VICE
Gold User
با آداپتور موبایل میزنم شارژ میشهاین مدلها باتری داخلی دارن و حتما اون کابل رو هم برای شارژ به خود کیس میزنید. چرا میگید به برق شهری؟ کابل USB بدون آداپتور که به برق شهری نمیخوره.
فقط خواستم ببینم مشکل داره یا نه
با آداپتور موبایل میزنم شارژ میشهاین مدلها باتری داخلی دارن و حتما اون کابل رو هم برای شارژ به خود کیس میزنید. چرا میگید به برق شهری؟ کابل USB بدون آداپتور که به برق شهری نمیخوره.
تا وقتی که آداپتور خروجی 5 ولت بده اوکیه خیالت راحتبا آداپتور موبایل میزنم شارژ میشه
آداپتوره 15 واتهتا وقتی که آداپتور خروجی 5 ولت بده اوکیه خیالت راحت
با آداپتور موبایل میزنم شارژ میشه
ولت حاجیآداپتوره 15 واته
ولت حاجی
15 وات احتمالا یه خروجی 5 ولت داره با 3.0 آمپر
روی شارژر رو بخونی قطعا همینو نوشته فقط بعضی شارژر های "فست" ممکنه 9 ولت به بالا باشن و خروجی 5 ولت نداشته باشن(من همچین موردی ندیدم ولی برای اطمینان روی شارژر رو بخون حتما)
ولتاژ اوکی باشه همونطور که فرشید جان گفتن آمپرش مهم نیست، دستگاه هرچقدر آمپر نیاز داشته باشه میکشه ولی ولتاژ بالاتر باشه بد میشه
منظور من از اول همین بود. این که این کار درسته یا غلط برمیگرده به کیفیت آداپتوری که استفاده میکنید. سه تا پست طول کشید تا مشخص بشه پرسش چیه و چه پاسخی باید داد.
بله کیفیت آداپتور در دوام و طول عمر باتری لوازم جانبی حتما تاثیر داره و از آداپتور متفرقه، کپی و بی نام و نشان برای شارژ لوازم جانبی استفاده نکنید.
ولتاژ (V) حتما باید همون عددی باشه که وسیلهی شما پشتیبانی میکنه، اما آمپر خروجی (A) آداپتور میتونه برابر یا بالاتر از اونی باشه که روی دستگاه شما حک شده.
این سیستم رو تا چند میتونم بفروشم...ممنون میشم بگین هر قطعه چند قیمت بزارم....میخوام سیستم جدید بگیرمتا 40 میلیون چه تغییری تو سیستم بدم
Intel Core i7 9700K CPU ASUS Z390 MotherBoard GSkill RIPJAWS 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB RAM ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6 VGA WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB HDD SAMSUNG 981 M.2 250GB SSD ASUS 24X SATA ODD GREEN GP650A-UK Plus Gaming Power GREEN Z1 Case
این سیستم رو تا چند میتونم بفروشم...ممنون میشم بگین هر قطعه چند قیمت بزارم....میخوام سیستم جدید بگیرم
Intel Core i7 9700K | CPU |
ASUS Z390 | MotherBoard |
GSkill RIPJAWS 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
ASUS ROG STRIX RTX 2070S A8G GAMING 8GB GDDR6 | VGA |
WD Blue 7200Rpm 64MB 1TB | HDD |
SAMSUNG 981 M.2 250GB | SSD |
ASUS 24X SATA | ODD |
GREEN GP650A-UK Plus Gaming | Power |
GREEN Z1 | Case |
سلام فرشید جان @Farshidstar2012
یه سیستمی برای یکی از دوستان لیست شده دوست دارم نظرتو راجبش بدونم ! که اگه عیب و ایرادی داره برطرف بشه
ممنون میشم نظرتو بهم بگی و همچنین قیمت تقریبی هم اگه داری بی زحمت برام بزن
ASUS ROG Strix Helios White Edition RGB Mid Tower Gaming Case
Gigabyte AORUS P1200W PLATINUM Full Modular Power Supply
Corsair MP700 PCIe Gen 5.0x4 2280 NVMe 2TB M.2 SSD
Samsung 990 PRO PCIe Gen 4.0 x4 2280 NVMe 1TB M.2 SSD
Samsung 870 QVO 2.5 Inch 4TB SATA III SSD X2
ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI DDR5 LGA1700 ATX Motherboard
Intel Core i7-13700 Raptor Lake LGA1700 13th Gen Tray Processor
CORSAIR DOMINATOR PLATINUM RGB White 64GB 32GBx2 5200MHz CL40 DDR5 Memory
Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT White Liquid CPU Cooler
ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Noctua OC Edition Graphics Card
Corsair LL120 RGB White 3 in 1 Case Fan
LIAN LI Strimer Plus ARGB EXTENSION 24 pin Sleeve Cable
LIAN LI Strimer Plus PW12 PV2 ARGB 3×8 Pin motherboard Extension Sleeve Cable
اگه بخوام سی پی یو ارزونتر بخرم از ۵۶۰۰x چی بگیرم ؟ اونوقت زیاد گلوگاه نمیشه گرافیک ؟ فکر کنم در ۱۰۸۰ بشه ولی ۱۴۴۰ کمتر میشه درسته با کارت ۶۸۰۰xt چون این کارت حیفه ۱۰۸۰ بازی کرد پس هزینه زیاد واسه سی پی یو ندم چون من فقط واسه بازی میخوام .
باشه ممنون پس سیستم رو جمع میکنم با همین گرافیک ۵۸۰ کنارش ، ماه بعد گرافیک رو میگیرم ، میدم تست کنن خدا کنه سالم باشه ، نباشه ، بیشتر صبر میکنم همون نو میگیرم ... راستی بین این دو تا همون ۵۶۰۰x بهتره دیگه ؟اصلا پردازنده پایینتر برای کارت گرافیک شما توصیه نمیشه. اگر بالاتر و قویتر بخرید اشکالی نداره و بهتر هم هست، اما ضعیفتر اشتباهه. نمیشه قطعات اصلی رو ضعیف کرد که راندمان افت کنه. این اسمش صرفه جویی نیست.
رزولوشن 1080p و 1440p هم فرقی نمیکنه، پردازنده بهتره 12400 یا 5600X و بالاتر باشه.
من آقا فرشید نیستم و قصد جسارت هم ندارم به هر شکل، ولی تا حدودی Review ها رو که نگاه میکنم و غیره میشه سر یک سری چیزا پیشنهاد بدم.سلام فرشید جان @Farshidstar2012
یه سیستمی برای یکی از دوستان لیست شده دوست دارم نظرتو راجبش بدونم ! که اگه عیب و ایرادی داره برطرف بشه
ممنون میشم نظرتو بهم بگی و همچنین قیمت تقریبی هم اگه داری بی زحمت برام بزن
ASUS ROG Strix Helios White Edition RGB Mid Tower Gaming Case
Gigabyte AORUS P1200W PLATINUM Full Modular Power Supply
Corsair MP700 PCIe Gen 5.0x4 2280 NVMe 2TB M.2 SSD
Samsung 990 PRO PCIe Gen 4.0 x4 2280 NVMe 1TB M.2 SSD
Samsung 870 QVO 2.5 Inch 4TB SATA III SSD X2
ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI DDR5 LGA1700 ATX Motherboard
Intel Core i7-13700 Raptor Lake LGA1700 13th Gen Tray Processor
CORSAIR DOMINATOR PLATINUM RGB White 64GB 32GBx2 5200MHz CL40 DDR5 Memory
Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT White Liquid CPU Cooler
ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Noctua OC Edition Graphics Card
Corsair LL120 RGB White 3 in 1 Case Fan
LIAN LI Strimer Plus ARGB EXTENSION 24 pin Sleeve Cable
LIAN LI Strimer Plus PW12 PV2 ARGB 3×8 Pin motherboard Extension Sleeve Cable
خب هیت سینک با کیفیت چی پیشنهاد میکنید؟ برای 970 Evo Plusهیت سینک ارزون بخرید ممکنه راندمانش افت کنه تا بهتر بشه.
از هیت سینک باکیفیت استفاده کنید برای این مدل.
من آقا فرشید نیستم و قصد جسارت هم ندارم به هر شکل، ولی تا حدودی Review ها رو که نگاه میکنم و غیره میشه سر یک سری چیزا پیشنهاد بدم.
SSD PCIe Gen 5 انتخاب کردید ولی مادبورد مورد نظر لاین gen 5 برای M2 نداره. به جای سری F از همین مدل سریه E رو پیشنهاد میدم.
تو یک سیستم تو این رنج بعد رم 5200MHz Cl40? تو مادبورد به این رده بالایی بهتره رم سرعت بالاتر برید. به راحتی میشه تو بخش ساپورت مادربورد مورد نظرتون رم های تست شده با سرعت های مختلف روی اون مادربورد که پایدار رو اون فرکانس کار میکنند رو چک کنید (به اصطلاح QVL). من براتون برای ASUS Strix Z790-E اسکرین شاتش رو ضمیمه کردم. اگر حتما 64 گیگ در نظر دارند میشه به مدل Gskill با فرکانس 7000MHz فکر کنند. GSkill F5-7000J3646G32GX2-TZ5RK این تفاوت رم تو بازیا به راحتی 10 درصد یا حتی بیشتر میشه به شما اختلاف خروجی بده.
View attachment 303914View attachment 303915
اگر اشتباه نکنم خود کیس مد نظر سه تا فن 140 جلو داره و یکی برای خروجی فن. البته فکر کنم RGB نباشن. اگر دوست دارند با RGB جایگیزین کنند جلو تا 4 تا فن 120 هم ظرفیتش رو دارده. برای همین میشه دوتا پک خرید که فن پشت رو هم عوض کرد و 4 تا هم جلو گذاشت، شک دارم کیت کنترل فن جدا هم لازم بشه. الان مادربورد های رده بالا حداقل 6 تا سیستم فن هدر دارند یکی برای AIO یکی هم برای CPU. فن ها رادیاتور میخورن به فن کنترلی که با خودش میاد و بعدش متصل میشن به CPU فن هدر. پمپ هدر مخصوص خودش رو داره و 5 تای دیگه هم به راحتی میشه مستقیم متصل کرد به مادربورد.
گرافیک رو هیچ لزومی نداره مدل خیلی خاصی مثل 4080 Noctua تهیه کنید! رنگ خیلی خاص وقتی که بقیه فن ها و کیس ست نیست با اون گرافیک، با اینکه اسم Noctua داره و دو تا فن خیلی بزرگ هم روش هست و قیمت بالاتری هم داره ولی خنک کنندگی بهتری نسبت به مدل های دیگه مثل Asus Rog Strix یا Tuf از Asus نداره. TUF کاملا اکیه و قیمتی هم خیلی منطقی تره.
در نهایت اگر خیلی واجب نیست ولی اگر بشه برای CPU یک Contact Frame LGA1700 تهیه کنند در حد 4-5 درجه شاید به پایینتر اومدن دمای CPU زمانی که بار زیادی روش هست کمک کنه.
من آقا فرشید نیستم و قصد جسارت هم ندارم به هر شکل، ولی تا حدودی Review ها رو که نگاه میکنم و غیره میشه سر یک سری چیزا پیشنهاد بدم.
SSD PCIe Gen 5 انتخاب کردید ولی مادبورد مورد نظر لاین gen 5 برای M2 نداره. به جای سری F از همین مدل سریه E رو پیشنهاد میدم.
تو یک سیستم تو این رنج بعد رم 5200MHz Cl40? تو مادبورد به این رده بالایی بهتره رم سرعت بالاتر برید. به راحتی میشه تو بخش ساپورت مادربورد مورد نظرتون رم های تست شده با سرعت های مختلف روی اون مادربورد که پایدار رو اون فرکانس کار میکنند رو چک کنید
در نهایت اگر خیلی واجب نیست ولی اگر بشه برای CPU یک Contact Frame LGA1700 تهیه کنند در حد 4-5 درجه شاید به پایینتر اومدن دمای CPU زمانی که بار زیادی روش هست کمک کنه.
خب هیت سینک با کیفیت چی پیشنهاد میکنید؟ برای 970 Evo Plus