من آقا فرشید نیستم و قصد جسارت هم ندارم به هر شکل، ولی تا حدودی Review ها رو که نگاه میکنم و غیره میشه سر یک سری چیزا پیشنهاد بدم.
SSD PCIe Gen 5 انتخاب کردید ولی مادبورد مورد نظر لاین gen 5 برای M2 نداره. به جای سری F از همین مدل سریه E رو پیشنهاد میدم.
تو یک سیستم تو این رنج بعد رم 5200MHz Cl40? تو مادبورد به این رده بالایی بهتره رم سرعت بالاتر برید. به راحتی میشه تو بخش ساپورت مادربورد مورد نظرتون رم های تست شده با سرعت های مختلف روی اون مادربورد که پایدار رو اون فرکانس کار میکنند رو چک کنید (به اصطلاح QVL). من براتون برای ASUS Strix Z790-E اسکرین شاتش رو ضمیمه کردم. اگر حتما 64 گیگ در نظر دارند میشه به مدل Gskill با فرکانس 7000MHz فکر کنند. GSkill F5-7000J3646G32GX2-TZ5RK این تفاوت رم تو بازیا به راحتی 10 درصد یا حتی بیشتر میشه به شما اختلاف خروجی بده.
View attachment 303914View attachment 303915
اگر اشتباه نکنم خود کیس مد نظر سه تا فن 140 جلو داره و یکی برای خروجی فن. البته فکر کنم RGB نباشن. اگر دوست دارند با RGB جایگیزین کنند جلو تا 4 تا فن 120 هم ظرفیتش رو دارده. برای همین میشه دوتا پک خرید که فن پشت رو هم عوض کرد و 4 تا هم جلو گذاشت، شک دارم کیت کنترل فن جدا هم لازم بشه. الان مادربورد های رده بالا حداقل 6 تا سیستم فن هدر دارند یکی برای AIO یکی هم برای CPU. فن ها رادیاتور میخورن به فن کنترلی که با خودش میاد و بعدش متصل میشن به CPU فن هدر. پمپ هدر مخصوص خودش رو داره و 5 تای دیگه هم به راحتی میشه مستقیم متصل کرد به مادربورد.
گرافیک رو هیچ لزومی نداره مدل خیلی خاصی مثل 4080 Noctua تهیه کنید! رنگ خیلی خاص وقتی که بقیه فن ها و کیس ست نیست با اون گرافیک، با اینکه اسم Noctua داره و دو تا فن خیلی بزرگ هم روش هست و قیمت بالاتری هم داره ولی خنک کنندگی بهتری نسبت به مدل های دیگه مثل Asus Rog Strix یا Tuf از Asus نداره. TUF کاملا اکیه و قیمتی هم خیلی منطقی تره.
در نهایت اگر خیلی واجب نیست ولی اگر بشه برای CPU یک Contact Frame LGA1700 تهیه کنند در حد 4-5 درجه شاید به پایینتر اومدن دمای CPU زمانی که بار زیادی روش هست کمک کنه.