشم ...

من intel رو پیشنهاد میکنم یا همون سریه c2d ، به چهار هسته ای یا سه هسته ای بودن amd هم کاری ندارم.
مین هم میتونی giga ga-ma78g-ds3h در نظر بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or